Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Valvoja: Isoveli

Ketkä kaksi olisivat ansainneet finaalipaikan?

Mitra Kaislaranta
25
46%
Sara Kurkola
15
28%
Joseph Miettinen
6
11%
Nomi Enckell
8
15%
 
Ääniä yhteensä: 54

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 13424
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Idols LIVE, osa 8 (livekommentointi)

Viesti Kirjoittaja knocker » 12 Joulu 2013 21:54

Sara: Aloitti ihan pikkunätisti, mutta sitten tuli niin paljon mokia, ettei sais tässä vaiheessa mukana olevilta tulla.

Mitra: Puhdas ja kaunis ääni. Siinä mielessä hyvä biisivalinta, että ääneen kiinnitti huomiota.

Joseph: Olisi kannattanut valita kappale, joka on suuremmalle yleisölle tuttu. Tämä oli hyvä esitys, mutta laulupuoli meni penkin alle.

Nomi: Paska biisi, mutta taitaa olla sama mitä Nomi esittää, ei kuuluisi olla mukana enää tässä vaiheessa. Epäpuhtain ääni näistä kaikista, jopa Josephia huonompi.


Di ja Sara: Sara vaikutti siltä, kuin ei olis ollut ihan kotonaan lavalla, mutta ei mitenkään hirveetä kuunneltavaa kuitenkaan.

Koop ja Mitra: En ole tainnut aiemmin Koopia kuullakaan, mutta ei sen väliä. Mitra peittosi täysin Koopin tässä, eikä toi biisikään varmaan olisi ollut ilman Mitraa yhtään mitään.

Pete ja Joseph: Petekin mulle tuntematon suuruus ja ihan paska kappale tämäkin oli. Joudun varmaan roviolle, mutta mieluummin mä Josea kuuntelin, kuin Peteä.

Martti ja Nomi: Voi miten tylsän puuduttavaa lällärikamaa. En halua nähdä mun telkkarissa enää kumpaakaan näistä.
Ups, olipas Nomilta härski veto arvostella tuomarin mielipidettä.

Mitralle ei pärjää näistä kukaan, eikä Mitra voi pudota. Nomin haluan ulos, niistä kahdesta muusta aivan sama, koska Mitra tämän vie.

Pakko arvostella Antin housuja. Mies, jolla on hyvä pullu, ei saisi koskaan laittaa tollasia jalkaan. Ja kyllä, olen nähnyt Antin pepan ihan livenä ja läheltä. Siis istuvissa farkuissa. :P


Noniin, ihan hyvinhän se meni noin muuten, mutta nyt alkoi pelottaa, onkohan Josephilla sittenkin aivan liian suuri fanijoukko. No, tuskimpa sentään, taso vaan oli niin surkea tänäkin vuonna.
a walking disaster

henkka
Reiska
Viestit: 1334
Liittynyt: 27 Syys 2009 22:04
Paikkakunta: OULU

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja henkka » 13 Joulu 2013 00:16

Mitran kausi tämä on ollut koko ajan ja olihan se selvää, että Joseph selviää ainoana miehenä finaliin tyttöjen syödessä toistensa ääni. Ensi viikolla onkin sitten perinteinen mies vs nais finaali ja toivon Josephin siinä mielessä voittavan koska Mitra ei voittoa tarvitse ja yleensä kakkonen saa rauhassa tehdä biisejä toisin, kuin voittaja.

Avatar
ramasee
BB-talon ylijumala
Viestit: 4745
Liittynyt: 21 Marras 2010 21:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja ramasee » 13 Joulu 2013 13:48

En kattonu eilistä jaksoo, mutta mahtavaa lukee, että Mitra ja Joseph on finaalissa. Ehottomasti paras parivaljakko on finussa. Ihan sama kumpi voittaa. Noi duetto esitykset kyllä kiinnostaa. pitää katella jossain vaiheessa.

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4456
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja Mardis » 14 Joulu 2013 15:26

Olipas hohdoton semifinaali. Sanomattakin selvää, että Mitra oli illan paras, mutta aika tylsiä biisejä sai hänkin laulettavakseen. Josephilla meni totutun surkeasti ja Nomi oli totutun väritön. Saralta odotin vähän parempaa, varsinkin sooloveto meni aika kehnosti, mutta lieni kuitenkin semifinaalin huonossa tasossa toiseks paras ja täten finaalipaikka olis voitu äänestää Saralle, mutta sinänsä aika sama, koska pidän vain Mitrasta. Joseph ei todellakaan ansaitsis fiinalipaikkaa noilla taidoilla, mutta kunhan ei voita, niin voin sulattaa tämän asian vielä. Voitto olis jo katastrofi.

Duettopareista sen verran, että Mitra tosiaan löi Koopin. Koop oli huonompi kuin ootin.

Avatar
Scherzy
Kanavajohtaja
Viestit: 3834
Liittynyt: 15 Elo 2009 22:49

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja Scherzy » 14 Joulu 2013 15:33

En oo vielä ehtinyt tota jaksoa katsomaan, mutta todella sääli ettei Sara päässyt finaaliin asti :(, toivottavasti joku levy-yhtiö ottaisi Saran. Finaalin todennäkönöisesti voittaa Mitra mutta veikkaan että tulee olemaan tiukka kisa.

Avatar
Scherzy
Kanavajohtaja
Viestit: 3834
Liittynyt: 15 Elo 2009 22:49

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja Scherzy » 15 Joulu 2013 16:35

Katsoin äsken tuon jakson kokonaan joten tässä mun arvostelut illan esityksistä! :)

Sara: Sara valitsi mun mielestä biisinsä todella huonosti, nyt ois pitänyt vetää jotain suurta ja hienoa ja Sara ikävä kyllä valitsi tylsän balladin jonka esitys jäi vähän vaisuksi :(. Esitys Diandra kanssa oli hyvä mutta Diandra vaan on niin täydellinen esiintyjä että Sara jäi vähän väkisin Diandran varjoon, Sara oli kuitenkin ihan hyvä.

Mitra: Mitran ensimmäinen esitys oli tylsä ja esitys Koopin kanssa oli mun mielestä taas ihan kiva, ei tullut lainkaan yllätyksenä että Mitra pääsi finaaliin vaikka itse olisinkin Mitran pudottanut nyt Nomin kanssa.

Nomi: Kauden surkeimpia, aivan mitäänsanomaton esiintyjä, persoonaton ääni ja rasittava persoona. Olisi saanut putoa jo ajat sitten.

Joseph: Josephin ja Peten esitys oli mun mielestä illan paras, siinä oli kunnon lava show ja mun mielestä myös Joseph lauloi ihan hyvin. Josephin soolo esitys oli myös ihan hyvä.

Finaaliin olisin laittanut Saran ja Josephin ehdottomasti, sääli ettei Sara ihan finaaliin asti päässyt koska Saran olisi pitänyt voittaa, mutta toivottavasti ihana Joseph nyt voittaisi niin saataisiin hyvä päätös kaudelle! :Love:

Avatar
calderyon
Jumalan ruoska
Viestit: 8530
Liittynyt: 12 Marras 2007 14:34
Paikkakunta: Oulu

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja calderyon » 15 Joulu 2013 23:26

Välieräliven esitykset:

Sara: Koskettava balladi Saralta. Aika hermona oli tyttö ja sen takia jäi ainakin osittain aika vaisuksi vedoksi. Keskivertoa. 2,5/5

Mitra: Herkkätunnelmainen ja iskevä tulkinta Mitralta. Todella hyvin ja ammattimaisesti laulettu jälleen. Herkkä tulkinta. Mitra on Selvästi ehkä tällä hetkellä ainoa tästä joukosta oleva finaalipaikan ansaitseva kisaaja. Ja luultavammin tuleva voittaja. Great job. 4,25/5

Joseph: Hyvä show jälleen Josephilta. Kyllähän tyyppi on selkeästi erittäin hyvä esiintyjä, vaikkei laulu ehkä samalle tasolle välttämättä ylläkkään. Hyvä, pirteä ja menokas energia oli tyypillä tänään. Ja laulukin menetteli/oli ihan kuunneltava, vaikkakin virheitäkin oli jonkin verran. 3,75/5

Nomi: Hyvä-ääninen ja kypsä esitys Nomilta tänään. Ehkä jopa parasta mitä on tähän mennessä nähty. Sanat osui kohdalleen ja eläytyminen oli mielestäni hyvä luokkaa. 4,05/5


Duetot:

Sara & Diandra: Diandra luonnollisesti oli upea ja täysammattilainen ja ehkä välillä onnistui hiukan hilaamaan Saraa ylemmäs suosta saaden näyttämään ehkä paremmalta kuin onkaan. Saralta meni siihen asti OK:sti, kunnes missasi eräässä vaiheessa sen oman osuutensa alun ja siinäpä se sitten olikin, vaikka yrittikin paikata virhettänsä. Mutta kyllähän Diandra jätti Saran pahasti varjoonsa, vaikka Sara kaikkensa ehkä yrittikin. Ilman Diandraa oli ollut paha katastrofi tämä esitys, nyt vain hiukan pienemmän luokan munaus.

Diandra: 5,0 Sara: 1,75 Yhteensä: 3,38

Mitra & Koop: Ihan hyvin täydensivät toisiaan nämä kaksi. Kemia toimi ja se näkyi. Äänet sopivat hyvin yhteen, tahdit osuivat tismalleen ja esitys eteni hyvin, ilman ongelmia. Mitra pääsi hyvin esiin esityksessä, eikä hirveästi jäänyt Koopille tässä. Jos ollenkaan. Hyvä menoinen, hyväntuulinen ja erittäin korkea tasoinen esitys Mitra & Koopilta.

Koop: 4,45 Mitra: 4,5 Yhteensä: 4,48

Joseph & Pete: Ihan OK:n shown saivat pojat aikaan. Mutta kyllähän Pete oli omaa luokkaansa tässä ja jätti Josephin lähes täysin varjoonsa. Peteltä hieno esitys, Jopephilta ei niinkään. Petellä oli hyvä ja kuuluva ja samettinen ääni, Josephistä ei meinannut saada välillä mitään selvää.
Hyvä showmeininki oli päällä kummallakin, eikä tahdituksessa ollut mitään vikaa, mutta kyllä Pete oli ainoa laulaja tässä duossa. Joseph jäi melkein pelkäksi taustatanssijaksi/laulajaksi ja kaikki puutteet laulajana näkyivät selvästi.

Pete: 4,0 Joseph: 1,35 Yhteensä: 2,68

Nomi & Martti: Hyvä herkkisballadiduetto näiltä kahdelta. Kumpikin lauloi erittäin hyvin ja kumpikin tuli erittäin hyvin esiin tässä esityksessä. Äänet/laulut (Martin jykevähkö ja Nomin enkelimäinen) sopivat yhteen, kemiat toimi ja kaikki oli muutenkin kohdallaan. Tunnelmallinen, voimakas, iskevä ja hieno esitys Nomi & Martilta. Illan toiseksi paras esitys.

Martti: 4,15 Nomi: 4,0 Yhteensä: 4,08

Illan paras oli selkeästi Mitra. Huonoin oli tänään Sara.

Tämän illan perusteella finaaliin kuuluisivat Mitra ja Nomi.
Poistoon siis Joseph ja Sara.

Arvio illasta: Ihan hyvä ilta oli. Ainoastaan yksi artisti osoitti, miksi kuuluu finaaliin, muut jäivät kauas taakse. Ruiskun näkeminen oli ikävää.

Mitra meni finaaliin, mikä oli hyvä juttu. Joseph pääsi sinne myös, mikä oli sitten hiukan huonompi juttu.

Noh, Mitra voittoon kuitenkin. :thumbsup
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7541
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 18 Joulu 2013 12:48

Parhaasta huonoimpaan!

1. Mitra - Kyllähän se Mitra taas kerran oli kirkkaasti paras ja vakuuttavin. Sooloesitys oli illan paras ja esitys Koopin kanssa oli ihan ok, vaikka en siitä innostunutkaan. Se tosin oli lähinnä Koopin vika etten innostunut.
Mitra jos joku on ansainnut finaalipaikkansa, koska on ollut jo monena viikkona viikon paras.

2. Joseph - Ensimmäisen kierroksen esitys ei erityisemmin kolahtanut eikä siinä ollut mitään ihmeellisen hyvää, mutta Peten ja Josephin yhteinen esitys oli mielestäni duettoesityksistä paras.
Joseph on Nomia ja Saraa parempi mikä ei kyllä ole mikään saavutus, mutta ansaitsisi finaalipaikan paremmin kun Nomi tai Sara.
Josephilla sentään on jotain uutta annettavaa, toisin kuin näillä kahdella joita tässä jo dissasin..

2. Nomi - Hohhoijaa.. Kaksi tylsää esitystä. Tangomarkkinoille ensi vuonna? Siellä ei tosin pärjää, koska parempiakin iskelmätähtösiä on sinne tyrkyllä.
Jos jotain hyvää on sanottava, niin ihan sieviä esityksiä nuo molemmat oli vaikka en kummastakaan tykännyt.

3. Sara - Johanna Kurkela -esitys oli jotenkin karmean kuuloinen ja valju. Didille taas jäi pahasti jalkoihin, mikä on tietysti ymmärrettävää, mutta kun Saran osuudet kuulosti omaan korvaani aika huonoltakin.. :(
Välillä Sara on ollut ihan jees, mutta tällä kertaa oli kyllä viikon huonoin tylsillä ja jopa huonoilla esityksillään.

....

Eli oikeat meni finaaliin.

Avatar
jetta
Sala-asukas
Viestit: 416
Liittynyt: 08 Syys 2011 17:41

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja jetta » 18 Joulu 2013 17:34

Ekoista esityksistä en osaa suosikkia valita. Saran ääni on tosi kaunis, mutta biisi oli vaan liian laimea, vaikka tosta biisistä tykkäänkin mutta ois tässä vaiheessa pitänyt olla kappale, joka on enemmän mieleen painuvampi. Mitran biisiä en oo ikinä kokonaan kuullutkaan, mutta Mitran esittämänä se kuulosti ihan hyvälle. Josephilla oli ihan jees biisi ja hän osaa ottaa lavan haltuun, mutta laulaminen on vähän niin ja näin. Nomilla taas oli ihan karmea biisivalinta.

Duetoista paras oli Mitra ja Koop. Tykkäsin siitä biisistä ja jos siitä tulis versio, jossa Mitra on mukana niin varmaan tulis kuunneltua sitä jatkossakin. Saran ja Diandra oli toiseks paras, mutta kuten tuomaritkin sanoi, niin Sara jai vähän Diandran jalkojen alle. Josephin ja Peten esitys oli aikamoista rääkymistä. Nomi ja Matti taas ei jäänyt mitenkään edes mieleen.

Hieman mua ihmetyttää kun sain sellaisen kuvan, että kilpailijat sai itse valita ketkä edelliset Idols osallistujat pyytävät duetoimaan, niin miksi ihmeessä Nomi valitsi Matin? Pete on ihan jees ja Diandra on paras Idols voittajista, joten nää valinnat kyllä ymmärsin. Koopiakin aluks ihmettelin, mutta en tiennytkään ennen tota esitystä, että hän tekee tollasta musiikkia, joten loppupeleissä ihan hyvä valinta Mitralta.

Finaaliin ois kuulunut Mitran lisäksi Sara, mutta ei voi mitään, että tällasissa talent ohjelmissa myös ulkonäöllä on paljon tekemistä lopputuloksen kanssa ja siks Joseph onkin finaalissa.
what even is reality? who knows? we don't even know if we're in this room. we could be in a turtle's dream in outer space.

Avatar
aadeehoovee
Pääsponsori
Viestit: 3360
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 19 Joulu 2013 08:09

orgasmienkeli kirjoitti:Joseph on Nomia ja Saraa parempi mikä ei kyllä ole mikään saavutus, mutta ansaitsisi finaalipaikan paremmin kun Nomi tai Sara. Josephilla sentään on jotain uutta annettavaa, toisin kuin näillä kahdella joita tässä jo dissasin..
Näinhän se on. Joka toisesta lukiosta löytyy oma Nomi ja Sara, kivan näköinen tyttö joka osaa laulaa mutta ääni on tusinamassaa eikä millään muullakaan erotuta siitä naapurin lukion Nomista ja Sarasta. Jooseppeja ei taida löytyä edes joka kaupungista mutta laulamaan pitää opetella ennen kuin on mitään mahdollisuuksia uskottavaksi artistiksi. Mut toi motoriikka yhdistettynä rytmitajuun on kyllä sellainen lahja jolla vois tässä maassa yrittääkin, kilpailu on olematonta.

Aika karmeeksi on mennyt formaatin taso kun tollaset Joosepit laulaa itsensä nuotin vierestä finaaliin. Mut ennemmin sillä finaaliin kuin perseellä (Nomi) tai söpöydellä & säälillä (Sara).
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7541
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Idols LIVE, osa 8 (12.12.)

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 19 Joulu 2013 10:29

^ Enpä voisi enempää kompata! Näistä neljästä kyllä Joseph ansaitsi paikkansa toisena finalistina, mutta aika karmeaahan se on että tuon tasoisella laululla kukaan voi ajatella tällä tavalla kun me.

Moni on sanonut, että Sara olisi parin vuoden päästä ollut potentiaalinen voittaja, kun hänessä on kaikki tähtiaines ja enää pitäisi pari vuotta kasvaa ja kehittyä laulullisesti.
Itse kyllä sanoisin Josephistakin sitä samaa. Jos vaikkapa viisi vuotta treenaisi aktiivisesti laulamista, niin taidot varmasti kehittyisivät (vaikka ihan huikeaa laulajaa Josephistakaan ei varmasti saa). Josephin esiintymistaito yhdistettynä parempaan lauluun kelpaisi varmasti suomalaisille, enkä usko että se kohderyhmäkään pitäisi 25-vuotiasta Josephia sen huonompana kuin 20-vuotiastakaan. :bidmouth:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Idols 2013”