^ Osaa, osaa, mutta se raaka kerros arveluttaa mua vähän. En itse ole raa'an taikinan ylin ystävä. Mutta ois se voinut olla makeampaakin, se taikina. (Tuskin se makeus hirveesti muuttuu, jos kermaa lorahtaa "vähän" enempi sekaan.) Joka tapauksessa, eipähän ole siitä huolta, kun tein sen omalla taktiikallani.
![a_teeth [smilie=a_teeth.gif]](./images/smilies/a_teeth.gif)
Tai pakon edessä, miten vain.
Macaroneja pitäisi mun kyllä koittaa! Meinasin niitä tehdäkin aluksi noiden tilalle, mutta niistä liikkuvat juorut pisti toisiin ajatuksiin. Siis että ne on vaikeita.
Kuorrutus, johka tuli voita ja suklaata, oli aika toisistaan erottuvaa. Kysynkin tässä, voiko se vaikuttaa, kun piti olla suolatonta voita, mutta laitoin normia (= suolaa sisältävää). Eli tapahtuuko juoksettuminen? Muuta selitystä en keksi. Mutta jotenkin sekin kai lopulta onnistu, I hope so.