bbblaza-fanin pakinat

Avatar
bbblaza-fani
Käsikirjoittaja
Viestit: 985
Liittynyt: 01 Loka 2006 23:50

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (lokakuu)

Viesti Kirjoittaja bbblaza-fani » 17 Loka 2011 20:50

Kahviparoni kirjoitti:Nyt se Terhi pikkuhiljaa helvettiin tuolta. Johonkin ilmotus siitä että sil on viimeset 24h päällä, jos ei pää kestä niin tervemenoa. Luonto karsii heikot ja sääli on sairautta. Vituttaa kun näitä (Tanjakin aiemmin) ei pistetä kuriin sääntörikkomuksista. Kusee hyväs lykys vkl äänestyksen.
voin kertoa. himonuuskaaja tai ketjusarjapolttaja saa poskaritissiposkia miehekkäämmät vieroitusoireet nikotiininpuutostautina. pää menee pahemmin jumiin kuin teinit siideristä tai eki amasta. ja menkkaraivo tai pierukilarit on pelkkiä synttärilauluja tupakkajumin maailmansodalle kaikkia vitun ääniä, liikahduksia, valoja, värejä tai eläviä olentoja kohtaan. mutta menee nopeammin ohi kuin elinkautinen tai juoppuhulluus. kyllä. joo. mmm.
vitutuksen määrä on aluksi suurempi kuin bbpalstoilla ihan mistä asiasta tahansa tai sen vierestä mutta rauhoittuu reilusti alle sadassa päivässä rautaristi-terhilläkin ilman kessun natsojakin. sitten asiaan. ja mennään:
"Luonto karsii heikot ja sääli on sairautta" on sanoitus jostain mikki hiiri merihädässä-biisistä. luonto karsii karvoineen kaikki hormonihiiren satiaisten satiaisista lähtien joka vitun piipin ällitälliin. kukaan ei jää henkiin reklamoimaan parasta tänään-elämäksi nimitellyn avaruudenmustan aukon ympärillä pyörivän linnunrataparven megapaskan värivirheistä pikkulusikallisella telluksellamme uusröökinatseineen. kieroimmatkin luonnonoikut porskuttavat oman ostarinsa kingeinä tai kuukauden työntekijöinä jossain mäkkärimaailmassa vaikka olisivat kaikkien aikojen legendoja luusereina kaikkialla muualla maaboltsin mestoilla ja silleen. jumalallisen heijarin pikkuviisarin värähdystäkin skidimmän paikallisen patonkihallin hetken sopeutumina. ja ilman sääliä ihmiskunta ei olisi joukkotuhoaseineen maapallon yksinoikeutettu diktaattori, lähiavaruuden ylilevein karavaanari ja teinituheroiksi sheivattujen sademetsien keuhkotuin kuningaskaataja. kehittynyt empatiakyky mahdollistaa ihmisyhteisöjen kasvun, yhteistyön, kehityksen ja tiimiälyllä buustattujen yhteisten voimavarojen kasvattamisen sekä kohdentamisen väestöräjähdyksen ja alkuräjähdyksen maailman ääriin ja sen yli! mikä vitun säälittävä kalteriundulaatti, lähiömunahaukka tai gangstapuudeli pystyisi samaan? kysyn vaan. oletko edes horo-skoopissa leijona ja pystyisitkö syömään tuoreimman milffisi aiemmat pennut ilman sääliä? mites nyt suu pannaan, lainatakseni suvi suloista.

isoveikan vuoristojoukkojen legendaarinen 23. jekkupatteristo murkinoi kunnon muhinoinnin sijaan jotain säälittävän näköistä kurmeeta ilman nahkashortseja eikä kukaan jodlaa ruoka suussa. vaikka seban silmistä loistaa matti ja teppo laulamassa edelvaissia siveellisissä nahkahousuissa ja suvin polvet ja annika mestaritanssijan tasapaino ei pettäisi kuin terhin unelmien nännilävärimiehen lähistöllä. ja ganjalle kans savut. mutta joo. niin. mmm.tylsät tuli talon penaaliin ilman pikku g-angstaviighdettä. mut niinku oikeesti rehellisesti nääs luotan ja odotan kuin pelimies uunipullaa, miksun potenssiaaliin nousta talon uudeksi supliikkiprinsessaksi. ja kattoo.
ei vittuloora. skrabasin tätä skeidaa kestona sisään ku joku hitsivitsin viagrapurkillisen vetäny itsariteini et niinku nehän on jo skruudannu appeensa pöydässä ja pöydässä, on kaukalollinen snifferiä sankareille. jotain popperii kai uudet tuonu pari kartsaa kartsalle jannuille jaffana jakoon. vai mitä ne sniffaa? ja pesään lappaa ihan lahnana nyt porukkaa akselilla tangatanja-helmipenaali-synttäribokserit. talon pesään. suvin on jossain muussa kamerassa. dc2?

Avatar
bbblaza-fani
Käsikirjoittaja
Viestit: 985
Liittynyt: 01 Loka 2006 23:50

Re: Bongaa BB-asukas

Viesti Kirjoittaja bbblaza-fani » 19 Elo 2012 22:33

Syksyn ensimmäinen bongausretki :D
Pienellä lenkillä aloitettiin, kun otettiin pikkuvelikin matkaan mukaan. Hyvin jaksoi vanhus mukana kipitellä.
Harjoitusmielessä polkaistiin reilun kilometrin päähän mestoille katsastamaan mitä tunnistettavia tipuja vielä näkyisi. Jotain muutaman vuoden takaisia Pulliaiskurppia sinne oli puolenkymmentä laskeutunut shoppailemaan. Kovin lähelle ei päästy, mutta kauempaa katsottuna koko oli sen verran pieni, ettei ihan legendaariseksi Kaakanaksi zuumailtavissa. Jokavuotisiksi Kissanpääpöllöiksi alkuun epäiltiin, mutta sotamaalaukset puuttuivat. Olisikohan sitten mahdollisesti ollut aiemmilta vuosilta jotain Koppanokkia... Sellaisia joku muukin oli alueella bongannut :)
Töistä ajelin kotiin taasen pikkuteiden kautta tarkistaakseni ensimmäiseltä kaudeltani Sarviuikkutilanteen ja olihan niitä. Vahtikylän kesoililla ruokaili kolme. Jokunen Pikku-persejalka ja yksi Rikkasirkkunen viime vuodelta oli lisäksi paikallisessa Lidlissä ja autoni vakiovarusteisiinhan kuuluu aina järkkäri ;)
Yksi osti nakkeja. Toinen yskäisi ja kolmas laittoi vasemman käden taskuunsa hetkeksi. 5 minuuttia ja 12 sekuntia.
Viimeksi muokannut Spencer, 20 Elo 2012 14:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Syy: Bongaa BB-asukas -ketjusta.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Arkisto”