Niko Saarinen

Keskustelua Suomen Big Brotherin asukkaista.
Vastaa Viestiin
Avatar
Sihi
Sala-asukas
Viestit: 10643
Liittynyt: 04 Helmi 2005 14:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja Sihi » 01 Syys 2010 00:08

Piilottakaa lasit!! :cheers
Kyllähän se melko tod.näk. näyttää olevan että Niko menee yrittämään uudestaan, siis tietenkin jos katsojat hänet sinne äänestävät.
Mä voin tehdä sitten jatkokertomuksen Juutuubiin. :D
Haluaisin kyllä nähdä Nikon talossa uudelleen. :thumbsup
"No v*ttu vedä ittes vaikka hirteen tuol v*tun PK-huoneessa, tee jotain v*ttu et sut muistetaan."
-Niko Saarinen-

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 01 Syys 2010 00:16

Ei helvetissä Nikoa taloon! Jos meneekin sinne piilohuoneeseen, niin elkää nyt herranjestas äänestäkö sitä sinne varsinaiseen taloon.

Mitä ensinnäkin tuotannon päässä liikkuu, että tällainen mahdollinen turvallisuusriski sinne päästetään uudestaan? Eikö se riittänyt, että piti kerran poistaa väkivaltaisuuden takia? Haluaako ne encoren niin, että jotain ihan oikeasti sattuu, kun tulee lasista päähän?
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
Jason S.
Vastaava tuottaja
Viestit: 3776
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 01 Syys 2010 00:21

Samaa mieltä Zygerön kanssa, pitääkö sen lasin osua johonkin ennenkuin teidän silmät aukeaa: Se on henkisesti epävakaa, epätasapainossa, vaarallinen. Minkä takia te muka sitä haluatte taloon? Oliko ne pk-huone itkut niin viihdyttäviä? Oliko se niin viihdyttävä kun jatkuvasti kiukkusi joka fakin asiasta. Eikä talossa ole sille edes kp:tä.

Avatar
jondrs
Intruuderi
Viestit: 295
Liittynyt: 05 Loka 2008 12:56

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja jondrs » 01 Syys 2010 00:21

Eikös Nipsun vuokrat olleet jääneet maksamatta, joten hän tulee asumaan ilmaiseksi BB-taloon.. saa varmaankin vielä hyvät rahat tästä. Mutta mites ihanien puudelikoirien käy??? Ehkä ne ovat hoidossa Räiskäleellä loppukauden ajan.

Facebook kommenttien perusteella homma näyttää selvältä.. huomenna nähdään!
Mielestäni loistava uutinen, ja tuo kaudelle aivan uuden mielekiinnon, mitä ei todellakaan ole ollut tähän asti.
Kuva

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 01 Syys 2010 00:23

Jason S. kirjoitti:Eikä talossa ole sille edes kp:tä.
Kyllä se Ninokin isketään sinne. :thumbsup

Olihan Nipsu aivan pirun viihdyttävä. Jälkeenpäin sen vasta kunnolla tajusi ja on välillä tullut ikävä tylsyyden keskellä. Kilarit kyllä kieltämättä vähän pelottaa. Etenkin kun nyt on talo täynnä lesboja kehumassa pinkkiä paitaa.

Avatar
Sihi
Sala-asukas
Viestit: 10643
Liittynyt: 04 Helmi 2005 14:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja Sihi » 01 Syys 2010 00:31

Niin joo Niko vs Mia matsi edessä? Se on kyllä hiukan tulenarka kohtaaminen. Lesbo vs homo ja kummallakin riidanhaluinen luonne. Kuva
"No v*ttu vedä ittes vaikka hirteen tuol v*tun PK-huoneessa, tee jotain v*ttu et sut muistetaan."
-Niko Saarinen-

Avatar
James
BB-talon ylijumala
Viestit: 4826
Liittynyt: 31 Elo 2008 18:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja James » 01 Syys 2010 00:42

Jason S. kirjoitti:Onko tuolle "Johnny taloon"-jutulle todisteita, vai nostatko sinä saakelin lapin jätkä turhaan minun toiveita?

Ja ei Nikoa missään nimessä taloon, tuskin hän on henkisesti kunnossa.
Minulla ei ole mitään todisteita. Heitin nuo nimet tuohon siksi, että Marianne tai Johnny Nikon kans samaan aikaan muutama päivä yhdessä huoneessa voi tuoda ainakin äänen korotusta jos ei muuta. Johnny kun tunnetusti rakasti homoja :mrgreen:

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 8346
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 01 Syys 2010 00:53

Jäämme odottelemaan että viskaako se tällä kertaa lasilla Elisabetiä vai Marikaa. Miaa se ei uskalla heittää kuitenkaan.
Totuus on tuolla ulkona.

gauchito
Voittaja
Viestit: 744
Liittynyt: 26 Tammi 2010 10:47

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja gauchito » 01 Syys 2010 06:37

Olisihan se aika koomista jos Niko lentäisi ulos talosta väkivallan takia toisenkin kerran. Toistossa piilee huumorin salaisuus. Chaplinkin liukastui samaan banaaninkuoreen aina monta kertaa. Ei yksi kerta riitä vielä mihinkään.

Hymyn kadonnut Niko-uutinenkin taisi saada tässä selityksensä.

Iidan blogin mukaan muita taloon menijöitä on Marianna, Nino, Kaki ja Henna. Iidahan se tämän vanhojen taloonmenonkin ilmotti jo pari päivää sitten, joten kaipa hän tietää.

Avatar
Realcowboy
Big Brother
Viestit: 5314
Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja Realcowboy » 01 Syys 2010 17:19

Laitetaampa nämä tännekin.
Nikon Glam M- haastattelu.
www.stara.fi kirjoitti: BB-Niko: “BB-Maria näyttää siltä että voisi olla mies!”

31.08.2010, 08:00 · Kategoria:Big Brother

Sunnuntaina Big Brother -talosta häädetty BB-Maria haukkui jo ennen taloon menoaan kovin sanoin ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutun BB-Niko Saarista blogissaan. Nyt Staran Chaos Tube -blogitiimi on tavannut Nikon ja tiedustellut hänen mielipiteitään Mariasta.

Hieman yllättäen Niko kuitenkin totesi haastattelussa, että Maria ei ollutkaan hänen inhokkinsa talossa. Katso haastattelut tästä tai artikkelin yltä.

- Sehän on helvetti tavallisempi kuin kukaan meistä. Tyttörukka luulee niin paljon itsestään mitä se ei sitten oikeesti ole. Sehän on ihan saletti, että vaikka sä olisit 12 tuntia BB-talossa niin susta tulis BB-julkkis, Niko Saarinen totesi Chaos Tube -blogille.

- Tyhmähän toi on! Tyhmä kuin saapas, oikeesti. Kukaan ei oikeasti voi ajatella niin, että läskit ihmiset on rumia, ja että hän ei voi sietää taviksia ja että hän haluaa ulkomaille, kun Suomessa ei voi asua kun tää on ihan paska paikka. Mä luulen että tää on rooli minkä se on ottanut. Vähän sama kuin Krisse Salminen, rooli, Niko sivalsi.

- Kyllä sillä vähän näyttää luusto että se vois olla mies. Voi tyttörukka. Se luulee olevansa isokin stara. Todellisuudessa se on yhtä tyhjän kanssa.
Niko ei ainakaan ystäviä kerää itselleen.
Nikon haastattelu 2.
www.stara.fi/ kirjoitti: Suomalaiset BB-julkkikset muuttivat yhteen

01.09.2010, 11:45 ·
Viime vuoden Big Brother -ohjelman tuotantokaudelta tunnetuksi tulleet BB-Niko Saarinen ja BB-Henna Kurhinen ovat yllättäen muuttaneet yhteen. Äskettäin Kurhisen kerrottiin eronneen miehestään Antti Kurhisesta yhdeksän kuukauden avioliiton jälkeen.

Nyt Henna on muuttanut pois pariskunnan kotoa ja kantanut omaisuuttaan muiden muassa Niko Saarisen luokse. Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä.

- Hennan kanssa ollaan hyviä ystäviä ja Henna asuu puoliksi mun luona. Tai puoliksi asuu, puoliksi ei. Kyllä se nyt on ainakin puolitoista viikkoa asunut meillä. Sillä on osa tavaroista äidin luona ja osa meillä. Muiden muassa vuoden Glamour Girl -pokaali on mun kirjahyllyssä, Niko kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

Kaikkien BB-kilpailijoiden kanssa Niko ei kuitenkaan tule toimeen.

- Mä en halua olla missään tekemisissä BB-tyyppien kanssa. Mä näen niitä joissain pakollisissa bileissä, mutta ne ihmiset ovat jotenkin niin päästään sekaisin, Niko kertoi.

Myöhemmin tänään nykyiseen Big Brother -taloon astelee viisi vanhaa tuttua BB-kilpailijaa. Vielä ei ole tiedossa ovatko esimerkiksi Henna ja Niko mukana. Niko sai aikoinaan potkut ohjelmasta kesken kauden aggressiivisuuden takia.
Niko oli siis tapellut juuri Ninon kanssa. Ei tämän haastattelun perusteella oikein voi olettaa, että Niko olisi taloon menossa. Harhautusta?
Missä on salaperäinen herra X? Luulisi, että kahdella ihmisellä on tarpeeksi tavaraa ilman Hennan rojuja. Vai onko Nikon parisuhdetilanteessa sattunut muutoksia?
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 8346
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Niko

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 01 Syys 2010 22:42

Nikosta keskustellaan tästä edespäin uudessa ketjussa.
Totuus on tuolla ulkona.

BrutalGentleman
Isoveli
Viestit: 5712
Liittynyt: 05 Marras 2009 05:26

Re: Niko Saarinen

Viesti Kirjoittaja BrutalGentleman » 20 Syys 2022 00:01

Useampia taloreissuja tehneiden asukkaiden vanhojen kausien ketjut eivät enää ole lukossa. Tämä sopii ehkä parhaiten tänne Nikon alkuperäiseen ketjuun:
yle.fi kirjoitti: Kulttuurivieras

Ikuisesti kiitollinen

Vuonna 2008 Niko Saarinen poistettiin Big Brotherista väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Hän sanoo istuneensa maineensa vankina enemmän kuin elinkautisvangit.

7:05

ANTON VANHA-MAJAMAA

Niko Saarinen, 35, ei ole erityisen lämmin isäntä. Oven avattuaan hän vilkaisee toimittajaa silmiin ja pyyhältää takaisin avokeittiöön hääräilemään.

– Tämmönen tää nyt on. Peruskaksio, hän kommentoi länsihelsinkiläistä asuntoaan ja huitaisee laiskasti olohuoneen suuntaan.

Tylyydelle on syynsä.

[Koko artikkeli]

Avatar
a[way]
Käpylehmätehtaan työntekijä
Viestit: 506
Liittynyt: 06 Syys 2020 15:51

Re: Niko Saarinen

Viesti Kirjoittaja a[way] » 20 Syys 2022 02:04

BrutalGentleman kirjoitti:
20 Syys 2022 00:01
yle.fi kirjoitti:
Kylläpä mieltä lämmittää maksaa verorahoja kun tiedän, että niillä mm. kirjoitetaan Anna -lehden tyylisiä ripulihaastiksia reality-julkkiksista.

Mieltä lämmittää vielä enemmän, että YLE-vero on mahdollisesti nousemassa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”