Plaazan Biisiraati

Keskustelua elokuvista, musiikista ja konsoli- ja tietokonepeleistä.

Valvoja: Isoveli

Vastaa Viestiin
Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 5882
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Risto » 08 Loka 2019 20:18

Judas Priest - Hell Bent For Leather
- Klassikko jota ei ole kulutettu puhki. Muistan että tätä oli hauska pelata Guitar Hero: Metallica -videopelissä. Pakko kyllä myöntää että oon kuullut tän biisin varmaan useammin Austrian Death Machinen versioimana, mutta onhan tää alkuperäinen huomattavasti parempi veto. 8/10

Ben Howard - Small Things
- En hirveästi paneutunut biisin sanoihin tai sanomaan, mutta masennuin silti koska kuulosti aika surulliselta biisiltä. Lauluääni kyllä todella hieno. 7/10
"Mikä ei tapa nii siihe ei kyl kuole"

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 7551
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 11 Loka 2019 11:25

Northlane - Bloodline

Northlane on tuttu bändi entuudestaan, mutta tähän uusimpaan en ole kerinnyt tutustumaan vielä ollenkaan. Eihän tämä yhtään hassumpi ole. Vokalisti osaa laulaa ja öristä ja siitä tulee multa aina plussaa. Yllättävän hyvä näin pitkästä aikaa, pitänee tutustua koko uusimpaan tuotokseen pikimmiten.

9/10


Judas Priest - Hell Bent for Leather

On sitä aikoinaan tullut omat Priestinsäkin kuunneltua. Nykyään menee siihen kategoriaan, että ei vaan enää jaksa. Sama kävi Iron Maidenin kanssa. Ei tää paska biisi ole, mutta en kuuntelisi enää vapaaehtoisesti.

4/10
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 11 Loka 2019 23:48

Judas Priest - Hell Bent For Leather

Yritin kovasti kuunnella tätä ilman, että verkkokalvoilleni piirtyisi kuva Robert Halfordissa nahkoissaan, niiteissään ja batman viitassaan. Mut ei se nyt ihan onnistunut. En ole juurikaan Judas Priestiä kuunnellut (ehkä pitäisi koska esimerkiksi Rainbow:n tuotannosta löysin pari helmeä kun ne otin työn alle), joten mietiskelin onko tuo Hell Bent for Leather kohta jokin toistuva läppä näiden levyillä kun se on niin kovin samanlainen Breaking the Law kohdan kanssa. Olin yllättynyt kuinka paljon pidin tästä, simppeli oman aikansa biisi sooloa myöten toimivalla sapluunalla. Tästä on oikein vaikea sanoa mitään, biisi on jees, säkeistöt on jees, laulaja on jees, soittimet on jees, meno on jees. 7 / 10.

Northlane - Bloodline

Olipas siinä industriaalinen tunnelma. Annan heti helvetisti miinusta tuosta tikittävästi rumpukompista alussa ja muutamista sovitusratkaisuista kuten noista tauoista ja ihmeellisistä äänistä. Sen sijaan laulaja on rautaa, tykkään todella paljon. Biisi nostaa tasoaan 0:39 alkaen ja lopusta pidinkin (taas kerran) yllättävän paljon. Ihan hyvää tavaraa, en usko, että levyllistä jaksaisin mutta näin yksittäisenä palana oikein kelpo kappale alusta huolimatta. 8/10
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
ff
Isoveli
Viestit: 7128
Liittynyt: 07 Marras 2007 03:05
Paikkakunta: Pohjois-Karjala

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja ff » 13 Loka 2019 02:14

Northlane - Bloodline

Tämmösessä laulusuorituksessa (örin örrin -osuudet) on aina se ongelma ettei saa selkoa mistä lauletaan jos ei ole tarpeeksi kuunnellut tämäntyyppistä musiikkia. Tosin eihän sitä aina välttämättä ees tarvitse lyyrikoita ymmärtää, jos itse instrumentaali taustalla kuulostaa hyvälle ja kyllähän tuo äijäkin vakuuttavasti noita sanoja suustansa päästeli ettei mennyt onneksi ajanhaaskaukseksi tämä.

7/10

Judas Priest - Hell Bent for Leather

Ei sitä tarvitse ihmetellä, että tällainen musa on aikoinaan kerännyt hyvin lössiä ympärilleen ja suorastaan villinnyt. Tätä entisaikojen suurta musiikkia (jota ei voi replikoida nykypv), josta pakostikin tulin hyvälle tuulelle. Tämän genren suhteen olen kuitenkin aina ollut melko "yksiulotteinen", että biisin /bändin sieltä täältä aina tiedän /tiedostan, joten se verottaa pisteissä tässäkin tapauksessa kun ei ole sitä omaa vahvuusaluetta ja raadissa oli pari parempaakin kipaletta.

6/10

Ben Howard - Small Things

Tämä biisi meni niin valitettavan hitaasti eteenpäin, liiankin "laiskasti" ettei virike osa aivolohkosta meinannut pysyä skarppina, eli
meni touhu uneliaaksi. Osittain johtui tuosta tyynestä laulajastakin, että ei järin herättänyt jatkotutkintaan intressiä /perehtymistä ainakaan tällä kyseisellä rykäisyllä /ehkä en vaan ymmärtänyt tämän hienoutta tähän klo aikaan.

5/10
Eeppinen debyytti: Girls' Generation (소녀시대) – 다시 만난 세계 (Into The New World) (Live 2013)
-----
1. Esa A (BB5) 2. Elisabet (BB6) 3. Niko (BB3/BB6) 4. Kaki (BB2) 5. Tuija (BB5)

Avatar
Jason S.
Pääohjaaja
Viestit: 3445
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 13 Loka 2019 19:03

Northlane - Bloodline

Vauhtia (musiikissa) ja vaarallisia tilanteita (videossa). Laulajasta tuli aluksi mieleen Linkin Parkin Chester (r.i.p.), mutta vain rauhallisten laulujen kohdalla. Musiikillisesti aika hyvän kuuloista. Tuntui kyllä loppuvan kuin seinään, mikä oli pienoinen pettymys. Tuskinpa sukellan syvemmälle bändin tuotantoon.

7/10.

Judas Priest - Hell Bent for Leather

En ole koskaan tykännyt tuosta introsta, mielestäni biisin pitäisi alkaa kitaroista (0:16). Onhan nuo riffit legendaarisia, vaikka pääriffi onkin tylsä, kun taas kertsin riffi on mahtava. Halford käyttää ääntään hyvin, löytyy selkeää ja matalaa ääntä sekoitettuna oikeassa suhteessa. Olisi voinut kyllä kestää vähän pidempään. Ei pääse Breaking the Lawin tasolle.

9/10.

Ben Howard - Small Things

Hmm, olipas se kiva kuuntelukokemus. Biisi kehittyi mukavasti kohti lopun instrumenttien iloittelua, joka oli jees. Jälleen biisi, jota todennäköisesti kuuntelen yöllä, jos haluan fiilistellä jossain toisissa sfääreissä. Laulajasta en ole oikein mitään mieltä, hyvä laulaja ja niin pois päin, mutta korvaani aika persoonaton.

7/10.
Al Bundy's best insults
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Avatar
Wicker Man
Isoveli
Viestit: 3206
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 13 Loka 2019 19:38

Northlane - Bloodline

Aika mielikuvituksettoman yksitoikkoista rankkaa musaa, vailla mitään koukkuja. Laulaja pelastaa paljon. Tykkään tuosta rauhallisesta ja agressiivisemmaksi kasvavasta laulusta, mutta nuo huudot menee kyllä itselle luokkaan "hohhoijaa", eli ei voisi vähempää liikuttaa. Ei mikään täysin huono biisi, mutta en kuuntelisi vapaaehtoisesti ja jos tulisi vastaan radiossa yms. niin kanava vaihtuisi.

4/10

Ben Howard - Small Things

Sopisi hyvin tautamusiikiksi pimeille automatkoille työpäivän jälkeen. Kaikki toimii hienon rauhallisesti, vailla mitään kiireen häivää. Paitsi lopussa kun tahti nopeutuu pikkuisen, mutta silloinkin maltilla. Eipä tästä huonoa sanottavaa ole. Hieno tunnelmabiisi.

6/10

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 13 Loka 2019 23:57

Ben Howard - Small Things

Paha! Raadin historian vaikein biisi. Kuten seuraavasta huomaatte, olen jälleen kiinnittänyt huomioini oleellisiin asioihin. Tuo säkeistöjen jokaisen säkeen ensimmäisen sanan laulu + kitaran vinkaus kombinaatio on jännä. Se on niin dominoiva noissa säkeistöissä, että koko loppu säe menee ikäänkuin ohi kun jää odottamaan seuraavaa. Se on häiritsevä! En oikein päässyt selville pidinkö siitä vai en, epäilen ettei muutu kuuntelemalla neutraaliksi. Ja sitten vähemmän tärkeisiin asioihin. Kun säkeistöistä on päästy, paranee kappale loppua kohti. Kuten täälläkin olen joskus kirjoittanut, minuun iskee minimaalisuus jos sen tekee hyvin ja tässä se on tehty loistavasti. Äänimaisema on täyttävä, tykkään. Laulajan ääni ja laulutyyli on kiehtovaa, sopii tähän hyvin. Tähän biisiin sopii myös nuo taakse miksatut rummut joita ei ensin edes huomaa. Sanon harvinaisen kohteliaisuuden, tykkäsin ihan helvetisti tämän kappaleen rummuista. En yleensä noteeraa kappaleiden rumpuja kuin korkeintaan negatiivisessa valossa. Eli yksittäisiä asioita mistä pidin mutta sitten biisinä.. pidinkö tästä edes kovin paljoa kun ottaa huomioon kuinka paljon minua nuo säkeistöt häiritsee.. siitä seuraavassa.

Arvostelu on ongelmallista. Erittäin mielenkiintoinen kappale (etenkin 'teknisistä' syistä), omistautumisestani kertoo, että kuuntelin tämän kaksilla kuulokkeilla, yksillä nappikuulokkeilla ja vielä kaiuttimilla pariin kertaan per äänentoistolaite. Mielenkiintoisuudestaan huolimatta kappaleen vastaanotto on todella vahvasti mielentilaan liittyvää ja mulla ei kyllä tällä viikolla ole ollut sellaista mielentilaa missä tämä pääsisi oikeuksiin. Hektinen elämäni ei ole antanut minulle saumaa rauhoittumiseen. Kun hektinen elämäni huomenna, ylihuomenna jne. jatkuu niin eipä vois vähempää kiinnostaa laittaa tätä soimaan jos jotain kerkeän kuuntelemaan. Mutta kun pääsen seuraavan kerran rauhoittumaan niin kuuntelen tämän uudelleen useamman kerran. Sinänsä sylettää antaa kappaleesta, josta voisin kirjoittaa ylistaviä arvioita jonakin toisena päivä, näinkin matalat pisteet. Mutta tämä on totista touhua eikä riskeihin ole varaa: 6/10
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 16 Loka 2019 00:40

Paketoidaan homma pitkästä aikaa:

Luby Sparks - Somewhere 35
Tiktak - Tänä Yönä Taivaaseen 32
Lunatic Soul - Cold  37
Northlane - Bloodline 35
Judas Priest - Hell Bent For Leather 34
Ben Howard - Small Things 31

Kiitos kaikille osallistujille!

Plaazan biisiraati, örin örrin.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 19 Loka 2019 23:15

1. Kierros 21.10.2019 00:00 – 1.11.2019 23:59

aadeehoovee & Jason S. & Zygerö & Risto & Wicker Man
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 5882
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Risto » 20 Loka 2019 12:43

NF - The Search (The Search)
"Mikä ei tapa nii siihe ei kyl kuole"

Avatar
Jason S.
Pääohjaaja
Viestit: 3445
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 20 Loka 2019 14:25

Al Bundy's best insults
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 7551
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 20 Loka 2019 19:54

"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
Wicker Man
Isoveli
Viestit: 3206
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 21 Loka 2019 19:47


Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 21 Loka 2019 22:20

Amorphis - In the Beginning (Tales from the Thousand Lakes)
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
Jason S.
Pääohjaaja
Viestit: 3445
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 26 Loka 2019 15:47

NF - The Search

Eminemimäinen. Siinä ensireaktioni. Vaikken rapista niin välitäkään on tämän tyylinen agressiivinen (gangsta-?)rap ollut aina mulle heikko kohta. Kykyä tältä jätkältä löytyy yllin kyllin. Tyyli sopi biisin kerrontaan erittäin hyvin, kun tuntuu siltä että pitää sanoa asiat suoraan huutamalla, silloin pitää sanoa asiat suoraan huutamalla. Video myös istui symbolisesti biisin kerrontaan hyvin. Tykkäsin erittäin paljon.

9/10.

Poppy Ackroyd - Time

Tässä mennäänkin sitten täysin eri maailmaan. Ollaan jossain seesteisessä zen-tilassa, johon on mukava ryömiä kun kaikki kaatuu niskaan. Biisi rakentui hitaasti mutta varmasti kohti finaalia, jota ei sitten oikein tullutkaan. Loppu oli hiukan anti-kliimaksi, olisin toivonut jotain grande finalen - tapaista oopperamaista lopetusta. Hyvää instrumenttien yhteensovittamista. Tykkäsin.

7/10.

Bananarama - Cruel Summer

Klassikko, jota en ollut koskaan kuunnellut loppuun asti, asia joka kävi ilmi tämän kuuntelun myötä. Iloista hauskanpitoa näyttivät naiset pitävän sekä biisissä että videolla. Simppeli biisihän kyseessä on, mutta sen takia tämä jää mieliin hyvin. Se, onko se hyvä vai huono asia, on jokaisen päätettävissä. Palatakseni ensimmäiseen lauseeseeni, olisihan tämä voinut olla vähän lyhyempi, aika yksitoikkoinen loppujen lopuksi. Tykkäsin siitä huolimatta.

7/10.

Amorphis - In The Beginning

Aah, death metal. Genre josta en ole oikein koskaan välittänyt. Helmiä löytyy, tämä ei taida olla niitä helmiä. Tykkäsin musiikista erittäin paljon, örinästä en niinkään. Kesto oli just sopiva. Lopussa tullut polkkapätkä kuulosti hyvältä ja istui biisiin. Samoin alussa kuulunut bassokitara oli :tu . Mielelläni olisin kuunnellut puhdasta laulua enemmän. Tykkäsin örinästä huolimatta.

7/10.

Edit: typojen korjausta.
Al Bundy's best insults
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Avatar
Wicker Man
Isoveli
Viestit: 3206
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 26 Loka 2019 15:58

NF - The Search

Olipa ärsyttävä räppi-biisi. Räppi nyt muutenkaan ei kiinnosta minua yhtään. Aina kun sellaista meinaa kuulla radiosta/telkasta, niin kanava vaihtuu samantien. Tämä biisi ei tee poikkeusta. Musiikki on mukavan dramaattista. Tykkäsin myös noista nopeista kohdista. Muuten ei mitään positiivista sanottavaa tästä kappaleesta.

3/10


Ice Mc - It´s a Rainy Day
Mukava ysäridiscobiisi. Tykkäsin paljonkin. Ainoa miinus noista räppiosuuksista. Kaikki muu pelkkää plussaa. Naislaulajalla todella selkeä ja hyvä ääni. Kosketinosuudet todella hyvät, vaikka samaa kuviota onkin koko ajan. Jäljen ollessa tuollaista ei haittaa yhtään. Kertosäe on todella hyvä, vaikka onkin nimen hokemista. Tämä on todella hyvä biisi ja eipä haittaa että tämä jää Youtuben muistiin ja sekoituksiini.

8/10

Poppy Acroyd - Time

Aivan kuin ylipitkäksi vedetty välisoitto. Odotin koko ajan että milloin biisi alkaa kunnolla. Mitä ei koskaan tapahtunut. Todella ykstoikkoinen biisi, vailla mitään mikä saisi huomioni. Taustamusiikkia. Ei sen kummempaa. Voisi olla myös jonkun televisiosarjan intro-musiikkina.

3/10

Amorphis - In The Beginning

No nyt! Onhan tuo Tales klassikkolevy, jota tulee paljon kuunneltua. Ei laulun takia. Vaan musiikin. Eihän tuo örinä nyt mitään parasta ole, kun ei edes saa sanoista selvää. Mutta se musiikki. Onhan tuo nyt aivan mahtavaa kamaa, siihen asti kun nuo aina tässä biisissä ärsyttäneet koskettimet tulevat lopussa (2:52) mukaan. En ole koskaan tykännyt tästä lopetuksesta. Instrumentaalina olisi täyden kympin biisi ilman tuota lopetusta.

9/10

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 5882
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Risto » 26 Loka 2019 18:00

Ice Mc - It's a Rainy Day
- Ysärin lapsena mulle tulee tästä biisistä lämmin ja nostalginen olo, vaikken koskaan tietoisesti tätä olekaan kuunnellut. Ois ehkä toiminut paremmin ilman ton ukkelin mölinöitä. Naislaulajalla kiva ääni. 6/10

Poppy Ackroyd - Time
- Ihan hirveästi en tästä nyt saanut irti. Tästä tuli jonkun indie-pelin soundtrack mieleen. Valitettavasti hieman taustameluksi jäi. 4/10

Bananarama - Cruel Summer
- Oispa kesä. Vaikka sitten julma semmoinen. Ihan kiva kipale. 7/10

Amorphis - In the Beginning
- On pitänyt tutustua vanhempaan Amorphikseen jo aikoja sitten. Hyvää soitantaa, örinä tai laulu ei oikein tässä tapauksessa iskenyt. Instrumentaalina ois varmaan kolissu paremmin. 6/10
"Mikä ei tapa nii siihe ei kyl kuole"

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 7551
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 26 Loka 2019 19:01

NF - The Search

Mä oon oikeesti hieman muuttanut mielipidettäni rap-musiikkiin, kun olen löytänyt muutamia helmiä ja fiilistellyt mm. Cypres Hilliä. Tän tyypin räpäytystyylistä en oikein pitänyt. Taustat oli hyvät. En välttis vaihtais kanavaa, jos tulis radiossa.

6/10

Ice MC - It's a Rainy Day

Heti, kun näin biisin otsikon, niin muistin, että tässähän lauleskeli Alexia. Ja hyvin laulaakin, mutta muutenhan tämä on todella ärsyttävä renkutus, jonka olisin halunnut jo unohtaa sinne 90-luvun puoliväliin.

2/10

Bananarama - Cruel Summer

Nyt mennään jo sen verran vanhaan biisiin, että ilmestymisaikaan en tiennyt musiikista vielä mitään tai kuuntelin lastenlauluja. Kyllähän tätä kuitenkin sen verran pitkään soitettiin MTV:llä, että erittäin tuttu biisi. En muistanut videosta muuta kuin sen, että siinä heiteltiin banaaninkuoria. Muistelin myös, että biisi olisi ollut hieman menevämpi (nopeampi), mutta saatan yhdistää johonkin toiseen Bananaraman biisiin. Biisinä ei mitenkään ihmeellinen. Nostalgian vuoksi annan yhden pisteen enemmän kuin ansaitsisi.

4/10

Amorphis - In the Beginning

Kirkasääninen laulanta biisin alussa oli erittäin häiritsevää, melkeinpä pilaa koko biisin. Olis kannattanu pitäytyä pelkässä örinässä. Onneksi tuota lauluääntä ei esiinny enää viimeisen kolmen minuutin aikana. Video on saanut YouTubessa vajaat 5000 näyttökertaa ja yhden kommentin, joka itsessään on aika legendaarinen "How i Love so much this Song". Ihan tuohon lausahdukseen en yhdy ja olen muutaman muun kanssa täällä samaa mieltä siitä, että instrumentaalina tämä biisi olisi parempi. Lopun urut olisi saaneet jäädä pois. Sen verran paljon se alun kiljuminen ja lopun urut häiritsivät, että ne vähentävät väkisinkin pisteitä. Instrumentaalina saisi 8, ilman alun rääyntää ja lopun urkuja 7, tällaisenaan...

6/10
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 27 Loka 2019 20:33

NF - The Search

Kyllähän tässä vähän sellaista 'tämä on tehty ennenkin' fiilistä oli. Eikä siinä mitään, riippuu miten sen tekee. Jotenkin vaan on vettä virrannut Oulujoessa vuosien varrella, ja se mikä aikoinaan kuulosti tuoreelta, oli jotenkin tunkkaisen kuulonen. Sample oli ihan jees ja jos vertaa moneen muuhun räp -kappaleeseen joita kuulee radiossa niin tämähän oli Mozartmainen taideteos. Äänestä ja tyylistä tuli ensimmäiseksi mieleen Redraman rivi 'Eminem wanna be, jämät eight milestä' Julkisen Sanan kappaleesta Rakkaudella vihaajille. Sen verran kiinnostava tapaus kuitenkin, että jos joku ois soittanut jossain, olisin kysynyt esittäjän nimen tarkempaa tutkimusta varten. Ei kummoinen kappale mutta laitetaan yksi lisäpiste koska oli kuitenkin genressään ihan kelpoista menoa. 6/10
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 29 Loka 2019 23:47

Poppy Acroyd - Time

Mitähän mieltä tästä pitäisi olla. Jotenkin tulee mieleen jonkin tv -kanavan pysäytyskuva 'Kanavalla seuraavaksi Lahot Kämpät 9:00', kello on 03:32 ja tämä biisi soi taustalla. Tätä edeltävät tapahtumat on a) Iltapäivällä kaverille b) kaljaa lavallinen c) baariin d) baarista kotiin (kannettuna?) e) tv -päälle f) joku kanava g) Steven Seagal -leffa menossa h) sammuminen i) herääminen tokkurassa. Lopuksi kaukosäädintä ei löydy käden ulottuvilta ja nukahdetaan uudelleen pimputuksen tahtiin. Sanattomaksi ilmeisesti vetää kun en tästä juuri muuta teennäisen hassuttelun lisäksi keksi. Ei tämä kyllä ärsyttänytkään joten olkoon: 4 / 10.

Bananarama - Cruel Summer

Ai että, 80 -luku ja syntikkabasso. Tomi -rummut ja kitara on vekselöity MJ:ltä aika häpeilemättömästi mutta sehän kuuluu asiaan. Tanssimusiikki ei kuulu juurikaan omalle kuuntelulistalle mutta joihinkin nykytuotoksiin verrattuna tämä on sentään ehtaa tavaraa. Tämä voisi toimia juoksubiisinä kesäisenä iltana Nallikarin rantabulevaardilla mutta näin lokakuun pimeydessä menee kappaleen tenhosta osa harakoille. En taida innostua enemmälti kuuntelemaan mutta ihan menettelevä popitus näin yksittäisenä kappaleena 5 / 10.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 01 Marras 2019 21:33

Ice Mc - It's a Rainy Day

Tämä on musiikkia, josta en pidä, mutta jouduin aikoinaan kuuntelemaan ihan liikaa Corollan ja Mazdan takapenkillä. J & A, hyviä kavereita mutta ihan karmea musiikkimaku. Oma tenhonsa näissä toki on ja kai ne menis jos käsien heiluttelu tanssilattialla kiinnostaisi edes alustavasti mutta kun ei. Naisella on kiva ääni mutta niihin kai nämä usein perustuu. Pari kertaa kuuntelin mutta ei tästä oikein mitään irtoa vaikkakaan en nyt voi sanoa tämän sen enempää ärsyttäneenkään. 4 / 10
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3355
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Plaazan Biisiraati

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 01 Marras 2019 21:46

Tähän on tultu:

Amorphis - In the Beginning 28
NF - The Search 24
Bananarama - Cruel Summer 23
Ice Mc - It's a Rainy Day 20
Poppy Ackroyd - Time 18

Kiitos taas kerran kaikille.

Plaazan biisiraati, jossain seesteisessä zen-tilassa, johon on mukava ryömiä kun kaikki kaatuu niskaan.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Elokuvat / Musiikki / Pelit”