Suomen huutokauppakeisari

Seuraatko tosi-tv-sarjoja? Keskustelua kaikista realityistä!

Valvoja: Isoveli

Avatar
DosterMan
Pääohjaaja
Viestit: 5226
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Suomen huutokauppakeisari

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 18 Maalis 2015 09:03

Pistin Keisarille oman ketjun pystyyn.

Paljonhan tässä ilmiselvästi leikkauksella katsojia kustaan linssiin, mut ohjelma muuten on erinomainen. Keisari, Heli ja Markku muodostaa toimivan kolmikon, jota on kiva seurata.

Markku on kyl huikee kaveri, homma ku homma ja Markku handlaa. Uskoisin et kameroiden sammuessa menee sähkömiehen työtkin, vaikka kameran edessä sähkömiehen paikalle kutsumisella vihjailikin. Tunnen itsekin pari real life MacGyveriä, mut Markku taitaa olla ensimmäinen, joka pääsee valtakunnan telkkariin nikkaroimaan.

Keisarille näkyy aina tulevan todella hyvät voitot, kun arvotavaran myyjänä on nainen. Syystä tai toisesta harvoin on miehet yhtä pihalla, kuten eilen esim. Noora Karma. Toinen vahva esimerkki on se muija, joka möi viime kaudella pronssisen Tuntematon sotilas -patsaan, ex-miehen perintökalleuksista.

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/suomen-h ... ppakeisari

Ps. ärsyttää kun iltapaskat spoilaa jaksojen tapahtumat maanantaisin tai viimeistään tiistaisin.
Hyvä perse.

Avatar
knocker
Jumalan Ruoska
Viestit: 12781
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Suomen huutokauppakeisari

Viesti Kirjoittaja knocker » 08 Huhti 2016 22:12

Onpas suosittu ketju tämäkin. [smilie=a_cool.gif] Tän viikon jaksossa oli Sipe Santapukki, hieno mies. En muistaakseni kenestäkään muusta julkkisvierailijasta ole tykännyt, mutta Sipelle nostan hattua, kun ei mitään paskaa tyrkyttänyt, eikä hintaakaan väkisin hilannut maksimiin.
a walking disaster

Avatar
BB-FAN
Vuoden Tulokas 2013
Viestit: 1233
Liittynyt: 01 Syys 2013 12:31
Paikkakunta: Finlandia

Re: Suomen huutokauppakeisari

Viesti Kirjoittaja BB-FAN » 09 Huhti 2016 11:34

Yllättävän suosittu ohjelmahan tämä on. Nelosen toiseksi katsotuin (ja kohta katsotuin kun Haluatko Miljonääriksi päättyy). Itse en ole katsonut jaksoakaan. Sairauslomalla yritin, katsoin vartin ja kyllästyin.
Ei hemmetin hemmetin hemmetti

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3354
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Suomen huutokauppakeisari

Viesti Kirjoittaja sandman » 09 Huhti 2016 18:41

Huutokauppa Keisari ei taida herättää niin suuria tunteita että keskustelu foorumeilla jaksaisi räyhätä, ehkä siksi näinkin "suosittu" ketju. Tykkään kyllä ohjelmasta,, Akin, Helin ja Markun touhuja on viihdyttävää seurata. He vaikuttavat aidoilta ihmisiltä (tai osaavat luoda siitä ainakin illuusion) ja toivottavasti myös pysyvät aitoina eivätkä ala liikaa kameralle esiintymään.

Muutaman epäkohdan olen havainnut, josko vaikka sitä keskustelua tästä syntyisi, eli:

1. Minun mielestäni huutokaupassa olevat tuotteet pitäisi myydä huutokaupassa oleville ihmisille. Huutokaupan perusideoita on se että näet vastustajasi, kasvottomia ennakkotarjouksia vastaan lienee tympeetä kisata. Totta kai ymmärrän että maksimi rahat Aki ja Heli haluavat, mutta reilua olisi sitten myydä keräilijöiden haluamat tavarat netti huutokaupassa.

2. Moraalisesti mielestäni on arvelluttavaa että huutokaupan pitäjät välillä osallistuvat huutokauppaan huutajina. Pitäisi olla kristallinkirkasta ettei kukaan kellä on linkki huutokauppa firmaan osallistu millään tavalla itse kaupankäyntiin.

Kaupunkilais tylsimyksenä en vissiin ymmärrä maalais lupsakkuutta ihan täysillä mutta tuommoiset seikat on sarjaa seuratessa pistäneet silmään.

Avatar
BBforever
Kesä-Esa
Viestit: 191
Liittynyt: 30 Elo 2011 16:19

Re: Suomen huutokauppakeisari

Viesti Kirjoittaja BBforever » 23 Touko 2016 16:29

Pidän todella paljon tästä ohjelmasta. Kiva katsella tavaroiden etsimistä. Tykkään henkilöistä. Mukavaa jos saavat hyvin rahaa. Kävin jopa katsomassa heitä oikein paikan päällä kun tulivat pitämään huutokauppaa tänne kotikulmilleni.
Toivottavasti tätä formaattia ei lähdetä muuttamaan mitenkään. :D

Avatar
DosterMan
Pääohjaaja
Viestit: 5226
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Re: Suomen huutokauppakeisari

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 28 Touko 2016 22:08

Tullut näköjään perustettua Suosikkiketju -katso kuvat-

Mä edelleen tykkään ohjelmasta, mut ärsyttää suunnattomasti noi lisääntyneet lavastukset. Markku työstää jotain ja sit puhelin soi, sit puhelimessa ollessaan vasemmalla kädellä räjäyttää Keisarin.
Vähemmän käsikirjoitusta ja enemmän oikeaa tekemistä. Mitähän se Kirsi nyt puuhailee? - Samassa kuva leikkautuu Kirsiin jossain posliinitehtaassa. Nerokasta sanoo käsikirjoittaja/ohjaaja/leikkaaja. Mut katsoja sanoo et paskaa perkele.

Mut silti vielä plussan puolella omissa kirjoissa, mut on pisteet laskenu selkeesti sen jälkeen ku suositun ketjun avasin.
Hyvä perse.

Avatar
aadeehoovee
Vuoden Foorumilainen 2014
Viestit: 3198
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Suomen huutokauppakeisari

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 30 Touko 2016 15:34

DosterMan kirjoitti:Mä edelleen tykkään ohjelmasta, mut ärsyttää suunnattomasti noi lisääntyneet lavastukset. Markku työstää jotain ja sit puhelin soi, sit puhelimessa ollessaan vasemmalla kädellä räjäyttää Keisarin.
Loppu iteltä koko ohjelman katselu kun poltti 'vahingossa' sen lipaston kannen kun 'vahingon' toteutus oli SBB:n viimeisten kausien tasoa. Suomalaisten pitäs pysyä lestissään ja tehdä maanläheistä arkirealityä eikä lähteä apinoimaan jenkki/brittiakselia käsikirjoitetun realityn suhteen.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
Evalds
Kanavajohtaja
Viestit: 7864
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Suomen huutokauppakeisari

Viesti Kirjoittaja Evalds » 31 Touko 2016 19:14

Eka kausi oli ihan okei, mutta sitten alkoi tuo väkinäinen roolin veto ja käsis tuli mukaan vahvasti.

Tuo ukko jaksaa kitistä bensakuluista vaikka yrittäjänä saa vähennettyä ne kirjanpidossa ja verotuksessa. Se vitsi on jo niin monta kertaa kuultu.

Tämänkin ohjelman kohdalla olisi parempi lopettaa niin kauan kun on edes jotenkin hyvä maksu suussa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tosi-tv”