Sivu 1/79

Idols

Lähetetty: 04 Tammi 2007 21:56
Kirjoittaja Sihi
Aikooko kukaan seurata tätä ohjelmaa??
Mä en ole juurikaan katsonut aikaisempina vuosina, mutta nyt ajattelin alkaa seuraamaan.

Nyt olen onnellisesti saanut katsottua ekan jakson vaikka myötähäpeä laittoi vaihtamaan kanavaa hetkeksi muutamaan kertaan. :roll:


Viikko 0: Kuka on suosikkisi miehistä ja naisista?

Martti Saarinen 28% [ 6 ]
Ilpo Kaikkonen 0% [ 0 ]
Jusu Wirekoski 9% [ 2 ]
Ali Elkharam 0% [ 0 ]
Jerkka Virtanen 4% [ 1 ]
Stina Girs 19% [ 4 ]
Lotta Sandholm 23% [ 5 ]
Anna Paatero 9% [ 2 ]
Hennariikka Syvänne 4% [ 1 ]
Fatima Koroma 0% [ 0 ]
Laura Itkonen 0% [ 0 ]

Ääniä yhteensä : 21

Viikko 1: Kuka on suosikkisi miehistä ja naisista?

Martti Saarinen 16% [ 4 ]
Jusu Wirekoski 4% [ 1 ]
Ilpo Kaikkonen 16% [ 4 ]
Ali Elkharam 4% [ 1 ]
Jerkka Virtanen 4% [ 1 ]
Lotta Sandholm 16% [ 4 ]
Stina Girs 20% [ 5 ]
Anna Paatero 12% [ 3 ]
Hennariikka Syvänne 4% [ 1 ]
Fatima Koroma 0% [ 0 ]

Ääniä yhteensä : 24

Viikko 2: Kuka on suosikkisi miehistä ja naisista?

Martti Saarinen 13% [ 4 ]
Ilpo Kaikkonen 6% [ 2 ]
Ali Elkharam 20% [ 6 ]
Jerkka Virtanen 3% [ 1 ]
Lotta Sandholm 13% [ 4 ]
Stina Girs 17% [ 5 ]
Hennariikka Syvänne 24% [ 7 ]
Fatima Koroma 0% [ 0 ]

Ääniä yhteensä : 29

Lähetetty: 04 Tammi 2007 22:36
Kirjoittaja Kuuhullu
Nukahdin sohvalle ja heräsin 5 min. ennen päättymistä :( Tuli tsekattua se Extra. Vanha koulukaveri näytti olevan taustalla hoilaamassa (itse koe-esiintymistä ei näytetty ainakaan siinä). Osaa laulaa, mutta eipä mitään idoliainesta kuitenkaan :roll:

Lähetetty: 04 Tammi 2007 22:50
Kirjoittaja Tinttu
Tykkäsin siitä Extran juontajasta, vaikutti hauskalta tyypiltä. Ja Askon ilmeet ovat jo katsomisen arvoisia! :lol:

Lähetetty: 04 Tammi 2007 22:59
Kirjoittaja Petri
Tuomaristo oli jälleen erinomaisessa vireessä. Eritoten Jonen naurukohtaus oli hervotonta katsottavaa - harmi vaan kun tyylivirheenä meni sitten pyytämään anteeksi.

Pian alkaa myös SubTv:lla uudet American Idolin jaksot ja Simon on varmaan edelleenkin vedossa. Sitä ennen tulevana viikonloppuna nähdään hirveimmät koelaulut viime tuotantokaudelta.

Lähetetty: 04 Tammi 2007 23:40
Kirjoittaja Jaake
Jotenkin vaisu avaus. Juontajakaksikko ei voi olla läpeensä paha, jos siinä on Ellen silmänilona, mutta yleiskuvaltaan aika vaisua menoa. Ja extra oli mielestäni sekavaa haahuilua vailla mitään pointtia.

Lähetetty: 05 Tammi 2007 00:16
Kirjoittaja Punde
Viime kausi oli mielestäni totaalinen floppi, enkä seurannut alkua pidemmälle kuin 1/4 silmällä satunnaisesti.. juontajakaksikosta vaihtoivat väärän pois, aika tylsä tää tumma kaveri. Ellenistä en sanokaan mitään ettei kukaan hänestä pitävä loukkaannu.

Kattellaa, jotenki ei kyllä innosta tää 16-vuotiaiden rynnistys, mikä ainaki avausjakson perusteella tulee olemaa teemana..

Lähetetty: 05 Tammi 2007 01:51
Kirjoittaja Jk
Ihan vahingossa satuin maikkarille Idolsin alkaessa, en edes tiennyt, että se nyt jo alkaa.. Aika vaisua meininkiä ja uudistunut extra oli nimenomaan ihme haahuilua vailla mitään päämäärää, mutta enköhän tätä vielä katso, jos näkisi tuttuja kameroiden edessä.. :D

Lähetetty: 05 Tammi 2007 17:13
Kirjoittaja zilipippuri
En muistanut katsoa, tarkoitus oli :P.

Miksi se Heikki ei enää juonna, sehän oli yksi ohjelman helmi ;)?! Viime vuonna tuli seurattua jonkun verran nääs.

Tulee vain vähän huonoon aikaa meikäläisittäin, klo 20 siis..

Lähetetty: 05 Tammi 2007 17:24
Kirjoittaja Siru84
Itse olen katsonut kaksi viimeisintä Idolsia ja tottakai seuraan myös tätä kolmatta kautta :wink: Tosiaan, nyt on ovat kaikki vm-90 luvun lapsoset päättäneet sankoin joukoin lähteä mukaan Idolsiin kun ovat sitä ensin pari kautta television kautta seuranneet :wink: Harmi, että esitysaika on lyhyt suhtautettuna laulajien määrään.. Ois kiva nähdä enemmän näitä koe-esiintymisiä ja vähemmän paskanjauhamista :roll:

Ellen on ihana itsensä mutta tuo Jani Toivola(?) vaikuttaa tylsältä ja teennäiseltä :? Se on hyvä, ettei matki Heikkiä, mutta voisi jotain särmää herrassa kuitenkin olla :roll:

Extran juontaja Janne mikä lie.. oli hauska tapaus ja harmittaa ettei häntä valittu Ellenin pariksi juontajaksi koska hän olisi paremmin täyttänyt Heikin täyttämän aukon :twisted:

Toivottavasti saamme tänä vuonna Idols-voittajan, joka menestyy, kuten menestyi ensimmäisen Idolsin Hanna Pakarinen. Katrihan tuli viime kaudella toiseksi ja menestyi voittajaa eli Ilkkaa paremmin :o Huh!

Lähetetty: 05 Tammi 2007 19:06
Kirjoittaja Sihi
Siru84 kirjoitti:Toivottavasti saamme tänä vuonna Idols-voittajan, joka menestyy, kuten menestyi ensimmäisen Idolsin Hanna Pakarinen. Katrihan tuli viime kaudella toiseksi ja menestyi voittajaa eli Ilkkaa paremmin :o Huh!


Parasta kansan(lue pikkityttöjen)suosiota on nauttinut Antti Tuisku. Hän on tällä hetkellä menestyksekkäin "suomen Idols".

Lähetetty: 05 Tammi 2007 21:50
Kirjoittaja Kuuhullu
Katsoinpa sen ensimmäisen jakson nettitv:stä, mutta eipä sieltä oikein kukaan mieleen jäänyt. Kokelaista siis...

Jani Toivola oli mielestäni kerrankin selkeästi artikuloiva juontaja ja muutenkin hyvin onnistunut valinta.

Olisin toivonut, että Heikin mukana olisi päästy eroon Ellenistäkin. Se kaksikko ei iskenyt lainkaan.

Extran juontajan maniakaan ei ollut pahitteeksi. Suotakoon Stand Up-tyypille, mutta silti varmasti yksi ainoita lähetyksiä, joita tulen seuraamaan.

Lähetetty: 05 Tammi 2007 23:18
Kirjoittaja MJK
Kuva

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :roll:

Pakko vielä mainita että alkupään jaksot ovat kovin huvittavia. Äitin 16v kullannuput tulee "Olenmaailmanparaslaulaja" asenteella ja sitten kun räväytetään päin naamaa että täyttä paskaa niin nyyhkis. Mitä menevät tonne jos eivät kritiikkiä kestä. :x

Paskalle tuoksuu...

Lähetetty: 06 Tammi 2007 01:00
Kirjoittaja Jaake
Yleensä nauran ihan räkänä mm. Simon Cowellin ilkeille häijyille kommenteille X Factorissa ja American Idolissa, mutta eilen minua pisti hieman vihaksi Jonen nauraminen. Niin herttaiselle tytölle kehtasi mokoma irvailla.

Lähetetty: 06 Tammi 2007 11:44
Kirjoittaja Petri
No pakkoko sinne on lahjattomien mennä yrittämään. Tyttö ei varmaankaan saanut yhtään säveltä oikein. Kyllä siinä nauraa itse kukin. Joka leikkiin lähtee se leikin kestäköön - tuskin tyttö Idolsia miksikään leppoisaksi kehuskeluohjelmaksi luuli.

Lähetetty: 06 Tammi 2007 13:37
Kirjoittaja MJK
Petri kirjoitti:No pakkoko sinne on lahjattomien mennä yrittämään. Tyttö ei varmaankaan saanut yhtään säveltä oikein. Kyllä siinä nauraa itse kukin. Joka leikkiin lähtee se leikin kestäköön - tuskin tyttö Idolsia miksikään leppoisaksi kehuskeluohjelmaksi luuli.
Totta. :roll: Läheiset ilmeisesti kotona kehuu niin paljon noita että saavat itsensä tuonne lähtemään. Jos sen kotiprinsessan laulu kuulostaa kotona hyvältä, niin ei välttämättä ammattilaisen silmissä. Jatkoon tai ei, aina tulee itkupotkut :)

Lähetetty: 06 Tammi 2007 21:03
Kirjoittaja Sihi
Toisaalta ihan hyvä että laulutaidottomat kuulevat viimeinkin totuuden.
Ei tarvi turhaan haaveilla laulajan urasta.
Kyllähän se tietyski kirpaisee pahemmin kun on kuusitoista ja herkässä iässä, mutta ehkä nämä lapsoset huomaavat että joku toinen ura olis sittenkin parempi.

Kyllä sitä vähän ihmettelee miksi totaalisen surkeat laulajat menevät
itsensä nolaamaan......
Mä tykkään laulaa mutta ei se musta tee laulajaa....todellakaan.....laulutaidottomuuden lahjan olen huomannut itsessäni jo kauan sitten. :wink:

Lähetetty: 07 Tammi 2007 14:16
Kirjoittaja halleluja
Mie aloin taas seuraamaan. Ekoissa koelauluissa ei kyllä ollu ketään sykähdyttävää hakijaa, johtuisko juuri nuoresta iästä. Mutta oli se Jone kyllä niin huvittava..mitäs sille voi jos ei voi pidätellä naurua :D

Lähetetty: 07 Tammi 2007 21:45
Kirjoittaja FC Mixula
Itseäni eivät kiinnosta kuin nämä ensimmäiset koelaulut ja ohjelman katsominen loppuu ja alan odottamaan American Idolia.

Lähetetty: 08 Tammi 2007 11:15
Kirjoittaja Vormosa1
FC Mixula kirjoitti:Itseäni eivät kiinnosta kuin nämä ensimmäiset koelaulut ja ohjelman katsominen loppuu ja alan odottamaan American Idolia.


Minusta ensimmäiset jaksot ovatkin viihdyttävimpiä, joissa pääsee nauramaan ihmisten ns. kyvyille. Ja samalla pääsee kiittämään onneaan ettei luule itsestään liikaa. :)

Lähetetty: 09 Tammi 2007 15:47
Kirjoittaja Siru84
Tällä hetkellä kun on kaksi jaksoa esitetty Idolsista on ollut taso aivan surkeaa :oops: Okei, pari poikkeusta lukuunottamatta :roll:

Torstaina pääsemmekin sitten Oulun koelauluihin ja tuomarit ylistivät sitä yhtä jannua, jonka esitystä/kasvoja ei haluttu vielä näyttää jännityksen säilyttämiseksi.. Sitä tässä odottelen, että näkisin kuinka hyvä laulaja jannu on :wink:

Lähetetty: 09 Tammi 2007 16:04
Kirjoittaja Jaake
Siru84 kirjoitti:Tällä hetkellä kun on kaksi jaksoa esitetty Idolsista on ollut taso aivan surkeaa :oops: Okei, pari poikkeusta lukuunottamatta :roll:

Torstaina pääsemmekin sitten Oulun koelauluihin ja tuomarit ylistivät sitä yhtä jannua, jonka esitystä/kasvoja ei haluttu vielä näyttää jännityksen säilyttämiseksi.. Sitä tässä odottelen, että näkisin kuinka hyvä laulaja jannu on :wink:

Ei kannata odottaa liikaa, niin ei pety. Suomen Idolsin ollessa kyseessä se tuskin on niin hyvä loppujen lopuksi. :)

Lähetetty: 18 Tammi 2007 22:00
Kirjoittaja Sihi
Hitto tota Ibi Lovea. Ei se ihan täysillä käy. Ensikerralla sitten selviää pääseekö jatkoon vai ei......tuskin..... :roll:
Tuolla on videonpätkää jos jotain kyseinen naikkonen kiinnostaa.
http://www.dina.tv/homemadeidols/xidoli.php?video_id=23

Hesan karsinnoista löytyi muutama todella hyvä laulaja, jopa loppukilpailu ainesta.