Yleistä keskustelua sarjoista (YLE, MTV3, Nelonen yms.)

Mitä seuraat Big Brotherin lisäksi? Keskustelua TV-sarjoista.
BrutalGentleman
Isoveli
Viestit: 5712
Liittynyt: 05 Marras 2009 05:26

Re: Yleistä keskustelua sarjoista (YLE, MTV3, Nelonen yms.)

Viesti Kirjoittaja BrutalGentleman » 28 Elo 2023 20:41

Mainosvideon perusteella arvelen, että MTV3-kanavalla perjantaina 1.9.2023 klo 21.30 alkava Ei saa nauraa -sarja saattaisi tarjota pienimuotoista korvaushoitoa BB-kauden puutteeseen:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tal ... ma/8749764

Ollaan sentään suljetussa tilassa oudon porukan kanssa ”mökkireissulla” hyvin BB-henkistä viikonlopputehtävää suorittamassa.

Ja onhan siellä myös:

”Pokerinaamansa pitävyyttä ohjelmassa ovat testaamassa näyttelijä Joonas Kääriäinen, näyttelijä Miitta Sorvali, kirjailija Paula Noronen, tubettaja Jaakko Parkkali, näyttelijä Linnea Leino, juontaja-koomikko Janne Grönroos, näyttelijä Jaana Saarinen, koomikko Ali Jahangiri ja radiojuontaja Karoliina Tuominen sekä mediahahmo Perttu Sirviö.”

Toinen sarja, jonka olen BB:n yhteydessä joskus esimerkkinä maininnut, on Suurmestari:

https://www.youtube.com/watch?v=Sm9OWaJz2yo

Siinä ei toki olla suljetussa tilassa ihmiskokeessa, mutta tehtävissä on toisinaan sen kaltaista absurdiutta ja suorittajissa heittäytymiskykyä kuin Suomi-BB:ssäkin toivoisi (edelleen) olevan.

BrutalGentleman
Isoveli
Viestit: 5712
Liittynyt: 05 Marras 2009 05:26

Re: Yleistä keskustelua sarjoista (YLE, MTV3, Nelonen yms.)

Viesti Kirjoittaja BrutalGentleman » 01 Syys 2023 22:17

BrutalGentleman kirjoitti:
28 Elo 2023 20:41
MTV3-kanavalla perjantaina 1.9.2023 klo 21.30 alkava Ei saa nauraa -sarja
Ihan lupaavalta vaikutti — ja pientä BB-tehtävänsuoritusvärinää tunnelmassa oli, kuten ounastelinkin.

Kyseessä tietysti oli vasta ensimmäinen jakso niin katsojille kuin osallistujillekin. Jo mainosvideonkin perusteella vauhti kiihtyy tästä vielä.

Miinuksia:

- Turhan lyhyt kesto per jakso. Pisteytettäviä periodeja saisi olla näytettävässä jaksossa kaksi tai kolme. Nyt on näköjään vain yksi.
- Väliin leikatut, tilannetta kameroiden kautta ”isoveljenä” tarkkailevan Viki Eerikkilän reaktiot ovat aika turhia. Ne voisi jättää pois. Riittäisi, että Eerikkilä juontaisi ohjelman sisään ja juontaisi myös kunkin periodin jälkeiset pisteytykset. Periodin suoritusaikana ei tarvitsisi Eerikkilän naamaa näyttää.
- Näytetty ensimmäinen periodi oli hiukan kakofoninen ja kaoottinen, kun kaikki ovat samassa tilassa ja yrittävät kiinnittää toistensa huomiota. Ehkä pitäisi olla (joillain säännöillä) jonkinlainen kiertävä vuoro, jossa yksi tai muutama mökkivieras kerrallaan aktiivisemmin kalastelee reaktioita ja muut ovat sinä aikana lähinnä yleisön tai välikommentoijan roolissa. Tai sitten ohjeistus, että kanssakäymisen tulee olla luontevaa seurustelua eikä mitään minä, minä, minä -touhua.

Koska asetelma on kuitenkin niin samankaltainen BB:n kanssa (mökki täynnä kameroita ja mökkivieraita), tässä alkoi kyllä heti vähän alitajuisesti kuvitella sitä skenaariota, että olisipa tämä nyt kuitenkin nauhoitetun viihdeohjelmakoosteen sijaan oikeasti BB 24/7 ja viikkotehtävä. Eli tapahtumat olisivat livelähetystä, striimejä olisi lisää ja mökkivieraat alkaisivat vähän hajautua ja ryhmäytyä mökissä ja jutella ja sosialisoida vapaasti keskenään tehtäväperiodien välisinä aikoina...

BrutalGentleman
Isoveli
Viestit: 5712
Liittynyt: 05 Marras 2009 05:26

Re: Yleistä keskustelua sarjoista (YLE, MTV3, Nelonen yms.)

Viesti Kirjoittaja BrutalGentleman » 15 Syys 2023 22:03

^ Laitetaanpa vielä linkki jaksoihin, joita on nyt jo kolme katsottavissa:

https://www.mtv.fi/sarja/ei-saa-nauraa-31043

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “TV-sarjat”