Olen sen verran monta vuotta tätä saittia hallinnoinut, että on aika jäädä "eläkkeelle". Asialla ei ole järin kiire eli saitti on maksettu ensi vuoden heinä-elokuuhun saakka. Jos jatkajaa ei löydy sitä ennen, niin BBPlazan valot sammuvat...

Jatkoa ajatelleen tarvittaisiin siis uusi tekninen ylläpitäjä tai ainakin se, että joku ottaisi "vetovastuulleen" eli nimelleen saitin. Kovin paljoa ei siis välttämättä tarvita teknistä osaamista, jos ulkoistaa osaamista kun tarvitaan. Ainakin teoriassa toimisi. ;)

Toimintahan on muutoin ollut vahvasti aina isoveljien hallussa yhteisöllisesti. Eikä yhteisöllisyyden periaatteeseen kuulu se, että saittia oltaisiin myymässä tms.

Nykyinen tuotanto vauhditti tätä päätöstä, joka on ollut pitkään muhimassa. Keskustelijat ovat siirtyneet entistä enemmän twitteriin, instaan, jodeliin ja ties minne eli alkaa olla aika näivettynyttä hommaa. Senkin takia hiukan kyseenalaista enää jatkaa, mutta toki mahdollisuus edelleen on, jos jotakin kiinnostaa. Laittakaa privalla mikäli olette kiinnostunut BBPlazan jatkosta.

Voitte ottaa yhteyttä, joko privaviestillä tai rink@bbplaza.org.

Terkuin Rink

ps. Myös tiedoteosiossa voi kysellä asiasta jos kiinnostaa. viewforum.php?f=2

Yhdyssanapeli

Pelejä ja muuta ajankulua.
Vastaa Viestiin
Avatar
Jason S.
Vastaava tuottaja
Viestit: 3776
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Yhdyssanapeli

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 21 Marras 2022 10:42

Keskusteluyhteyshenkilö

Illatar
Läyhääjä
Viestit: 137
Liittynyt: 23 Loka 2020 08:52

Re: Yhdyssanapeli

Viesti Kirjoittaja Illatar » 23 Marras 2022 13:53

Henkilökuntayhtymä
Siellä, täällä, tuolla ja joka puolella länttä!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ajantappoa”