Dana Mustajärvi

Keskustelua Suomen Big Brotherin asukkaista.

Valvoja: Isoveli

Vastaa Viestiin
Avatar
tuusannuuska
Kunniajäsen
Viestit: 7896
Liittynyt: 30 Syys 2007 00:24

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja tuusannuuska » 07 Joulu 2009 00:25

Slamjam kirjoitti:No tää oli pieni ärsyyntynyt avautuminen.
Ilmeisesti, mutta vaikea vaan käsittää miksi ihmeessä. Jotkut, uskokaa tai älkää, tykkäsivät Danastakin ja ehkä muutkin haluavat nähdä Danasta hauskoja pätkiä.

Eikö sitä Kätlinin ketjussa nimenomaan peräänkuuluttanut joku, että olisi kiva kun asukkaista voisi hyvässä hengessä keskustella hauskoissa merkeissä kauden jälkeen. Ja nyt sieltä sitten valuu tällaista negaa jos muita asukkaita kommentoidaan kauden jälkeen (muuta kuin Seiskan otsikoita).
The reason I swear so much is because fuck you.

Avatar
Slamjam
Ninja
Viestit: 3084
Liittynyt: 14 Loka 2008 00:56
Paikkakunta: Kuopio

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja Slamjam » 07 Joulu 2009 00:34

Dana vaan nostattaa vieläkin karvat pystyyn, onhan toi hauska pätkä ja silloin Danakin oli kohtalainen asukki. Ja kyllä sanoin Kätlin ketjussa, että TYTSIT ovat hauskoja. Dana vaan ton uncharted 2 geimailun jälkeisissä bileissä meni niin maanrakoon hakemalla riitaa Käpsyn kanssa ja vieläkin vaikee antaa sitä anteeksi. Danalla on kyllä muitakin hyviä pätkiä Ytuupissa missä se on ihan itse pääosassa niitä postauksia tänne vaan. Itse en Dana pätkiä katsele joten laittakaa joku muu niitä hauskoja pätkiä Danasta. Keskityn vain Asoon ja Kätliniin.
Finding life since 1970, forum member #1223

NoGo
Käpylehmätehtaan työntekijä
Viestit: 516
Liittynyt: 10 Syys 2008 22:45

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja NoGo » 07 Joulu 2009 07:35

Unohtakaa se oma ihastus toiseen asukkaaseen toista arvioidessanne. Jos helpottaa, niin ajatelkaa vaikka että se puhui selän takana tai haki riitaa Raksun tai Tonin kanssa ja pohtikaa sitä kautta tekoa ja sen viihteellisyyttä. Ei se veemäisyyden kohde voi sanella sitä onko se hyvää vai pahaa.

Mitä tästäkin showsta tulisi jos ei tuolla läyhättäisi ja otettaisi yhteen? Slamjam kertaa vielä oman signaturensa kertaalleen ;)

Avatar
Evalds
Jumalan ruoska
Viestit: 8554
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja Evalds » 07 Joulu 2009 16:22

Dana munasi itsensä finaalista pois! Tosin Danalla on eittämättä lahjoja näyttelemiseen ja jos on malttia ja niin voi olla, että Danasta saadaan ihan okei näyttelijä, samalla ei tarvita mitään turhaa julkisuutta vaan hän voi tulla esille taidoillaan.

Avatar
Käpsytin
Ninja
Viestit: 3072
Liittynyt: 30 Loka 2009 12:45

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja Käpsytin » 08 Joulu 2009 11:05

Vaikka Dana pelasi talon sisällä taitavasti ja vältti nimetyksi joutumisen niin katselijoiden kannalta joka suuntaan nuoleskelu ei mielestäni ole järkevää pelaamista. Tuollain pelaamalla asukkaasta tulee helposti kaksinaamainen fiilis ja se ei ole hyväksi. Danasta olisi ollut aineksia hyväksi asukkaaksi, se nähtiin mielestäni sen jälkeen kun Dana ystävystyi Kätlinin kanssa ja jätti lopulta taakseen sen kateuden. Nyt oma mielikuvani jäi valitettavasti hieman negatiiviseksi ja valjuksi, vaikka parhaimmillaan Dana oli hauskaa seurattavaa. Danan pitäisi uskoa enemmän itseensä ja antaa mennä vain.
:Love: Kätlin & Johanna :Love:
- Ou mai kaat, 110% suloisen herttaista ihanuutta -

sisupussi
BB-talon ylijumala
Viestit: 4566
Liittynyt: 16 Marras 2009 14:47

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja sisupussi » 16 Joulu 2009 15:24

Dana, no offence, mutta voisitko opetella ottamaan poseeratessa muitakin ilmeitä kuin tuota nyt 99% kuvissa nähtävää maneeriasi. Tuo huulten keinotekoinen mutristus ja sormien hakeutuminen vakio peace-asentoon on jo niin nähty. Luulisi kaltaiseltasi näyttelijältä ja multi-facelta repertuaaria kyllä löytyvän...

Avatar
Realcowboy
Big Brother
Viestit: 5236
Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja Realcowboy » 16 Joulu 2009 19:41

Danaa haastateltu
www.mtv3.fi/viihde/uutiset/ kirjoitti: BB-Dana Viihdeuutisille: En ole kyennyt palaamaan vielä töihin
16.12.2009 18:45

Big Brother -talosta vajaa kuukausi sitten häädetty tamperelaisneitokainen on vielä sulatellut paluutaan perusarkeen.

Viihdeuutisten tavoittama Dana Mustajärvi on vetänyt viime viikot henkeä. Dana häädettiin Isoveljen talosta marraskuun 22. päivä.

– Mulle kuuluu tosi hyvää. Olen ottanut nyt Big Brotherin jälkeen tosi rauhallisesti. Paluu arkeen oli kuitenkin iso shokki ja se ahdisti tosi paljon, Dana kertoo.

Ohjelman myötä kerätty julkisuus on hämmästyttänyt, mutta se ei ole kuitenkaan ollut häiritsevää. Hän on kuitenkin tietoisesti välttänyt suuria ihmisjoukkoja.

– Ei mua kuitenkaan haittaa se, että ihmiset tunnistaa mut. Se on ihan jees, Dana tunnustaa.

Dana sanoo suoraan, että ettei ole vielä palautunut reaalimaailmaan rankan tosi-tv-kokemuksen jälkeen.

– Tarkoituksena olisi aloittaa tammikuussa mahdollisesti työt Tampereen Spirit Storessa. Katotaan nyt, että miten pää kestää.

Työrintamalla Danalla on luvassa uusia tuulia. Dana lähtee Ason, Ninon ja Sampon sekä vanhojen konkareiden Saulin ja Kadin kanssa Super Club -kiertueelle, joka kiertää ympäri Suomea.

(MTV3)


Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.

sisupussi
BB-talon ylijumala
Viestit: 4566
Liittynyt: 16 Marras 2009 14:47

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja sisupussi » 07 Tammi 2010 12:15

Sattumalta löysin muistoja herättävän pätkän Danan ja Jellun talossaoloajan parhaimmista paloista. Mieltäylentävää touhua todellakin...

http://www.youtube.com/watch?v=RxwMsUHpHcI

Avatar
mrj
BB-talon ylijumala
Viestit: 4512
Liittynyt: 28 Elo 2007 15:32

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja mrj » 08 Tammi 2010 11:44

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a10 ... tso+kuvat/

BB-tähti Dana Mustajärvi viihtyi erinomaisesti nuoren miehen seurassa Levillä.
Kuva

Big Brotherista tuttu Dana Mustajärvi juhli eilen rennosti Levillä. Eksoottinen kaunotar poseerasi vielä alkuillasta iloisissa tunnelmissa BB-Sampon kainalossa.

Dana löysi myöhemmin itselleen Lapista kotoisin olevan nuoren miehen, jonka kanssa hän suuteli ja tanssi kiihkeästi koko illan.

Pilkun jälkeen tummakutri kutsui pipopään hotellihuoneeseen jatkoille. Pari oli täysin toistensa lumoissa.

Kuva

Ylempi pusukuva on baarista ja alempi jatkoilta.

Kuva
JuHu - :drink55:

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 7641
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 28 Tammi 2010 13:29

7 päivää 4/2010 KÄÄK!-juorut s. 11 kirjoitti:Tanssin pyörteissä!

Big Brother-Dana nähtiin tanssimassa tanssiryhmänsä kanssa viime sunnuntaina Helsingin Kulttuuritalossa, kun Pohjoismaiden suurin street-tanssitapahtuma järjestettiin. -Yleisö antoi Danan tanssiryhmälle melko laimeat aplodit. Harmikseen he eivät selviytyneet finaaliin, tanssijat kertovat.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
Realcowboy
Big Brother
Viestit: 5236
Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja Realcowboy » 31 Tammi 2010 13:51

City-lehden numerossa 1/2010 (8-21.1.2010) sivulla 8 oli kysytty 16 nuorelta aikuiselta, paljonko 50 000 euron lainasta joutuu maksamaan korkoa, jos korko on 2,3 prosenttia. Viisi tiesi tarkalleen oikean vastauksen. Yksi heistä:
Näyttelijä Dana, 22: "Veikkaisin 1150 euroa. Kännykällä tulee kyllä useimmiten laskettua."
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.

gauchito
Voittaja
Viestit: 744
Liittynyt: 26 Tammi 2010 10:47

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja gauchito » 01 Helmi 2010 15:59

kulttuuriuutisia:
www.tamperelainen.fi kirjoitti: BB-Dana ei pysy paikoillaan
07.01.2010 9:55
Sini Kukkonen

Kuva
Big Brotherissa syksyllä kilpaillut Dana Mustajärvi matkustaa ahkerasti kahden kodin välillä. Opiskelut, kämppä ja kaverit ovat edelleen Tampereella, mutta työt vetävät pääkaupunkiin.

Venäjällä syntynyt Dana Mustajärvi on varttunut Pietarsaaressa, opiskellut Ranskassa ja työskennellyt Yhdysvalloissa. Neitokainen kotiutui reilu vuosi sitten Tampereelle, ja tympäännyttyään opiskelijaelämään hän pyrki Subtv:n suosittuun Big Brother -ohjelmaan, jossa vierähtikin lähes kolme kuukautta menneenä syksynä. Nyt vauhdikasta naista viedään taas.

Näyttelijänurasta haaveileva tamperelaisneito nimittäin vaihtaa maisemaa kerran vuodessa.

– Ohjelman päättymisen jälkeen elämäni on ollut mieletöntä rumbaa ja matkustamista Helsingin ja Tampereen välillä. Töitä on nyt Helsingissä, joten muutto on varmaankin edessä, juontotöitä tekevä Mustajärvi huokaisee.

Menoa ei puuttunut myöskään naisen elosta Big Brother -talossa, jossa hän selvisi parhaimpana tamperelaisena kuuden parhaan kisaajan joukkoon. Mustajärven iloisuus ja reipas luonne vetosivat kanssa-asukkeihin ja katsojiin, mutta kritiikkiäkin tuli erityisesti naisen alkoholinkäytöstä.

– Olen katsonut jälkikäteen nolona omaa käytöstäni. Meille asukkaille annetun alkoholin määrä ei ollut suuri, mutta varmaankin jatkuvan stressitilan takia pienetkin määrät alkoholia saivat minut sekaisin. Normaalisti olen huomattavasti rauhallisempi ja hoidan opiskelut sekä työn kunnolla, nainen vakuuttaa.

Siirtyminen tosi-tv-elämästä tosielämään on ollut Mustajärven mielestä yllättävän hankalaa. Tiivis ja kontrolloitu kommuunielämä on vaihtunut yhtäkkiä arkeen, jossa pitäisi taas ottaa vastuu itsestä. Lisäksi vieraat ihmiset tunnistavat ja lähestyvät tutunoloista tv-kasvoa.

– Pikkutytöt ovat tulleet halailemaan ja kehumaan minua. Mietin mielessäni, miksiköhän he kehuvat ja millaisia kohtia ohjelmasta he ovat nähneet, tamperelainen tuumaa.

”Mummona muistellaan”

Päätyönään 22-vuotias nuori nainen opiskelee venäjän kieltä Tampereen yliopistossa. Pyrkimyksenä on saattaa opinnot päätökseen, mutta todellinen intohimo löytyy silti lavalta tai kameran edestä.

Näyttelijänpaperit Mustajärvi haki Ranskasta, ja kokemusta on karttunut pienistä rooleista muun muassa lyhytelokuvissa ja musiikkivideoissa.

Big Brother ei suinkaan ole ainut tosi-tv-formaatti, jossa nainen on nähty, sillä hän on myös revitellyt rajojaan Nelosen Pelkokerroin-ohjelmassa. Mustajärven mukaan kumpaankaan kokemukseen ei ole motivoinut julkisuus, vaan aito kokeilunhalu.

– En lähtenyt Big Brotheriin sen vuoksi, että siitä olisi hyötyä näyttelijänuralleni, mutta olenkin saanut hyvää palautetta talossa suoritetuista näyttelijäntehtävistä. Olisi hienoa saada alan töitä Suomesta. Toinen mahdollisuus on, että lähden taas ensi kesänä Jenkkeihin etsimään töitä.

Vauhdikas nainen ei ole stressaajatyyppiä, joten hän ei myöskään ota paineita turhan julkkiksen maineesta. Arvostelu ei pelota silläkään uhalla, että häntä pidettäisiin tosi-tv-Danana lopun ikäänsä.

– Haluan kokea mahdollisimman paljon hulluja juttuja ja testata itseäni. Aion muistella kuusikymppisenä mummona, että mitä kaikkea tulikaan tehtyä, Mustajärvi sanoo.

Sukua Mustajärven Patelle

Ja onhan tästäkin vielä otettava selvää: Onko Dana Mustajärvi mahdollisesti sukua Pate Mustajärvelle?

– Itse asiassa olemme hyvin kaukaisia sukulaisia isäni puolelta. Pate ei varmasti edes tiedä tätä, paljastaa BB-Dana.

Ja BB-faneille tiedoksi: Tamperelainen viime vuoden BB-voittaja Anniina Mustajärvi ei tiettävästi ole sukua Dana Mustajärvelle.

gauchito
Voittaja
Viestit: 744
Liittynyt: 26 Tammi 2010 10:47

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja gauchito » 17 Kesä 2010 14:21

Danalla Lontoon valtaus ohjelmassa tänä kesänä. Cathy aikeissa matkata sinne myös.

Ei muuta ku brittien taloon molemmat. :tu

Kuva

gauchito
Voittaja
Viestit: 744
Liittynyt: 26 Tammi 2010 10:47

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja gauchito » 13 Heinä 2010 13:21

tai siis näin päin Cathyn twitterin mukaan:
http://twitter.com/CathyEremperas kirjoitti:Dana of bogbrother finland is coming here :) sa august ata .. hopefully matuloy :)

gauchito
Voittaja
Viestit: 744
Liittynyt: 26 Tammi 2010 10:47

Re: Dana

Viesti Kirjoittaja gauchito » 14 Marras 2010 03:46

Kaivelen menneitä ja muistelen vanhoja tässä aikani kuluksi tikku silmässä. Liveketjusta napattua (14.11.2009):
Moottoritie on kuuma pyörimään. Toni ja Sami mikeissä. Dana nuokkui sohvalla ja kysyi biisin alussa "Missä Andy McCoy?"
En tiedä enkä väitä oliko tällä rapon kohdalla tarkotus dissata Danan tietämättömyyttä, mutta totean vaan että Danan kysymys sopi tohon kohtaan hyvin. Andy soittaa kitaraa juurikin tossa Pellen biisissä. Lähtivät Sam Yaffan kanssa Hanoihin vasta tuon levyn jälkeen. Levyn kansikuvassakin Andy ja Sam messissä.

Kuklin BBarot
Voittaja
Viestit: 731
Liittynyt: 10 Heinä 2019 08:43

Re: Dana Mustajärvi

Viesti Kirjoittaja Kuklin BBarot » 14 Loka 2020 23:47

Big Brother Suomi 2009 -kaudelta tuttu Dana Mustajärvi, 33, on kaikessa hiljaisuudessa tehnyt uraa Lontoossa elokuvanäytteljänä.

Dana otti uuden sukunimen käyttöön "Blacklake", joka on suora käännös Mustajärvestä englanniksi. Eksoottinen kaunotar muistetaan räväkkänä tv-kasvona, jolla on heittäytymis- ja muuntautumiskykyä. Dana on ehtinyt esiintyä muun muassa elokuvissa Devil You Know ja The Postcard Killings. Lisäksi ensi vuonna on tarkoitus julkaista Fugazi-elokuva.
https://www.seiska.fi/Uutiset/Vuoden-20 ... Lontooseen

BrutalGentleman
Isoveli
Viestit: 4839
Liittynyt: 05 Marras 2009 05:26

Re: Dana Mustajärvi

Viesti Kirjoittaja BrutalGentleman » 26 Loka 2020 21:49

Pidin Danasta — särmineen päivineen. Hauska kuulla, että on päässyt draamailemaan ihan uramielessä. :tu

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”