Vapaa keskustelu

Foorumilaisten sielunmaisema, huvit ja harrastukset, uutiset ja örveltäminen, mussutus ja mäkätys sekä kaikki muu taivaan ja maan väliltä!

Valvoja: Isoveli

Avatar
Wendla
Kroisos
Viestit: 1664
Liittynyt: 16 Syys 2019 08:32

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Wendla » 10 Heinä 2021 12:45

Kierrekaneli kirjoitti:
09 Heinä 2021 16:20

Tänään alkoi loma.
Ihanaa lomaa. :Cheers:

Tänään mökille yöksi. :banana Koirat tykkää ja niin tykkää ainakin tämä emäntäkin. Ainoo ongelma vaan, että ruoho pitäs leikata. Tässä kuumuudessa. Apuva!

Avatar
Wendla
Kroisos
Viestit: 1664
Liittynyt: 16 Syys 2019 08:32

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Wendla » 17 Heinä 2021 21:33

Tsissus sentähän, onpa tullut tänään koettua ihan uudenlaisia tuntemuksia. Oon itkenyt tänään jotakuinkin kaksi tuntia putkeen. Alkaa olla jo naurettavaa. :D Katsoin siis Lupauksen, lotista kertovan leffan. Melkeinpä taukoamatta pillitin, kun suurin piirtein jokatoisesta kohtauksesta ilmeisesti löytyi jotain itkettävää. Siinä alkoi jo tuntua siltä, että kohtahan tähän omaan itkuun tukehtuu. Herkkä ihminen olen kyllä, mutta että näin tunteelliseksi menee... Huh! Vieläkin on silmät ihan itkusta väsyneet, vaikka leffasta on jo useampi tunti aikaa. En tiedä pitäisikö tässä nyt nauraa vai kenties itkeä vielä vähän lisää. :lol:

Avatar
Marjo
Television orja
Viestit: 766
Liittynyt: 02 Loka 2006 21:23

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Marjo » 18 Heinä 2021 22:02

Jaa, se olis huomenna paluu lomalta arkeen. Olis tässä voinut pidempäänkin jatkaa, mutta toisaalta nyt on ihan kivat työtehtävät ainakin reilut pari kuukautta vielä...

Kerkesi tässä loman aikana sen verran tapahtua, että mun vanhempi lapsi ei ole enää teini, ja omasta toisesta koronarokotteesta on nyt kulunut reilu 2 viikkoa. Ja pää on aika paljon paremmassa kunnossa kuin reilut 3 viikkoa sitten lomaa aloittaessa, vaikka stressi olikin suurimmalta osin muusta kuin töihin liittyvistä asioista.

Avatar
Kierrekaneli
Sala-asukas
Viestit: 386
Liittynyt: 15 Syys 2020 20:13

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Kierrekaneli » 21 Heinä 2021 11:42

Löysin Tornion panimon Ice Teatä Ivalon s-marketista!
Ei huono ollenkaan! Peittoaa perusjaffat kyllä mennen tullen.

Avatar
Wendla
Kroisos
Viestit: 1664
Liittynyt: 16 Syys 2019 08:32

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Wendla » 22 Heinä 2021 11:39

Miulla on ollut hyvin hauska aamu, mutta karma iski aika nopiaan takaisin.

Kahvihimoinen puoliso vaati saada kahvia aamusta. Tänään oon ollut vähän tööt, aivotoiminta ei kovinkaan tasokasta. Keitin jokatapauksessa hälle kahvit, kaadoin kuppiin ja olin tarjoamassa lisäksi vielä jääteetä kahvin sekaan. Puolison "mitä helvettiä?!" -ilme oli aika hieno. Noh, ei siinä mitään. Vaihdoin jääteen maitoon, puoliso oli tyytyväinen. Ainakin pikkuhetken. Sitten hörppäsi kupista ja järkyttyi taas syvästi. Tajusin siinä kohtaa, että olin laittanut kahvivedet yhdelle, mutta porot kahdelle. Siinää kohtaa sain oikein makeat naurut. Kannattiko laittaa miut asialle? :D

Hullulle väsynaurulle ei vaan meinannut tulla loppua. Aina kun sain sen edes hetkeksi kuriin, niin muistin taas puolison traumatisoituneet ilmeet ja siitä se räkätys sitten vaan jatkui ja jatkui. Ainakin siihen asti, kunnes karma puuttui peliin. Yllättäen aamupuuro ei enää halunnutkaan pysyä alhaalla, eikä hillitön nauru auttanut siinä tilanteessa pätkääkään. Siinä olikin sitten puolisolle vielä yksi hämmentävä hetki aamuun, kun kesken räkätyksen sinkosinkin yllättäen vessaan halailemaan pönttöä.

Uskaltaakohan sitä vielä nauraa?

Avatar
Skygge
Isoveli
Viestit: 4537
Liittynyt: 05 Loka 2010 14:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Skygge » 27 Heinä 2021 19:18

Tänään tulee 200mg tavoiteannos täyteen tossa mun uudessa lääkkeessä. Tai no eihän se tavallaan enää mikään uusi ole, kun pitkän aikaa syönyt jo. Mutta kun nosto on ollut 25mg kahden viikon välein, niin kyllähän tuo otti aikansa. Tuntuu että sivuoireet ovat tosiaan aika hyvin hävinneet. Ainoa mitä olen huomannut viime aikoina on, että käyn välillä todella hitaalla ajatusteni suhteen. Luulen että johtuu ihan tuosta lääkkeestä. Sivuoireena kun on kömpelyys ym. Mutta tuon kanssa tosin pystyy elämään, vaikkei ehkä ohi menisikään. Mutta todennäköisesti menee.
:trollface:

Avatar
Marjo
Television orja
Viestit: 766
Liittynyt: 02 Loka 2006 21:23

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Marjo » 27 Heinä 2021 21:49

Kiva kuulla, että annoksen nosto on toiminut. Toivottavasti ei tule uusia oireita ja se hitauskin helpottaa. :tu

Avatar
DosterMan
Big Brother
Viestit: 5512
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 31 Heinä 2021 19:38

Monelle ihmiselle on tullut yllätyksenä, kun "koronarokote" ei annakaan immuniteettiä. Ihmiset luottaa aivan liikaa valtamediaan ja lukee muutenkin uutisia lähinnä otsikkotasolla ja toimittajat tietää sen. Otsikot on tarkoituksella harhaanjohtavia ja monesti se totuus tai ainakin se totuudensiemen on hyvin jemmattu leipätekstiin. Tää tieto oli kuitenkin valtamediastaKIN saatavilla, mutta kyllä se tarkkaavaisuutta vaati.

Meihin pistettävät koronarokotteet ei voi missään olosuhteessa antaa immuniteettiä. Immuniteetti voi syntyä rokotteesta huolimatta, mutta koska se piikki heikentää luontaista immuunipuolustusta, se todennäköisyys on huomattavasti pienempi "rokotettuna". Tästä herääkin kysymys, miksi meihin halutaan pistää näitä mrna piikkejä? Sitä vastausta minä en valitettavasti voi antaa.

Kaikkein hulluinta tässä on se, että nyt syksyn aikana ne alkaa piikittämään koulussa lapsia, ilman että siitä kysytään vanhemmilta, eikä ne edes informoi vanhempia. Lakeja tulkitaan siten, ettei ole mitään alaikärajaa, minkä ikäinen lapsi voi antaa suostumuksensa. Jos teillä tai läheisillä on kouluikäisiä lapsia, miettikää ennen koulujen alkamista, että haluatteko osallistua lääketieteellisiin kokeisiin. Ainakin vielä niistä piikeistä voi kieltäytyä, mutta siinä pitää olla oma-aloitteinen.

Koronapassi on oma lukunsa, mutta koska siihen ei yksittäinen kansalainen tai perhe voi juuri lainkaan vaikuttaa, en aio tuhlata siihen suuremmalti energiaa.

Pysykää turvassa ja käyttäkää järkeänne. Tässä reilussa vuosikymmenessä isosta osasta teistä on tullut tärkeitä.
aadeehoovee: 17p DosterMan – Uskon palkinto. Valo pimeydessä kun kaikki tuntui jo menetetyltä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu keskustelu”