11. päivä

Keskustelua ja liveraportointia talon tapahtumista.

Valvoja: Isoveli

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 4419
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

11. päivä

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 15 Syys 2021 01:28

DC1: 01.12 Asukkaat ovat tehtäväalueella ratkoneet numeroneliötä. Monenlaisia ratkaisuja on koetettu ja numeroita on pyöritetty pöydällä. Sannia väsyttää tehtäväalueella. He rupeavat miettimään, mitä tehtävän ohjeissa sanottiin nukkumaan menemisestä. Aki alkaa pohtimaan, jos menisi kysymään BB:ltä poikkeuslupaa parien vaihtamiseen, jos Sanni haluaa nukkumaan. Taavi toteaa, ettei täällä kenenkään pakko ole olla. Sanni ei kommentoi mitään: "Ei voi sanoo, meitä kuvataan".

DC1: 01.14 Taavi ehdottaa, että he pitävät tauon ja menevät pihalle. Taavin mielestä he eivät ole kovin kaukana ratkaisusta.

DC1: 01.15 Laura L. lukee talossa tehtävän ohjeista, että tehtäväalueella pitää olla vähintään kaksi asukasta. Laura L. toteaa Taaville, että tehtävä kusi. Laura L. ihmettelee ohjeita, kun hänen mukaansa joku sanoi, että tämä oli erilailla kuin eilen. Melody sanoo yötehtävän nukkumaanmenokäytännöstä. Taavi lähtee kysymään lisäohjeita pk-huoneesta.

Talon puolella osa asukkaista on vielä hereillä ja esimerkiksi Sami tekee palapeliä. Muita asukkaita on hänen ympärillään ja juttelevat samalla, kun Sami kokoaa palapeliä.

DC1: 01.20 Taavi tulee pk-huoneesta ja sanoo, että nyt äkkiä tehtäväalueelle kaksi. Aki juoksee ja Laura L. kävelee perässä pöydän ääreen tehtäväalueelle. "Voi vitsi", toteaa Laura L. Laura L. istuu väsyneen oloisena pöydän ääreen, Aki seisoo hiljaisena vieressä.

DC1: 01.30 Sanni ja Taavi tulevat tehtäväalueelle. Sanni oli ilmeisesti pk-huoneesta saanut ohjeet, että hän voi mennä yksin tai jonkun kanssa nukkumaan ja tehtäväalueelle pitää olla vähintään kaksi. Sanni valittaa, että hänen akilleen kantapäänsä on nukkumattomuus. Muut kehoittavat Sannia menemään nukkumaan. Sanni poistuu tehtäväalueelta ja sanoo lähtiessään, että muut muistavat mistä hänet löytää.

Laura L., Aki ja Taavi jäävät ratkomaan tehtävää. Laura L:kin nyt aktiivisempana kuin hetki sitten.

DC1: 01.32 Taavi sanoo Laura L:lle, että talossa on lämmintä ruokaa juuri nyt. Laura L. lähtee syömään ja Taavi ja Aki jatkavat tehtävän tekemistä.

DC2: 01.35 Laura L. halaa Sannia kylppärissä. Sanni toteaa, että hän voi luopua kaikesta muuta paitsi unesta. Laura L. sanoo ymmärtävänsä. Sanni jatkaa, että hän nukkui huonosti viime yönä. Laura L. kommentoi, että tehtävää ei pysty tekemään. Myös Minna tulee silittämään Sannia pestessään hampaita.

Sannia harmittaa, koska on vaikea antaa periksi. Laura L. toteaa, ettei tuo ole periksi antamista. Kun ei jaksa, niin ei jaksa. Laura L. halaa hetken hiljaisuudessa ja sanoo sitten, että ei ole mitään hätää. Laura toteaa, että Sannille, että pesee hampaat ja menee nukkumaan. Hänet herätetään sitten myöhemmin.

Sanni viipyy vielä hetken kylppärissä kunnes poistuu sieltä.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

taivaanvuohi
Luovuttaja
Viestit: 15
Liittynyt: 27 Elo 2014 12:55

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja taivaanvuohi » 15 Syys 2021 05:58

N 5.50 Katja, Anssi Pekka ja Lasse saavat tehtyä dominotehtävän.
Alun sähläämisen jälkeen homma sujui hienosti ja hyvällä yhteistyöllä.

Numerotehtävän tekijät luovuttivat ja saivat herättää valitsemansa henkilöt.
Eli herättovät ed mainitut.
Tehtävä oli kuitenkin vaihdettu.

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 4419
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 15 Syys 2021 09:29

DC1 aiemmin:

03.41 Tehtäväalueella Laura L., Taavi ja Aki ovat hieroneet yötehtävää saamatta ratkaisua. He päättävät luovuttaa ja Taavi on menossa soittamaan gongia. Laura L. ihmettelee, mikä toisen kirjekuoren tarkoitus, jonka he sai tehtävän aloitukse yhteydessä, mutta sitä ei ole saanut avata.

03.44 Taavi ei soita gongia, vaan alkaa miettiä, onko kirjekuoressa vihje heille. Aki lähtee kysymään kirjeestä päiväkirjahuoneesta. Laura L. ja Taavi jäävät odottamaan tehtäväalueelle.

03.49 Aki tulee takaisin tehtäväalueelle ja kertoo, että kirjettä ei saa avata. Kirjeen saa avata, vasta kun on lupa. Laura L. veikkaa, että kirjeen saa avata gongin kumahduksen jälkeen. Aki kertoo myös, että Sami jatkaa yhä palapelin tekoa. Taavi ehdottaa, että he lähtevät ja pistävät myös Samin nukkumaan, Laura L. on samaa mieltä. Taavi soittaa gongia.

03.50 BB antaa luvan avata kirjekuoren. Aki lukee.

Yötehtävä, osa 2

Pulmamaraton jatkuu toisella yötehtävällä, johon valitsette nyt neljä asukasta. Itse ette saa enää osallistua.

Tehtävä vaatii visuaalista hahmotuskykyä ja numeraalista lahjakkuutta. Kun olette tehneet valintanne, käytte herättämässä valitut asukkaat ja kerrotte heille päätöksestänne. Valitut asukkaat eivät saa kieltäytyä tehtävästä, mutta he saavat itse päättää, missä järjestyksessä he tehtävän suorittavat.

Tehtävää saa suorittaa yhtä aikaa vähintään kaksi asukasta. Tehtävä sijaitsee tehtäväalueelle, johon Big Brother kutsuu uudet asukkaat erillisellä ilmoituksella kuulemaan tehtävänannon.

Terveisin, Big Brother


03.51 Laura L. pohtii, että BB oli olettanut, että he ratkaisevat tehtävän muutamassa tunnissa ja pitäisi tehdä toinen tehtävä vielä. Aki, Taavi ja Laura L. alkavat pohtia uusia tekijöitä. Laura L. heittää Katjan, koska aiemmin halusi tulla tekemään, toinen on Juhani, joka myös halusi tulla. Kolmas valinta on Lasse, mutta Laura L. miettii, jos hän nukkuu Minnan kanssa lusikassa. Taavi heittää, että "tässä on jo monta yötä nukuttu, ei ole siitä kiinni". Laura L. miettii, että Minna varmaan herää samalla. Päättävät valita Minnan neljänneksi.

Aki toteaa, että Juhani valvoi viime yönä, Laura L. sanoo, että niin oli Katjakin, mutta Katja halusi tulla. Aki kertoo, että Juhani ei mielellään tulisi, jos ei ole aivan pakko. Alkavat miettiä uudestaan yhtä asukasta. Tulevat myös Minnan kanssa epäileväiseksi, kannattaako valita. Laura L. sanoo, että Minna on pahapäinen. Muistelee, kun ei päässyt tupakalle ja millainen Minna oli silloin.

03.55 Pekka ja Anssi päätetään valita, sitten Katja ja Lasse. Nämä ovat heidän valintansa. Aki, Taavi ja Laura L. poistuvat tehtäväalueelta. He miettivät, miten kertovat valituille. He päättävät pyytää heidät makkarista "ylemmän tahon käskystä".

03.57 Lasse, Katja, Pekka ja Anssi on herätetty ja Laura L. kertoo uudesta yötehtävästä näille ja lukee kirjeen heille. Laura L. perustelee valintoja, että Katja ja Lasse halusivat edelliseen tehtävään ja Pekka ja Anssi eivät ole vielä olleet yötehtävässä. Laura L. kertoo, etteivät he onnistuneet omassa tehtävässään. Uusi tehtävänelikko pukeutuu.

04.02 Taavi maanittelee Samia menemään nukkumaan. Hän toteaa, että Samilla on iltapäivään asti aikaa tehdä tehtävää. Sami sanoo, että ei aio perääntyä, jos tulee tiukka vääntö.

04.14 Lasse, Katja, Anssi ja Pekka ovat saapuneet tehtäväalueelle. Lasse kertoo, että hän ei ollut nukkunut yhtään, Pekka pari tuntia. BB antaa luvan avata kirjekuoren, joka oli tehtäväalueella. Anssi lukee.


Dominopalikat järjestykseen

Tehtävänne on löytää ruudukosta 28 erilaista dominolaattaa 00:stä aina 66:een asti. Merkitkää tussilla ruudukkoon jokaisen laatan rajat. Laatat eivät mene ruudukossa päällekkäin.

Onnistuneesta suorituksesta ansaitsette kauppa-aikaa 20 sekuntia. Teillä on aamuherätykseen asti aikaa.

Terveisin, Big Brother

Lisätietoja:

- Tarkemmat tiedot tehtävän ratkaisuun saatte tehtäväalueelta
- Pulmamaratonin vuorokierto ei vaikuta yötehtävään
- Tehtäväalueella pitää olla jatkuvasti vähintään kaksi ratkaisijaa
- Kaikki neljä asukasta saavat olla tehtäväalueella yhtäaikaisesti
- Asukkaat saavat halutessaan käydä tauolla tehtävän aikana
- Jos asukkaat työskentelevät pareittain ja haluavat esimerkiksi käydä juomassa tai käydä herättämässä toisen parin, heidän tulee tehdä se yhdessä, tällöin molemmat poistuvat tehtäväalueelta tauon ajaksi
- Asukkaat, joita ette ole valinneet tehtävää, eivät saa tulla tehtäväalueelle
- Jos asukas siirtyy tehtäväalueelta taloon, hän ei saa kommunikoida muiden asukkaiden kanssa mistään, mikä on tehtävän ratkaisuun liittyväksi puheeksi. Mikäli tällaista puhetta ilmenee, Big Brother hylkää tehtävän suorituksen kokonaisuudessaan.


yotehtavadomino-150921.jpg

04.16 Asukkaat alkavat pohtimaan, miten tehtävää tehdään. Katjan strategia on, että pitää ensin löytää harvinainen yhdistelmä ja aloittaa sitten.

05.43 Dominotehtävää suorittavat asukkaat löytävät viimeiset numerot ja Anssi soittaa gongia. BB kuuluttaa, että he saavat mennä nukkumaan. Päättävät pakottaa Samin menemään nukkumaan. Pekka jää vielä pihalle tupakalle.

05.45 Pekka ja Anssi käyvät tupakkapaikalla tehtävää läpi ja kuinka he keskustelivat, mikä olisi paras vaihtoehto. Kaksikko lähtee sisälle Anssin poltettua savukkeensa.

05.46 Anssi menee nukkumaan ja Pekka tulee Samin luo ja toteaa palapelin olevan melkein valmis. Pekka arvioi, että ei varmaan mene enää kauaa. Sami sanoo, että ehkä pitäisi mennä nukkumaan. Pekka heittää, että palat tulee jo uniin, johon Sami toteaa, että ne puhuu hänelle. Sami vielä sanoo, että tulee paha mieli, mutta Pekka kehoittaa menemään nukkumaan.

Palapelipaikan vieressä on myös Katja. Katja, Pekka ja Sami lähtevät nukkumaan.

samipalapeli7-150921.jpg
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 11:06

10:56

Lasse ja Taavi tulevat tehtäväalueelle. Aamutakissa tehtävää ratkoomaan lähtenyt Lasse vetää alkarit jalkaansa. Lasse miettii saako tikut laittaa ristiin, vai eikö. Taavin mielestä se on pakko, mutta yrittää miettiä olisiko siinä joku muu. Taavi sanoo sitten että heidän ei ole pakko siirtää neljää tikkua. Aikansa tehtävää kelattuaan päätyvät sitten laittamaan ristiin.

Lasse toteaa että tuo oli just oikea tyyli. Taavinkin mielestä se oli pakko.

Kuva

Kuva

Kuva

Avatar
Mingviini
Voittaja
Viestit: 725
Liittynyt: 05 Syys 2019 05:04

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Mingviini » 15 Syys 2021 11:08

n. klo 11, DC 1

Talossa on heräilty klo 09.30 maissa ja ohjelmassa on tietty ollut puuronkeittoa, suihkuja, aamukahvia jne. Sami on jatkanut palapelinsä parissa ja asukkaat ovat vuorotellen käyneet pitämässä hänelle seuraa.

Taavi ja edelleen aamutakissaan viihtyvä Lasse tulivat juuri tehtäväalueelta, jossa oli pulmana tulitikkujen järjestelyä. Lasse hakeutui Lauran luo meikkipöydän lähettyville keskustelemaan yöunista, Lauralla on ollut ainakin aamun viimeinen unitunti pätkittäistä, mutta muuten nukkui sikeästi yötehtävän jälkeen unille päästyään. Laura julistaa, ettei enää halua mennä matikkajuttuihin tai ylipäätään ikinä laskea päässä (harmittelee vielä yön epäonnistunutta tehtävää). Keskustelevat tehtävän vaikeudesta, kun ei saa edes kirjoittaa mitään välivaiheita ylös, ja vaikka kuinka kokeilivat erilaisia taktiikoita, ei vaan tullut.

Lasse kehuu äskeistä tulitikkutehtävää helpoksi, kertoo Taavin sen lopulta tajunneen. Molemmat kehuvat, että aamukahvit teki hyvää, sen myötä yön valvomiset ei haittaa.

Laura kertoo, että Katjan ja Lassen herättäminen toiselle öiselle tehtävälle oli selvä homma, koska olivat molemmat kertoneet etukäteen, että se sopii. Lasse kehuu, että Katja on hyvä noissa. Lasse on tyytyväinen, että jäivät yöllä plussalle kuitenkin, heidän ratkaisemansa dominotehtävä toi 20 (sekuntia) plussaa. Ei haittaa, vaikka toinen tehtävä ei mennyt läpi. Laura jatkaa, että ajattelivat ensin herättää yhdessä nukkuvat Minnan ja Lassen, mutta Laura (ja muut) ei halunnut herättää Minnaa, jos tämä olisi kiukkuinen, joten valitsivat sitten toisin. Muistelevat Minnan kiukkua, kun ei viime viikolla päässeet käymään tupakalla. Laura tähdentää, että ei millään pahalla. Pekka ja Anssi kuitenkin nukkuivat siinä vierekkäin, niin heidät oli sitten helppo siitä herättää. Näin oli nelikko kasassa. Ajattelivat lisäksi, että Melody saisi nukkua, kun on kuitenkin taas pitkä päivä keittiössä, ja muut ovatkin melkeinpä joutuneetkin jo aiemmin valvomaan. Lasse kehui, että Katja kyllä nopeutti paljon sitä tehtävää, ja oli muutenkin samaa mieltä herätettyjen perusteluista. Hyvin meni. Laura jää meikkaamaan, Lasse poistuu saatuaan vaatteet päälleen.

Klo 11.14 kamera on siirtynyt palapeliä ratkovaan Samiin, jonka ympärillä istuu asukkaita pitämässä Samille seuraa. Pari palaa löysi (verrattain) nopeasti paikoilleen, minkä myötä Sami sai komeat aplodit ja kertoi antavansa nimmarit sitten suorituksen jälkeen. Juhani haluaa omansa kuulakärkikynällä napaan. Loppua kohti palapelin tahti tiivistyy, Jassu tuumaa, että ei ole enää oikeasti paljoa. Aplodeja tulee tasaiseen tahtiin, palat löytävät paikkansa. Sami naurahtaa, että eilen puuttui nämä aplodit.

Asukkaat alkavat suunnitella Tanssii tähtien kanssa -ohjelmanumeroa. Pareja ovat ainakin Ville ja Minna sekä Juhani ja Sanni, ensin mainitut opettajina. Melody on sitten myös opettaja, hänen pitää vain löytää pari. Haluavat pitää ainakin pariesittelyn sitten. Jassu voi olla juontaja, mutta tarvitsee kyllä parikseen Mikko Leppilammen. Lassea ehdotetaan, mutta hän ei ole kauheasti katsonut, ei ole niin perehtynyt ohjelmaan. Juhani ehdottaa, että jos isoveikka voisi laittaa vähän jotain nelitahtista musiikkia, hän voi vaikka maksaa ne Teostot.

Palapeli edistyy koko ajan keskustelun taustalla, Ville ihastelee, "se on niin nopee". Late haaveilee piiritansseista, Jasmiina taas haluaa illan Napakymppiä varten kyltit Neiti A:lle, B:lle jne. Miettivät, että kirjoittavat johonkin kynsilakalla. TTK:ta varten haaveillaan vielä ainakin yhdestä tanssiparista, Melody tanssii ilmeisesti Lauran kanssa, se onkin jo kolme paria eli ihan tarpeeksi. Katja ilmoittautuu tuomariksi. Puhuvat myös ohjelmista, joita voisivat vielä tehdä. Avara luonto olisi ainakin hyvä, voisivat tehdä sen sunnuntaina, jos lauantaina on bileet.

Juhani ja Pekka suuntaavat tehtäväalueelle ratkaisemaan uutta pulmaa, aiheena "Todennäköisyyksiä".
:thumbsup

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 11:22

Talossa suunnitellaan tanssikilpailua tyyliin Tanssii tähtien kanssa. Ville ja Minna ilmoittautuvat pariksi, Ville toimii opettajana. Juhani olisi myös opettaja, parinaan Sanni.

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 11:40

11:29 Juhani ja Pekka. Lukitsevat vastauksen C ja kumauttavat kongia. Pekka heittää että Temptation kongi, Juhani naurahtaa että olisiko sama.

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 11:43

11:37 Anssi ja Katja lähtevät suorittamaan.

11:46 Molemmat saivat tulokseksi 40. Anssi on sata varma että se on 40, Katja kalkuloi vielä hetken, mutta päätyvät lukitsemaan taululle saamansa 40. Katja toivoo että se on oikein, Anssi on melkoisen varma että on.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Avatar
Jacobus
Ylläpitäjä
Viestit: 4419
Liittynyt: 14 Helmi 2007 02:03
Viesti:

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Jacobus » 15 Syys 2021 11:46

DC1 aiemmin:

10.37 Päivän ensimmäinen pulma, Melody ja Sami menevät suorittamaan.
pulmamaratontehtavananto35-140921.jpg
melodysamipallot1-150921.jpg
melodysamipallot2-150921.jpg

10.41 Sami selittää teoriaansa tehtävän suorittamisesta. Jos nostavat ensimmäisestä laatikosta punaisen, he siirtävät siihen punaisen lapun ja sitten yksi kerrallaan laput toisille paikoille.

Melody nostaa vasemmassa reunassa olevasta laatikosta punaisen pallon ja siirtävät siihen punaisten lapun. He vaihtavat vielä muutkin laput keskenään ja soittavat gongia. Sami sanoo, ettei olisi tajunnut, että kaikkia lappuja pitää siirtää. Kaksikko poistuu tehtäväalueelta.
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006

Avatar
Kuklin BBarot
Risteilyisäntä/-emäntä
Viestit: 812
Liittynyt: 10 Heinä 2019 08:43

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Kuklin BBarot » 15 Syys 2021 11:56

Jasmiina ihmettelee miten jotkut Spice girlsit saa tietää, jos joku jossain Suomen BB:ssä laulaa niiden biisiä. Ville koittaa selittää, että teosto-jutuissa on aina vähän riskiä. ”No kuka niille sit menee kertoo”, Jassu jatkaa ihmettelyä.

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 11:59

11:54 Sami saa Katjan kaverikseen palapelin ratkontaan.

Lasse heittelee sivusta, Katja harrastaa näitä, Katjalla 9 eurolla jotkut liimat ja jotkut katapultit ja 3D tulostimet, millä se katsoo näitä ja äänitehosteet josta tulee jotain apuääniä. Se skannaa QR-koodeja, sillä on jotain liimoja ja jotain rullia jolla se pystyy rullaamaan näitä, joten tämä oli ihan oikea apuri tähän, vaikka mäkin olisin halunnut tähän, mutta ehkä mun ei kannata alkaa harjoittelemaan.

Katja Samille, mä kysyin saanko mä auttaa sua, ja sä sanoit että saat, joten sä valitsit mut. En ole valinnut, sanoo Sami, sä vaan tulit. Katja sanoo, mä laitoin jo yhden palan. Sami nauraa leveä virne huulillaan, joo, joo. Katja nakkaa, älä nyt aloita. Sami naureskelee, minä valitsen Lassen tähän. Poukat nauraa.

Lasse heittää, mulla kyllä sormet vähän syyhyää. Sami toteaa, mulla ei syyhyä.

Kuva

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 12:20

12:18 Big Brother, 10, 9, 8 ... 2, 1, 0, aika on loppu. Katja ihmettelee loppuiko tämä nyt, mutta toteaa että siellä oli taas väärä ja jatkaa Samin auttamista.

Laura L ja Sanni lähtevät suorittamaan tehtävää.

12:36 Laura L kumauttaa kongia. Sanni heittää, logiikka muikkelit poistuu paikalta. Laura L sanoo, hippasen paljon enemmän kapasiteettia tänään kuin eilen. Tämä meni ihan sika hyvin, toinen teki jonkun niin sitten toinen teki ja toinen teki jonkun. Sit kun toiselle tuli solmu, toteaa Sanni, ihan vitun hyvin. Perferct match toteavat molemmat.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 12:47

12:45 Big Brother laskee jälleen numerot alaspäin ja sanoo, aika on loppu.

Seuraava pulma, penkkiurheilu, Aki ja Melody suuntaavat kohti tehtäväaluetta.

Kauhistunut Melody, voi vittu, voi vittu, nämä on näitä anagrammeja. Tämä on se mitä me tehtiin Villen kanssa eilen. Kohta tähän tulee viisi sanaa jotka ei tarkoita yhtikäs mitään. Voi vittu. Okei, we can do this.

12:48 Aki luettelee pelaajia, Melody äkkää että alin on Saku Koivu.

Aki kelailee enemmänkin hieman vanhempia NHL tähtiä, Kurria, Rinnettä jne. Miettii sitten Mikko Rantasta ja Patrik Lainetta, mutta heitä ei taululta löydy.

13:04 Miettivät että kolmas olisi Sami Kapanen, tarkistuksen jälkeen päätyvät häneen.

12:55 Melody miettii, Sebastian. Aki sanoo siihen Sebastian Aho. Melody tarkistaa ja iloitsee, minä vittu tiesin yhden.

12:57 Aki kysyy, onko Niklas Hagman toiseksi ylin. Melody tarkistaa, on kolme a:ta, siinä on g, kaksi n:ää … toteavat että on.

13:00 Aki päivittelee että tietää suomalaisia NHL tähtiä, mutta nyt ei tule mieleen. Melody ohjeistaa miettimään vaikka jotain tiettyjä pelejä … Melody sanoo että Aki miettisi tunnettuja pelaajia.

13:04 Miettivät että neljäs olisi Sami Kapanen, tarkistuksen jälkeen päätyvät häneen.

13:08 Aki keksii Raimo Helmisen, joka tarkistuksen jälkeen käy kolmanteen nimeen. Kirjoittavat nimet tauluun, samalla tarkistaen. Kongia lyövä Aki toteaa, vittu oikea tutkapari tänne lähti.

Kuva

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 13:25

13:20 Seuraava pulma, suunnistusta. Lasse ja Taavi lähtevät.

13:32 Lasse koittaa ratkaisua lähtemällä lopusta ja kääntymällä vasemmalle, mutta sekossa reitissä matkalla.

13:35 Taavi sanoo että tuo on luetun ymmärtämistä. Lasse kysyy käännytäänkö me tässä vasemmalle. Taavi sanoo, me ei tehdä sitä päätöstä (miettien kulmaa jossa kääntyvät vasemmalle, mutta siinä ei ole muuta mahdollisuutta). Lasse miettii ettei me tehdä täälläkään päätöstä, on vähän kusetusta, tällä ei tehdä päätöstä ... ei se ole oikein, kyllä ne on kääntymisiä oikeasti. Tässä on joku juttu mitä me ei tajuta.

13:40 Lasse pääsee ratkaisuun vasen tekniikallakaan. Taavi murehtii muistavatko. Lasse käy vielä uudestaan läpi, vaihtaen sen jälkeen alkamalla alusta ja kääntymällä oikealle. Toistavat jälleen, harhautuvat ja aloittavat alusta. Tänne, tänne, tänne ... sanovat yhteen ääneen, päättävät sitten alkaa vetää viivaa tosi rauhallisesti.

Kuva

Kuva

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 14:28

Noin 14:00 Laura R ja Ville suorittaa.

14:08 Vastaavat Karstula.

Kuva


14:15 Jasmiina ja Minna. Minna keksi että tulitikun, jonka kirjoittavat taululle. Jasmiina sanoo että kompa.

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 14:36

14:19 Sami saa palapelin valmiiksi. Saa raikuvat aplodit muilta asukkailta. Tekevät kunniakujan.

Kuva

Kuva

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 14:41

14:25 Anssi ja Sami.

14:36 Sami päättelee että se on 17. kesäkuuta, Anssi luottaa Samin päätelmään. Jos Samilla olisi tonni ja pitäisi lyödä vetoa, hän löisi, tonni on iso raha Samille. Sami sanoo että jos menee väärin, syö hän hattunsa.

Kuva

Kuva

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 15:47

15:44 Postia.

Pulmamaratonin päätös.

Olette edellisen 48 tunnin aikana yrittäneet ratkaista 47 eri pulmaa. Oikein ratkaistuja tehtäviä teille kertyi yhteensä 33 kappaletta. Lisäksi Samin onnistuneesti ratkaisemasta palapelistä ansaitsette ylimääräiset 10 sekuntia. Kauppa-aikanne tulevalle kauppareissulle on
... 114 minuuttia. (Aika tuli telkkarissa.)

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 16:03

16:00 DC1: Ville tulee päiväkirjahuoneesta, on saanut tehtävien oikeat ratkaisut.

Viimeinen tehtävä oli mennyt väärin, oikea vastaus oli 16 heinäkuuta. Sami murehtii että miksi, vaikea sulattaa. Ymmärsin sen logiikan, sanoo Sami, oltiinko vain epätarkkoja. Pekka toteaa että tekevälle sattuu, sait 10 sekuntia palapelistä. Sami kertoo että oli niin varma, olisi voinut lyödä tonnin vetoa siitä vastauksesta. Lasse nauraa että olet tonnin velkaa.

Katja iloitsee että ristikko oli 100% oikein.

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 16:22

16:11 DC1: Jasmiinalla on hikka. Rojahtaa makaamaan sohvalla istuva Laura L:n viereen, joka sanoo paijaavansa huolet pois. Silittää ensin Jassun otsaa, mutta sitten rääkäisee pelästyttääkseen Jassun. Hui saatana, tokaisee säikähtänyt Jassu. Lauraa naurattaa. Anssi heittää, hikka lähti sydäri tuli. Hiks, tulee Jassulta, toteavat useammasta suusta, ei lähtenyt. Jassu kertoo että hikkahan tulee siitä kun aivot luulee että on kala. Muut nauravat. Jassu jatkaa että hänelle on sanottu niin.

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 16:40

16:27 Jasmiina muistaa ristikosta vihjeen, pian myös BB talossa ja siihen kävi kuningatar. Katja sanoo että sitä me mietittiin onko tänne tulossa, saadaankohan kertoa, ristikossa oli vihje että pian myös BB talossa kuningatar, me ajateltiin että tuleeko tänne nyt joku. Jasmiina päälle, siinä oli myös muurahaispesässä, ja pian myös BB talossa, ja kuningatar tuli siihen.

Anssi miettii että voi olla teematyyppinen, työläiset ja, tai sitten muurahaispesä, että työläiset roudaa. Katja päälle, sitten täällä on kuningatar joka niin kuin määrää. Jasmiina päälle, se on nimenomaan kuningatar, se ei voi olla kuningas, ai vittu. Katjan mielestä mieskin voi olla kuningatar. Anssin mielestä ei voi olla muurahaispesässä. Jasmiinankaan mielestä ei voi olla. Katja edelleen että täällä voi olla. Jasmiinan mielestä ei voi, kun se on nainen nyt, uskotaan että naisellekin täällä tapahtuu joskus jotain kivaa. Katja ei tiedä haluaako hän olla kuningatar, mutta Jasmiina haluaa.

Ville kannattaa Jasmiinaa kuningattareksi. Katjalle käy järkeen että BB on antanut vihjeen. Jasmiina muistaa että siellä oli muutakin, kuten nimeämispisteet, päättelee että nimeämiset tulee.

Jasmiina hekumoi, voi että jos mä saan olla muurahaispesän kuningatar, vittu mä repeen. Ai vittu mä olen, kuningatarhan saa varmaan jotain hyvää ruokaa ja Ärrä on varmaan kokoajan auki. Katja toteaa, sitten sut syöstään vallasta. Jasmiina sanoo, ihan sama, mä nautin jos saan olla edes tunnin, niin mä nautin tunnista. Syön vittu tunnin aikana itseni kuoliaaksi.

Kuva

Avatar
Paphiopedilum
Ohjaaja
Viestit: 1101
Liittynyt: 16 Elo 2019 20:14

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja Paphiopedilum » 15 Syys 2021 16:54

16:53 DC2: Jasmiina ja Taavi kaupassa. Jasmiina innostuu kun huomaa että kaupassa on Nokkoa, ja Fasupaloja. Taavi huomaa että kahvia on tosi vähän.

Ajanlasku alkaa, Jasmiina ryntää kauppaan, sylillisen popkornia, Fasuja ja Nokko tölkkejä, juoksee sen mitä kerkiää kohti pöytää mutta myöhästyy sekunnin pari. Taavi sanoo että niitä ei saa laittaa.

Jasmiina, huhu huh, ihan kun olisi ollut kyse jostain sodasta. Miettivät että oikeat lihat jäi, ja vehnäjauhojakin olisi ollut.

Jasmiina iloitsee että saivat kuitenkin tonnikalaa, mutta huomaakin että se on jotain villikalaa muikkua öljyssä. Juma vitun ei se edes ollut tonnikalaa. Kun joku muikku, luonnonkala. Mikä muikku, valittaa Jasmiina surkeana. Taavia naurattaa, lopeta jo Jassu.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Lukittu

Palaa sivulle “Live 24/7”