Kristiina Jönkkäri

Keskustelua kauden asukkaista yhdessä ja erikseen. Tunnaribiisit, klassikkoheitot ja kuin kaksi marjaa.

Valvoja: Isoveli

Mielipiteesi asukkaasta?

Äänestys päättyi 01 Tammi 2021 14:17

5 - Suosikki
107
36%
4
65
22%
3
45
15%
2
22
7%
1
17
6%
0 - Inhokki
38
13%
 
Ääniä yhteensä: 294

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 12 Joulu 2020 12:57

Siru84 kirjoitti:
12 Joulu 2020 10:10
Vau Makkari [smilie=a_bravo.gif] Mieletön läpileikkaus tuohon, kiitos! :bow: En itse Twitchistä tiedä mitään ja harmitti kun piti olla sellasessa paikassa josta oon ihan ulkona, mutta ei mahda mitään. Mitkä ne oudot kysymykset oli?
Ei sitä pelimaailmasta tarvi välttämättä olla kiinnostunut, kun on joku hyvä tyyppi. Aika sama istuttaako joku pensaita samaan aikaan kun juttelee mukavia tai pelaa peliä mitä ei itse pelaile. Eihän sitä tiedä vaikka Krisse joskus tekisi ihan ruokaa ja striimaisi sitä, kun tuo ei välttämättä ole pelkkää peleihin littyvääkään. Pelaaminen on vaan ehkä parhaiten mielekästä kun on jotain tekemistä sekä kommelluksia tulee, joka kuuluu asiaan.

Pari "outoa" kysymystä ulkomuistista, mitä en sanatarkasti pysty kirjoittamaan, mutta yksi oli liittyen jotenkin hänen suihkussa käyntiin talossa. Vaikutti olevan trollaava ja hieman halveksuvakin, mutta Kristiina jatkokuittasi siitä tulleeseen hygieenia asiaan, että huolehti niistä kameroiden ulkopuolella talossa.(WC? Siitä ainakin jossain vaiheessa Julian kanssa talossa juttelivat). Tuo mahdollisesti liittynyt kommentteihin kun ei muka peseytynyt kunnolla tai jonkun mielestä somessa tjsp.

Toinen outo oli sellainen, jonka Krisse ehkä vähän väärin luki tai ymmärsi aluksi, mutta joku chatissä "ihmetteli", että miksi Krissellä oli finaalilähetyksessä vain yksi ihminen (video-etäyhteydellä), kun muilla oli koko perhe. Alkuun Krisse luuli, että oli nimenomaan studiossa ja luuli kysyjää tuotannon tyypiksi tjsp. Tuo oli jotenkin outoa ja Krisse vastasi suunnilleen, että hänen siskonsa oli ainoa, joka siihen aikaan pääsi paikalle tjsp.

Kolmas taisi jossain ylilaudalla olleeseen Krissen 3D-mallinukseen jostain nukesta että joku tekisi siitä nukkea itselleen siellä tjsp. Eipä tuostakaan Krisse nokkiinsa ottanut vaan ihmetteli enempi, jos jollain on aikaa tai rahaa tai sinnepäin.

Ihan hyviä vastauksia häneltä vaikka noiden kysymysten tarkoitusperät olivat melko kyseenalaisia omasta mielestä. Melko hyvin ennakkoon varautunut, että mitä kaikkea hänestä on jauhettu tai minkälaista voi tulla.

Muita pari hauskaa tilannetta, striimistä muistaen kun sanat menevät sekaisin Krissellä (alkoholilla saattoi olla jo vähän vaikutusta asiaan): Pelissä olevat leijonat muuttuivat Krissen suussa tiikereiksi, Krisse puhui TImon yms Afrikan matkasta, niin se vahtuikin Krissen suussa Amerikan reissuun. Tarkoitti siis Afrikka reissua. Sit pelissä oli käärmekohtaus, missä Krisse tappoi ison käärmeen, niin chatissa oli "RIP Afrikan reissu" tjsp jolle naureskeltiin. Ihan siis semmoista hyväntuulista meininkiä ja kuittailua / sekoiluja. Kärmeen tappamisen jälkeen hän ei sitä enää tehnyt vaan vältteli ja hyppäsi sen yli Timon kunniaksi ja alkoi analysoimaan käärmettä sen Kobraksi ja naaraaksi asti. Aika hyvin! Myös chatissä joku tunnusti äänestäneensä nelinumeroisiella luvulla Krisseä talossa, mistä Krisse oli hyvin onnellinen ja kiitollinen.

Kristiina pelaa Crash Bandicoottia ja edessä on analysoitu Cobra-naaraskäärme:
krisse_naaras_cobra_crash.jpg

Avatar
ff
Isoveli
Viestit: 7273
Liittynyt: 07 Marras 2007 03:05
Paikkakunta: Pohjois-Karjala

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja ff » 12 Joulu 2020 20:24

^ Tosiaan oli viihdyttävää menoa heti ensimmäisessä striimissä, vaikka pieniä teknisiä alkuhankaluuksia (mitkä ihan ymmärrettäviä) matkassa olikin. Huomenna jo näköjään uusi striimi, eli tekemisen meininkiä ja alkuinnostus on hyvä kun näinkin nopeasti uutta lähetystä tulille. Itse näkisin Krissen luontaisena striimaajana, jos vain haluaa ottaa sen asiakseen, voihan sitä striimata viikottain ja silti opiskella /tehdä töitä. Ei siinä ainakaan kauaa mene, kun hänelle saadaan tilaajapanike ja sitten kyllä maksavia faneja riittää. En näkisi miksei Krisse myönteiset tyypit ja miksei muutkin (mahdollisuuden antaessa) voisi viihtyä Krissen striimeissä, kun sama hupsu persoona siellä edelleen nauraa hyväntuulisena mitä talossakin. :D

-----
Ja nyt kun olen osittain tuonkin striimin ansiosta alkanut toipumaan Krissen tappiosta Joelille finaalissa niin voisi jotain mainita hänestä bb-asukkaana. Ensimmäinen viikkohan meni itseltä aikalailla ohi ja näin jälkeenpäin se hieman harmittaa, koska näytti siltä että kauden pätevää osastoa oli se alun mökkiporukka josta itselle Krisse /Niko nousivatkin suosikkikategoriaan.

Krissen matka ei tosiaan ollut helpohko, kun heti alussa joutui Paulan /Roopen silmätikuksi, jotka profiloituivat kovina äänekkäinä persoonina. Se kärpäsestä härkänen pariskunta läppä, jota Niko viljeli josta joku (Kessu?) vinkkasi Paulalle mökissä ja "sota" oli valmis Krissen yrittäessä hieroa sopua. Lopputuloksena tuosta jupakasta jäi itselle kuva, että viihdeohjelman roolijaossa Krissestä tuli hyvis ja nämä hyökkäävät tietty niitä pahiksia. No sitten talossa jälkimmäiset löysivät lisää liittolaisia ja yhdessä läyhättiin Krissestä seläntakana itsekkyydestä yms. /naamatusten esitettiin hyvää pataa. Tämä oli varsin räikeää touhua, kun Krisse itse oli sopeutuvainen ja halukas olemaan kaikkien kanssa väleissä eikä oikeastaan puhunut muista pahaa. Krissen pahimmat "läyhäykset" oli varmaan Kessun /Vilin kritisoimista muiden mukana jossain makkarissa tyyliin. Mutta talon elämä oli sen seinien sisällä, enkä usko että kellekään hirveästi jäi mitään pahaa verta suuntaan tai toiseen vaan kaikki on nyt stabiilisti /hyvin.

Parhaat suoritukset viikkotehtävissä taisi tulla omiin silmiin vasta kauden jälkimmäisellä puoliskolla ilmalaiva, neulonta, tube ja tonttuna ahkerointi viimeisen työpäivän darrassa luovutushetkestä huolimatta. Tosin Krissen vetäytyessä tuolloin makkariin tuotannonkin piti löysätä /helpottaa darralaisten pakkausprojektia, joten Krisse tavallaan "pelasti" tontut koska vaikutti aika raskaalta vajavaisella työvoimalla. Osasi myös pitää tiettyä jöötä tai patistaa merirosvoja ulkona rakennushommissa ja kapteenina valvoi työtä, kun olisi vaihtoehtoisesti voinut paljonkin viettää aikaa sisätiloissa mm. päivänokosilla. Neulomisviikolla Krisse oli O-P:n kanssa ensimmäiset, jotka pääsivät langoista jyvälle ja opettivat muitakin.

Vaikka omasikin tietynlaisen aseman loppua kohden (että olisi voinut nousta hattuun) niin näytti aina siltä, että hän oli nöyrimmästä päästä asukkaita ja oli jatkuvasti ihmeissään selvitessään häädöistä ja voittaessaan rahalaitoskilpailuja. Ei pelännyt kuitenkaan antaa ohjeita /mielipidettä asioihin ja sillä hänelle ei varmaan uskallettu sanoa vastaan päin naamaa useinkaan kun pohjimmiltaan häneltä kuitenkin löytyi se piilossakin ollut auktoriteetti. Tämän masentavan synkän ajanjakson aikana mitä kaikkialla maailmalla eletään oli etuoikeus seurata näin karismaattista nauravaista hupsuttelijaa kuin Krisse. 5/5
Eeppinen debyytti: Girls' Generation (소녀시대) – 다시 만난 세계 (Into The New World) (Live 2013)
-----
1. Esa A (BB5) 2. Elisabet (BB6) 3. Niko (BB3/BB6) 4. Kristiina (BB11) 5. Tuija (BB5)

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 13 Joulu 2020 00:15

ff kirjoitti:
12 Joulu 2020 20:24
^ Tosiaan oli viihdyttävää menoa heti ensimmäisessä striimissä, vaikka pieniä teknisiä alkuhankaluuksia (mitkä ihan ymmärrettäviä) matkassa olikin. Huomenna jo näköjään uusi striimi, eli tekemisen meininkiä ja alkuinnostus on hyvä kun näinkin nopeasti uutta lähetystä tulille. Itse näkisin Krissen luontaisena striimaajana, jos vain haluaa ottaa sen asiakseen, voihan sitä striimata viikottain ja silti opiskella /tehdä töitä. Ei siinä ainakaan kauaa mene, kun hänelle saadaan tilaajapanike ja sitten kyllä maksavia faneja riittää. En näkisi miksei Krisse myönteiset tyypit ja miksei muutkin (mahdollisuuden antaessa) voisi viihtyä Krissen striimeissä, kun sama hupsu persoona siellä edelleen nauraa hyväntuulisena mitä talossakin. :D
Tänään sunnuntaina 13.12 klo 18 alkaen Krissen toinen Twitch triimi. Hieman on jo Twitch-kanavaa hienosäädetty ja siellä on tuo donate nappi Streamslabsin puolelta. Tilausnappia ei tule vielä ihan ennenkuin tuo kanava saa tarpeeksi lähetyskertoja yms jutut täydentyvät.

https://www.twitch.tv/nastytiinakrisse_2_striimi.jpg
krisse_2_striimi.jpg (104.57 KiB) Katsottu 1656 kertaa

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 14 Joulu 2020 02:02

Kristiina pelaili sunnuntaina 13.12 Amnesia kauhupeliä Twitch-striimissään. Muutamia kysymyksiä tietty tuli BB-ajasta ja myös esimerkiksi liittyen, mitä ne näki pihalla tai kertoi että näki niitä rakennusmieiä siellä. Sinällään ehkä mielenkiintoinen tieto tai siis yleisesti oli tulkittavissa Kristiinan varovaisuudesta mitä kommentoi talon asioita, että asukkaat eivät saa todennäköisesti ollenkaan / koskaan puhua julkisesti tuotantoon liittyvistä asiosta edes BB-ohjelman päätyttyä. Aihe ei ollut edes ihan suoraan tuotantoon sisäisesti liittyvääkään.

Yleisellä tasolla nyt ei mitään isompia juttuja BB:een liittynyt vaan striimi keskitty itse pelaamiseen ja Kristiinaan itsessään eli meni ihan hyvin omalla painolla. Kristiinalta kysyttiin myös muitakin juttuja ja jopa Eyeliner-ohjeitakin tai pyyntöjä näyttää miten tekee. Ihan hyvin vastailee asiallisiin kysymyksiiin ja chatin meininki oli ihan asiallista.

Tekniikka toimi ihan hyvin vaikka taisi kerran kone kokonaan sammua ja striimi katkesi. Kristiinalla oli silmämääräisesti koko striimin ajan noin 280 katsojaa. Striimissä Krisse esitteli kevyesti kissojaan, joista talossakin puhui.

Koko striimi on katsottavissa nyt Kristiinan kanavalla myös jälkeenpäin, se tosin on kahdessa osassa tuon katkon takia ja siellä on myös muutamia katsojien tallentamia klippejäkin. Amnesia pelinään ei ollut ihan niin jatkuvasti säikyttelevä ainakaan tuohon alkuun, mutta kyllä Kristiinalta muutama ihan hyvä kiljahdus pääsi...

Rennokasta touhua ja aikoi jatkaa striimailua ensiviikollakin ja illasta, pelistä ei vielä tiedä.

Krissen pienehkö pelästyminen...
krisse_2_striimi_hui.jpg
... jonka jälkeen makeat naurut sit itselleen
krisse_2_striimi_hui_nauru.jpg
Kristiinan toinen kissa, mistä talossa myös puhuttu.
krisse_2_striimi_kissa.jpg

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 15 Joulu 2020 18:57

Kristiina pitää huomenna keskiviikkona 16.12 klo 18:00 alkaen kolmannen livestriiminsä Twitch-kanavallaan. Tuo lähetys tallentuu nykyään automaattisesti eli on katsottavissa myös jälkeenpäin.

https://www.twitch.tv/nastytiina
krisse_3_striimi.jpg
krisse_3_striimi.jpg (23.8 KiB) Katsottu 1462 kertaa

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 17 Joulu 2020 01:51

Krissen oli striimissaan ajatellut pelaavansa Skyrimiä, mutta tuon kanssa oli ongelmia ettei se skaalautunut oikein lähetykseen, joten siirsi sen pelaamista myöhemmäksi ja pelaili pääasiassa Crash Bandicoottia.

Twitch-striimissä kävi Joel (jalmarib) pyörähtämässä ja lahjoittamassa noin 10e sekä myös Arttukin (raakaarska667) kävi siellä heittämässä muutaman sanasen. Tosin Arttu innostui kirjoittamaan isoilla kirjaimilla pariin kertaan "Krisse on päällikkö", niin sai vähän banneja kanavaa valvovilta boteilta "huutamisesta". Joel ja Arttu viipyivät hetken ja hyppäsivät OP:en striimiin (oloneuvosplay), missä jatkui ylilaudan videoiden katselut. (OP:n ketjussa lisää)

BB:seen liittyviä asioita ei ollut ihan älyttötmästi mitään uutta, lähinnä chatissä ihmiset kertoivat kuinka olivat äänestäneet ja yksi kertoi 150e äänestäneensä ja saaneensa äitinsä vihaiseksi siitä. Chätissä näyttäisi olevan ihan miehiä ja naisia. Muutama kertoi ikänsä ja vaikuttaa että Krissellä ainakin on kannattajia ihan jokaisesta ikähaarukasta lähtien yläasteelta ihan 30+ ja ehkä ylemmäksikin. Chatissä myös kyseltiin #TEAMKRISSE yms ryhmistä ja Kristiina kertoi, että oli yllättänyt kannattajien ryhmistä sekä myös ns. Haters ryhmistä.

Joku ehdotti, että Krisse alkaisi tekemään Mensan ÄÖ älykkyystestiä tuolla mikä on netissä tehtävissä, otti haasteen vastaan ja alkoi sitä tekemään. Krisse ei ihan kaikkea 35:ttä tehtävää saanut tehtyä aikaan mennessä vastaillessa välillä chättiin yms, mutta noin 300 katsojan katsellessa ns. olkapäiden yli sai tuossa 123 pistettä, joka on korkeampi kyseisen sivuston mukaan kuin 93,7% väestöstä.

Krisse kertoi myös striimissä pitävänsä Sasan kanssa tänään torstaina 17.12 klo 19 Instagram liven sekä myös vahvisti nyt myöhemmin, että IG liveä ennen aloittelee Skyrimin kanssa striimin tänään torstaina jo klo 17 ja sai sen kuntoon.
krisse_sasa_ig_live.jpg
krisse_sasa_ig_live.jpg (69.74 KiB) Katsottu 1374 kertaaKrisse tekemässä Mensan testiä ja miettii, mikä kuvio tulee tyhjään kohtaan.
krissa_3_striimi_mensa.jpg

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 21 Joulu 2020 02:33

Ylläoleva aikataulu oli siirtynyt myös IG liven osuudelta, mutta Kristiina pääsi striimaamaan eilen sunnuntaina Skyrim-peliä, jota oli viimeksi jokunen vuosi sitten pelannut. Krisse ilmoitti, että illan IG live oli myös peruuntunut Sasan kanssa ja sanoi, että tänään maanantaina 21.12 ovat näillä näkymin tekemässä sitä. Kristiina myös kertoi, että mahdollisesti striimailee seuraavan kerran myös keskiviikkona 23.12.

Yleisellä tasolla ei mitään hirveän uutta ja mullistaa ollut BB:en näkökulmasta, mitä nyt pientä BB läppää päiväunista herätelelssään katakombeista luurankoja ja vihollisista komentaen niitä "Tuu tänne sanoo!" yms. Yleisesti ihan rento meininki keskittyen asiat ihan yleisiin ja normaaleihin asioihin, kuten että ananas kuuluu pizzaan, mutta majoneesi ei! Krisse myös puhui kysyttäessä, että ehkä jopa tulee tekemään ruuanlaittoa tuolla. Tuon illan IG liven peruuntumisen vuoksi Kristiina striimasi noin 3 tuntia, jonka päätteeksi siirsi katsojat Artun kanavalle Artun striimatessa omaa lähetystään samanaikaisesti (Artun ketjussa lisää). Kristiinalla oli aika tarkalleen noin 260 katsojaa keskimäärin. Seuraajia on yli 1900 eli se on kasvanut ennestään.

Lähetys on katsottavissa jälkeenpäin alla olevasta suorasta linkistä:

https://www.twitch.tv/videos/844035576

krisse_4_striimi_skyrim.jpg
Krisse lohikäärmeen kimpussa:
krisse_4_striimi_skyrim_lohikaarme.jpg

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 22 Joulu 2020 03:15

Kristiina ja Sasa pitivät eilen Instagram Liveä ja molemmat pääsivät nyt pitkästä aikaan juttelemaan yhdessä sekä vastailemaan chatin kysymyksiin, kertoo kuulumisiakin mitä ehkä aiemmin ei ole oikein ollutkaan. Kyseisessä livessä on todella paljon BB aiheista keskustelua ja ihan mukavaa jutustelua kaikinpuolin. Jopa joku kysyi ja kommentoi Kristiinan hampaiden pesua tuossakin vielä, että miksi pesi niin usein ja ilmoitti että syö kiillettä, mihin Krisse vastasi ja kertoi miten asia on eli oikaisuhoidon takia jne joutuu ainakin vielä jonkin aikaan näin tekemään.

Ehkäpä yleisenä huomiona tuossa livessä oli puhetta Krissen puolelta, että myös asukkaiden lähisukulaisiin / lähipiiriin on/oli hyökätty myös ilkeillä kommenteilla. Kristiina pyysi selkeästi ihmisiä lopettamaan tämän ja lisäksi muistutti aiemmin myös, että kyseessä on TV-ohjelma, missä muutenkin väkisin on ja tulee jonkinasteista draamaa.

Kristiina kertoo myös IG liven lopussa, kysyttäessä mistä Nastytiina nimimerkki on tullut - sanoi tosin, että on tainnut sen talossakin kertoa. Vahvisti myös striimaavansa Twitchissä keskiviikkona (kellonaikaa ei tiedossa, tuttuun tapaan ehkä klo 19 tai 17). Sasa tuosta kyseli myös alussa ja oli hieman epätietoinen, että maksaako sen katsominen jotain kun OP oli selitellyt jotain siihen liittyvää, mutta Kristiina oikaisi ettei sen katsominen maksa mitään.

Vähän yli tunnin pituinen live löytyy Sasan IG:en alta, mutta myös alhaalla olevasta linkistä:

https://www.instagram.com/tv/CJEjDlihuBM/

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 23 Joulu 2020 12:52

Tänään 23.12 klo 18:00 Kristiina sekä Joel striimailevat Twitchissä. Mahdollisesti pelaavat molemmat jotain samaa peliä yhdessä. Vielä on epäselvää, kumman kanavalla tuo pyörii vai pyöriikö myös molempien, varmaan ainakin Krissen kanavalla:

Kristiinan Twitch-kanava on:
https://www.twitch.tv/nastytiina


Joelin sekä Joelin chätin alias jalmarib:
https://www.twitch.tv/jalmarib

(Kuvassa Krissen toinen kissoista nimeltään Tuhka):
krisse_5_striimi_joel.jpg
krisse_5_striimi_joel.jpg (96.19 KiB) Katsottu 867 kertaa

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 27 Joulu 2020 00:13

Edellinen Twitch striimi meni Joelin kanssa ihan hyvin. Ensin "valmistivat" ruokaa Overcooked 2 pelissä yhteispelinä, mutta ei pahemmin palanut sapuskat pohjaan. Lopulta kaksikko keksi mennä Habbo-hotelliin, mistä olivat talossakin puhuneet ja siellä rytyivät isoveljeksi siten, että häätivät asukkaita vaikka mimmoisista syistä tai esimerkiksi, jos vastasi kysymykseen väärin. Kysymyksiä oli ilmalaivatehtävien koordinaateista lähtien. Puhuivat myös myöhemmin, että pelaisivat Joelin kanssa toistekkin näitä co-op yhteispelejä.

3h lähetys löytyy Kristiinan sekä myös Joelin kanavilta Twitchistä.

Kristiina striimaa taas Twitchissä kanavallaan sunnuntaina 27.12.20 klo 18:00 alkaen. Välttämättä allaoleva kuva ei viittaa krapulaan vaan mahdollisesti Minecraft-peliin. Ei tietoa striimaavatko Joelin kanssa yhdessä, mutta sivusivat kyllä ehdotusta, jos tekisivät BB-talon Minecraftissa.

krisse_6_striimi.jpg
krisse_6_striimi.jpg (32.6 KiB) Katsottu 751 kertaa
Overcooked 2:sta Joelin kanssa kokaten
krisse_5_striimi_overcooked2.jpg

Habbo-hotel BB-käytössä
kristiina_5_striimi_habbo.jpg

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 29 Joulu 2020 02:00

Kristiina ei striimannut Minecraftia vaan päätyi Artun, OP:n ja Joelin jälkeen nyt itse selailemaan ylilautaa, kommentteja ja videoita sekä samalla nauttien pari lasia viiniä. Tosin oli näitä jo jonkin verran finaalin jälkeen katsonut, niin ei ihan isoja yllätyksiä tullut. Krissestä kuitenkin näkee hyvin sen, että ei näistä paljoa ole pahaksi ottanut vaan lähinnä nauraa noille älyttömimmille kommenteille, kuten muutkin asukkaat. Ilmeni kuitenkin että vissiinkään tänne BBplazalle ei ole vielä eksynyt. On kuitenkin ilmeisen kiinnostunut lukemaan, mitä kaikkea hänestä on kirjoiteltu ja osaa ottaa hyvällä asenteella ja lähinnä nauraen. Kimble vintage videon wasabi syömisestä hän kommentoi, ettei suosittele sitä kellekkään, oli sen verran kurkku, maha ja "kaikki muutkin" kipeenä sen jälkeen.

Itse lähetys on jälkeenpäin katsottavissa alhaalla olevasta linkistä ja se sisältää noin 2 tuntia tuota selailua ja vastailua kaikkeen BB-aiheisiin juttuihin.

https://www.twitch.tv/videos/851631853

Striimin päätteeksi Kristiina päätyi pelaamaan Resident Evil 7:aa, mutta tuon aikana ei niin isoja pelästymisiä vielä nähty. Tosin myös BB:seen liittyvää läppää esimerkiksi BB:en vastaavanlaisesta keittiön kunnosta jne.

Krisse sanoi mahdollisesti striimaavansa pikaisesti ennen uutta vuotta, muttei ollut tästä ihan varma. Sanoi kuitenkin uuden vuoden jälkeen striimailla. Ovat myös menossa Joelin kanssa 8.1 Nivalaan Arttua tapaamaan.


Videoiden katselua, vuorossa Timon kevyt ilmavaiva ja Krissen toinen kissa Pihka:
krisse_6_striimi_pihka_yl.jpg
Krisse ja Resident Evil 7 (mökin keittiö):
krisse_6_striimi_re7.jpg

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 03 Tammi 2021 18:08

Kristiina striimaili eilen illalla Sims 4 peli eli peliä missä Krisse esitti BB-talossa Sims-hahmoja Joelin kanssa, mutta tällä kertaa vuorossa oli toisin päin eli BB-asukkaat Sims-talossa. Itse peli alkoi luomalla hahmoja/asukkaita taloon. Tässä tapauksessa hahmoja haluttiin leikkimielisesti luoda chatin toiveiden sekä ehdotusten perusteella.

Taloon ei valitettavasti kaikkia asukkaita pystynyt tekemään, mutta asukkaiksi pääsi OP, Arttu, Joel, Timo, Ella, Vampyyri-Minna, Kristiina sekä Don Kessu-vauva (vaativalla luonteella), joka kaiketi voi kehittyä ja kasvaa tosta. Tosin kuullemma sossu-täti vie sen pois, jos sitä ei hoideta. Aikuisia tai teinejä ei voinut tarpeeksi lyhentää ja chatti halusi, että Krisse tekee itsensä tuonne niin hän teki siitä lapsen taloon. Tosin lapsen kuullemma pitää käydä koulussa, joten sopii ihan hyvin tuohon teemaan. Myös Arttu sai värjätyt kulmakarvat hahmolleen. Tuon jälkeen Kristiina rakensi aika pitkään taloa ulkomuistista sen näköiseksi, mitä sitä oli mahdollista tehdä BB-talon näköiseksi. Loppujen lopuksi kun peli alkoi niin melkolailla samankaltaista menoahan on tuollaisessa tilassa. SIMS-Artulla taisi keittää jossain vaiheessa ja meni potkimaan roskiksia nurin.

Talossa oli pienet bibiksetkin, missä ulkopuolinen hahmo tuli tekemään ruokaa yms, mutta joutui valitettavasi Vampyyri-Minnan uhriksi jossakin vaiheessa iltaa.

Koko lähetys on katsottavaissa alhaalla olevassa linkistä ja Krisse ilmoitti myös, että striimailee seuraavan kerran Joelin kanssa huomenna maanantaina 4.1 klo 18 alkaen. Kristiina sai nyt kanavalleen OP:n ja Joelin tavoin kanavan tilausnapin, mikäli haluaa sitä kautta tukea. Tuo ei tietenkään ole pakollista. Kristiina myös mainitsi mahdollisista omista Youtube-videoistakin jossakin vaiheessa.

https://www.twitch.tv/videos/858720865

SIMS-perhe: Krisse, Ella, Timo, Olli-Pekka, Don Kessu (OPn sylissä), Arttu, Joel ja Minna
sims_perhe.jpg
sims_perhe.jpg (33.65 KiB) Katsottu 501 kertaa

Taustalla Krisse ja OP keittiössä. Timo ja Joel sekä Ella sohvilla. Arttu ja Don Kessu lattialla. Minna jossain jemmassa.
sims_elamaa.jpg
Seuraava Krissen striimi Joelin kanssa maanantaina 4.1 klo 18:00.
https://www.twitch.tv/nastytiina

krisse_sub_striimi.jpg
krisse_sub_striimi.jpg (27.17 KiB) Katsottu 501 kertaa

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 10 Tammi 2021 14:09

Kristiina näyttäisi striimailevan melko ahkerasta noin 2-3 kertaa viikossa ja myös on tehnyt sitä pelaamalla Joelinkin kanssa yhdessä mm. A Way Out pelin, jota oli hauska seurata kun joutuivat tekemään yhdessä sitä ja sekoilemaan "vankilapakoa". Myös Sims:issä on käyty viikkotehtävää tekemässä Sims BB-porukan kanssa viidakossa, missä tosin Don Kessulle ja sekä Sims-Minnalle kävi siellä huonosti. Myös kauhupeli Resident Evil 7:sa on ollut välillä aika jännää muutamien pelästymisien ja kiljahduksien kanssa. Nuo striimit on katsottavissa jälkilähetyksinä.

Sinällään Krisse näyttäisi tuon Nastytiina nimimerkin takia keräävänsä välillä vähän outoa jengia "katsomoon" ja saanut selitellä usein, mistä tuo nimimerkki johtuu. Chatissä ollut melkoisen..... outoa sakkia välillä kun on hieman olettamukset tuon takia "hieman" erilaisia ja kysymykset tai ehdotuksetkin jopa sitä luokkaa vaikka Krisse vaan pelkästään pelailee yms. Kristiina on nuo ihan hyvinn hoitanut ja vastanut sponttaanisti suoraan takaisin. Hyvin sanavalmis nainen kaikkeen tuollaiseen, että mitä kaikkea ja minne pitäisi mitäkin tunkea.

Tänään 10.1 sunnuntaina Krisse kerttoo klo 18 alkaen tekemässä kokkausstriimiään ainakin nyt alkuun eli tuon perusteella poikkeavaa mitä aiemmin on pelaillut. Saa nähdä mitä on tulossa, Sushista on ollut striimeissä puhetta.

Kristiinan twitch-kanava:
https://www.twitch.tv/nastytiina


Kristiinan kokkaustriimi:
krisse_kokkaus-striimi.jpg
krisse_kokkaus-striimi.jpg (31.52 KiB) Katsottu 325 kertaaSims eläämää ja "viikkotehtävä" viidakossa. Maassa makaava on Sims-Minna, jonka kimppuun hyökkäsi ampiaiset ja viikatemies keskellä vei Minnan. Kristiina kasvanut isoksi ja on oikella. Don-Kessu myös kasvanut isoksi ja on keskellä vihreässä takissa. Timo tekee punnerruksia.
sims_elamaa_viidakossa_minna.jpg
Joel ja Kristiina A Way Outissa tekemässä soitto-battlea. Joel vasemmalla banjon kanssa ja Kristiina oikealla pianon kanssa. Joel soittaa oikeasti myös kitaraa ja Krisse myös sanoi BB-talossa soittaneensa joskus muutava vuosi sitten pianoa.
krisse_soitto_joelin_kanssa_battle_a_way_out.jpg

KariTa
BB-talon ylijumala
Viestit: 4965
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja KariTa » 11 Tammi 2021 21:58

Krissen viimeisin "krapulainen kokkaus striimi" oli hauskaa katsottavaa. Kestoa pari tuntia ja Krisse oli ruokaa tehdessään samanlainen kuin talossa, iloinen, hauska ja välillä häsläävä. Unohti mm. kokonaan yhden ainososan tehtyään reseptin mukaan Mie Gorangia, huomasi sen vasta kun oli jo tehnyt ruoan valmiiksi. Striimissä vilahti välillä molemmat kisulit ja myös avopuoliso Pyry. On jälkikäteen nähtävissä Twitchissä.

Makkari
Läyhääjä
Viestit: 141
Liittynyt: 22 Marras 2020 13:48

Re: Kristiina Jönkkäri

Viesti Kirjoittaja Makkari » 12 Tammi 2021 15:17

KariTa kirjoitti:
11 Tammi 2021 21:58
Krissen viimeisin "krapulainen kokkaus striimi" oli hauskaa katsottavaa. Kestoa pari tuntia ja Krisse oli ruokaa tehdessään samanlainen kuin talossa, iloinen, hauska ja välillä häsläävä. Unohti mm. kokonaan yhden ainososan tehtyään reseptin mukaan Mie Gorangia, huomasi sen vasta kun oli jo tehnyt ruoan valmiiksi. Striimissä vilahti välillä molemmat kisulit ja myös avopuoliso Pyry. On jälkikäteen nähtävissä Twitchissä.
Tuossa alhaalla kuvissa tuo Krissen resepti striimistä, jos joku haluaa kokeilla! Samoin Krissen Tuhka-kissasta isompi kuva.

Krisse kyseli tänään tiistaina 12.1 IG:ssä, mitä halutaan pelattavan, tosin kellon aikaa ei ole tiedossa vielä. Veikkaisin tutuun tapaan klo 18 tai 19 välillä. (editoin tähän jos tulee päivitystä). Aika usein katsojat ovat ilmaisseet mielenkiintonsa SIMS:in pelaamiseen BB-teemalla. Lisäksi samalla ilmoitti tuossa IG postauksessaan, että huomenna keskiviikkona olisi kauhu-keskiviikko peli-teemaltaan.

Krissen Mie Goreng ainekset:
krissen_mie_goreng_resepti.jpg
Tuhka-kissa Krissen pestessä käsiään:
krisse_tuhka.jpg
Seuraava striimi:
krissen_lumisade_striimi.jpg
krissen_lumisade_striimi.jpg (84.5 KiB) Katsottu 239 kertaa

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”