Big Brother Preseason 2020 (haku, uutiset yms.)

Yleistä keskustelua Suomen Big Brotherista.

Valvoja: Isoveli

Redalert
Peitonheiluttaja
Viestit: 153
Liittynyt: 04 Syys 2019 22:40

Re: Big Brother Preseason 2020 (haku, uutiset yms.)

Viesti Kirjoittaja Redalert » 13 Kesä 2020 21:35

Mingviini kirjoitti:
18 Touko 2020 15:59

Hän myös vahvisti tiedon, että tälläkin kertaa casting-tiimillä on etsinnässä eritoten ihmisiä, joilla on joku tarina tai teema - siis jotain sanottavaa, samalla tavalla kuin viime kaudellakin. Castingissa mietitään erityisesti myös tietynlaisia vastapareja.
Vastaparit.

Saattaa olla ihan ok idea, mutta riippuu taas paljon toteutuksesta. Se voi olla turhan keinotekoista, jos vastakohtaparien ainoa anti on "olen perussuomalainen ja thats it, en mieltäni muuta" vs "olen lgbt aktivisti, minulle tärkeää on nämä ja nämä asiat ja arvot" ja sitten voidaankin kätellä ja olla kavereita. Mitään suurta vastakkainasettelua ei tällöin synny, jos henkilöt eivät itse tee toisen agendasta ongelmaa, tai väkisin yritä syöttää omia arvojaan toisille. Sellaista haluaisin nähdä. Nuo teemakeskustelut oli viime kaudella alkuviikkojen juttuja, sen jälkeen agendat hiukan katosi, paitsi Villellä. Ja osin syynä oli myös Tarinan aikainen tippuminen talosta. Ville ja Tarina oli tässä agendamielessä hyvät asukasvalinnat.

Keinotekoinen vastakkainasettelu tuomalla taloon vastakohtaparit, ei siis tuota mitenkään erityistä lopputulosta, ellei asukasvalintaa ole tehty huolellisesti. Tarkoitan, että jos agendojen ja henkilöiden välille halutaan eripuraa, jännitteitä ja hyviä keskusteluja, niin asukasvalinta on kaiken keskiössä.

Redalert
Peitonheiluttaja
Viestit: 153
Liittynyt: 04 Syys 2019 22:40

Re: Big Brother Preseason 2020 (haku, uutiset yms.)

Viesti Kirjoittaja Redalert » 13 Kesä 2020 22:02

Skygge kirjoitti:
17 Touko 2020 09:17


Kovempia tehtäviä ehdottomasti. Lisäksi tosiaan käsikirjoittajien pitäisi panostaa noihin. Viime kaudella jäi niin paljon ruutia piippuun.
Henkisesti ja fyysisesti rankempia tehtäviä saatava. Nälän tunnetta, valvomista, yhteistyötä vaativia tehtäviä, valintoja, äärirajoille menemistä, tehtäviä jotka pitää asukkaat aktiivisina. Jos tulee tehtäviä joissa asukkaat pistetään eriarvoiseen asemaan, niin se pitäisi tehdä äärimmilleen → huonommassa asemassa oleville jotain todella huonoa ja päinvastoin. Salatehtäviä ja lisäsalatehtäviä, niin että juonellisesti koko tehtävä ja asukkaat voi mennä täysin solmuun.

Ja tuotannolle suurta viisautta, jotta BB-2020 olisi ainakin hetkellisesti kaikkien aikojen paras bb-kausi!

Avatar
Dille
Reiska
Viestit: 1348
Liittynyt: 17 Elo 2007 22:11
Paikkakunta: Itä-Häme

Re: Big Brother Preseason 2020 (haku, uutiset yms.)

Viesti Kirjoittaja Dille » 14 Kesä 2020 23:27

Ja ei alkoholia tulevalle kaudelle niin tulisi aika hyvin jännitteitä.

betatestaaja
Jööteri
Viestit: 3
Liittynyt: 20 Loka 2012 16:25

Re: Big Brother Preseason 2020 (haku, uutiset yms.)

Viesti Kirjoittaja betatestaaja » 29 Kesä 2020 13:22

"Cramo on jälleen Big Brotherin kalustokumppani!
Tuttu tosi-tv-klassikko nähdään taas syksyllä ja tällä kertaa kausi kestää jopa 12 viikkoa. Big Brother-sarjaa päästää seuraamaan syksyllä 2020 Neloselta.

Cramo on jälleen mukana rakentamassa BB-kokonaisuutta. Muun muassa tehtäväalueen telinekalusto- ja asennus on Cramon käsialaa. Ohjelmassa myös nähdään päivä- ja viikkotehtäviä, joissa vilahtaa Cramon kalustoa. "

https://www.cramo.fi/fi/yritys/ajankoht ... tokumppani

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleistä keskustelua”