Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Valvoja: Isoveli

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 13986
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja knocker » 20 Tammi 2013 20:40

Mulle jäi ihan hämäräksi, miksi Heidin piti mennä päikkyyn kysymään, oliko hän ja Spencer säädyllisesti pukeutuneita, kun BB kuulutti, ettei yöpuvussa tai aamutakissa ole soveliasta olla koko päivää CBB:ssä. Kai tuo nyt tiesi kysymättäkin, että oli pukeutunut normi vaatteisiin. Joko noi on aivan pellejä tai sitten mä olen vaan tyhmä.
Selailin botsia ja Speidi saa sellasen salatehtävän, että voi olla melkosen huvittavaa seurattavaa käänteineen. Nähtäneen dailyssä tänään.
a walking disaster

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19427
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Spencer » 21 Tammi 2013 00:49

Asukkaat (tai pääosin Rylan) reagoivat oudon vahvasti Speidin vastauksiin, vaikka ne tuskin tuli kenellekään puun takaa. Onhan Speidi ollut heidän kaikkien inhon kohteena koko kauden ajan ja tyypit ovat itsekin puhuneet heistä pahaa seläntakana. Mitä muuta voi odottaa kuin täyslaidallista? Herätys! Etenkin Rylan oli taas niiiiin verisesti loukkaantunut. Voi herranjestas mikä draamakuningatar. :roll: Mutta olipas se kerrassaan nerokas jekutus. Upposi Speidiin kuin veitsi voihin, vaikka muuta väittivät. Näki ilmeestä, että huijaus tuli heille yllätyksenä.

Kauden viihdyttävin kooste ilman muuta. Mistä ne keksii näitä tehtäviä? :D :tu
knocker kirjoitti:Mulle jäi ihan hämäräksi, miksi Heidin piti mennä päikkyyn kysymään, oliko hän ja Spencer säädyllisesti pukeutuneita, kun BB kuulutti, ettei yöpuvussa tai aamutakissa ole soveliasta olla koko päivää CBB:ssä. Kai tuo nyt tiesi kysymättäkin, että oli pukeutunut normi vaatteisiin. Joko noi on aivan pellejä tai sitten mä olen vaan tyhmä.
Tai sitten Heidi on vaan tyhmä. ;) Meni vissiin varmistamaan, että BB on perillä asioista. Ilmoitti oikein, että Spencerilläkään ei oo sitten pyjamaa päällä ettäs tiijätte. Se oli aika huvittava hetki.
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4456
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Mardis » 21 Tammi 2013 22:07

Oli kyllä melkoista tykitystä koko daily. :tu Mutta samalla myös inhottavaa katseltavaa, koska Speidi. Jekutustehtävä oli loistava, ja se todellakin uppos Speidiin täydestä. Mä kyllä ihan ymmärsin noiden muiden hämmästymisen, sillä olivathan Heidi & Spencer heille aika pitkään mukavia kasvotusten. Otti Rylan nyt ehkä hiukan liikaa tapahtuneen itteensä, mutta ei oo varmasti kovin kivaa kuulla (jo toista kertaa), että muka feikkaisi talossa ollessaan.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 13986
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja knocker » 22 Tammi 2013 00:02

Ihmettelen suunnattomasti, mikäli Britit antaa anteeksi Speidin käytöksen tossa kirjetehtävässä. Mun tuntemat Britit (eikä myöskään Jenkit) eivät tollasta hyväksyisi ikinä. Niin törkeetä käytöstä, ettei mitään rajaa ja jos tolla voittaa kisan, niin ei hyvää päivää!
Vittu, että suututtaa. Olis pitänyt monen muun tapaan lopettaa seuraaminen jo aikaa sitten.
a walking disaster

Avatar
calderyon
Jumalan ruoska
Viestit: 8530
Liittynyt: 12 Marras 2007 14:34
Paikkakunta: Oulu

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja calderyon » 22 Tammi 2013 01:27

19.1 dailyn ainekset

Dailyn kohokohta: Gillian häädettiin.

Muuta dailyssä:

Normimeininkiä. Joku tehtävä oli, jossa asukkaiden piti mustaksi ja peilimäiseksi laitetusssa tehtävähuoneessa mennä siellä olevan pöydän alle ja laittaa päänsä reiästä ja pysyä siinä vangittuna ja ilmeisesti vastata erilaisiin kysymyksiin. Jos vastasi väärin, sai sangollisen jotain yllätyssekoitusta niskaan. Mm. Gillian sai ämpärillisen moskaa päähänsä.


20.1 dailyn ainekset

Dailyn kohokohta: BB huijasi Team Speidia, että he muka osallistuvat päikkärissä Big Blogger nimiseen faniblogiohjelmaan, jossa kysyttäisiin erilaisia kysymyksiä muista asukeista ja taloelämästä. Team Speidi luuli ohjelmaa oikeaksi ja tapansa mukaan kertoi kaiken mitä mieltä olivat kanssa-asukkaistaan, kaiken mistä he eivät heistä pitäneet ja mitä he heissä inhosivat ja kuinka ikävää ja kamalaa heidän kanssaan oli asua. Muut katsoivat koko episodia salaa olohuoneessa telkkarista kauhistellen. Kun Speidi tuli ulos päikkäristä, heille selvisi karu totuus. Muut olivat vihaisia ja riitoja sekä sanakopuja seurasi illan aikana.

Muuta:

Razorilla oli salatehtävä, jossa hänen piti vakuuttaa erilaisia asioita muille asukkaille totuutena mm. että Ryan olisi muuli jne.

Palkinnoksi tehtävästään hän sai uusimmat jalkapallotulokset.


21.1 dailyn ainekset

Dailyn kohokohta: Koko dailyn ajan jatkunut tehtävä, jossa
BB:llä oli asukkaille kirjeitä heidän läheisiltään. Jotta he saisivat ne palkinnokseen luettavaksi, asukkaiden piti suorittaa erilaiset heille yksittäisesti määrätyt tehtävät mm. Spencerin ja Heidin olisi pitänyt pysyä erossa toisistaan määrätyn aikaa, Razorin piti pukeutua hevokseksi ja antaa Frankie ratsastaa hänen selässään ympäri taloa, Clairen piti kävellä häätöportaita pitkin ylös ja alas, joka kerta aina, kun kuului eräs Steps -yhtyeen kappale, Rylanin piti ajaa pois puolet naamakarvoituksestaan ja Ryanin piti pukeutua sammakoksi tietyksi aikaa.

Aivan aluksi oli Trician tehtävän vuoro: hänen piti laittaa läheisten kirjeet arvojärjestykseen tärkeimmästä vähiten tärkeimpään. Hän asetti Clairen kirjeen tärkeimmäksi ja Team Speidin kirjeen vähiten tärkeimmäksi.
Tämän jälkeen BB ilmoitti, että aina kun joku jättää tehtävän suorittamatta, yksi kirjeistä tuhotaan. Ja koska Caliren kirje oli ekana, hänen kirjeensä olisi ensimmäisenä tuhoamislistalla.

Kun tuli tehtävien suorittamisen aika, Team Speidi kieltäytyi suorittamasta tehtäväänsä, mikä aiheutti närkästystä. Kun tuloksien aika tuli, BB kertoi vuorollaan kaikkien tehtävien suoriutumisen ja aina kun tehtävä oli onnistunut asukkaat taputtivat ja iloitsivat laimeasti, mutta muuten luultavammin olisi odotettavissa syvä hiljaisuus.

Tulos: kaikki muut olivat suorittaneet tehtävänsä onnistuneesti (mistä seurasi taputuksia) paitsi Speidi, jotka tahallaan epäonnistuttivat tehtävänsä. Täten kaikki muut saisivat kirjeensä, paitsi Claire. Kun Speidin tehtävän tulosten vuoro tuli, Heidi taputti ja hurrasi laimeasti ja sai Spencerin yltymään verrattaen vaimeisiin ja laimeisiin taputuksiin. Rylan sanoi: "Please don´t clap, that´s rude" "There is nothing to be joyious about". Spencer taputti uudelleen. Razor sanoi: Don´t clap. that´s rude. Spencer lopetti virne naamallaan, Heidillä tais olla kans. Tyypit jatkoivat sohvalla istumista ilkeä virne naamallaan hiljaisina muita välillä pällistellen.

Hetkeä myöhemmin Clairen ilme oli paljon puhuva: tyypillä oli itku kurkussa. Tästä koko jutusta seurasi jonkin verran pientä suunkopua muilta Speidin suuntaan, joten tämän jälkeen Team Speidi vetäytyi makkariin ja menivät sänkyyn makaamaan, jossa tyypit myhäilivät ollen ylpeitä aikaansaannoksistaan tehtävää ja tapahtumia kertaillen sekä puhuivat muista pahaa.

Olkkarissa muut päivittelivät ja meuhasivat/kiihkosivat sekä sanailivat tyyliin: "That´s is absolutely disgraceful." "To clap and laaaugh infront of a crying woman." "They should be ashamed of themshelves." "What kind of people/Who do they think they are" jne.). Rylan erityisesti oli äänessä ja myös Razori sanoi osansa.

Tuli kirjeiden luvun aika. Tyyppien piti valita joku muu lukemaan kirjeensä. (Tricia oli aiemmin mennyt ja vienyt Speidin kirjeen makkariin, jossa tyypit oleilivat. Tyypit lukivat kirjeen ja oohahtelivat tyyliin Ooh... Aaaah...). Speidi valitsi kirjeen lukijaksi Trician. Hän ei pystynyt. Muut sanoivat, että älä lue, ei tarvitse. BB:n kysyessä yhteisesti muilta, he sanoivat yhteisesti, että: EI!. Kukaan muu ei halunnut lukea ja luetuttaa omia kirjeitänsä Clairea tukiakseen, tyypit kertoivat perustelunsa kukin omalla vuorollaan. Tilaisuuden jälkeen, muut jäivät olohuoneeseen, Team Speidi meni makkariin sänkyynsä makoilemaan tyytyväisinä.

Myöhemmin Rylan ja joku muu (taisi olla Razor) ihmettelivät edelleen koko episodia. Rylan meni makkarin ohi ja huusi jotain tietäen että tyypit kuulisivat (Tais olla: "That´s effing disgraceful" tjtn.), koska makkarin ovi oli auki. Hän näki, että tyypit mukamas istuivat sängyillään ja nauroivat, sanoen: "They´re sitting on their bed and laughing on there" "Fucking assholes".

Tämän jälkeen tyyppi meni ulko-ovelle ja huusi makkariin päin jotenkin: "Please go and leave the house" "Nobody wants you here". Team Speidi nauroi makkarissa ja ridiculoivat/pilailivat ja herjailivat Rylania erisanoin.

Myöhemmin Tricia ja joku päivittelivät, että miten jotkut voivat olla noin ilkeitä.

Claire oli päikkärissä, itkien ja pauhaten sekä purkaen oloaan BB:lle, siitä mitä oli tapahtunut tämän päivän episodissa.

Muuta dailyssä: Team Speidistä puhuttiin pahaa/päivittelivät miten kaksikko voi olla niin ilkeä ja Team Speidi puhui pahaa muista. Normimeininki siis.
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.

Avatar
calderyon
Jumalan ruoska
Viestit: 8530
Liittynyt: 12 Marras 2007 14:34
Paikkakunta: Oulu

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja calderyon » 22 Tammi 2013 01:39

knocker kirjoitti:Ihmettelen suunnattomasti, mikäli Britit antaa anteeksi Speidin käytöksen tossa kirjetehtävässä. Mun tuntemat Britit (eikä myöskään Jenkit) eivät tollasta hyväksyisi ikinä. Niin törkeetä käytöstä, ettei mitään rajaa ja jos tolla voittaa kisan, niin ei hyvää päivää!
Vittu, että suututtaa. Olis pitänyt monen muun tapaan lopettaa seuraaminen jo aikaa sitten.
Mitä olen paria foorumia lukenut, niin ainakin fanit (joita riittää) ja jonkinmoinen osa muista, eivät näe tuossa mitään outoa ja he hyväksyvät ja jopa ylistävät heitä suurina viihteentuojina ja koko kauden pelastajina ja ties minä. Ja sanovat, että ilman Speidiä, kausi olisi tylsä jne. Heitä halutaan voittajaksi monen kirjoituksissa.

P.S Ja nyt, kun tuo Rylanin juttu tuli julki (että hän on käynyt useita kertoja, BB -tuotannon luvalla talon ulkopuolella harjoittelemassa Brittien X-Factorin kiertuetta varten), niin odottaa saattaa, että hän tulee menettämään ääniä. Ja paljon.

Ja koska Speidi on Rylanin kakkossuosikki, niin on odotettavissa, että perjantaina on tulossa mahdollisesti yllätysvoittaja...

Että näin. :td
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4456
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Mardis » 22 Tammi 2013 16:11

calderyon kirjoitti:Joku tehtävä oli, jossa asukkaiden piti mustaksi ja peilimäiseksi laitetusssa tehtävähuoneessa mennä siellä olevan pöydän alle ja laittaa päänsä reiästä ja pysyä siinä vangittuna ja ilmeisesti vastata erilaisiin kysymyksiin. Jos vastasi väärin, sai sangollisen jotain yllätyssekoitusta niskaan. Mm. Gillian sai ämpärillisen moskaa päähänsä.
Ei kai se nyt näin menny? :o Spencerin ja Heidin tiimiläisille kummallekin tuli ällötyksiä/kammotuksia eteen (Speidin valintojen mukaan), ja ilmeisesti fail-pisteitä tuli niihin reagoimisesta tai jotai. Ei niiden mihinkää kyssäreihin pitäny vastata missään välissä. Vai käsitinkö mä muka kaiken päin persettä?
calderyon kirjoitti:Razorilla oli salatehtävä, jossa hänen piti vakuuttaa erilaisia asioita muille asukkaille totuutena mm. että Ryan olisi muuli jne.

Palkinnoksi tehtävästään hän sai uusimmat jalkapallotulokset.
Mistäs kohtaa dailya tällaisen löysi? Meni täysin ohi.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 13986
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja knocker » 22 Tammi 2013 18:47

Marika1 kirjoitti:Mistäs kohtaa dailya tällaisen löysi? Meni täysin ohi.
Se tais olla 20.1. BOTS:ssa.
a walking disaster

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 7741
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 22 Tammi 2013 18:50

Marika1 kirjoitti:
calderyon kirjoitti:Joku tehtävä oli, jossa asukkaiden piti mustaksi ja peilimäiseksi laitetusssa tehtävähuoneessa mennä siellä olevan pöydän alle ja laittaa päänsä reiästä ja pysyä siinä vangittuna ja ilmeisesti vastata erilaisiin kysymyksiin. Jos vastasi väärin, sai sangollisen jotain yllätyssekoitusta niskaan. Mm. Gillian sai ämpärillisen moskaa päähänsä.
Ei kai se nyt näin menny? :o Spencerin ja Heidin tiimiläisille kummallekin tuli ällötyksiä/kammotuksia eteen (Speidin valintojen mukaan), ja ilmeisesti fail-pisteitä tuli niihin reagoimisesta tai jotai. Ei niiden mihinkää kyssäreihin pitäny vastata missään välissä. Vai käsitinkö mä muka kaiken päin persettä?
Et käsittänyt. Nimenomaan Spencer ja Heidi valitsivat noita juttuja ja muiden piti olla reagoimatta. Tässä ei kyselty koko aikana yhtään mitään.
Marika1 kirjoitti:
calderyon kirjoitti:Razorilla oli salatehtävä, jossa hänen piti vakuuttaa erilaisia asioita muille asukkaille totuutena mm. että Ryan olisi muuli jne.

Palkinnoksi tehtävästään hän sai uusimmat jalkapallotulokset.
Mistäs kohtaa dailya tällaisen löysi? Meni täysin ohi.
En tiedä, oliko tuo sitten BOTSissa, mutta en minäkään dailyssa tuollaista kyllä huomannut.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4456
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Mardis » 22 Tammi 2013 20:59

^ Hyvä. Näköjään mie sentäs jotain ymmärrän.
knocker kirjoitti:
Marika1 kirjoitti:Mistäs kohtaa dailya tällaisen löysi? Meni täysin ohi.
Se tais olla 20.1. BOTS:ssa.
Okei. Itse en BOTSeja katso koskaan, koska noiden dailyjen (ja tietty Live Evictioneiden) ymmärtämisessäkin on jo ihan tarpeeksi työsarkaa enkä mä muuteenkaan oikein ehtis, joten niiden sisällöstä en kyllä tiedä yhtään mitään.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 13986
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja knocker » 22 Tammi 2013 22:15

^ Mä olen muutaman BOTS:in katsonut niin, että juutuubissa kelaan sillä "pikkuikkunalla" ja kun tulee kuvaa talosta, pysäytän siinä. Ei sitä montaa minuuttia kokonaisuudessa näin jää katsottavaksi. Mutta iso osa noistakin tulee seuraavan illan dailyssä, joten ei juurikaan mitään menetä. Jostain syystä Razorin tehtävää ei näytetty.
a walking disaster

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4456
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Mardis » 23 Tammi 2013 14:33

^ Näinhän se menee SBB:ssakin. Taas yksi syy siis lisää, miksi niitä ei ole kovin hyödyllistä katsella. Tosin häädettyjen haastattelut kiinnostaisivat hiukan, mutta eivät näköjään tarpeeksi, kun en ole kerran sortunut kertaakaan katsomaan.
Edit: Ei voi käsittää, minkälaisia kusipäitä Spencer & Heidi ovatkaan. Koskien siis erityisesti 21.1 ilmestynyttä dailya. Uskomattominta oli se, että taputtivat, kun Claire ei saanut kirjettään ja oli murheissaan. Heidi menetti nyt kyllä viimeisetkin pojonsa ja on täten samalla viivalla Spencerin kanssa. *oksennushymiö* Onneksi Tricia sentäs nolasi Speidin siten, ettei suostunut lukemaan heidän kirjettä. :tu Rylanin huutelutkin olivat osuvia.
Todella huolestuttavaa, että tuommoisilla voi olla mahdollisuudet voittoon asti. Ei voi olla oikeesti tottakaan! :unbelievable:
Edit: Oli muuten hiukan eritasoisia noi kärsimykset, joita asukkaat joutu tekemään/kokemaan kirjeiden eteen. Rylanin 50%:nen parran ajo oli helposti pahin, ja se ärsytti ihan itseänikin. Muuttui kieltämättä vähän hassun näköiseksi toimepiteen jälkeen, kuten itsekin totesi. Speidin tehtävä sen sijaan ei edes ollut kovin paha (eihän niiden kai olis tarvinnu olla erossa kuin se pari tuntia, vai oliko se peräti vielä lyhyempi aika?), mutta kun ovat niin helvetin itsekeskeistä sakkia, niin eihän siinä auta mikään.

Avatar
Orphan
Tuottaja
Viestit: 1168
Liittynyt: 03 Loka 2011 16:00
Paikkakunta: Pori

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Orphan » 23 Tammi 2013 19:48

Voi luoja, että Speidi osaa ärsyttää. Aivan käsittämättömän törkeää taputtaa, kun Claire ei heidän takiaan saanut kirjettään 21.1 dailyssa. Rylan nosti huomattavasti osakkeitaan mun silmissä, kun huusi Speidille asiasta ja hyvä niin! :tu

Toivottavasti en tule näkemään Speidia tämän kauden jälkeen enään missään. Meni vähäisetkin arvostuksen rippeet.
Tuuli VOF:in voittoon!
One by one they all will fall.

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4456
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Mardis » 25 Tammi 2013 16:21

22.2 daily oli mielestäni yksi parhaimmista dailyista tällä kaudella. :tu Eikä se sisältänyt mitään typeriä kahakoita Speidin ja muiden välillä, joten ei tullut oksennusrefleksiäkään missään välissä! Tytöt vs. Pojat kisailun tehtävät olivat hyviä. V*tutti vaan katsella taas kerran Speidin osallistumattomuutta ja napisemista muista tyypeistä, mutta sehän nyt on jo tavanomaista. Tytöt saivat voitostaan palkinnoksi mm. kirjeet, ja niiden ääressä sitten vetisteltiin urakalla. Ryan vähän oudoksui, kun edellisenä päivänä kukaan (paitsi Speidi) ei Clairen takia luetuttanut/lukenut kirjettään, mutta nyt kun vain puolet sai kirjeensä, niin ne luettiin. Ihan ymmärrettävää, mutta en myöskään ihmettele yhtään naisten halua lukea kirjeitään. Dailyn loppupuolella Rylan löysi hienosti uuden poikaystävän (ts. jonkun puhallettavan miesbarbaran), joten talossa on nykyään, tai ainakin hetkellisesti oli, Speidin lisäksi toinenkin pari. On se vallottava! :D

Seuraavaksi pitäiskin sitte kattoo viimeinen daily tältä kaudelta. Nyyh. :sad55: Tosin Speidistä pääsee vihdoin eroon, luojan kiitos. Juhla tämä siis ennemminkin on!
Edit: Jahas, Rylan ja Ryan saivat kirjeensä sittenkin. Hyvähyvä. Ärsyttävää muuten, kun en meinaa ikää tajuta noita kirjeiden hauskoja osuuksia.

Avatar
calderyon
Jumalan ruoska
Viestit: 8530
Liittynyt: 12 Marras 2007 14:34
Paikkakunta: Oulu

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja calderyon » 25 Tammi 2013 21:31

You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 13986
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja knocker » 25 Tammi 2013 21:39

Rylan oli melko koominen varastaessaan purkillisen koristekiviä. Ja etenkin palauttaessaan ne (muka) kaikki pihalle. Kiva, että äijätkin saivat kirjeensä, olivat kaiken lisäksi tosi hyvät kirjeet, itketti ja nauratti täälläkin.

BOTSissa Spencerin illallispuhe itkuineen oli jotain käsittämätöntä. Tosiaankin pelle äijä ja tekee näköjään kaikkensa voittaakseen.
a walking disaster

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4456
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja Mardis » 25 Tammi 2013 22:32

knocker kirjoitti:BOTSissa Spencerin illallispuhe itkuineen oli jotain käsittämätöntä. Tosiaankin pelle äijä ja tekee näköjään kaikkensa voittaakseen.
Ite en BOTSia katsonut, mutta Day 22 - Live -lähetyksessä näkyi aivan sama kohtaus (luultavasti vielä laajemminkin). Olin ihan ihmeissäni, että mistä se nyt yhtäkkii rupes rääkymään kesken puheen, mut tietty olis pitäny älytä, että peliliikehän se varmaan oli. Kaikki muut vaihtoehdot tuntuvat ainakin epärealistisilta, koska kyseessä on sentään Spencer.

Avatar
calderyon
Jumalan ruoska
Viestit: 8530
Liittynyt: 12 Marras 2007 14:34
Paikkakunta: Oulu

Re: Daily show:t ja BOTS 2013 (CBB 11)

Viesti Kirjoittaja calderyon » 25 Tammi 2013 22:59

knocker kirjoitti:BOTSissa Spencerin illallispuhe itkuineen oli jotain käsittämätöntä.
Jonka parin BrittiBB -foorumin Speidi -fanit uskovat aivan täysillä. Kehuvat tyypin/tyyppien rehellisyyttä ja tunteellisuutta jne.
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “CBB11”