Yleistä keskustelua asukkaista

Keskustelua kauden asukkaista yhdessä ja erikseen. Tunnaribiisit ja kuin kaksi marjaa.
Vastaa Viestiin
KatMa6
Toukka
Viestit: 9
Liittynyt: 20 Loka 2014 23:25

Re: Keskustelua livetapahtumista

Viesti Kirjoittaja KatMa6 » 14 Marras 2014 15:38

Bna kirjoitti:Tuosta tiskivuorojen välttelystä tulisi kyllä itselle todella nolo olo, mutta eipä nuo sitä tajua. Eivät tajua, ettei se ole vain pelkkä se itse tiskaus vaan myös kiitollisuuden ele, mitä tiskivuorolla voi viestiä, kun ei mitään muuta yhteisen hyvän eteen tee. Itse en ainakaan kehtaisi oikeassa elämässä muiden ruokia käydä syömässä ja sitten en osallistuisi pöydän korjaamiseen/keittiön siivoamiseen/tiskaamiseen. Noloa.
Ihan samat ajatukset. Musta on päivänselvää, että sen joka laittaa ruuan ei tarvitse osallistua pöydän korjaukseen ja tiskaukseen, kun monta aikuista on läsnä, vaan ne jotka ei ole ruokaa olleet tekemässä hoitavat jälkisiivouksen.

Ja tuo on myös niin käsittämätöntä, että osa vaan ilmottaa ettei osallistu, esim. se tiskaustehtävä. Ei kämppistenkään kanssa onnistuisi normaalielämässä tuo, että vaan ilmotat että minä en nyt osallistu yhteisten tilojen siivoamiseen tms.

Ihan hyvä että tää kausi loppuu, liikaa alkanut ärsyttämään tietyt asukkaat. Avasin 24/7:n katsoakseni tuon päivän tehtävän, ja pisti heti korvaan kun Jenna sanoo että "onneks mua ei valittu, mie olisi kuollu." Siihen Tuija että mä olisin halunnu tuonne, johon Jenna että niin mieki mutta olisin kuollu. Tuo on Jennassa pistänyt korvaan ennenkin monta kertaa, että puhuu niin ristiriitaisesti. Sanoo mielipiteen, mutta se muuttuu sekunnissa jos joku vastaa siihen jotain eriävää (siis joku "kamuista"). No joo, pieni juttu.

Harmittaa kyllä, että nuilla on tuo kahtiajakautuminen...Luulen että suurimmat, ei ehkä syypäät mutta ylläpitäjät on Joonas, Jonathan ja Jennakin. Muut olis varmaan onnellista yhtä ryhmää jos siihen olis mahdollisuus (Tuija ehkä vaan siinä tapauksessa että Jonathan ei olis tuolla), kuitenkin ainutlaatuinen tilanne jota ei takaisin saa.

sisupussi
BB-talon ylijumala
Viestit: 4640
Liittynyt: 16 Marras 2009 14:47

Re: Keskustelua livetapahtumista

Viesti Kirjoittaja sisupussi » 14 Marras 2014 16:07

Ahdistavaa ja samalla myös tosi surullista tuo talon kahtiajakautuneisuus. Onko ikinä aiemmin tilanne ollut sama näin finaalipäivänä...?

Suurin kahtiajakautumisen ylläpitäjä on ehdottomasti Jonathan: hän kun ei itsekkäästi halua olla joidenkin ihmisten kanssa tekemisissä eikä tajua, että BB-talossa olisi vaan pakko olla. Ja yrittää tulla kaikkien kanssa toimeen.

Onhan se näkynyt koko kauden ajan: Jonathan on kiva ja ystävällinen pelkästään niille, joiden seurasta hyötyy ja joiden seurassa haluaa omien egoististen motiiviensa vuoksi olla.
Muihin suhtautuukin sitten ylimielisen tympeästi, välttelee katsekontaktia ja ei edes vastaa joidenkin esittämiin kysymyksiin. Hyvänä esimerkkinä nyt Pertti tai aiemmin Markku, jonka halveksuntaa Jonathan ei edes halunnut peitellä: ja sitten kuitenkin pk-huoneessa Jonathan käänsi asian siihen "ettei Markku voinut sietää mua". [smilie=thefinger.gif]

creeperqueen
Tuotantoassistentti
Viestit: 55
Liittynyt: 24 Elo 2014 22:00

Re: 24/7 Liveraportointi

Viesti Kirjoittaja creeperqueen » 14 Marras 2014 16:12

^ Eikös tHanin isä ollut väkivaltainen? Tai ainakin muistelisin sen joskus kertoneen jollekin (Jonnalle?), että sen vanhemmat eros kun äiti sai tarpeekseen siitä että oli jatkuvasti naama mustelmilla (tjsp).

Pertsalta tulee kyllä hyvää analyysiä vaikka ärsyttää tuo että koko aika pitää kaikkien aina jauhaa tuolla kaikista. Harmi että tää porukka jakautui näin pahasti. Veikkaan, että jos Tuija olisi ulostettu Danin sijaan niin tällaista tilannetta ei olisi koskaan sattunut, kun se pahin tHanin peesaaja olisi poissa ja ainoa sen kanssa toimeen tuleva kundi olis tilalla.
Dani toki kuului inhokkeihini, joten siinä mielessä en tuota kaipaa, mutta oishan toi talon dynamiikka ihan toisenlainen...

(postasin vahingossa väärään ketjuun, saa siirtää)

Avatar
ff
Isoveli
Viestit: 7286
Liittynyt: 07 Marras 2007 03:05
Paikkakunta: Pohjois-Karjala

Re: Keskustelua livetapahtumista

Viesti Kirjoittaja ff » 14 Marras 2014 16:42

sisupussi kirjoitti:Ahdistavaa ja samalla myös tosi surullista tuo talon kahtiajakautuneisuus. Onko ikinä aiemmin tilanne ollut sama näin finaalipäivänä...?
Eipä todennäköisesti tai en ainakaan halua muistaa tämmöstä naama norsunvitulla viikkoa enää tämän illan jälkeen pahemmin. Ainut vähän vastaava tilanne tai ainakin teennäinen oli Teijan ja Iidan "ystävällisyys" finaaliviikolla, mutta eipä siinä Iida tiennyt mitä kaikkea se kansan suosikki oli hänestä koko kauden ajan jauhanut.

Muutenhan olisin tässä vaiheessa normaalisti herjannut, että miksi tämä loppuu 2 viikkoa etuajassa mutta onneksi tosiaan loppuu. Alkaa itsekin olla jo aika kanttuvei tämän kauden suhteen ja varsinkin, kun meni tämmöseksi negaation kehäksi koko eläminen finaalivko:lla.
Eeppinen debyytti: Girls' Generation (소녀시대) – 다시 만난 세계 (Into The New World) (Live 2013)
-----
1. Esa A (BB5) 2. Elisabet (BB6) 3. Niko (BB3/BB6) 4. Kristiina (BB11) 5. Tuija (BB5)

Avatar
kivahanna
Mökkiläinen
Viestit: 236
Liittynyt: 14 Syys 2010 19:26
Paikkakunta: jossai Korsos niinku

Re: Keskustelua livetapahtumista

Viesti Kirjoittaja kivahanna » 14 Marras 2014 17:00

sisupussi kirjoitti:Ahdistavaa ja samalla myös tosi surullista tuo talon kahtiajakautuneisuus. Onko ikinä aiemmin tilanne ollut sama näin finaalipäivänä...?

[smilie=thefinger.gif]
Minä kyllä muistan, että ainakin kerran oli finaalissa 4 ihmistä. Taisi olla 1. kausi. Kaksi naista oli keskenään ja kaksi miestä oli keskenään. Muistan, että miehet eivät uskaltaneet edes sanoa naisille mitään, koska he olivat niin kärttyisiä.
Onnea voittajille ja kaikkea hyvää niille, jotka eivät voittaneet.

Avatar
zake
Intruuderi
Viestit: 277
Liittynyt: 14 Elo 2006 22:07

Re: Keskustelua livetapahtumista

Viesti Kirjoittaja zake » 14 Marras 2014 17:49

kivahanna kirjoitti:Minä kyllä muistan, että ainakin kerran oli finaalissa 4 ihmistä. Taisi olla 1. kausi. Kaksi naista oli keskenään ja kaksi miestä oli keskenään. Muistan, että miehet eivät uskaltaneet edes sanoa naisille mitään, koska he olivat niin kärttyisiä.
Neljä on ollut yleisin määrä finalisteja. Ykköskaudella finalisteja oli vain kolme. Perttu, Tiina ja Antti. Terhi häädettiin finaalia edeltävänä sunnuntaina. Hiljaistahan se oli sillä määrällä, mutta ei mitenkään kärttyistä.
~~~ Mr. Green ~~~

Avatar
Marianne
Pähkinäpörriäinen
Viestit: 1581
Liittynyt: 08 Elo 2006 23:28

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Marianne » 14 Marras 2014 19:41

Minusta negatiivisia finaaliviikkoja on ainakin ollut 5.kausi: kätlin, aso ja Esaa ei tykännyt ollenkaan toisistaan ja toisten seurasta vaan vietti tuntikausia yksinään . Myös 7 ja 8 kausi oli negatiivisia. 4,6 ja julkkiskaudella oli neutraali tunnelma. Finaaliviikolla ei mielestäni ole ikinä ollut sellaista että asukit on ihan liekeissä ilosta, nauttii toistensa seurasta ja odottaa innolla finaalia ja harmittelee kun joutuu eroon toisistaan. Kun ei tuonne ole ikinä muodostunut positiivisia kamuporukoita, on korkeintaan ollut parivaljakoita ja katsojat yleensä fanittaa ja äänestää finaaliin ihmisiä joista oikeastaan muut asukit, nämä läyhäriporukat ei tykkää.
QL 2014: kakkonen on ykkönen.

Avatar
sannadoris
Kyttääjä
Viestit: 79
Liittynyt: 27 Marras 2007 18:54

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja sannadoris » 14 Marras 2014 23:43

Andte , Anna ja Joonas ; paras finaalikolmikko :love61:
Kun saatiin Jenna ja Jonathan ulos niin silloin poksahti samppanjapullon korkki :Cheers: :Cheers:

Avatar
Bna
Reiska
Viestit: 1302
Liittynyt: 11 Elo 2008 19:42

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Bna » 15 Marras 2014 04:09

Marianne kirjoitti:Minusta negatiivisia finaaliviikkoja on ainakin ollut 5.kausi: kätlin, aso ja Esaa ei tykännyt ollenkaan toisistaan ja toisten seurasta vaan vietti tuntikausia yksinään . Myös 7 ja 8 kausi oli negatiivisia. 4,6 ja julkkiskaudella oli neutraali tunnelma. Finaaliviikolla ei mielestäni ole ikinä ollut sellaista että asukit on ihan liekeissä ilosta, nauttii toistensa seurasta ja odottaa innolla finaalia ja harmittelee kun joutuu eroon toisistaan. Kun ei tuonne ole ikinä muodostunut positiivisia kamuporukoita, on korkeintaan ollut parivaljakoita ja katsojat yleensä fanittaa ja äänestää finaaliin ihmisiä joista oikeastaan muut asukit, nämä läyhäriporukat ei tykkää.
2009 kaudella oli omasta mielestäni ihan hyvä henki. Ehkä kyse ei ollut siitä ettei porukka tykännyt toisistaan, vaan eivät jotenkin sopineet toisilleen. Esa A ol ihan oma persoonansa, ei välttämättä niin helposti lähestyttävä eikä hänellä oiekin ollut talossa sellaista samankaltaista henkilöä, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia. Esa A ei ollut mikään maailman helpoin ihminen lähestyä, viihtyi paljon omissa oloissaan. Kätlin onnistui myös suhteellisen hyvin sulautumaan tuohon poikaporukkaan vaikkei varmasti mitään sydänystäviä kuvitelleetkaan olevansa. Aso kasvoi talossa ja lopussa tuli kaikkien kanssa hyvin toimeen. En sanoisi tuota porukkaa huonohenkiseksi. Antti oli tuossa sitten vähän kuin Esa. Omalaatuinen persoona, jonka kanssa Kätlinillä ja Asolla ei kauheasti yhteistä ollut.

2006 ja 2007 kausilla oli mielestäni hyvä ilmapiiri finaaliviikolla. 2006 kaudella Kaarlo sotki vähän tuota hyvän ilmapiiriä omalla turhautumisellaan BB:tä kohtaan. Kaki ja Sari olivat varsin läheisiä toisillee. Kuten myös Kaki ja Olli. Sari tuli toimeen kaikkien kanssa todella hyvin. Viimeisen aamun Varpunen jouluaamuna sai ainakin Kakin ja Sarin silmäkulmat kostumaan ja varsinkin Kakille BB-talosta poistuminen oli aidosti haikeaa.

2007 kaudella sitten oli Sauli-Niko -kombinaatio. Kadin kanssa kaikki tulivat toimeen. Riitta oli sitten jo ikänsäkin puolesta hiemna ulkopuolinen, mutta hyvin hänetkin otettiin mukaan. Vähän sama jos tämän vuoden finaalinelikko olisi ollut: Andte, Jussi K, Anna sekä Tuulikki.

Mutta en lähtisi 2009 kauden finaaliviikkoa sanomaan negatiiviseksi, vähän vaitonaiseksi ehkä johtuen niin erilaisista persoonallisuuksista, mutta tunnelma ei minun mielestäni ollut missään vaiheessa negatiivinen.
"Mustaa päivää vaan, ottakaa musta tuoli ja istukaa mustat perseenne alas, nostetaan vähän mustia verhoja, jotta musta aurinko pääsee sisään!"
-Rauno Repomies

KariTa
Big Brother
Viestit: 5248
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja KariTa » 15 Marras 2014 08:15

Minä muistan kanssa 2009 finaaliviikon ihan positiivisena. Silloin ei ainakaan ollut yhtään riitaa vaan kaikki osallistuivat mm. viimeiseen viikkotehtävään Buzziin ihan innoissaan. Kaikki asukkaat olivat myös ainakin omasta mielestäni positiivisia ja ns. mukavia. Asosta oli tosin ennen viimeisiä viikkoja vähän negatiivinen tunne. Olisin suonut voiton kelle tahansa nelikosta mikä kertoo todella hyvästä finaaliporukasta.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja knocker » 01 Joulu 2014 17:18

En tiedä, mihin tämän olisin tunkenut, joten tulkoon sitten vaikka tähän.

Toosa-TV:n parodia asukkaista ja Saulista.

http://www.iltasanomat.fi/toosatv/art-1 ... feedteaser
a walking disaster

chamomile
Juontaja
Viestit: 1019
Liittynyt: 27 Elo 2012 17:42

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja chamomile » 01 Joulu 2014 19:50

knocker kirjoitti:En tiedä, mihin tämän olisin tunkenut, joten tulkoon sitten vaikka tähän.

Toosa-TV:n parodia asukkaista ja Saulista.

http://www.iltasanomat.fi/toosatv/art-1 ... feedteaser
Repesin. [smilie=a_smitten.gif] Joitakin hyviä hahmoja. Christal oli tuossakin parempi juontaja kuin Sauli .. sori..

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 02 Joulu 2014 00:25

Laskeskelin jälleen asukkaiden pistekeskiarvot noiden ketjujen äänestysten perusteella. Tulos oli seuraava:

1. Andte 4,021 (519)
2. Pertti 3,373 (271)
3. Anna 3,052 (422)
4. Joni 2,716 (479)
5. Jussi K 2,547 (300)
6. Joonas 2,177 (419)
7. Markku 2,004 (253)
8. Janne 2,000 (196)
9. Jonna 1,972 (326)
10. Jarno 1,810 (368)
11. Armi 1,758 (363)
12. Leyla 1,611 (298)
13. Jussi 1,580 (386)
14. Tuulikki 1,475 (408)
15. Jonathan 1,296 (584)
16. Tuija 1,290 (414)
17. Anne 1,275 (236)
18. Tommy 1,129 (202)
19. Jenna 0,982 (553)
20. Dani 0,828 (522)
21. Nimo 0,768 (419)

Suluissa äänestäneiden määrä.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
Velipuolikuu
Kroisos
Viestit: 1693
Liittynyt: 02 Touko 2008 21:29

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Velipuolikuu » 02 Joulu 2014 05:47

knocker kirjoitti:En tiedä, mihin tämän olisin tunkenut, joten tulkoon sitten vaikka tähän.

Toosa-TV:n parodia asukkaista ja Saulista.

http://www.iltasanomat.fi/toosatv/art-1 ... feedteaser
Oli hyvä :)

Jarno laittanut jokunen päivä sitten instaan et tätä odotellessa tjsp :thumbsup
Enkelin kasvot, ja kolmoismurhasta kakkua istuvan kroppa
-Juufin Laura ärrästä

Avatar
Santra
Voittaja
Viestit: 727
Liittynyt: 25 Elo 2008 14:16
Paikkakunta: Jossain Savossa

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Santra » 02 Joulu 2014 10:41

Toosa TV:n parodia oli jälleen hauska, ehkä aavistuksen verran ilkeämmänkin olisi voinut tehdä. Saulin juontamistyylin heikkoudet oli katsottu tarkkaan. Parhaiten onnistuneet asukashahmot olivat mielestäni Joni, Kettusen Jussi ja JonaTHAn!
24/7 kaapelissa.

Avatar
Jason S.
Vastaava tuottaja
Viestit: 3776
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 31 Heinä 2015 17:39

Koska juttu käsittelee kahta asukasta, pistetään se tänne:

Big Brotherissa rakastuneet Dani ja Jenna: Häät suunnitteilla! – ”Lapsikin saa tulla”
Big Brother -talossa rakastuneiden Danin ja Jennan onni kukoistaa.
Onnea... kai. :scratch Kai näillä sitten on hyvä suhde, vaikkei BB-talon tapahtumien perusteella uskoisi.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja knocker » 31 Heinä 2015 22:40

Jason S. kirjoitti:Koska juttu käsittelee kahta asukasta, pistetään se tänne:

Big Brotherissa rakastuneet Dani ja Jenna: Häät suunnitteilla! – ”Lapsikin saa tulla”
Big Brother -talossa rakastuneiden Danin ja Jennan onni kukoistaa.
Onnea... kai. :scratch Kai näillä sitten on hyvä suhde, vaikkei BB-talon tapahtumien perusteella uskoisi.
Pikkasen haiskahtaa, että Danille olisi töitä tarjottu, luulisi niitä tienestejäkin kaipaavan, jos molemmat opiskelee. Monikin opiskelija olisi valmis ottamaan myös duunia vastaan, mikäli sitä tarjotaan.
Ellei tienestejä sitten haeta juurikin lehtien palstoilla.

Suhde varmaan voi hyvin, jos kimpassa asutaan, sitä en epäile. Vaikken olisi aikanaan uskonut.
a walking disaster

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”