Yleistä keskustelua kaudesta!

Keskustelua liittyen Suomen kymmenenteen Big Brotheriin.
Vastaa Viestiin
Lenniha
Sveitsi
Viestit: 93
Liittynyt: 01 Syys 2011 12:51

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Lenniha » 12 Marras 2014 16:15

Tylsä kausi, voi hyvin olla viikkoon avaamatta 24/7 ja lukea täältä pelkät raportit. Porukan jakaminen aidalla ei itseäni miellyttänyt. Tehtäviä ei ole juuri ollut ja vaikuttavat nopeasti kasaan kyhätyiltä, niitä ei ole mietitty loppuun asti eikä kunnolla testattu käytännössä. Asukas valinnat persoonattomia, joka korostuu kun ei ole tehtäviä. Sääntöjen rikkominen ollut sallittua alusta saakka, ei rangaistuksia, toiminta hyvin epäjohdonmukaista. Vaikutelmaksi jää, että tuotannolta on raha loppunut (mennyt palkinto summaan). Hyviä sponsoreita ei ole saatu mukaan. Samalla on työllistetty tuotantoon omia sukulaisia ilman näyttöjä osaamisesta. Ehdottomasti uutta verta mukaan suunnittelu porukkaan.

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 12 Marras 2014 17:21

Noh, noh. Onhan se Sauli käynyt niitä tehtäviä kokeilemassa ja niistä on nautittu Extroissa hassunhauskoin pätkin.

Hymyn kautta, ihmiset! Eihän tätä ole enää jäljellä kuin hieman päälle kaksi vuorokautta.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
Dille
Alejandro
Viestit: 1801
Liittynyt: 17 Elo 2007 22:11
Paikkakunta: Itä-Häme

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Dille » 12 Marras 2014 18:48

Asukkailla on nyt yhtä tylsää kuin 24/7- katsojilla. Hymyillen totean tämän kurjuuden seuraamisen onneksi kohta päättyävän.

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 12 Marras 2014 22:45

Mulla oli ihan ihan ihan pieniä positiivisia odotuksia, että tähän finaaliviikkoon olisi panostettu ja talossa olisi tapahtunut edes vähäsen jotain koko ajan. No pitihän tänään tosiaan pestä kaikki astiat ja pyyhkiä kaapit, itkiskö vai nauraisko. Melko turhautunutta on asukaskuntakin.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Avatar
LuckyTheFox
Big Brother
Viestit: 5210
Liittynyt: 28 Elo 2009 23:47

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja LuckyTheFox » 12 Marras 2014 23:57

Tuotantokin on laskenut päiviä kauden loppuun jo Syysmyrskystä asti. Pitäisi sen jo kertoa kuinka paljon tämä niitä kiinnostaa.

Avatar
Paali
Pihatonttu
Viestit: 1498
Liittynyt: 19 Loka 2008 13:45
Paikkakunta: Ulvila

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Paali » 13 Marras 2014 00:14

Semmosta positiivista täst kaudesta et 1 asukas o poistettu kesken kauden :thumbsup Normaalisti se perus 3 o vakio :imrgreen:

Avatar
Lulla
VIP-vieras
Viestit: 880
Liittynyt: 26 Elo 2014 15:18

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Lulla » 13 Marras 2014 02:43

Olen edelleen sitä mieltä, että asukaskattaus tänä vuonna oli todella hyvä. Oli nimenomaan erilaista, uutta ja sopivan "tavallista". Ongelmanahan ovatkin olleetkin nimenomaan aktiviteettien ja tapahtumien puute ja se, että miten heistä saataisiin kaikki irti. Pidin myös erittäin paljon kahtiajaosta, koska se jo itsessään loi tapahtumia, riitoja, kilpailuja ja skismoja. Jos jonkun mielestä oli nyt jo tylsää, niin kuvitelkaapa, jos kahtiajakoa ei olisi ollut.

Muistan alkukaudella ihmetelleeni tiettyä kaiken liiketoiminnan perusasian puuttumista. Jos esimerkiksi avaat myymälän, toki alkuvaihe on aina tärkein, ja se, mihin tulee panostaa ja satsata, laittaa markkinointitoimenpiteitä ja "erikoishoukuttimia". Tämä oli tuntunut unohtuvan tämän vuoden suunnittelulta täysin. Oli hyvin vaikea kuvitella, että ensimmäisessä Talk Show'ssa ei tapahtunut yhtään mitään. Ei häätöä, ei mitään shokkiyllätystä, ei mitään. Seuraavassakin talk show'ssa oli kaikki häätöäänestyksessä ja tuloksena oli yllättävästi se, että se putosi kellä vähiten kannattajia. Ei mitään shokeeraavaa. Mistä syystä kauden aikana ei tullut yhtään kahden asukkaan häätöä ennen viime sunnuntaita? Paitsi että olisi ollut hyvä shokkiarvo, kun asukkaille olisi kerrottu asiasta vasta lähetyksessä, olisi saatu väkeä vähemmäksi jo aikoja sitten. Toinen asia oli bileet. Niitä pantattiin ja säästeltiin puolelta toiselle, kunnes nyt sitten kun on kaksi viimeistä viikkoa, on alkanut tulemaan käsittämättömiä "kahtena päivänä peräkkäin" -bileitä, kuten esimerkiksi käsittämättömät grillibileet yhdistymisjuhlien jälkeen, jolloin ihmiset ovat edellisestä päivästä jo niin väsyneitä, ettei toiset bileet todellakaan kiinnosta. Ja ensimmäisellä kahdella - kolmella viikolla kellari taisi saada yhdet bileet, jotka sisälsivät muutaman juoman per henkilö. Ja syystä tai toisesta, esim. Jussi Kettunen ei lasia päässyt kallistamaan kaudella lainkaan, ja Tuijallakin taisi kestää kuukauden verran odottelussa. Mukana tässä oli toki myös hammaslääkärikäynti, asian ydin pysyy kuitenkin samana. Panoksia on turha suurta yleisöä ajatellen laittaa enää kauden puoliväliin. Peli on siinä vaiheessa jo menetetty. Kiron Kivikkokin, niin hieno kuin se olikin, tuli jo liian myöhään. Sekin, kuitenkin, antoi toivoa siitä, että *nytkö* tämä kausi oikein todella alkoikin. Mutta, kuten huomasimme, niin ei. Ja tämän asian huomatessaan, taas, ne vähimmätkin, jotka olivat odottaneet tapahtumarikkaan kauden alkua, totesivat, että ei niin tapahdu. Ja katsojaluvut laskivat.
Glxblt?

Avatar
Jonni
Television orja
Viestit: 797
Liittynyt: 25 Syys 2011 16:51

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Jonni » 13 Marras 2014 12:37

Tsemppiä ja voimia tähän loppuun kaikille katsojille tämän raskaan kauden jälkeen.Parasta että tämä huomenna loppuu-suurkiitos tuotannolle ja kaikille tekijöille että tekin jaksoitte . :kippis:
Marin Talkit parasta sekä koonnot päivittäin ja sitten Saulin Extrat. :Love:
:ROFL
"Me Jääkärit uskomme yhä !"
Alias Kosinta 2005 -2013 .

lake79
Uimavalvoja
Viestit: 438
Liittynyt: 16 Marras 2008 14:14

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja lake79 » 13 Marras 2014 14:48

Eipä ole ikinä kiinnostanut BB-finaali näin vähää. En ole katsonut finaaliaikana liveä sekuntiakaan ja koosteet pystynyt juuri ja juuri katsomaan, myöskään liveketjua en ole lukenut, kun yksinkertaisesti kiinnostus on loppunut kuin seinään. Tylsä kausi oli ja jos ensi kaudella tulee normaali BB-kausi, meikäläinen tuskin katsoo edes koosteita enää. Second Change kiinnostaa jos siellä ei ole pelkkää väkisin löydettyä keräilyerää niistä, jotka suostuivat taloon tulemaan.

Extrat ei kiinnostaneet juuri ollenkaan, Saulia en kovin erikoisena juontajana pidä. Kokemus puuttuu totaalisesti. Ei jatkoon.

Avatar
skilful
Uimavalvoja
Viestit: 410
Liittynyt: 30 Elo 2011 19:35

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja skilful » 13 Marras 2014 20:28

Onko koskaan ikinä millään kaudella finaaliviikko saati viimeinen yhteinen ilta ollut näin ikävä, jopa surullinen, ainakin katsojan kannalta?

Onhan niitä riitoja ja eriäviä mielipiteitä, isojakin, ollut muillakin kausilla, mutta en tällaista iltaa ennen muista nähneeni.

Onneksi olen netin katsoja ja voin sentään vaihtaa kameraa.
Lahjattomat treenaa!

Avatar
Evalds
Jumalan ruoska
Viestit: 9418
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Evalds » 13 Marras 2014 21:54

Vaisuin finaaliviikko minkä muistan, idioottimaista näpertelyä.

Riittää kun vilkaisee vähän liveä ja rapoistakin näkee että homma saletissa.

Jos ensi kaudesta tulee taviskausi niin jää ostamatta! Teija kausi oli pohjanoteeraus ja itsekin uskoin että sitä voi alittaa, mutta niin vain se alitettiin nyt ja kirkkaasti!

Taviskausien eväät on syöty, nyt pitää keksiä uutta!

KariTa
Big Brother
Viestit: 5248
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja KariTa » 13 Marras 2014 23:19

Onneksi tulee Unkari-Suomi ottelu huomenna niin ei käy edes mielessäkään finaalilähetyksen katsominen.
Saatan katsoa jälkikäteen Annan voittaessa, muuten tuskin vaivaan päätäni koko "loppuhuipennuksella".

Avatar
BBV-C
Tuotantoassistentti
Viestit: 53
Liittynyt: 29 Loka 2014 00:30

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja BBV-C » 14 Marras 2014 00:09

KariTa kirjoitti:Onneksi tulee Unkari-Suomi ottelu huomenna niin ei käy edes mielessäkään finaalilähetyksen katsominen.
Saatan katsoa jälkikäteen Annan voittaessa, muuten tuskin vaivaan päätäni koko "loppuhuipennuksella".
Samaa juuri pohdin, että onpahan ainakin jotain muuta katsottavaa finaalifarssin rinnalle kun tulee futismaaottelu.

Avatar
Bna
Reiska
Viestit: 1302
Liittynyt: 11 Elo 2008 19:42

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Bna » 14 Marras 2014 01:01

Vähän oftopikkina, mutta ei huhhuh kuinka nostalgiset fiilikset tuli, kun katselin 2006 kauden klippejä Youtubesta ja lueskelin -06 kauden live-arkistoja täältä Plazalta.. Koko BB oli tuolloin kuin täysin eri ohjelma verrattuna tähän nykyiseen. Mikäli BB olisi ollut tällaista mitä nyt pari viime kautta on ollut, niin en olisi ikinä jäänyt koukkuun tähän. 2006 kaudessa onnistui yksinkertaisesti kaikki. Niin monta hyvää asukasta ja videopätkiä, joita jaksaa katsoa vielä kahdeksan vuotta myöhemminkin.. Mielenkiintoisista ja pitkäkestoisista tehtävistä puhumattakaan. Lisäksi silloin oli vielä se uutuudenviehätys. Nykyään tämä kaikki tuntuu jotenkin muoviselta ja väkisin kyhätyltä. Asukkaat tietävät (lue: luulevat tietävänsä) mitä talossa tulisi tehdä ja mitä tulisi odottaa jne..
"Mustaa päivää vaan, ottakaa musta tuoli ja istukaa mustat perseenne alas, nostetaan vähän mustia verhoja, jotta musta aurinko pääsee sisään!"
-Rauno Repomies

Avatar
Evalds
Jumalan ruoska
Viestit: 9418
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Evalds » 14 Marras 2014 08:23

Joo tänään futis vie ja BB vikisee tässä taloudessa!

Avatar
Käpsytin
Ninja
Viestit: 3067
Liittynyt: 30 Loka 2009 12:45

Re: Keskustelua livetapahtumista

Viesti Kirjoittaja Käpsytin » 14 Marras 2014 09:53

Ihan hyvä että kausi päättyy tänään sellaista tyhjäkäyntiä on viimeinen kuukausi ollut ainakin tuotannon puolesta ja hyvin vähän on kehitelty tekemistä taloon vaan on menty siitä mistä aita on matalin ja vielä kaivauduttu senkin ali.

Harmillista että talo on jakautunut noin selvästi kahteen ryhmään, Pertti ja "ottopojat" sekä Jonathan ja "teinitytöt" ryhmään, epäilen että jos Jonathan olisi häädetty sunnuntaina ei tuota jakautumista olisi tapahtunut vaan tytöt olisi viihtyneet paremmin noiden muiden miesten seurassa ja miehet taas olisi ehkä myös paremmin olleet tyttöjen seurassa. Jonathan tuo niin selvästi esiin ettei muutaman muun miehen seura kiinnosta ja vetää sillä tytöt mukanaan tuohon ja vastaavasti miesten puolella Jonathanista ei oikeastaan kukaan pidä niin nämä myös pysyttelevät eri tilassa kuin nuo toiset neljä.

Tänään sitten Andte suurella todennäköisyydellä kruunataan voittajaksi ja on oikeastaan jännempi nähdä kuka tulee kakkoseksi, tän hetken veikkaukseni on Anna tai Jenna mutta periaatteessa kuka tahansa noista voi yltää vedätysäänestyksessä kakkoseksi. Iltaa odotellessa.
Viimeksi muokannut rubyblue, 14 Marras 2014 10:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Syy: Siirretty livekeskustelusta.
:Love: Kätlin & Johanna :Love:
- Ou mai kaat, 110% suloisen herttaista ihanuutta -

Avatar
missmarple
Peitonheiluttaja
Viestit: 174
Liittynyt: 25 Elo 2014 13:53

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja missmarple » 14 Marras 2014 11:31

Halleluja! Tänään se vihdoin loppuu! Eikä todellakaan tuu ikävä! Saattoi jopa olla viimeinen 24/7 jonka hankin - takana sentäs kaikki kaudet.

Puolustin alkukaudella asukaskattauksen moninaisuutta mutta nyttemmin en ole jaksanut puolustella formaattia tai edes itse katsoa - toki 24/7 pyörii taustalla, mutta aikaisemmilta kausilta tuttu into seurata talon tapahtumia on loistanut poissaolollaan.

Parasta BB:ssa on aina ollut se, että asukkaisiin tavallaan kiintyy ja tutustuu ja on mielenkiintoista seurata heidän keskinäisten suhteidensa kehittymistä ja ryhmädynamiikan muutoksia. Nyt tämä negaporukka pilaa sekä katsojien että talolaisten päivät. :thumbsdown

Kauden erikoisuus on ollut se, että talossa on ollut totaalisen itsekkäitä naukujia ja vastarannankiiskiä: pahimpina Nimo, Leyla, Jenna, Jonathan. Syyttävä sormeni kohdistuu erityisesti Jonathaniin, joka lapsellisuudessaan on käsittämätön: ukko on yli 30 ja isä ja käyttäytyy kuin hemmoteltu teini-swag. Osaa manipuloida muita taitavasti ja vetää nuorempia mukaansa negailuun. Paskanjauhanta on ihan uudella tasolla tällä hepulla: malkaa ei sit millään löydy omasta silmästä, mut kaikki muut on tän herran mielestä silkkoja pölkkyjä.

Ainoa toiveeni tän kauden suhteen onkin, et Jonathan ja Jenna lentäisivät tuolta ulos ensimmäisenä ja saisivat kuulla käytöksestään rehellistä palautetta, ei mitään silittelyä että olitpas hauska hahahahhaha asukas kun koko ajan nitisit ja rää'yit ja vittuilit. Kasvun paikka molemmille - tosin epäilen etteivät pysty vastaanottamaan koska ovat niin täysin oman itsensä lumoissa. :shock:

Jos tuo toive toteutuu, mulle on ihan sama kuka voittaa. Allekirjoituksesta huolimatta en enää toivo edes Annan menestystä, koska on tällä viimeisellä viikolla mennyt mukaan tuohon negatiivisuuskuplaan. Andte ja Pertti ovat ainoat jotka ovat pitäneet itsensä miehinä. Andten hupaisat tokaisut nostavat hänet viihdearvoltaan ohi Pertin... se se kyllä! :thumbsup
Evalds kirjoitti:Joo tänään futis vie ja BB vikisee tässä taloudessa!
Vähän samoilla linjoilla! Mietin josko katsoisi pääasiallisesti fudista ja vain kurkkailisi finaalia. Ennenkuulumatonta välinpitämättömyyttä tällaiselle vanhalle BB-fanille, mutta formaatin mahalasku on tällä kaudella ollut aika totaalinen.
Viimeksi muokannut Zygerö, 14 Marras 2014 12:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Syy: Peräkkäiset viestit yhdistetty.

Avatar
missmarple
Peitonheiluttaja
Viestit: 174
Liittynyt: 25 Elo 2014 13:53

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja missmarple » 14 Marras 2014 11:43

diudiu kirjoitti:Formaattia voin puolustaa, mutta tätä suomalaista äpäräversiota en. :td :td :td :td :thumbsdown
Jep, kirjoitin epätarkasti...tarkoitan juurikin sitä, että suomalaisen tuotantoporukan toteutusta formaatista en jaksa enää puolustella. Yöks.

RainbowQueen
Tuotantoassistentti
Viestit: 50
Liittynyt: 01 Syys 2014 22:18

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja RainbowQueen » 14 Marras 2014 12:25

Kypsähdin totaalisesti BB:een jo jokunen viikko sitten. Olen vaivoin jaksanut katsoa edes Talk Show'n. Mutta niihän BB:n kanssa yleensä käy. Formaatti ei kanna loppuun asti. Alussa on kiva tutkailla ja arvuutella asiakkaita ja kun lopullinen analyysi kustakin on tehnyt, ohjelma on ohi - olkoon kuinka monta viikkoa jäljellä.

Lisäksi: BB kuuluu historiaan. Tällainen reality, jonka pääpointti on kilpailijoiden nolaaminen ja nöyryyttäminen, ei ole enää tätä päivää. Nyt rulaa hyvä fiilis, positiivisuus ja tunteellisuus.

Tyhmää on sekin, että tänä vuonna BB on ollut enemmän kuin koskaan tuottajan ja juontajan rahankeruukone. Rahastusta on nähty milloin missäkin muodossa. On ollut useita häätöäänestyksiä, joissa kaikki kilpailijat ovat olleet häädössä. Finaaliviikkokin on todella antikliimaksi, kun talossa on porukkaa lähes yhtä paljon kuin joidenkin kausien ekalla viikolla.

Humor
Peitonheiluttaja
Viestit: 172
Liittynyt: 19 Heinä 2011 15:49

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Humor » 14 Marras 2014 13:17

Rankkukausi , pelokkaita asukkaita

Avatar
Bna
Reiska
Viestit: 1302
Liittynyt: 11 Elo 2008 19:42

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja Bna » 14 Marras 2014 14:34

Tänään saadaan sitten päätös tällekin kärsimysnäytelmälle. Itse kauden loppumisesta ei ole haikea olo, vaan lähinnä siitä kuinka tuon aukon täyttää, jonka ajan 24/7 on pyörinyt tässä taustalla. Ollut leppoisampaa tehdä rasittavaa kouluprojektia, kun on jotain "viihdykettä" samalla. Tosin viihdykkeestä tuo on viime ajat ollut kaukana.

Illasta odotuksissa on Andten murskavoitto sekä Jennan ja Jonathanin itsensä nolaaminen (jos vielä enempää voi itsensä nolata) Marin haastattelussa.
"Mustaa päivää vaan, ottakaa musta tuoli ja istukaa mustat perseenne alas, nostetaan vähän mustia verhoja, jotta musta aurinko pääsee sisään!"
-Rauno Repomies

chypre
Kolhoosin johtaja
Viestit: 2066
Liittynyt: 15 Syys 2005 17:29

Re: Yleistä keskustelua kaudesta!

Viesti Kirjoittaja chypre » 14 Marras 2014 15:17

Luojalle kiitos, että tämä paska loppuu tänään. Asukaskattaus oli korkeintaan keskinkertainen, erityisesti naiset olivat heikkotasoisia kilpailijoita tällä kertaa. Joitain helmiäkin asukkaiden joukossa oli, esim. Joni. Jonathanin annettiin tuotannon puolelta pilata koko kausi negailullaan ja muutenkin hän sai tehdä mitä lystäsi.
Tehtävät olivat umpisurkeita ja juosten kustun oloisesti toteutettuja lukuunottamatta Rottakoetta, Tippavaaraa ja Murhamysteeriä, josta olisi voinut tehdä paremmankin pienellä mielikuvituksella.
Liikaa sponssituotteita joka paikassa, myös tehtävien toteutus lepäsi osittain sponssilogoilla koristettujen varusteiden päällä. En tule koskaan ostamaan Mad Crocia enkä Billy´s-pizzaa, sen voin vannoa.
Livefeedin ohjaus oli koko kauden ajan huonoa, on selvästi havaittavissa että väkeä todella on vähennetty.

Lopputulema: Jos tämän parempaan ei todella pystytä, niin sydämestäni toivon että tämä oli viimeinen BB-kausi Suomessa.
"Oliks sadan tonnin polkasu, oliks?"

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “2014”