Leyla Väänänen

Keskustelua kauden asukkaista yhdessä ja erikseen. Tunnaribiisit ja kuin kaksi marjaa.
Vastaa Viestiin

Mielipiteesi Leylasta?

Äänestys päättyi 01 Joulu 2014 11:07

5 - Suosikki
8
3%
4
15
5%
3
50
17%
2
67
22%
1
96
32%
0 - Inhokki
62
21%
 
Ääniä yhteensä: 298

chamomile
Juontaja
Viestit: 1019
Liittynyt: 27 Elo 2012 17:42

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja chamomile » 03 Marras 2014 17:49

Mua ihan naurattaa, että millä "pelillä" Leyla on päässyt näin pitkälle. Makoilemalla - ja juttelemalla laiskan coolisti.

Avatar
Sirpsa
Käpylehmätehtaan työntekijä
Viestit: 518
Liittynyt: 03 Syys 2011 22:37

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Sirpsa » 04 Marras 2014 23:15

Joku livekommenttiketjussa sanoi, että Leyla oli vetänyt rasistikortin esiin. Asiaa ei avattu sen enempää, eikä siitä ollut sitten raporttiakaan. Ehtisikö joku tilanteen nähnyt tarkentamaan?
Anna 247!

creeperqueen
Tuotantoassistentti
Viestit: 55
Liittynyt: 24 Elo 2014 22:00

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja creeperqueen » 04 Marras 2014 23:19

Sirpsa kirjoitti:Joku livekommenttiketjussa sanoi, että Leyla oli vetänyt rasistikortin esiin. Asiaa ei avattu sen enempää, eikä siitä ollut sitten raporttiakaan. Ehtisikö joku tilanteen nähnyt tarkentamaan?
Eiköhän kyseessä ollut taas vitsi jota tuolla on Leylan toimesta koko kausi heitelty. Aina kun jokin ärsyttää yms. niin huutaa aina, että RASISMI. Tuskin mitään varsinaista syytä oli tuolle huutelulle. Eli ihan samaa vitsailua kuin esim Jonin ja tHanin homokortti-vitsailut.

Avatar
ripsa
Juonittelija
Viestit: 198
Liittynyt: 15 Syys 2014 16:30
Paikkakunta: Helsinki

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja ripsa » 06 Marras 2014 03:53

Leilalla ollut tasainen kausi, ihan hyvä asukki, mutta ei taida kilvoitella finaaliin asti.

Avatar
Evalds
Jumalan ruoska
Viestit: 9418
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Evalds » 06 Marras 2014 08:37

Ehkä vkl:n suuurin kyssä on tämä Layla-peitto joka makaa talossa: Päästäänkö finaaliviikolle tekemättä mitään? :D

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 06 Marras 2014 12:31

Mielestäni on täysin selvää, ettei Leyla tule tuolta jatkoon selviämään. Vaikea nähdä, että Leylalla olisi tarpeeksi äänestäjiä. On varmasti kahden vähiten ääniä saaneen joukossa Pertin kanssa. Kolmas häädettävä on sitten kysymysmerkki!

Avatar
Taika
Isoveli
Viestit: 1594
Liittynyt: 10 Loka 2009 20:54
Paikkakunta: Salo

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Taika » 06 Marras 2014 12:52

Kun joka keskustelun väliin heitetyt fistauskysymykset ovat loppuneet, niin Leyla ei ole ärsyttänyt ollenkaan. Välillä heitellyt myös hyviä ja varsin selväjärkisiä kommentteja muille asukkaille, kun mökkihöperyys on kunnolla nostanut päätään. Minähän niistä tasapainoisista tapeteista tykkään, mutta Leylan kohdalla alkaa uskoa loppua minullakin. Makoilu kyllä kuvaa Leylan talotaipaleen täydellisesti, silleen kädet avuttomasti levällään vielä. Kuin odottaisi, että joku tulisi ottamaan syliin ja kantaisi juomaan alkoholia.

Ihan kiva ihminen, jonka talotaival todennäköisesti päättyy sunnuntaina. Edes minä en protestoi. Ainoaksi jännitykseksi jäänee tarkkailu aikooko tosiaan pissata housuun ennen talosta poistumistaan, kuten on haaveillut. Kello käy.
Kuva

Avatar
ysiluokka
Tuottaja
Viestit: 1116
Liittynyt: 26 Elo 2009 00:03

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja ysiluokka » 06 Marras 2014 14:40

^^ Orkku, taidat olla oikeassa. :( Kurja juttu, koska Leyla on kuitenkin talon parhaimmistoa sielultaan. Tykkään erityisesti ihailtavasta pitkämielisyydestä hyvänä kuuntelijana.

Myös tilanteita, joissa Leyla on ollut aivan käsittämättömän kärsivällinen ja vahvahermoinen on paljon. Tarkoitan sitä, että joku muu asukas käyttäytyy kuin idiootti tai alentuva p***iainen, jolloin minä tai moni muu hyökkäisi takaisin tavalla tai toisella. Leyla kuuntelee rauhassa, antaa toisen lässyttää loppuun ja kieltäytyy provosoitumasta, vaikka toinen on selvästi tollo.

Jossain oli linkki Leylan perheen esittelyvideoon. Vaikka koti oli siivoamaton, vaikuttivat sen asukkaat, mm. valtava lapsilauma, hyvin sympaattisilta. Leylalle hatunnosto avoimesta ja konstailemattomasta, hienosta videosta. :thumbsup

Jossain oli myös maininta Leylan joistain synkistä kokemuksista menneisyydessä. Tämä on jäänyt kysymysmerkiksi. Kuten myös se, onko Leyla yleensäkin taipuvainen uupumaan ja makoilemaan, mistä talossa on moitittu. Ja onko tämä perusominaisuus vai liittyykö johonkin ulkopuolelta tulleeseen syyhyn kipuilla.

Joka tapauksessa mielestäni Leyla kantaa itsensä jotenkin hienon ryhdikkäästi. Näen taviksesta poikkeavaa tyylikkyyttä, jolla en tarkoita vaatetusta.

Jostain syystä Leyla voisi olla kaikista asukkaista se, jonka seurassa luulisin viihtyväni kaikkein parhaiten. Yli 20 v ikäerosta huolimatta. Jännä tyyppi täynnä hyviä ominaisuuksia.

Avatar
Mour
Isoveli
Viestit: 1892
Liittynyt: 23 Loka 2008 09:37
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Mour » 06 Marras 2014 15:02

Leylassa on kyllä hyviä piirteitä, jotka välillä pääsevät nostamaan päätään. Keskustelu- ja kuuntelutaito (ei mikään itsestäänselvyys!) ja nimenomaan tuo kärsivällisyys ainakin. Päiväkirjahuoneessa hyviä avautumisia ihan aiheesta. Harmi, että kaikki jää kuitenkin tuon uskomattoman laiskan olemuksen varjoon. En itse viitsisi lähteä pötköttelemään viikkokausiksi kameroiden eteen. Ihan kuin oleminen talossa olisi jotenkin vastenmielistä tai pakotettua. Saisi Leyla näillä näytöillä lähteä sunnuntaina.
Älä hättäile, istu mättäälle, keitämmä kahvit, kyllä se pipo löytyy.

wayne99
Asukaskokelas
Viestit: 111
Liittynyt: 16 Loka 2014 10:47
Paikkakunta: Oulu

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja wayne99 » 07 Marras 2014 07:43

Mour kirjoitti: Harmi, että kaikki jää kuitenkin tuon uskomattoman laiskan olemuksen varjoon. En itse viitsisi lähteä pötköttelemään viikkokausiksi kameroiden eteen. Ihan kuin oleminen talossa olisi jotenkin vastenmielistä tai pakotettua. Saisi Leyla näillä näytöillä lähteä sunnuntaina.
Tämä kyllä kiteyttää Leylasta kaiken mitä itsekin ajattelen. Ei tästäkään henkilöstä kyllä saa mitään irti.

MinzuS
Tapetti
Viestit: 39
Liittynyt: 16 Syys 2014 08:26

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja MinzuS » 07 Marras 2014 14:17

Melkoisen mitäänsanomaton asukki tuolla, mutta pointsit noista kirjeistä!

hanna75
Sala-asukas
Viestit: 359
Liittynyt: 30 Elo 2014 01:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja hanna75 » 07 Marras 2014 14:47

MinzuS kirjoitti:Melkoisen mitäänsanomaton asukki tuolla, mutta pointsit noista kirjeistä!
Samaa mieltä ja hienoa, että Leylallekin on, vaikkakin "ylhäältä annettuna" (eli BB:n taholta) annettu tilaisuus tehdä jotain ja "näyttää kyntensä".

Leyla saattaisi olla tyyppi, joka voi olla kenties parempi ilmaisemaan itseään esimerkiksi kirjoittamisen (feikkifanikirjeet tosin saneltuina) tai musiikin kautta.

Mutta silti esimerkiksi Kellarin ensimmäisessä viikkotehtävässä, jossa Leyla oli mukana (Biisi), hän oli kumminkin musiikkipainotteisen koulutuksen käyneenä täysin saamaton, eikä antanut tehtävään mitään, edes pihahdustakaan, eikä ääntään, jota on kehuttu (mm. Anna) erittäin kauniiksi ja puhtaaksi.

Ei tosin muuten kyllästymiseen asti äänessä oleva ja kiekuva Jennakaan siinä, saati muissakaan tehtävissä ole onnistunut millään lailla.

Leyla onkin ollut mielestäni merkittävästi alisuoriutuja ja asukasvalintana pettymys. Talon sosiaalisissa suhteissa hänellä on jonkinlainen lohduttajan ja kyselijän, äänessä olijan ja toisten hoitajan ja lohduttajan rooli.

Jopa Jonathankin (kuten myös Tuija, Jenna ja Joonas) viihtyvät Leylan pehmeässä sylissä, Leylan lempipaikoilla sohvalla tai sängyssä, Leylan silitellessä päätä ja hiuksia rauhoittavasti ja meditoivasti.

Epämiellyttävinä piirteinä Leylassa on ollut alusta asti omituisesti seksistiset jutut (mm. fistf*cking ym) ja yksityiskohtaiset kuvaukset hänen ummetuksistaan sekä masturbaatiohetkistään.

Lisäksi Leylan ruokailutavat ovat erikoisia: hän mättää lusikalle/haarukalle yhteen suupalaan sellaisen tornin ruokaa, ettei sellaista näe oikein missään, ja haukkaa suu ammottaen ruoat suuhunsa kuin ei olisi koskaan ennen ruokaa nähnytkään.

Leyla myös syö hyvin paljon, isompia annoksia kuin talon miehet ja samanlaisia raskasta fyysistä työtä tekevien miesten annoksia kuin Tuijakin.

Leyla näyttäisikin virkoavan sohvalta, lattialta tai sängystä ylös vain silloin, kun on tilaisuus päästä syömään, juomaan alkoholia tai tupakalle.

Hän on flegmaattinen ja vätyksen oloinen, löysä ja laiska henkilö.

Feikkifanikirje -salatehtäväkin saattaa kääntyä Leylaa vastaan, vaikka epäilemättä hän pystyy selittämään asian niin, että yritti olla mahdollisimman lempeä ja toteutti vain annettua tehtävää.

Jos Leyla sai valita feikkifanikirjeiden saajat itse, niin miksi hän valitsi juuri kaikkein hyväuskoisimmat ja aidosti tuollaisesta ulkopuolisesta kontaktista ilahtuvimmat (eli vähiten kyyniset) asukkaat eli Annan ja Jussi K:n.

Toisaalta voi olla, että tuotanto haluaa tässä vaiheessa "nostaa" näitä kaikkia aika hyviä tyyppejä ja tämä sinänsä pirullinen twisti toteutettiin juuri heidän kohdallaan.
"I don't need no sympathy. I won't cry and whine. Life's my light and liberty and I'll shine when I wanna shine" - by Adam Lambert - Trespassing (2012)

Avatar
Jonni
Television orja
Viestit: 797
Liittynyt: 25 Syys 2011 16:51

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Jonni » 07 Marras 2014 15:56

Hauskoja kirjeitä kirjoittaa mutta eppäilen vahvasti että :bidmouth: makuuhaavat vaativat hoitoa.
"Me Jääkärit uskomme yhä !"
Alias Kosinta 2005 -2013 .

Avatar
ripsa
Juonittelija
Viestit: 198
Liittynyt: 15 Syys 2014 16:30
Paikkakunta: Helsinki

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja ripsa » 08 Marras 2014 15:26

Ei ansaitse ainakaan voittoa, mutta tuskin siitä on pelkoakaan. Melko mitäänsanomatonta oleskelua talossa.

Avatar
LuckyTheFox
Big Brother
Viestit: 5210
Liittynyt: 28 Elo 2009 23:47

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja LuckyTheFox » 09 Marras 2014 20:42

Harmi että Leyla tulee tänään aika varmasti häädetyksi, kun taas Tuularin kiusaajista ehkä hyvällä tuurilla yksi ei pääse finaaliviikolle. Leylan eduksi täytyy ehdottomasti laskea se ettei tämä ole juurikaan jauhanut paskaa muista asukkaista tai ollut vässykkänä komppailemassa kiusanhenkien ja läyhien juttuja, vaan käyttäytynyt reilusti ja pitänyt päänsä.

Ihan fiksu tyyppihän Leyla kaiken kaikkiaan tuntuu olevan, mitä nyt välillä päästelee ajatuksiaan housuunkusemisesta sun muusta suodattamattomana ulos. Samalla on kuitenkin myös yksi flegmaattisimmista asukkaista kautta aikojen, ja siitähän hänet tullaan päällimmäisenä muistamaan. Harmi.

Avatar
jokunen
Mökkiläinen
Viestit: 203
Liittynyt: 08 Elo 2006 13:11
Paikkakunta: Espoo

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja jokunen » 09 Marras 2014 22:40

Ei nyt ollu ehkä yllätys että tipuit, mutta harmi silti. Tämän vuoden naiskattauksesta olit suosikkini, vaikka et nyt kyllä ihmeesti talossa tehnyt mitään. Mutta kuuntelit muita etkä hölöttäny koko ajan muitten päälle ja juttelit ihan kivojakin. Kaikkea hyvää siulle! :)

Avatar
skilful
Uimavalvoja
Viestit: 410
Liittynyt: 30 Elo 2011 19:35

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja skilful » 09 Marras 2014 22:42

Kaksi pistettä kaikkiaan on saaliinasi minulta. Ne tulee siitä, että edes joskus tai ainakin kerran yritit pistää Jennalle hanttiin, kun se ei suutaan osannut kiinni pitää. Myös fanikirjeet olivat erittäin hyvin oivallettuja.

Harmi, ettet saanut itsestäsi tuon enempää irti, vaan suurin osa kaudesta meni vaakatasossa missä milloinkin ja lähinnä valittaen, ettei kiinnosta.

Ei mitään kovin pahaa sanottavaa, mutta enemmän odotin. Hyvää jatkoa elämässäsi.
Lahjattomat treenaa!

Avatar
Evalds
Jumalan ruoska
Viestit: 9418
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Evalds » 09 Marras 2014 22:47

Kauden suurin tapetti lähti vihdoinkin, nolla pistettä.

Avatar
Jonayla
Leijona
Viestit: 2904
Liittynyt: 20 Loka 2008 09:43

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Jonayla » 09 Marras 2014 22:58

Nollille meni pervopuheiden jälkeen ja siellä pysyi loppuun asti. Mitäänsanomaton tapaus.
“Don't cry because it's over, smile because it happened.”
― Dr. Seuss

Avatar
Sihi
Sala-asukas
Viestit: 10643
Liittynyt: 04 Helmi 2005 14:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja Sihi » 09 Marras 2014 23:01

Muistan Leylan lähinnä pervopuheista ja vaaka asennosta.
Kiitos ja näkemiin.
"No v*ttu vedä ittes vaikka hirteen tuol v*tun PK-huoneessa, tee jotain v*ttu et sut muistetaan."
-Niko Saarinen-

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja knocker » 09 Marras 2014 23:03

Onneksi tämä laiskaakin laiskempi turhake lähti. Tiesi takuulla alusta saakka, ettei voittoon ole mitään mahista tollasella flegmaattisella asenteella.
a walking disaster

Avatar
rink
Ylläpitäjä
Viestit: 5728
Liittynyt: 28 Elo 2006 15:08

Re: Leyla Väänänen

Viesti Kirjoittaja rink » 09 Marras 2014 23:05

Kiitos Leyla!

Olet aika lähellä tap...sohvanrunkoa, mutta toki välähdyksiä paremmastakin oli esim. fanikirjeet olivat Leylan tähtihetki. Lisäksi on jäänyt mieleen erikoiset onelinerit. Siis yhden sanan hokemat mitä tämä neitonen käytti usein.
Sain sen käsityksen, että Leylan elämä ei aina ole ollut kovin helppoa ja mukavaa. Toivon parempaa jatkoa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”