Janne Mikkonen

Keskustelua kauden asukkaista yhdessä ja erikseen. Tunnaribiisit ja kuin kaksi marjaa.
Vastaa Viestiin

Mielipiteesi Jannesta?

Äänestys päättyi 01 Joulu 2014 11:09

5 - Suosikki
4
2%
4
16
8%
3
48
24%
2
61
31%
1
42
21%
0 - Inhokki
25
13%
 
Ääniä yhteensä: 196

Avatar
Realcowboy
Big Brother
Viestit: 5314
Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja Realcowboy » 29 Syys 2014 16:27

Zygerö kirjoitti:En oikein ymmärrä, miksi joillekin tuo Ruotsi-paidan pitäminen on niin iso asia. Olisiko reaktiot olleet samat, jos kyseessä olisi ollut vaikka Italia-paita?

Lopputulema: 2
Tätä ovat harrastaneet tunnetummatkin henkilöt. Itänaapurin paidan pitäminen saisi aikaan vielä voimakkaampia reaktioita.
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.

Avatar
scorchio
Käsikirjoittaja
Viestit: 954
Liittynyt: 31 Elo 2009 00:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja scorchio » 29 Syys 2014 16:40

Oikea lähti. Talossa ei syntynyt aukkoa, ei lovea, ei säröä, ei mitään jälkeä oikeastaan tästä lähdöstä, joten asukit joutuvat edelleen ihan ite selviytymään kusipäistä ja riidankylväjistä. Ja sehän se BB:n suola on: seurata kuka on persiinnuolija, kuka toisinajattelija, kuka uskaltaa, kuka ei.

Janne tiimipelaajana tunnollisesti lauloi niitä lauluja, jota kulloinenkin joukkue vaati. Puhui itselleen vaikeista asioista, mutta pysyi viileän kuoren takana ja samalla jätti yhtä kylmänkalsean mielikuvan itsestään kuin konsanaan tHani.

Yksinkertaisesti tylsä. Yksi piste.

Avatar
DosterMan
Big Brother
Viestit: 5562
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 29 Syys 2014 17:13

Ihan hyvä asukas oli. Ei missään nimessä jäänyt tapetiksi. Hauska heppu, joka joutui ulos aivan liian aikaiseen.
aadeehoovee: 17p DosterMan – Uskon palkinto. Valo pimeydessä kun kaikki tuntui jo menetetyltä.

Avatar
Tuotanto
Päivystävä meribiologi
Viestit: 644
Liittynyt: 30 Elo 2008 16:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja Tuotanto » 29 Syys 2014 19:34

Janne vaikutti aika kipakankatkeralta Extrassa. Haukkui mm. hänet nimenneen kolmikon. Yleensä kuva kilpailijasta paranee, kun asukas on pudonnut, mutta Jannen kohdalla näin ei käynyt.

Ilmeisesti lupsakkuus oli pääosin esitettyä ja paukut oli nopeasti syöty. Vähän kuin muinaiskauden Tatu. Yritti voittaa rahat, mutta oli kaukana, kaukana.
"Tuotanto on mokannut tämän kauden."

sisupussi
BB-talon ylijumala
Viestit: 4640
Liittynyt: 16 Marras 2009 14:47

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja sisupussi » 29 Syys 2014 19:42

Liian aikaisin joutui talon ainoa perinteisellä tavalla aikuinen mies Janne talon jättämään. :thumbsdown Jannen terävät kommentit Extrassa ainoastaan vahvistivat tätä käsitystä.
Tuotannon näkökulmasta oli ehkä liiankin tasainen ja positiivinen hahmo? Ei aiheuttanut tarpeeksi draamaa ja tarttumapintaa Dailyihin leikattavaksi?

Harmi ettei Janne tullut alkuperäisten asukkaiden joukossa, olisi varmasti ollut hyvä vastavoima esim. Jussille. Ilman Danin ja Jennan yhteisjuonittuja ääniä olisi saattanut pysyä talossa vielä melko pitkään...

Avatar
VeePee
Risteilyisäntä/-emäntä
Viestit: 805
Liittynyt: 26 Syys 2007 11:31

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja VeePee » 29 Syys 2014 22:39

Potentiaalia oli vaikka muille jakaa, sitä vaan ei koskaan täytetty koskaan.

Kuten sanottua, ehkä liian tasainen ja tavallinen taloon. Itse diggasin kyllä Jannen täyslaidallisesta Extrassa, BB-talon turhakkeet saivat kuulla kunniansa.

Oikee asenne, vaan jospa tämä asennetta uhkunut lataaminen olisi tullut esiin jo talossa niin olisiko Janne voinut erottua edukseen paremmin jos olisi lähtenyt aktiivisesti haastamaan Jonathania sekä Dani-Jenna parasiittia.

garrincha
Kasmasiini
Viestit: 4
Liittynyt: 28 Elo 2014 01:08

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja garrincha » 29 Syys 2014 22:41

Minusta Janne oli hyvä asukas. Osallistui kilpailuihin täysillä, oli sosiaalinen ja muutenkin hyvän oloinen jätkä. Joskus tuli vähän kyseenalaista läppää, muttei missään nimessä mitenkään liikaa. Oli ehdottomasti yksi suosikeistani, mutta ehkä se "tylsyys" lopulta sitten koitui kohtaloksi. Tuntuu että talossa pitää olla huomiohuora tai friikki, jotta pärjää ja jää ihmisten muistiin.

Jannen kommentit Extrassa vastasivat muuten täydellisesti omia käsityksiäni. Jonkun mielestä katkeruutta, minun mielestäni ihan asian ytimessä.

Avatar
Tuotanto
Päivystävä meribiologi
Viestit: 644
Liittynyt: 30 Elo 2008 16:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja Tuotanto » 29 Syys 2014 22:53

Ajattelin katkeruudella lähinnä sitä, että kovasti taisi mielipiteet muuttua, kun näki mm. äänestystulokset. Tuntuivat olevan arviot valtavan positiivisia tai valtavan negatiivisia. Talossa Janne oli kovinkin Sveitsi. Tässä näen tietyn epäsuhdan.
"Tuotanto on mokannut tämän kauden."

Avatar
LuckyTheFox
Big Brother
Viestit: 5210
Liittynyt: 28 Elo 2009 23:47

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja LuckyTheFox » 29 Syys 2014 23:14

Alkukaudesta joku (scorchio?) luonnehti Tommya osuvasti sanoin "suorittaa positiivisuutta". Samanlaisia viboja sain joka käänteessä omaa yltiöpositiivisuuttaan korostavasta Jannesta. Ei kolahtanut oikein missään kohtaa. Suorituksensa rottatehtävän esteradalla oli kyllä hyvä, joten ehkä Janne olisi näyttäytynyt parempana asukkaana jollain tehtäväpitoisemmalla kaudella. On tuolla huonompiakin intruudereja nähty.
knocker kirjoitti:Janne ei ollut tähän formaattiin sopiva, ei lainkaan. Suomen selviytyjissä olisi takuulla ollut kova kisaaja.
Tähän on helppo yhtyä.

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 29 Syys 2014 23:34

Aloin päästä loppua kohti sisään miehen menoon. Huippu-urheilijan pää, pelaat sillä puolella mihin sut valitaan. Hyvä ominaisuus näissä karkeloissa. Nopea sopeutumaan tilanteisiin ja pääsi hyvin molempiin porukoihin mukaan. Rottatehtävässä näytti, että annettavaa olisi. Hymy naamalla vittuiluun vastaaminen vittuilulla on aina parasta lääkettä, katotaan kummalla keittää yli. Jannella ei olisi keittänyt. Lapsen kuolema on isoimpia menetyksiä mitä voi kokea, Janne ilmeisesti purki sitä kertomalla siitä avoimesti, ehkä muutaman kerran turhan usein. Ei hakenut säälipisteitä. Janne olisi ollut loistava valinta johonkin diktaattoritehtävään, nuo johtajathan on aika turhia. Pari rasvaista juttua ois voinut jättää kertomatta. Janne oli oikeassa ohjelmassa mutta matka jäi kesken. Loppukirillä 3 pistettä.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

garrincha
Kasmasiini
Viestit: 4
Liittynyt: 28 Elo 2014 01:08

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja garrincha » 30 Syys 2014 00:21

Tuotanto kirjoitti:Ajattelin katkeruudella lähinnä sitä, että kovasti taisi mielipiteet muuttua, kun näki mm. äänestystulokset. Tuntuivat olevan arviot valtavan positiivisia tai valtavan negatiivisia. Talossa Janne oli kovinkin Sveitsi. Tässä näen tietyn epäsuhdan.
Danistahan Janne sanoi, että piti tätä talossa hyvänä tyyppinä, mutta pettyi selkäänpuukottamiseen, ts. siihen että esittää kaveria, mutta sitten lataa suorilta kaksi häätöäänestyspistettä.

Jennan keskenkasvuisuudesta tuskin kukaan on eri mieltä, vai? Leylasta Janne totesi, ettei tullut alusta lähtien tämän kanssa toimeen, eikä pisteet yllättänyt yhtään.

Muutkin arviot osuivat mielestäni naulan kantaan. Tuija ja Jonna Jonathanin talutusnuorassa, Andte erittäin hyvä jätkä ja voittajasuosikki, jos ei pilaa peliänsä naisten kanssa sekoilulla, Joonas ok tyyppi, mutta laiska kuin mikä jne.

Jottei mene ihan off-topiciksi, niin täytyy vielä loppuun todeta, että olen tavattoman pettynyt Jannen tippumiseen. Mukava jannu, joka veti positiivisella asenteella oli sitten kellarissa tai kartanossa - lähtee. Taloon jää nämä Leylan tapaiset seinäruusut ja naamanvääntelijät.

Avatar
DosterMan
Big Brother
Viestit: 5562
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 30 Syys 2014 00:26

Extran vierailu ei paljoa muuttanut käsitystäni, mietin jo silloin nimeämisten aikaan, että jenna ja dani lienee sopineen sormineen, et jannelle pisteet. Motiivina veikkaisin Danin taktikointia ja/tai Jannen extrassa mainitsemaa juttua, ettei Dani kestä vastaherjoja.

Klassinen esimerkki väärin äänestetty, olis varmasti tuonut paljon katsottavaa 24/7.
aadeehoovee: 17p DosterMan – Uskon palkinto. Valo pimeydessä kun kaikki tuntui jo menetetyltä.

Avatar
ysiluokka
Tuottaja
Viestit: 1116
Liittynyt: 26 Elo 2009 00:03

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja ysiluokka » 30 Syys 2014 14:47

DosterMan kirjoitti:- -
Klassinen esimerkki väärin äänestetty, olis varmasti tuonut paljon katsottavaa 24/7.
Jotenkin eri mieltä. Tämä Janne nimittäin näyttäytyi silmiini varsin öljyttynä. Siis kuten moni poliitikko tai erityisesti ns. poliittinen broileri. Puhuu paljon muttei sano mitään. Lähes kaikki sanomiset ympäripyöreitä, suht pinnallisia ja aktiivisesti kannanottoa karttavia.

Samoja käytösmalleja näkyi voittaja-Janicassa, mikä aikoinaan esti tehokkaasti oman fanittamiseni. Voin sanoa, että piirre on huomattavan ärsyttävä. Ikinä en hakeudu vapaaehtoisesti tämän tyyppisien seuraan. Ajanhaaskausta.

Extrassa Janne antoi sitten tulla tuutin täydeltä. Lieneekö kaavaillut, että omaksuttu taktinen käytöskaava vie voittoon. Ketään loukkaamaton, tyhjää täynnä, sorry.

Avatar
ff
Isoveli
Viestit: 7286
Liittynyt: 07 Marras 2007 03:05
Paikkakunta: Pohjois-Karjala

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja ff » 01 Loka 2014 02:32

Janne oli ihan ok kaveri, semmonen tasainen suorittaja lyhyesti sanottuna. Liiankin tuttavallisesti käyttäytyi heti astuttuaan taloon, mutta lopulta sai kuitenkin monet miesasukkaat heimoveljikseen ja varmasti sai hyviä kavereita ulkomaailmaan näistä. Dani vielä mainitsi juonitteluhuoneessa harmitelleensa, että antoi Jannelle pisteitä joten miehen olemus alkoi purra moniin pidemmälle mentäessä. Ei ärsyttänyt milloinkaan vaan ei riemastuttanutkaan. 2/5
Eeppinen debyytti: Girls' Generation (소녀시대) – 다시 만난 세계 (Into The New World) (Live 2013)
-----
1. Esa A (BB5) 2. Elisabet (BB6) 3. Niko (BB3/BB6) 4. Kristiina (BB11) 5. Tuija (BB5)

chamomile
Juontaja
Viestit: 1019
Liittynyt: 27 Elo 2012 17:42

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja chamomile » 16 Marras 2014 11:52

Vieraili varmaan Extroissa enemmän aikaa kuin oli talossa. :D

Avatar
mrj
BB-talon ylijumala
Viestit: 4605
Liittynyt: 28 Elo 2007 15:32

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja mrj » 18 Marras 2014 12:45

Mielestäni mielenkiintoinen asukas... lähti aivan liian aikaisin.. Vieraili tosiaan extrassa moneen kertaan, ja heitteli mielenkiintosia analyysejä talon tapahtumista..

4pts
JuHu - :drink55:

Avatar
LuckyTheFox
Big Brother
Viestit: 5210
Liittynyt: 28 Elo 2009 23:47

Re: Janne Mikkonen

Viesti Kirjoittaja LuckyTheFox » 30 Marras 2014 15:56

Kauden päätyttyä jokaisesta asukkaasta jotain.

Taloaikanaan en oikein lämmennyt Jannelle, habitus ei kolahtanut sen enempää kuin, lähinnä vaivaannuttavat, persepanoläpät. Extroissa Janne kuitenkin esiintyi edukseen ja tarjosi hienoa analyysia, joten ehkä tässä olisikin ollut potentiaalia. Fiksu suoriutuminen rottaviikon esteratatehtävässä jäi myöskin positiivisena mieleen.

2 pistettä, kun nyt kerran ehdin jo Markunkin ketjussa hövelille tuulelle.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”