Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Keskustelua elokuvista, musiikista ja konsoli- ja tietokonepeleistä.
Vastaa Viestiin
Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 29 Joulu 2013 09:26

Mour kirjoitti: Eilen katselin sitten aikas samalla juonella tehdyn White House Down, josta tykkäsin himpun enemmän. Yllätyksetönhän tämä oli ja juonikuvio ainakin perusidealtaan selvillä jo ensiminuuteista lähtien, mutta siitä huolimatta sopivasti menoa ja meininkiä sopivalla määrällä huumoria höystettynä. Näyttelijävalinnoille +++. 7/10.
Tuota taas olen vähän "vältellyt", enkä todennäköisesti tule koskaan katsomaan sitä, koska Roland Emmerichin leffat ovat tähän asti olleet pelkkiä isoja facepalmeja. Pahimpana 2012.
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 03 Tammi 2014 19:01

Nyt on tullut katsottua monta viikkoa jo ihan älytön määrä leffoja, mutta arvostellaanpa nyt ne jotka on jääneet eniten mieleen.

Jackie Brown kuuluu niihin leffoihin, jotka myös on jo vuosia pitänyt nähdä. Nyt kun sen katsoin, niin todellakaan en pettynyt siihen mitä näin!
Päähenkilö (eli yllätys yllätys, Jackie Brown!) oli mielenkiintoinen ja mystinen tapaus, jonka toimintaa oli mielenkiintoista seurata koko leffan ajan.
Leffa on aika pitkä ja aluksi pelkäsin että keskittymiseni herpaantuu, mutta liimaannuin katsomaan tätä ihan innolla. Paljon lyhyemmäksi leffaa ei olisi kannattanutkaan tehdä, koska nyt henkilöihin pystyttiin tutustumaan/syventymään ihan kunnolla ja myös tapahtumat oli helpompi ymmärtää ja niissä oli helpompi pysyä perässä. Jotkut kohdat näytettiin jopa kolme kertaa eri näkökulmista, ja se teki leffasta ainakin minun mielestäni mielenkiintoisen seurattavan.

Jos joku ei jostain syystä muka ole tätä katsonut ja kuitenkin tykkää rikostrillereistä, niin pakkohan tämä on katsoa. Uskon myös, että tämä kannattaa katsoa monta kertaa, koska joka kerta varmasti tajuaa jotain lisää.
Leffasta teki mielenkiintoisen myös se, että päähenkilö oli 44-vuotias tummaihoinen nainen. Ja vaikka mukana on myös bimbo nainen, niin naisellista älyäkin kuitenkin nähdään. ;)

.....

Hobitti - Matka Smaugin autioittamaan maahan
Odotin leffalta paljon, koska tykkäsin myös ensimmäisestä osasta, ja tykkään myös LOTR-trilogian leffoista.
Hobitti-leffat on nopeatempoisempia ja tapahtumarikkaampia kun LOTR-leffat, mutta ihan samanlaista syvyyttä näistä ei silti löydy, eli makuasia kummat on parempia. Itse tykkään molemmista!

Onhan nämä leffat vähän sellaisia, että koko ajan joudutaan liemestä toiseen ja ojasta allikkoon, ja koko ajan ollaan kamalassa pulassa, mutta silti jotenkin ihmeen kaupalla kaikki tuntuvat selviävän kaikista vaarallisista tilanteista.
Onhan nuo taistelut ja muut kuitenkin viihdyttävää katseltavaa, eikä tarkoituskaan ole olla mitenkään realistinen, kun kyseessä kuitenkin on seikkailufantasia.

Upea Smaug-lohikäärme on parasta mitä leffassa nähdään!

....

Iho jossa elän
Tämä leffa pyöri leffateattereissa vuonna 2012 ja se piti käydä katsomassa silloin, mutta en ehtinyt kun olin liian hidas.
Löysin tämän parilla eurolla DVD:nä ja tietysti ostin, kun niin kovasti edelleen halusin tämän nähdä.

Todella ällöttävä leffa kyseessä! Todella hyvä, todella ällöttävä.
Leffassa nähdään ihan karmeaa julmuutta ja karmeaa ihmisten kohtelua, eikä tätä todellakaan pysty katsomaan kevyellä ja hyvällä mielellä.

Leffa kestää melkein kaksi tuntia ja pitkään palaset tuntuu olevan jotenkin sekaisin, eikä kokonaiskäsitystä meinaa saada miksi nyt tapahtuu näin ja miten tämä liittyy kaikkeen muuhun.
Lopulta kun totuus kuitenkin paljastuu ja palaset loksahtelee kohdilleen, tulee melkeinpä kylmät väreet. Se hetki kun tajusin mistä on kyse, sai valtavan tunnereaktion aikaan. En itke yleensä leffojen aikana enkä itkenyt nytkään, mutta aloin voimaan melkeinpä fyysisesti pahoin kun tajusin mistä tässä on kyse. Samalla myös ristiriita joka henkilöistä löytyy, on uskomaton. Ketään ei suoranaisesti vihaa, vaikka kaikissa on jotain mätää.

Tämä oikeastaan valloitti minut, vaikka inhon, surun, pelon ja vihan tunteita sainkin tuntea. Tai sitten se ehkä onkin se syy miksi tykkäsin.

Loppuratkaisu on ihan hyvä, vaikka ihan kaikkea ei kerrotakaan loppuun asti. Mielikuvitukselle jää siis varaa ja tilaa!

Avatar
scorchio
Käsikirjoittaja
Viestit: 954
Liittynyt: 31 Elo 2009 00:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja scorchio » 03 Tammi 2014 19:21

orgasmienkeli kirjoitti:

Upea Smaug-lohikäärme on parasta mitä leffassa nähdään!
Kyllä, koska se on Benedict :love61: !

Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 04 Tammi 2014 08:58

Carrie '13

Oli odotuksia ja täytti kyllä ne kokonaan. Ei kuitenkaan ylittänyt niitä, aika yllätyksetön leffa. Upeasti näytelty, Julianne Moore oli yhtä huikea kuin yleensäkin ja viimeistään nyt kukaan ei voi sanoa, etteikö Chloe Moretzissa olisi ainesta tähdeksi. Ulkonäöllisesti ei vain oikein sopinut rooliinsa, Sissy Spacek sentäs oli alkuperäisessä oikeasti melko ruma ja oli rooliaan varten rumennettu vielä entisestään. Tässä ei oltu kunnolla yritetty, vaan Chloe oli edelleen ihan pirun söpö. Carrie myös hymyili vähän turhan usein.

Pidin erityisesti siitä, että
| +
tarina pysyi finaaliin asti puhtaasti draamana eikä nykytyyliin ollut lainkaan sivuhahmojen välikuolemia. Juoni pysyi myös kasassa eikä turhia sivujuonteita nähty. Ellei paria viittausta yhden tytön raskauteen lasketa.
3-3,5 tähteä antaisin. Remakena ehdottomasti viime vuosien kärkiluokkaa.
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Avatar
jetta
Uimavalvoja
Viestit: 416
Liittynyt: 08 Syys 2011 17:41

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja jetta » 10 Tammi 2014 11:55

Only God Forgives
Nicolas Winding Refn ohjaama (Drive, Bronson) Only God Forviges kertoo huumeidensalakuljettajasta Bangokin rikosten alamaailmassa, jonka elämä muuttuu vieläkin mutkikkaammaksi kun tämän äiti pakottaa hänet etsimään ja tappamaan sen joka on syypää hänen veljensä kuolemaan.

Tää leffa kestää 90 minuuttia, mitä nykyään pidetään lyhyenä leffana, mutta mun mielestä just sopivan pituinen. Tälle on annettu tosi huonoja arvosteluja, muunmuassa sen takia, että on tylsä, eikä siinä tapahdu mitään. Mä oon eri mieltä. Tän leffan cinematography (mikä lie suomeks, elokuvaus?) on mahtava ja koska tässä ei ole paljon dialogia, niin paljon jää näyttelijöiden varaan ja jokainen teki kyllä mahtavaa työä. Tää leffa on tosi väkivaltainen ja monet kohtaukset on tosi brutaaleja, joten en suosittele ihan heikkohermoisille. Jos tykkäsi Ryan Goslingin Drive leffasta, niin varmaan tykkää tästäkin. 7/10

Side Effects
Vihdoin ja viimein sain tänkin katsottua. Netflixistä tää on löytynyt jo pitkään, mutta en oo vaan saanut aikaseks kahtoo tätä. Mun odotukset tätä leffaa kohtaan oli, että varmasti tykkään. Olin lukenut käsikirjoituksen jo silloin, kun tätä alettiin kuvaamaan. Enkä kyllä pettynyt. Toivoin, etten oisi lukenut kässäriä, koska silloin tää olis ollut itelle "arvotuksellisempi" elokuva, kun ei olisi tiennyt, mitä lopussa tapahtuu. Rooney Mara on päärooliin juuri sopiva ja Jude Law Maran hahmon psykiatrina. Juoni on hyvä ja tää on kuvattu tosi hyvin, mielenkiinto pysyy koko leffan ajan, varsinkin juonikuviossa tapahtuvien twistien takia. 9/10

Deadfall
Ainoa syy, minkä takia edes katsoin tämän leffan, oli Charlie Hunnam. Tässä tavallaan kietoutuu yhteen kaks tarinaa, kun sisarukset Addison ja Liza ryöstettyään casinon lähtee eri suuntiin ja sopii tapaavansa Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla. Tykkäsin paljon Lizan osuudesta, mutta Addisonin puuhailut mua ei kauheesti kiinnostanut. Tässä leffasa oli paljon sellasta, josta en tykännyt, mm. se, että Charlien ja Olivia Wilden hahmot, Jay ja Liza, mukamaste rakastuvat toisiinsa parin päivän aikana. Tää myös loppuu vähän tyhmästi. 5/10
what even is reality? who knows? we don't even know if we're in this room. we could be in a turtle's dream in outer space.

Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 01 Maalis 2014 08:55

Lego Movie

Aivan helvetin loistavaa. Upeaa animointia, nokkela tarina ja hauskoja vitsejä. Ja ne yksityiskohdat, voi jessus. Pelkästään niiden kaikkien bongaamiseksi tämä ansaitsisi uusintakatselun. En malta odottaa DVD:tä, paras animaatioelokuva sitten Toy Story 3:sen. Harmittaa vain, että Episodi spoilasi aika pahasti juonta ja luin sen ennen elokuvan näkemistä. Mutta siitä huolimatta, 4.5 tähden arvoinen ehdottomasti.
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 6644
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja Risto » 28 Maalis 2014 17:10

Brokeback Mountain
- Vihdoin ja viimein uskalsin katsoa tän. Eihän tää nyt oikein soveliasta ollut kun tämmönen perussuomalainen (ei se poliittinen puolue) heteromies olen joka pitää lihasta ja oluesta. Ja lässynlää ja läpätilää.

Oikeesti aika hyvä leffa, mutta enpä paljoa muuta odottanutkaan. Gyllenhaalista olen aina digautellut kuin ehkä olisi hyväksyttävää. Heath Ledger taas on aina jokseenkin ärsyttänyt sen älyttömän hypen takia jota Jokerin roolista sai. Toki se on hieno roolisuoritus, mutta ilman Ledgerin kuolemaa ei varmasti niin hehkutettu. Mutta olihan toi Ledger tässä Brokebackissakin oikein mainio.

Kuva

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja sandman » 25 Huhti 2014 21:36

Captain America 2 - The Winter Soldier

Kapteeni Amerikka otti tovereineen toisen erän natsiaisten kanssa. Leffa oli liian pitkä ja loppuryminä ennen kaikkea jo väsyttävä. Voisi kehua hyväksi popcornileffaksi mutta kun ne popcornitkin alkavat maistua pitemmän päälle puulta. Ongelma Kapteeni Amerikka leffoissa on että itse sankari on puiseva ja näyttelijäkin karismaton, Thoreissa on Loki ja uudessa Hämähäkkimiehessä Jamie Foxxin Electro, tässä Cap America leffassa pahiksetkin olivat tylsimyksiä.

Samuel L Jacksonin Nick Furylle sekä Scarlett Johanssonin Black Widowille oli tehty isommat roolit kuin marvelin leffoissa aiemmin. He elokuvan pelastivatkin loppujen lopuksi. Yhteiskuntakritiikkiä Amerikkaa kohtaan elokuvan alkupuolella yritettiin fiilistellä Kapteeni Amerikka sarjakuvien hengessä mutta loppupuolella romahdettiin paatoksen ja nyrkkioikeuden puolelle.

Vaikka jäätävä marvel fani olenkin niin heikko esitys tämä oli. Marvel elokuvien heikompaa kolmannesta, toiminta rymistelynä toimii, mutta vertailussa muihin supersankari leffoihin jää jälkeen.

2/5 (ei ole muuten puolikkaita meikäläisen asteikossa)

Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 25 Huhti 2014 22:44

The Amazing Spider-Man 2

Liika on liikaa. Juonikuvioita oli liikaa, pahiksia oli liikaa ja slowmotionia oli liikaa. Kehujakin löytyy, kohtuullisen hauska ja viihdyttävä leffa oli, mutta tykkään kritisoinnista enemmän.

Tärkeitä plot pointeja oli leikattu pois ja turhempia kohtauksia (kuten Maxin jatkuvaa henkistä lyömistä, ymmärrettäisiin vähemmästäkin) oli jätetty. Esimerkiksi Harryn kuvio: Normanin kuolema sivuutettiin olankohautuksella. Harry sai tietää olevansa sairastumassa ja seuraavaksi olikin jo henkihieverissä. Pahiksia tosiaan oli liikaa eikä Electro/Max ollut yhtään kiinnostava hahmo. Harryn juonikuvio oli kaikkein kiinnostavin ja olisin mieluusti seurannut vain sitä. Myöskään Peterin isäongelmat eivät innostaneet. Ja Giamatti tuhlattiin täysin viiden minuutin roolissaan. Toivottavasti jatkaa kolmanteen.
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja sandman » 25 Huhti 2014 23:28

The Amazing Spider-Man 2

Oli ihan ok leffa. Edellisen kriitikon kanssa kahdesta asiasta olen täysin eri mieltä. Sarjakuvissa Osborne kuviota, menninkäistä, harrya, normania etc on puitu niin kauan että itsellä on jo mielenkiinto sammunut. Electro oli puolestaan leffassa kuvattu täysin uudella tavalla, eikä vain ihonvärin puolesta, itse tykkäsin Foxxin suorituksesta.

Samaa mieltä olen siitä että liian paljon, liian monta juonta ahdettiin samaan pakettiin, "Rhino" oli ym tavaraa. Mutta kiirettä pitää mikäli osakin nettihuhuista marvelin ja disneyn suunnitelmista pitää paikkansa.

Andrew Karviainen on kuitenkin Hämähäkkimiehenä tosi luonteva ja sympaattinen, vaikka britti onkin, joten hänen puolestaan viitsii jännittää.

3/5 (eli hyvä popcorn leffa)

Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 25 Huhti 2014 23:38

^En ole sarjakuvamiehiä itse. Toki tiedän keskeisimmät hahmot, mutta suurin osa juonikuvioista on mulle uusia ja vaikka Harryn muuntaumista nähtiin jo edellisessä trilogiassa, niin tässä se oli tehty paljon mielenkiintoisemmin eikä niin kamalan melodramaattisesti.
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Avatar
Wicker Man
Isoveli
Viestit: 3359
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 26 Huhti 2014 19:34

Hämärikeskusteluun liittyen katoin pari viikkoa sitten The Amazing Spidermanin, ja olen edelleenkin sitä mieltä että ihan hyvä leffa, ei mitään jakoa Sam Raimin kehteen ekaan leffaan. Trailereiden perusteella leffasta odotan paljonkin parempaa kuin tuosta ekasta Karvisen pääosittamasta versiosta. Nyt kuitenkin, kun lukenut noita arvioita sieltä sun täältä, myöskin ylläolevat (spoilerit sentään viitsin olla katsomatta) on alkanut jälleen tulla pelko persiisiin että mimmonenhan leffa se nyt sitten onkaan. Huomenna sitten näkee, että mitä saivat aikaseksi...

Mutta sitten itse aiheeseen.

Kick-Ass 2
Väitän että tämä leffa on jopa parempi kuin ensimmäinen perseeseen potkija, mikä oli sekin erittäin hyvä. Leffassa yllättävimmän roolin tekee Jim Carrey. Tekee muuten helekkarin hyvä roolin. Vähän sama kuin Nicolas Cage ekassa kick-Assissa. Jimin hahmo on melkoinen vastakohta Jimin tyypillisiin naamanvääntelyihin. Onpahan saanut niin hyvät meikit päälle ja äänensä muuttanut, että eipä tuota nyt äkkiä katsottuna edes huomaa Jim Carreyksi (huono vain että hänellä on ruutuaikaa yllättävän vähän).
Muuta mainittavan hyvää on supersankareiden muodostaman ryhmän sankarit itse. Todella hauskoja ja naurettavia hahmoja oikeastaan jokainen noista. Jimin ohella huomioitavin henkilö on Motherfucker. Surkuhupaisin vihollinen koskaan. Mäkin tahon sen supervoimat!
Erinomainen toimintakomedia joka kestää helposti useamman katselukerran. 9/10

Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 27 Huhti 2014 06:48

^Kick-Ass 2 oli aivan helvetillisen mustaa paskaa [smilie=a_doh.gif] Ensimmäinen oli nerokas, yksi tämän vuosituhannen parhaista toimintaelokuvista.
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Avatar
Orphan
Verokarhu
Viestit: 1168
Liittynyt: 03 Loka 2011 16:00
Paikkakunta: Pori

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja Orphan » 27 Huhti 2014 11:48

Machete Kills

Anteeksi, mitä äsken katsoin? Aivan käsittämätöntä paskaa, tosin odotuksetkin oli korkealla. Loistava näyttelijäkaarti saatu kasaan ja vieläpä Lady Gaga, jonka vuoksi tämän alunperin katseluun otinkin.
Juoni oli kokonaisuudessaan peruskauraa, joka ei pahemmin herättänyt tunteita mihinkään suuntaan.
Suurin miinus tulee ehdottomasti tehosteiden käytöstä. Erityisesti kohtaukset, joissa Machete puolittaa vastustajansa veitsellään tms, on todella surkeasti tehty. Ei koskaan uskoisi, että kyseessä on 2010-luvun leffa.. Isoa plussaa siis näyttelijöistä, mutta siinä olikin kaikki positiivinen tästä elokuvasta.
Kyllä tää menee, jos on todella tylsää, eikä muutakaan ajanvietettä keksi, mutta silloinkin tämän pitäisi olla viimeinen vaihtoehto. Toisaalta saahan näistä muka-hienoista kohtauksista hyvät naurut.

1½/5, koska Gaga.
Tuuli VOF:in voittoon!
One by one they all will fall.

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 6644
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja Risto » 27 Huhti 2014 12:56

^Mä tykkäsin ekasta Machetesta ihan homona, mutta toi Machete Kills ei ollut kovin laadukas. Tai no paha sanoa oliko se laadukas vai ei, koska nukahdin ekan puolentunnin jälkeen...

Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 30 Huhti 2014 20:35

The Wolverine

Originsin kalkkuna-asteen vuoksi ja kehnon trailerin vuoksi olen tätä vältellyt täysin tietoisesti. Nyt kuitenkin tuli katsottua ja harmittaa, että olen antanut ennakkoluulojen tulla esteeksi. Oli lievästi sanottuna yllättävän hyvä. Tarina ja tunnelma oli synkempi ja mielenkiintoisempi. Vertaisin näitä Bondeihin, Origins oli Brosnania ja tämä oli Craigia.

Eikä sitten tarvitse tulla marisemaan, jos raxuttaa Bondeja eikä tästä tykännyt. Niistä oli selkeästi otettu mallia tyylillisesti. Wolverine oli enemmän agentti kuin mutantti.

Lopputekstien kohtaus toi kylmät väreet. Onneksi Days Of Future Pastiin on enää alle kuukausi!
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja sandman » 01 Touko 2014 19:34

Eikös tämän ketjun tarkoitus pitäisikin olla ARVOSTELLA näkemiään elokuvia, eikä väitellä muiden näkemyksistä, vaikka nämä ehkä toista mieltä olisivatkin.

Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 01 Touko 2014 20:48

En itse aiokaan alkaa väitellä jos joku tulee valittamaan, mutta nyky-Bondit ovat vain usealle niin pyhä asia eivätkä kestä vertailuja mihinkään suuntaan, joten ajattelin vain mainita.

Jatketaan topicissa.
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Avatar
RedMal
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 01 Marras 2006 15:27
Paikkakunta: Turku

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja RedMal » 23 Touko 2014 22:52

Jatkan itse.

X-Men: Days Of Future Past
:love61:

Iso, kaunis, vaikuttava. Hollywood-mega-blockbusteriksi sanoinkuvaamattoman upea. Oli positiivinen yllätys, ettei tällä kertaa pääfocus ollutkaan Wolverine, kuten aiemmissa Singerin ohjaamissa osissa, vaan Xavier ja Magneto ja heidän valtataistelu Mystiquesta.

Kuten sanottua, en ole sarjakuvamiehiä, joten en tiedä yhtään miten uskollinen elokuva oli (tosin tiedän sen, että sarjakuvassa Kitty matkustaa eikä Logan), mutta sillä ei ole paskankaan merkitystä itselleni, koska leffa oli niin hieno. FOX tekee parempia Marvel-elokuvia, kuin Marvel itse. Varmasti kova väite faneille, mutta elokuvallisesti katsottuna näin se on.

Suurin miinus Sentinelien heikko cgi-toteutus. Yleensä en ole kiinnostunut tehosteasioista, mutta noin isolla budjetilla olisi pystynyt parempaan. Lisäksi Charlesin henkiinherääminen sivuutettiin sekä Wolverinen adamantium-kynsien paluu. Jälkimmäisen ymmärrän sinänsä, että käytännössä The Wolverine on spinoff eikä sen tapahtumat kovin oleellisia, mutta Charlesin tausta olisi ollut kiva tietää.

Upea cast!

Edit. Vielä se pitää sanoa, että hahmojen nimet olivat suomennettuja. Magneetikko, Mystikko, Piispa... Toivottavasti korjataan DVD:lle.
2005 Lintsi 2006 Kale 2007 Niko 2008 Harri
2009 Tuija 2010 Marika 2011 Tanja 2012 Sarah
2013 N/A 2014 Anna

Sammy
Kyttääjä
Viestit: 76
Liittynyt: 04 Maalis 2013 10:22

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja Sammy » 01 Kesä 2014 21:10

Käytiin tänään kattomassa Disneyn Maleficent. Juu, mut mähän voin koska oon jo ikäloppu. Tämä on siis elokuva Pahattaresta, joka on siis pahis Prinsessa Ruususesta. Meikäläisellä on aina ollut vähän outo leffamaku, siksi pidinkin tästä. Hyvin kerrottu Ruususen tarina pahiksen näkökulmasta. Muutama twistikin saatu mukaan mutta niitä en viitsi täällä spoilata. Varmasti hankin tämän kun se tulee myyntiin. Angelina Jolie on ihan täydellinen Pahatar :D

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja sandman » 06 Kesä 2014 21:57

Vuoden Marvel leffojen numeroita perjantain kunniaksi:
Captain America: the Winter Soldier, bud 170, usa 254, ww 708, voitto 538
the Amazing Spider-Man 2, bud 255, usa 187, ww 676, voitto 421
X-men: Days of Future Past, bud 200, usa 111, ww 516, voitto 316
(bud=budjetti, usa=tuotto jenkeissä, ww=tuotto yhteensä koko maailmassa, luvut miljoonia dollareita)

Eiköhän X-men vielä jokusen miljoonan petraa kolmantena viikonloppunaan mutta vahvasti näyttää siltä että kolmikon paras ja yritteliäin elokuva jää tuotto puolella hännille. Spider-Man on valitettavasti valjastettu rahastuskoneeksi, Sony nettoaa keskinkertaisilla leffoilla ja Disney krääsä bisneksellä. Captain America muuten ainoana tuotti budjettinsa jo kotimarkkinoillaan, mikä tuskin yllätti ketään. Varmasti tuottoihin myös vaikutti järjestys jossa leffat tulivat eetteriin, ja tuskin disney/marvel elokuva sattumalta oli paalupaikalla esitysjärjestyksessä.

Avatar
aadeehoovee
Guru
Viestit: 3552
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Paikkakunta: Oulu

Re: Arvostele viimeksi katsomiasi leffoja

Viesti Kirjoittaja aadeehoovee » 07 Kesä 2014 13:35

Katsoin vuosi(kymmeni)en tauon jälkeen Avaruusboltsit - Spaceballs. Aika hyvin oli vitsit vielä muistissa mutta hyviähän ne oli edelleen. Vieläkin yksi parhaimmista parodiaelokuvista. 9 / 10.
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Elokuvat / Musiikki / Pelit”