The Walking Dead

Mitä seuraat Big Brotherin lisäksi? Keskustelua TV-sarjoista.
Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 6644
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Risto » 03 Joulu 2012 19:32

No eikä! Tää jäi nyt sitten niinku parin kuukauden tauolle. Aika ankeeta.

Mut olipahan muuten kova jakso tää viimesin. Uusia hahmoja nähtiin taas ihan kivasti, oli kunnon taisteluita, veljesten jälleennäkeminen oli huikee ja kaikkee muuta kivaa tapahtui. On tää kolmoskausi kyl ollut selkeesti paras kausi, vaikka tää onki vasta puolessa välissä.

Avatar
jetta
Uimavalvoja
Viestit: 416
Liittynyt: 08 Syys 2011 17:41

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja jetta » 03 Joulu 2012 19:51

Että ton Merlen pitikin tulla takaisin. En tykännyt siitä hahmosta silloin ensimmäisellä kaudella, enkä pidä nytkään. Lorista kun päästiin eroon, ajattelin, että vielä kun pääsis Carlistakin, mutta yllättävästi oonkin alkanut jonkin verran jopa pitämään siitä.
what even is reality? who knows? we don't even know if we're in this room. we could be in a turtle's dream in outer space.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Punde » 04 Joulu 2012 00:32

^ ei pelkästään paras WD-kausi, mut parasta mitä töllöstä tulee tällä hetkellä. Joka jaksossa tapahtuu, mut ei mene silti överiksi actionmässäilyksi. Hyvä balanssi tällä kaudella. Ja himpskatti mikä cliffhangeri ennen parin kk:n odotusta.. :scry:

Ja välillä tuli uusimman jakson toiminnasta ihan CS mieleen, flashbangia ja perään savua ja hostaget turvaan, iih. Vois pelata yömyöhällä viel pari matsia global offensivea.

1. kausi kouluarvosanalla 7,5. Toka 5+. Tää kolmas puolikkaan perusteella toistaiseks 9.

mirian
Pääohjaaja
Viestit: 2210
Liittynyt: 29 Marras 2009 04:11

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja mirian » 05 Joulu 2012 22:45

!!!!SISÄLTÄÄ PALJON SPOILEREITA!!!!

Tää on ihan hyvä sarja ja meno tosiaan ollut nyt kolmoskaudella parempi. Mutta tässä sarjassa ärsyttää suunnattomasti todella huonosti kirjoitetut naisosat. Jopa pikkupojastakin kirjoitetaan kykenevämpi selviytymään elävien kuolleiden maailmassa kuin avuttomista ja säälittävistä naisraukoista.

Ensinnäkin Lori... Nainen, joka miehensä "kuoltua", tarrautuu heti tämän parhaaseen ystävään. Sitten saatuaan miehensä takaisin, alkaa varoitella entisen rakastajansa vaarallisuudesta ja mahdollisesta uhasta ja tiuskii muille naisille osallistumattomuuudesta kotitöihin, jos joku nainen olisikin enemmän kiinnostunut kodin puolustuksesta kuin tiskaamisesta ja pyykkäämisestä. Sitten kun aviomies lopulta joutuu seinää vasten kun vaimon ex-rakastaja yrittää tappaa hänet, Lori kauhistuukin miehensä brutaalisuutta aivan totaalisesti. Ja ilmeisesti on pilannut parisuhteensa tällä kauhistelullaan kokonaan tultaessa kolmoskauteen. Huom. tämä nainen siis oli noin järkyttynyt sellaisen miehen kuolemasta, joka yritti raiskata hänet ja tappaa hänen miehensä, ja jota itsekin piti sanomansa mukaan hulluna. Ihan oikeasti??? Hieman vaikea uskoa, että joku käsikirjoittaja on ajatellut tämän olevan hyvä, luonteva reaktio Lorille Shanen kuoleman johdosta miestään kohtaan. :roll: Loppuajan Lori sitten viettääkin märehtimällä kuinka surkea vaimo ja äiti hän onkaan.

Entäs sitten Andrea? Ekat jaksot Andrea käytti aikansa itsemurhaa hautoessa ja sitten loppuajan onkin ollut täysin kierojen miesten vietävissä ja manipuloitavissa. Ensin sekopää-Shanen ja sitten myöhemmin vielä sekopäisemmän kuvernöörin. Ja Andrea uskoo mieluummin sekopääksi tietävänsä Merlen vakuutteluja kuvernöörin hyvyydestä kuin ystäväänsä Michonnea, joka pelasti tämän hengen ja on pitänyt hengissä siitä lähtien. Eli Michonne todellakin ansaitsi ennemmin ystävänsä luottamuksen kuin uusi tuttavuus. Mutta ei... Jos Merle, joka melkein tapatti kaikki ammuskelullaan sarjan alussa nyt sanoo, että kyseessä on hyvä mies, niin kyllä tuo luottokaveri on tässä tapauksessa se vainoharhainen tapaus.

Carol taas on ensin miehensä nyrkkeilysäkki ja tämän kuoltua taas heti hakee uutta miestä Darylista suojelemaan. (Toistuva kuvio?) Kun Carol vihdoin on oppinut ampumaan ja Rick pyytää häntä auttamaan walkereiden tappamisessa, ampuu avuton Carol tottakai heti ensalkuun vahingossa Rickiä melkein jalkaan. Ja ai niin, Andreakin tais ampua Darylia päähän kun oli liian innokas suojelemaan eikä naisparka tajunnut ensin tarkistaa, että oliko kohde oma kaveri vai todellinen uhkaava zombie...

Ja lapsistakin sitten poikalapsi Carl oli ilmeisesti jostain syystä parempi selviämään kohdattuaan walkereita yksin kuin tyttölapsi Sophie, joka päätyi samantien walkeriksi ja siten myös suoraan uhrattavien listalle kun taas Carlista on kuoriutunut kylmähermoinen zombiensaalistaja.

Muutenkin naiset ovat olleet sarjassa lähinnä walkereiden ruokaa eivätkä ole sen suuremmin juonen käänteisiin osallistuneet. Maggie ja Michonne nyt vaikuttavat suhteellisen järkeviltä ainakin vielä (olen vasta kolmoskauden 5. jaksoon asti nähnyt), mutta muuten näyttää kyllä siltä, että naiset on tässä sarjassa kirjoitettu ruikuttajien ja uhrattavien osiin.

Andrean siskon osa oli ihan turha. Samoin Maggien pikkusiskon osa vaikuttaa aivan turhalta juonen kannalta. Näistä varmaan seuraavat kuolijat siis ellei heitä pariteta jonkun tarinan sankarin kanssa kuten Maggien tapauksessa on tehty.

Toivon tähän jatkossa parannusta. Saa nähdä saako...

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja knocker » 06 Joulu 2012 15:56

Nyt on saatu kaikki rästit katsottua. Onpa tullut rutosti pahiksia kyytiin. Aijai, ei malta odottaa seuraavaa jaksoa, toisaalta hyvä jättää tauolle, sen verran monesti tässä on joutunut laittamaan silmät kiinni. [smilie=a_makeitstop.gif]
a walking disaster

Avatar
jetta
Uimavalvoja
Viestit: 416
Liittynyt: 08 Syys 2011 17:41

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja jetta » 10 Joulu 2012 08:49

Midseason finale oli kyllä paras jakso kolmoskaudelta tähän mennessä, oikeastaan koko kolmoskausi on ollut ihan huippu. Menetin uskoni tähän sarjaan kakkoskauden alkupuolella/keskivaiheessa, mutta onneks jatkoin tän katsomista. Päättyi tuollaiseen cliffhangeriin, ja nyt pitäis odotella kaks kuukautta seuraavaa jaksoo. [smilie=thefinger.gif] No, Fox näyttää sunnuntaisin maratooneina 1 ja 2 kaudet ainakin, ehkä se helpottaa jonkun verrran.
what even is reality? who knows? we don't even know if we're in this room. we could be in a turtle's dream in outer space.

Avatar
Mour
Isoveli
Viestit: 1892
Liittynyt: 23 Loka 2008 09:37
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Mour » 10 Joulu 2012 11:48

Kyllä on ollut helkkarin hyvä kolmoskausi tähän mennessä. Kutkuttavaan tilanteeseen jäi viimeisin jakso, joten kyllä on mitä odottaa taas hetki. :thumbsup
Älä hättäile, istu mättäälle, keitämmä kahvit, kyllä se pipo löytyy.

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 11 Joulu 2012 14:06

Samaa mieltä Mourin kanssa. Loistava kolmoskausi on meneillään. Ykköskausi herätti mielenkiinnon, joka sitten tapettiin aika pahasti umpisurkealla kakkoskaudella. Onneksi kuitenkin annoin vielä mahdollisuuden tälle kolmoskaudelle. Jos tässä olis ollu pidempi tauko välissä, niin aika varmasti olis jäänyt väliin. Kuinkas pitkä tauko tässä nyt muuten on?
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
jyrtam
Merirosvo
Viestit: 1290
Liittynyt: 12 Loka 2005 05:18
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja jyrtam » 11 Joulu 2012 15:50

^ Sarja jatkuu helmikuussa 2013. Tarkempaa päivämäärää ei ole tiedossa.
Huoh. Maailma olisi niin paljon parempi paikka ilman ihmisiä. (Mika Viljanen)

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 11 Joulu 2012 16:16

^Joo, tutkiskelin vähän itekin. IMDb:n mukaa toka jakso tauon jälkeen tulee 17.2., joten sillon saattais tulla seuraava jakso FOXilta.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

mirian
Pääohjaaja
Viestit: 2210
Liittynyt: 29 Marras 2009 04:11

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja mirian » 21 Joulu 2012 23:02

Päätuottaja(?) Showrunner vaihtuu ensi kaudelle. Glen Mazzara, joka astui puikkoihin kun entinen tuottaja sai potkut kesken kakkoskauden, on jättämässä sarjan taiteellisten erimielisyyksien vuoksi :

http://tvline.com/2012/12/21/walking-de ... a-leaving/

Juttua edellisen showrunnerin, Frank Darabontin, potkuista:
http://www.hollywoodreporter.com/news/w ... red-221449

Aika tiuhaan tahtiin tää kanava näyttää vaihtavan tuottajia. Ehkä tuo kakkoskausi sitten tökki ja hidasteli juurikin tuon äkillisen tuottajan vaihdoksen takia. Kolmoskausi, joka oli kokonaan nyt pois lähteneen Mazzaran käsialaa, taasen oli mukavan tiivistahtinen. Toivottavasti uus tyyppi jatkaa samaan malliin.

Avatar
jyrtam
Merirosvo
Viestit: 1290
Liittynyt: 12 Loka 2005 05:18
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja jyrtam » 14 Tammi 2013 16:54

^ Tuo pitää paikkansa. Tämän vuoden ensimmäinen jakso tulee USA:ssa 10.2. ja FOXilta viikon päästä 17.2.
Huoh. Maailma olisi niin paljon parempi paikka ilman ihmisiä. (Mika Viljanen)

Avatar
tuusannuuska
Kunniajäsen
Viestit: 7896
Liittynyt: 30 Syys 2007 00:24

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja tuusannuuska » 16 Tammi 2013 07:38

Olipas se toiminnantäytteinen kolmoskauden puolikas, hyvä että on päästy takaisin tähän kunnolliseen rytmiin missä tapahtuu ja asiat etenee. Mutta...

Menee hermo kun suurin osa porukasta on edelleen täysiä idiootteja! Miten voi olla, että noi ei VIELÄKÄÄN osaa sulkea ovia perässään kun ne pakenee walkereita tai miksei jokaisella jo ole vakioaseena jotain mikä ei kuluta ammuksia (puukko nyt on vissiin kaikilla, mutta joku hiilihanko, viidakkoveitsi tai kirves voisi olla kätevä myös)!? Ja hei, jos ei ole 8 kuukauden vaeltelun jälkeen vieläkään törmännyt yhteenkään apteekin tai ensiapuaseman tapaiseen josta löytyisi mm. antibiootteja niin aika huono tsägä saa käydä. Eikä sitten tullut mieleenkään valmistautua sen vauvankaan syntymiseen ajoissa... Ja ostoskeskuksistakin keksitään mukaan otettavaa vaan ostoskorillisen verran, morjens.

Mutta kuten ennenkin todettu, on se vaan silti hyvä sarja, vaikka huutaisikin jotain järjen ääntä touhuun, mielellään naishahmon muodossa (niitä avuttomia ja idiootteja on jo nähty riittävästi, Michonne olisi voinut olla hyvä tässä jos se ei olisi niin yli-kaikkea).
The reason I swear so much is because fuck you.

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 6644
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Risto » 04 Helmi 2013 21:34

Tää jatkuu muuten Sunnuntaina! Masentava tämmönen tauko.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja knocker » 15 Helmi 2013 10:32

Ensi sunnuntaina siis jatkuu uusilla jaksoilla.
a walking disaster

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 15 Helmi 2013 11:34

knocker kirjoitti:Ensi sunnuntaina siis jatkuu uusilla jaksoilla.
Ja uusinnat perjantaisin 21.55 ja lauantaisin myöhäisleffan jälkeen.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
BuZu
Taivaan iskä
Viestit: 4445
Liittynyt: 08 Elo 2007 18:15
Paikkakunta: Jyväskylä/Pielavesi
Viesti:

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja BuZu » 05 Maalis 2013 16:26

Kaikki jaksot on tullut katsottua ja olen pitänyt sarjasta.
Kakkoskausi oli uskomatonta nysväämistä, mutta onneksi kolmoskausi on edennyt lupaavasti.
Seuraava sisältää spoilerin eilen USA:ssa tulleeseen jaksoon. Sarjan pahin inhokki Michonne näyttää onneksi muuttumisen merkkejä, tähän asti se on ollut typecastattu mulkoileva, vittumainen bitka, joita on joka sarjassa.
:Love: Merve, Mia, Heidi
:tu Ruzbah
:twisted: Daiju

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 6644
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Risto » 07 Maalis 2013 21:51

Viime sunnuntain jakso oli yksi parhaimmista mitä tästä sarjasta on nähty. Vihdoinkin selvisi se että mitä Morganille tapahtui. Olen odottanut tätä hetkeä jo sieltä ekalta kaudelta lähtien, joten kiva että selvyys saatiin vihdoinkin. Tuntuihan toi jakso vähän irralliselta, kun keskityttiin vain muutamaan hahmoon eikä juoni sinällään edennyt mihinkään. Mutta en valita, koska toi vaan oli niin hyvä jakso.

Avatar
jetta
Uimavalvoja
Viestit: 416
Liittynyt: 08 Syys 2011 17:41

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja jetta » 25 Maalis 2013 11:29

Ihan hemmetin tylsiä jaksoja ollut nää pari kolme viimistä. Näiden parin viimesen jakson lopussa Rick on pitänyt jonkun puheen, joka saa innolla odottamaan seuraavaa jaksoa ja mitä tulee tapahtumaan, mutta mitään ei tapahdukaan. Toivottavasti toi finale on sit paljon parempi, koska en mä ainakaan jaksa tätä seurata vaan Darylin, Glennin ja Maggien takia, jos nää jaksot on kuollettavan tylsiä. Tää kausi alkoi hyvin mutta on nyt loppua kohden vajonnut kakkos kauden tasolle.

Tässäkin jaksossa ainoat hyvät kohdat oli Glenn & Maggie ja kun Daryl löysi Merlen.
what even is reality? who knows? we don't even know if we're in this room. we could be in a turtle's dream in outer space.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Punde » 26 Maalis 2013 00:01

^ huh, jännä miten eri mieltä sitä voi olla. Uusin jakso oli kauden parhaimmistoa, ja itte teki lähinnä mieli skipata Glennin ja Maggien kohtaukset. Ne ja niiden suhde ei vaan vois vähempää kiinnostaa. Pari edellistä jaksoa tosin oli surkeita.

Merleä ja sen taustaa ja suhdetta velimieheensä syvennettiin jaksossa hyvin, ja Morganjakson jälkeen Michonnea vielä lisää, ja kaikki kohtaukset jossa jompi kumpi oli mukana oli parhautta.

Hyvä jakso. Toimintaa ja dramatiikkaa ja rauhallisetki hetket, poislukien nuoret plaah rakastavaiset, toimi.

edit: vaikka pidän kielitaitoani hyvänä, ni välillä kaipailis subeja Darylin mongerruksille. se vois kokeilla puhumista avaamalla suuta vähän eikä huulten välistä möristen.

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 6644
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja Risto » 30 Maalis 2013 10:53

Hyvä kausihan tää kolmas on ollut, mutta silti mulla on jonkinlainen ähky tätä sarjaa kohtaan. Tykkään ihan vitusti, mutta silti jokin tökkii nykyään enkä meinaa millään saada katsotuksi aina tuoreimpia jaksoja. Onneksi kausi päättyy huomenna ja toivon mukaan seuraava kausi nappais taas vähän paremmin mukaan.

5/5 kuitenkin arvosanaksi.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: The Walking Dead

Viesti Kirjoittaja knocker » 01 Huhti 2013 17:11

Fox teki toistamiseen temput, eli jäi tämäkin tallentumatta. Kesäajasta on pelkästään haittaa! Jäi vielä niin jännään kohtaan viimeksi. Onneksi uusintoja tulee, mutta aika kauan joutuu odottelemaan.
a walking disaster

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “TV-sarjat”