Huippumalli haussa

Seuraatko tosi-tv-sarjoja? Keskustelua kaikista realityistä!
Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 21 Tammi 2013 23:28

Alasia oli hämmentävä kilpailija! Aloin ihan tosissani pitää hänen persoonastaan (nyt kun lopetti ne kamalat huutoraivarit ja muut) ja jotenkin ihana luonnonlapsi. Ulkonäkö oli täydellinen, ja halusin koko ajan olla hänen puolellaan. Jotenkin sitä vaan tiesi että hän kuitenkin möhlii kaiken eikä ehdi minnekään ajoissa, ja tämä pudotuskin oli jotenkin selvä homma. Ei vaan onnistunut kuvassa ja myöhästyi sen 45 minuuttia esittelykäyntireissulta, joten oli aika selvää ettei tuolla näytöllä pysty pääsemään jatkoon.
Luulen että Alasialla on ADHD tai jotain, eikä vaan pystynyt tsemppaamaan. Tai sitten on vaan niin epäkypsä.

Jessican kuva ei myöskään ollut kovin hyvä, ja hänet olisin mieluummin pudottanut kun Alasian, mutta on Jessica silti jatkoonpäässeistä parhaimmistoa. Ei tuo kuvakaan mikään paska ollut, ja parempi se oli kun Alasian kuva. Myönnetään se!

Angelea on niin outo persoona, etten tiedä mikä hän on naisiaan! Ärsyttävän ylimielinen asenne koko ajan, mutta Tyra on oikeassa, että jotenkin surullisenkin oloinen välillä.
Aika huima suoritus kyllä, että kaikki buukkasivat Angelean! Potentiaalia siis löytyy ja paljon.

Kristakin on ärsyttävä persoona, mutta ihan paras kuvissa!

Kaikista parhaan kuvan tällä viikolla sai kuitenkin Raina. Outoa, että pääsi jatkoon vasta kolmantena!

Alexandran kuvassa ei ollut mitään erityisen hienoa. Outoa, että tuomarit tykkäsi! Alexandrakin on aika monta mahdollisuutta jo saanut, eli harmi että onnistui tällä viikolla. Olisin mieluummin hänet halunnut pois kun Alasian, mutta kyllä Alexandra tällä viikolla olikin Alasiaa parempi, vaikka muuten on ollut heikompi.

....

1.Krista
2.Jessica
3.Raina
4.Angelea
5.Alexandra

Avatar
Ancalagon
Isoveli
Viestit: 1607
Liittynyt: 25 Elo 2009 13:08

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Ancalagon » 22 Tammi 2013 11:13

Jes, Alasia tippui. Onnistuihan se ehkä pari kertaa, mutta näinkin pitkälle pääsi vain yleisen huonon tason takia.
orgasmienkeli kirjoitti:Kaikista parhaan kuvan tällä viikolla sai kuitenkin Raina. Outoa, että pääsi jatkoon vasta kolmantena!
Musta tuntuu, että Raina usein kutsutaan "liian myöhään". Ok, Raina on mun suosikki ja en tiedä onko lasit värittyneet, mutta usein tuomariston kehujen määrä ei kompensoidu korkeana sijoituksena. Usein hyvä kuva, joltain keskitasoltaan huonommalta tytöltä menee ohi, niinkuin nyt Alexandra. No, ehkä ne sitten vaan yllättää enemmän ja niiden itsetuntoa yritetään boostata korkealla sijoituksella.

Ja ei se Alexandran kuva edes niin hyvä ollut. Tai siis, asenne ja asento ok, mutta jos kasvoista huomaa ekana sieraimet, niin se ei oo high fashion. Kristan kuvassa vähän sama ongelma. Mutta ehkä se oli vaan arvostetun valokuvaajan näkemys kuvata tyttöjä alaviistosta.

Angelea jatkaa ärsyttämistään. Se on just tommonen aurinkoinen naama potentiaalisille työnantajille, mutta kilpailijoita haukkuu ja puukottaa selkään tilaisuuden tullen mielellään. Argh. Valitettavasti muut ovat niin surkeita, ettei tämän pois tipahtaminen ole ollut lähelläkään.
You know nothing.

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 22 Tammi 2013 15:41

Ancalagon kirjoitti:Musta tuntuu, että Raina usein kutsutaan "liian myöhään". Ok, Raina on mun suosikki ja en tiedä onko lasit värittyneet, mutta usein tuomariston kehujen määrä ei kompensoidu korkeana sijoituksena.


Ainahan nämä on subjektiivisia kokemuksia! Itsekin pidin todella usein Alasian kuvaa parhaana, ja varmasti se vaikutti asiaan että hänen ulkonäkönsä vaan kolahti eniten.

Nyt kuitenkin väittäisin ettei Rainan kohdalla ole pelkästään tuosta kyse.
Itsehän en pidä Rainaa parhaana (koska pidän häntä jotenkin liian tasaisen hyvänä, enkä niinkään huikean hyvien kuvien tuottajana, enkä myöskään oikein pidä häntä karismaattisena, eikä kroppakaan ole paras mahdollinen) mutta tällä viikolla Rainan kuva oli kiistämättä upeampi kun muiden kuvat, ainakin minun mielestäni.
Muutenkin Raina on sen verran varma menestyjä, että olen usein huomannut tuon saman, että pääsee "myöhemmin" jatkoon kun suorituksensa perusteella ansaitsisi päästä.

Ehkä näiltä varmoilta menestyjiltä halutaan vaatia enemmän, tai sitten tuomaritkin kaipaisivat sitä samaa kun minä, että Raina jäisi paremmin mieleen tuolta massasta.
Toisaalta taas Raina on aika kuningatar ulkonäkönsä puolesta, eli kyllä hänet ihan hyvin muistaa tuolta!

Usein hyvä kuva, joltain keskitasoltaan huonommalta tytöltä menee ohi, niinkuin nyt Alexandra. No, ehkä ne sitten vaan yllättää enemmän ja niiden itsetuntoa yritetään boostata korkealla sijoituksella.
Tämä on huomattu niiin monella kaudella! Joku joka on viikosta toiseen bottom2:ssa, tekee ihan keskitasoisen kuvan, mutta yritti heittäytyä siihen, niin heti tuomarit nostavat kuvan korkealle, vaikka kuva ei mikään huippuhyvä olisikaan.
Alexandra on tänä vuonna se, joka pääsee melkein joka kerta jatkoon "ennen kun ansaitsisi".. otetaan nyt esimerkiksi se kierros, jolloin hän kaatui lavalla kaksi kertaa, ja kuvakin oli aika huono, ja silti Alexandra taisi päästä jatkoon jo puolivälissä, vaikka tuolla näytöllä olisi todellakin voinut olla bottom2:ssa.

Ei ne tuomaritkaan tätä ihan objektiivisesti aina katso. Jonkun kun haluavat jatkoon, niin katsovat vähän läpi sormien niitä huonoja puolia kyseisestä kilpailijasta. Enkä nyt edes tarkoita että se kilpailija olisi aina joku josta en pidä! Olihan Aminatkin yksi suosikeistani, mutta aika väkisin nuo tuomarit häntä loppuun asti mukana piti. :imrgreen: Suoritustensa perusteella olisi pudonnut paljon aikaisemmin.
Ja ei se Alexandran kuva edes niin hyvä ollut. Tai siis, asenne ja asento ok, mutta jos kasvoista huomaa ekana sieraimet, niin se ei oo high fashion. Kristan kuvassa vähän sama ongelma. Mutta ehkä se oli vaan arvostetun valokuvaajan näkemys kuvata tyttöjä alaviistosta.
Olen näistä samaa mieltä!
Angelea jatkaa ärsyttämistään. Se on just tommonen aurinkoinen naama potentiaalisille työnantajille, mutta kilpailijoita haukkuu ja puukottaa selkään tilaisuuden tullen mielellään. Argh. Valitettavasti muut ovat niin surkeita, ettei tämän pois tipahtaminen ole ollut lähelläkään.
Tuollainen tyttö on mukana joka ikisellä kaudella! Tuomarit ja muut ammattilaiset pitävät niin ammattimaisena ja ihanana persoonana, mutta kameroille ja muille tytöille kyseinen tyttö on ihan kamala, eikä katsojat näe hänessä sitä ihanaa persoonaa, jota ammattilaiset hehkuttavat.

Varmasti Tyra itsekin on vähän tuollainen. Ohjelmassa vaikuttaa niin ihanalta ja isosiskomaiselta hahmolta, mutta joka paikassa puhutaan että oikeasti Tyra on oikea bitch, joka vaan esittää ihanaa.
En sitten tiedä onko se jotain kateellisten puhetta, mutta en ihmettelisi jos noin kaunis ja menestynyt nainen olisi vähän feikki. :D

Avatar
Ancalagon
Isoveli
Viestit: 1607
Liittynyt: 25 Elo 2009 13:08

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Ancalagon » 28 Tammi 2013 20:54

Tämä jakso ei sisältänyt yhtään yllätyksiä. Tylsähköt tehtävät ja kuvaukset. Pudotus oli ennalta-arvattava ja ihan oikein. Tuntui vähän hassulta se, että Raina tykkäisi vain "romantiikasta ja couture-kuvauksista", onhan hän minun mielestä särmääkin näyttänyt. No, ainahan sitä jotain perusteita keksiä eikä se tän viikon kuva nyt niin hyvä ollut kuin aikaisemmat.

Angelean ja Kristan kukkoilu on niin naurettavaa. Aikuiset ihmiset. Kristakin jotain 24 vuotta... Toivottavasti kumpikaan ei voita. Alexandrakin saisi mieluummin voittaa, vaikka aika vähäisillä onnistumisilla Alexandra on tänne asti päässyt.
You know nothing.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja knocker » 28 Tammi 2013 21:27

Harmi, kun Jessica lähti, ainoa siedettävä tyyppi enää tuolla. Mutta toisaalta, kun kerran on kaupallinen malli, niin töitä luulis löytyvän ja sehän on pääasia.
Tässä vaiheessa haiskahtaisi isosti siltä, että Krista voittaa. Itse en pidä noin kivikasvoisista, mutta eihän sitä multa kysytäkään. Jessican jälkeen miellyttävimmät kasvot mielestäni tuolla on Alexandralla.
a walking disaster

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 28 Tammi 2013 22:35

Harmi että Jessica putosi! Ymmärrän pudotuksen, mutta itse tykkäsin Jessican kuvasta kovasti. Huonoimman kuvan sai kyllä tällä viikolla Angelea.
Kristan kuva oli paras, vaikka en tykkää Kristan kasvonpiirteistä, jotka tuli liian hyvin esiin tuossa kuvassa. Kristan lisäksi Alexandralla ja Jessicalla oli hienot kuvat.

Eniten tässä jaksossa ärsytti Krista ja Alexandra! Uskomattomia ämmiä, enkä olisi Alexandrasta tuollaista uskonut.
Niin ärsyttävä kun Angeleakin on, niin tässä jaksossa hän oli paljon mukavampi kun Krista, joka selvästi puukottaa jokaista ystäväänsäkin selkään, ja tekee sen aina jonkun bitchin kanssa kahdestaan. Kuvottava akka!

Pistetäänpä (huonotasoinen nelikko) järjestykseen...

1.Raina - En olisi kisan alkupuoliskolla (tai edes pari viikkoa sitten) uskonut, että Raina on vielä jossain vaiheessa kisaa suosikkini. Toki Rainalla on hienot kasvot, mutta jotain silti puuttuu.
Toisaalta Rainassa on paljonkin särmää, mutta jotain hyvin tylsääkin hänessä on. En oikein osaa selittää sitä, mutta ei tämä tyttö ainakaan minua inspiroi millään tavalla. Hienoja kuvia silti, ja ainoa siedettävä persoona tuolta.

2.Krista - Veistoksellisen näköinen nainen, jolla on tyylitajua, ja joka menestyy kuvissa ja tehtävissä erinomaisesti! En silti erityisemmin pidä Kristan veistoksellisista kasvoista. En näe niitä kauniina!
Sopii silti malliksi, vaikka onkin niin ärsyttävä biaaatch etten haluaisi nähdä hänen omahyväistä naamaansa enää kertaakaan, joten toivon ettei voita koko paskaa. Pelkään silti että voittaa, kun on niin taitava!

3.Angelea - Sama juttu kun Kristassa, että kasvot jää kyllä mieleen, ja niissä on jotain erityistä, mutta itse en vaan erityisemmin pidä. Onhan Angelea hitusen Kristaa miellyttävämmän näköinen, mutta kuvissa hän taas ei loista samalla tavalla. Muutama kuva Angeleasta on jopa erittäin rumia, vaikka toki enimmäkseen on onnistunut hyvin.
Angelea kyllä osaa esittää tuomareille ja asiakkaille mukavaa ja hauskaa persoonaa, mutta todellisuudessa vaikuttaa umpimädältä. En tosin tiedä onko hän Kristaa yhtään pahempi! Tuskin on.

4.Alexandra - Luulin että plussa-pisteitä jaetaan vaan K-kaupoissa, mutta niitähän jaetaan myös Jenkkien Huippiksessa! Alexandra ei tällaisella menestyksellä olisi ikinä päässyt yhtä pitkälle, jos olisi laiha malli.
Oikeastaan tänään oli ensimmäinen kerta, kun Alexandran kuva oli hyvä. Ei siis millään tavalla ole ansainnut paikkaansa kärkinelikosta, ja sen lisäksi alkoi tässä jaksossa vaikuttaa vielä ärsyttävältä akalta.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja knocker » 28 Tammi 2013 22:41

^ Mä kypsyin Rainaan tällä: "mutaa hiuksiin, voiku ihanaa!" - yms. teeskentelyllä.
a walking disaster

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 28 Tammi 2013 22:53

No juu, ei täällä enää ole ketään erityisen huikeaa persoonaa mukana. Raina näistä on ainoa siedettävä (eli ei ole ihmishirviö) mutta enpä hänestäkään mitään irti saa, ja vähän lässynlässyn-tyylinen persoona.

Yleensä on kuitenkin joku ihana persoona mukana, jonka puolella kaikki sympatiat on. Tänä vuonna ei sellaista ole!

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 8346
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 01 Helmi 2013 17:29

Ei nyt liity ihan tähän otsikon mainitsemaan formaattiin, mutta mainitaan nyt kuitenkin että Foxilla on näköjään menossa joku Viivi Pumpasen ( :love61: ) juontama mallihakuohjelma nimeltään Viivin mallijahti. Ei kyllä haisuakaan millon lie alkanut. Lieneekö joku katsonut? Ihan sattumalta huomasin kun katoin Wipeoutia äsken.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
Ancalagon
Isoveli
Viestit: 1607
Liittynyt: 25 Elo 2009 13:08

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Ancalagon » 04 Helmi 2013 20:50

^ Mainokset on tullut bongattua, mutta itse ohjelmaa ei. Viivi ei vaikuttanu kauheen vakuuttavalta mainoksissa. Tuskin kauhean pitkää on pyörinyt?

Tämä tuplapudotus olisi saanut tulla aikoja sitten. Viimeistään silloin kun Anslee ja Alexandra olivat viimeiset kaksi ja Anslee putosi. Onneksi oikeat pääsivät jatkoon, Rainan puolesta kyllä pelkäsin. Onneksi Alexandran pari onnistunutta kuvaa ei riittänyt viemään häntä finaaliin, enimmäkseen on kumminkin ollut tosi huono.

Varmaan Kristasta leivotaan voittaja... edelleen kumminkin Rainan puolella.

Angelea ei ollut ihan niin paha kuin pelkäsin, mutta suurin osa hänen puheistaan ja teoistaan kauden aikana oli ilmeisesti leikattu pois. Onneksi!
You know nothing.

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 11 Helmi 2013 19:31

Viime viikon jaksoa ehdin vielä kommentoimaan ennen viimeistä finaalia!

Eli siis ihan kaikkien neljän kuvat oli huonoja. Alexandran kuva oli kaikista paskin, joten hän ei lunastanut minun silmissäni paikkaansa edes kärkinelikosta. Pääsi pidemmälle kun ansaitsi!

Rainan kuva oli ehkä paras, mutta se ei ollut ruman kaunis, kuten kuvan piti olla. Kristan kuva oli ruma ja mallimainen, joten onnistui hyvin, mutta itse en tykännyt siitä kuvasta ollenkaan.

Angelea oli parissa viimeisessä jaksossa ihan mukava, mutta oli muutamassa jaksossa niin kammottava, ettei onneksi voittanut.
Joku Angeleassa kuitenkin miellytti, jos ihan puhtaasti ulkonäköä ajattelen! Opin ehkä pitämään häntä mallimaisen kauniina.

Luultavasti Krista voittaa. Hyvinhän Krista on pärjännyt ja kuvat on olleet joukon parhaimmistoa. Kristalla on paljon palkintotehtävistä ja parhailla kuvilla ansaittuja koruja yms, joten aika hyvin rikastui ohjelman ansiosta.
Ärsyttävä akka se silti on.

Avatar
Ancalagon
Isoveli
Viestit: 1607
Liittynyt: 25 Elo 2009 13:08

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Ancalagon » 11 Helmi 2013 22:03

No Kristahan sen voitti. Tuomareiden puheista päätelleen Andre taisi olla ainut, joka oli enemmän Rainan puolella.

Ensi viikolla kertaus/muistelu/uusia pätkiä -jakso, jonka taidan jättää suosiolla katsomatta. Sen jälkeen alkaisi jo seuraava 15. kausi...
You know nothing.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja knocker » 11 Helmi 2013 22:10

^ Mulle taas jäi olo, että Andre olis ollut nimenomaan Kristan puolella, samoin Ms Jay.
Mutta tätä katsojaa ei miellyttänyt kumpikaan finalisti ja niistäki vähemmän mieleinen sitten voitti. Siinä mielessä tää tais olla surkein katsomani kausi mun silmissä.
Onkohan seuraava kausi jo se, missä vanhat vakkarituomarit menee vaihtoon? Andre ei toivottavasti ainakaan jatka. En tykkää yhtään.
a walking disaster

Avatar
Ancalagon
Isoveli
Viestit: 1607
Liittynyt: 25 Elo 2009 13:08

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Ancalagon » 11 Helmi 2013 22:19

^ Ei vielä. Seuraava kausi on 15. kausi ja tämän uutisen mukaan Nigel sanoo "- Paljon onnea sille henkilölle, joka tulee tilalleni. Voisin kuvitella, että on vaikeaa korvata sellainen, joka on tehnyt sarjaa jo 19 kautta." eli muutama kausi pitää näitä naamoja Suomessa kestää.

Tämän kauden myötä olen yhä enemmän sitä mieltä, että tuomarit vaihtoon vaan. Vielä kun Tyra saataisiin vaihdettua. Todella surkea kausi.
You know nothing.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja knocker » 25 Helmi 2013 23:43

Nyt näyttää siltä aloitusjakson perusteella, että mukana on pahimmat biatchit evö.
a walking disaster

Avatar
Ancalagon
Isoveli
Viestit: 1607
Liittynyt: 25 Elo 2009 13:08

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Ancalagon » 26 Helmi 2013 08:35

Mistä ne löytää noi mustat bitchit? Yksi huutaa kurkkusuorana, ettei me olla kaikki stereotyyppisiä ja samanlaisia, mutta ohjelman perusteella ainakin hän kuului stereotyyppisesti rääkyvien mustien naisten kategoriaan.

Kauden tasoa on "nostettu", ja voittaja saa kansikuvan Italian Vogueen. Ei se tason nousu ehkä kisaajissa kauheasti näkynyt, vaikka yleinen taso on ehkä viime kautta korkeampi. Mallinnäköisiä oli useampi, mutta sitten oli niitä ehdottomia eiei-tapauksia (esim. se musta tyttö, joka oli aikaisemminkin yrittänyt). Onneksi sentään se Jordan jätettiin rannalle, vaikka itkusta päätellen oli sekin yksi feikki: esitti ettei kiinnosta mutta silti kiinnosti.

Niin ja jottei viestiäni pidetä mustia naisia mollaavana, niin ne siskokset oli kyllä hauskoja.
You know nothing.

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 26 Helmi 2013 15:58

Minusta taas Jordanin pudotus oli oikea oikeusmurha! Olisi ehdottomasti ansainnut paikkansa kilpailussa. Eihän Jordan edes missään kohtaa sanonut ettei juttu häntä kiinnosta..? Puhui pelkästään ettei tykkää kulkea massan mukana, eikä ole kiinnostunut kulkemaan muodin mukana. Ilmeisesti se sitten on sama asia kun se ettei kiinnosta mallin työ..
Joka tapauksessa, hänen putoamisensa harmitti suuresti. Toivottavasti hakee ensi kaudelle mukaan ja Tyra tajuaa ottaa hänet mukaan.

Siskokset oli myös ihania. Onneksi molemmat pääsi mukaan!
Pitkä laiha tyttö jäi myös hyvin mieleen, niinkun myös kikkarapää-blondi, josta tuli paljon paremman näköinen kun kasteli tukkansa.

Aikamoisia turhakkeita taas valittiin mukaan kuitenkin. Ja tuo äänekäs musta tyttö kyllä ärsytti, eikä ollut edes kaunis! Pisteitä laski myös se, että on dissannut Isista 11.kaudella. :D Isis on ihana nainen ja on ylimääräisestä härpäkkeestään huolimatta paljon kauniimpi ja upeampi kun tämä musta tyttö.

Avatar
FankiKitsune
Big Brother
Viestit: 6042
Liittynyt: 27 Marras 2010 16:04

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » 26 Helmi 2013 20:56

Pärähti taas uus kausi käyntiin. Nyt ei ollu sellasia, jotka ois ihan heti päätyny inhokiks. Vähän inhottavia tyyppejä, mut ei inhokkeja.

Totuttuun tapaan laitan kisaajat ja kuvaukset, tää ei oo siis mun lista:
Chris ja Terra (tummaihoiset siskokset)
Ann (pitkä nörttimäinen)
Chelsey (paljon pisamia)
Jane (kulmikkaat kasvot)
Kayla (kiharatukkainen blondi, jota käskettiin kastelemaan hiukset, lesbo)
Kacey (tummaihoinen äänekäs tyttö)
Anamaria (lähes anorektikko)
Esther (jättitissit)
Liz (miehekkäät kasvot)
Rhianna (hippimäinen)
Lexie (Uma Thurman look-a-like)
Kendal (ujolta vaikuttava pitkä ja kapea, ryhdikäs tummaihoinen)
Sara ("barbie")

Osasta oli vaikea laittaa kuvausta ku ei oikein tullu mieleen. Sara oli ainut joka piti tarkistaa netistä.
That damn fox!

Kuva

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 26 Helmi 2013 22:40

Kiitos Jonksulle kuvauksista! Nyt taas voi aina tarkistaa kenestä on kyse, kun pelkän nimen oppimiseen menisi muuten hetki.

Kaceyn, Anamarian, Lexien, Saran ja Lizin olisin suosiolla jättänyt pois kisasta ja ottanut Jordanin heidän tilalleen. :D

Avatar
Ancalagon
Isoveli
Viestit: 1607
Liittynyt: 25 Elo 2009 13:08

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Ancalagon » 04 Maalis 2013 21:04

Hyvät määritelmät Jonksu. Kaylan määritelmäksi voi lisätä lesbo. Hänestä tuli yksi suosikeistani. Tykkään myös pitkästä Annesta.

Näytös oli ihan hauska, vaikka todella monta surkeaa kävelijää oli. Sieltä olisi pari voinut tiputtaa ihan tuon perusteella. Eikös joskus olekin pudotettu jonkun kävelytehtävän seurauksena yksi pois? Tuntuu ettei kävely ole kauhean korkealla tässä jenkkiversiossa, siis vaikka siitä puhutaan niin selkeästi huonoja kävelijöitä ei pudoteta, elleivät ole kuvissakin surkeita (usein kyllä ovat).

Ensi viikolla muodonmuutokset! Se lappu on varmasti huijausta, tytöt pillittää jo etukäteen. :D
You know nothing.

Avatar
FankiKitsune
Big Brother
Viestit: 6042
Liittynyt: 27 Marras 2010 16:04

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » 04 Maalis 2013 21:49

Anamaria lähti ihan oikeutetusti. Röyhkeä ja suorastaan anorektisen laiha. Eikä siinä ollu mitään erikoista. Ehkä vähän Lady Gagamaiset kasvot, mut eipä oikein muuta. Sai mennäkin. Tykkään Kaylasta ja Lizistä tosi paljon ja jonkun verran oudolla tavalla Ann on myös hyvä, vaikka ensimmäinen ajatus oli, että liian hirveän näköinen.

Sit jos taas kerran vääntäis jonkunlaista listaa:

1. Kayla
2. Liz
3. Ann
4. Chris
5. Rhianna
6. Lexie
7. Terra
8. Jane
9. Chelsey
10. Kacey
11. Esther
12. Kendal
13. Sara
That damn fox!

Kuva

Tapetti
Juontaja
Viestit: 1002
Liittynyt: 02 Syys 2005 20:54
Paikkakunta: Rantaviivan vieressä

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Tapetti » 04 Maalis 2013 22:19

Hetikö alko uusi? Tietääkö kukaan mitään mahdollisista uusinta-ajoista/kanavista tai onko sellaisia, kun en pääse telkun ääreen tuohon aikaan? Google ei kertonut ja laiskottaa selata telkku.comista koko viikko läpi.
Voin kyllä myöntää olevani väärässä, mutta sitten me olemme molemmat väärässä

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tosi-tv”