Tanja Westerlund

Keskustelua Suomen Big Brotherin asukkaista.
Vastaa Viestiin

Arvosanasi Tanjalle?

Äänestys päättyi 25 Joulu 2011 23:11

5 - Suosikki
117
18%
4
100
16%
3
86
13%
2
65
10%
1
67
10%
0 - Inhokki
209
32%
 
Ääniä yhteensä: 644

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 13 Joulu 2011 14:04

Miksi ihmeessä jotain leikkuulautaepisodia muistellaan vieläkin? :shock:
Siinä kohtaa Tanjaa oikeasti hävetti oma käytös! Ja muutenkin Tanja pyysi esim. Sebulta anteeksi ennen kun Sebu häädettiin.
En sanoisi Tanjaa todellakaan kusipääksi, kuten montaa muuta taas sanoisin.

Joku otti Marikankin esimerkiksi, ja hän nyt varsinkin oli sellainen tapaus, jota oikeasti kohdeltiin talossa huonosti. Ihan ansaitustikin oli suosittu, kun oli ihanan oloinen ihminen ja talossa taas pahasti sorsittu!
Tanja toki monessa kohtaa käyttäytyi Marikaa huonommin, mutta oli Tanjallakin YLEENSÄ hyvä syy olla vittuuntunut.

Avatar
Taika
Isoveli
Viestit: 1594
Liittynyt: 10 Loka 2009 20:54
Paikkakunta: Salo

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Taika » 13 Joulu 2011 14:20

Tanja oli hyvä asukas jo siitäkin syystä, ettei ollut vannoutunut BB-fani ja formaatin tuntija ja pyrkinyt toteuttamaan hyväksi havattuja tapoja talossa. Tanja kulki omia polkujaan ja välillä ne aiheutti kyllä minussakin myötähäpeää ja ärsyyntymistä. Enimmäkseen se oli kuitenkin piristävää vaihtelua näihin pelikirjat taskussa kulkeviin asukkaisiin.

Tanja oli ihmisenä ihan jees. Toivon, ettei ollut kaikissa poliisivastaisuuksissaan ja muissa mun arvomaailmaa vastaan sotivissa asioissa ehkä ihan niin jyrkästi tosissaan, kuin monet luulevat. Musta Tanja nimenomaan oli niinku-siis-silleen-tavallaan vähän kaikkee mieltä kaikesta, eikä tosiaan ajatellut mistään asiasta täysin mustavalkoisesti puolesta tai vastaan. Tanjallahan kului puolet kaudesta selittäessään niinku-siis-silleen-tavallaan-kuitenkin-mut-joo monia puolia kaikista asioista, joten on musta kummallista, että juuri näissä negatiivisissa asioissa Tanjan ajateltiin olevan vain yhtä tarkkaa ja tiettyä jyrkkää mieltä jostain asiasta. Ehkä Tanjan olisi pitänyt viljellä vielä parit ehkä-niinku-tavallaan-silleet, että olis uppiniskasimmatkin tajunneet.

Tanja ei ehkä ihan tiennyt minne lähti läpällä ja siitä syystä turnauskestävyys ei kestänyt loppuun asti. Kiitos kuitenkin mukana olosta, teit tästä kaudesta katsottavan Oskarin häädön jälkeen. :tu
Kuva

Avatar
Anira
Ohjaaja
Viestit: 1073
Liittynyt: 02 Marras 2010 10:32

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Anira » 13 Joulu 2011 20:40

Mä oon ihan inlööv luettuani +358 miehen laittamia kommentteja Tanjalle fb:ssä. :in love: Yleensä pidän tollasta vähän ällösöpönä, mutta nyt en sano muuta kuin että onnea Tanjalle ja miehekkeelle! <3 ;)

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 13 Joulu 2011 21:00

^ Se on hyvä että Tanjalla on vielä yli kolmen kuukauden jälkeen mies odottamassa, samoin kun ystävät! :tu Moni on sitä miettinyt myös täällä, että kuka tuollaista kestäisi, mutta nyt ainakin voi sanoa että FB todistaa Tanjalla olevan hyvät verkostot!

Toivottavasti menee hyvin miehen kanssa!

Avatar
rubyblue
Isoveli
Viestit: 6938
Liittynyt: 01 Syys 2011 09:48

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja rubyblue » 13 Joulu 2011 21:03

Tanja oli kauden ailahtelevin asukas. Minunkin listoillani Tanja sahasi useaan otteeseen. Loppujen lopuksi kuitenkin kauden värikkäimpiä asukkaita, joita ilman kausi olisi ollut tylsä. Tanjan sarkastista huumorintajua eivät kaikki talossakaan tuntuneet aina tajuavan, sama juttu taisi olla myös kotikatsomoissa. Ehkäpä kauden aidoin asukas.

Loppuarvosana: 4
Jokaiselle jotain on ei mitään kellekään.

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja knocker » 13 Joulu 2011 22:25

Anira kirjoitti:Mä oon ihan inlööv luettuani +358 miehen laittamia kommentteja Tanjalle fb:ssä. :in love: Yleensä pidän tollasta vähän ällösöpönä, mutta nyt en sano muuta kuin että onnea Tanjalle ja miehekkeelle! <3 ;)
Kiva kuulla. :tu ei se +358 varmaan niin kauhee ookkaan, mitä täällä jonkun verran sai lukea. ;)
a walking disaster

Avatar
Wicker Man
Isoveli
Viestit: 3359
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 14 Joulu 2011 00:26

Tanjasta en pitänyt alussa ollenkaan. Vaikutti erittäin vittumaiselta asukkaalta heti ekasta illasta lähtien.
Muutamien viikkojen jälkeen tämä lähti kuitenkin nousemaan ylöspäin. VAlitettavasti vain viimeisten viikkojen vittuilut ja märisemiset pudottivat alkusijoilleen eli nollille. Tanja oli kauden keskivaiheilla erittäin viihdyttävä asukas. Paljon oli hyvää läppää. Mutta valitettavasti paljon oli myöskin aivan liikaa vittuiluja ja angstailuja. Näistä minä sitten hänet tulen muistamaan.
Putosi kahden viimesen viikona aikana 4>0

Loppuarvosana: 0

Avatar
FankiKitsune
Big Brother
Viestit: 6042
Liittynyt: 27 Marras 2010 16:04

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » 14 Joulu 2011 01:01

Tanja oli alussa itselleni ihan sama – tyyppi. Myöhemmin tästä paljastui enemmän, persoona avautui enemmän ja avoimempi. Pidin Tanjasta ihan hulluna loppuun asti ja toivoinkin hänen pääsevän finaaliin asti, näin kävi! Tanja oli ehdoton suosikkini koko kauden ajan. Tanja kilahteli kyllä, mikä ärsytti, mutta silti toivoin hänen piristyvän ja onneksi piristyikin. Onneksi katsojat äänestivät juuri Tanjalle PS3:sen, se tulee olemaan hieno lahja Ammulle.

Tuotanto pelasi ehkä liikaa Tanjaa ulos, mm. pienillä vaatteilla ja repimällä huumoria kaikesta, mikä ei olisi saanut huumoria olla. Oli hienoa, että Tanjan idoli Petri Nygård kävi keikalla ja Pesässä, jossa Tanja sai pusun ja nimmarin Petriltä ja jutella tälle. Tanja oli vähän hälläväliä, eikä pahemmin säännötkään kiinnostaneetkaan, mut mitä sitte? Ihan läpällähän Tanja tuolla talossa olikin ;) Tanja repi hyvin huumoria vähän kaikesta, jaksoi olla oma itsensä, eikä antanut kenenkään jyrää ylitseen. Tunteet hyvin näyttävä, antoi tulla takaisin, vaikka välillä mököttikin yksinään. Varsinkin Sebastianin häädön jälkeen Tanja hyvin aikuismaisesti käyttäytyi, eikä alkanut huutamaan, kuten Suvi teki.

Tanjan ehdottomia ansioita oli Laatikkoleikki, monet yksinpuhelut kännissä, Isoveljen haastaminen, kukapa ennen on noin kovasti haastanut Isoveljeä ja kovin äänekkäästi päiväkirjahuoneessa haistattanut päin naamaa ja haukkunut homoksi? :D Muut ne vaan yrittää olla nättejä ja hyvin käyttäytyviä isoveljen edessä :) Mutta Tanja antaa tulla takaisin samalla mitalla, mitä Isoveli hänelle suoltaa!

Itse pidin Tanjasta, enkä voi kyllä sanoa, että oli ansiotani, mutta itse äänestin Tanjaa finaaliviikolle turboilla ja sinnehän se pääsikin ja liian varma voittajaehdokas Sebastian putosi!
Tanja oli ehdottomasti tämän kauden aidoin ja värikkäin asukas, joka ei jättänyt ketään kylmäksi! Arvosana 5+++++!!!!!

Kuva
That damn fox!

Kuva

Avatar
omelia
Voittaja
Viestit: 707
Liittynyt: 26 Syys 2010 19:17

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja omelia » 14 Joulu 2011 02:53

Kiitos Tanjalle mukana olosta, vaikkei suosikkiasukkaisiini mitenkään kuulunutkaan. Enkä vain edelleenkään käsitä miten tämä pääsi luiskahtamaan finaaliin Sebastianin sijaan, jolla oli moninkertaisesti enemmän kannattajia ja ihan pelkkä täyteasukas ja statistihan Tanja koko finaalissa olikin, että sikälikin harmittaa, että finaaliin Tanja sekä Ben edes pääsivät, Sebastianin pääsy olisi tuonut sentään jotain jännitystäkin koko finaaliin toisin kuin nämä häntäpään täyteasukkaat.

Olihan Tanja satunnaisesti ihan hauskakin, mutta useimmiten en vain päässyt Tanjan ns. huumoriin sisään ja muutenkin hän oli liian erilainen ihminen kuin minä ymmärtääkseni tai jaksaakseni häntä sen kummemmin. Jossain keskivaiheessa kautta, kun Tanjalla oli vielä ns. langat kasassa ihan pidinkin hänestä, mutta loppua kohden meni aina vain enemmän alamäkeen alkaessaan puhumaan nimeämisistä ja syyttelemään vainoharhaisesti turhaan kanssa-asukkaita nimeämispisteiden antamisesta. Jos on läpällä talossa niin silloinhan ei edes pitäisi olla mitään väliä vaikka saisi tusinan nimeämispisteitä ja vaikka häädettäisiin talosta, eli oikeasti tuo "ihan läpällä"-heitto on Tanjalta vain sellainen varokeino, että jos sattuukin tipahtamaan niin enhän mä edes tosissani siellä ollut, mutta kyllähän sen näki, että ihan kilpailemassa Tanja talossa oikeasti oli eikä siinä mitään, mutta voisi sen reilusti myöntää. Ilkeämieliset piikittelyt ja kykenemättömyys selvittää konfliktitilanteita eivät Tanjassa myöskään ihastuttaneet, pidän enemmän positiivisista ihmisistä ja minulle katsojana Tanjasta ei välittynyt kovinkaan useasti sellainen kuva, että hän olisi ollut positiivinen ja nauttinut talossa olosta. BB:kin näytti pelkäävän Tanjaa ja antoi tämän rikkoa toistuvasti sääntöjä puhumalla kameroille, olla osallistumatta tehtäviin, haistattelemalla päiväkirjahuoneessa, viestittämällä ulkomaailmaan ja puhumalla päiväkirjahuoneasioista ilman rangaistuksia, niinpä Tanja lopulta pyörittikin koko taloa kiukuttelullaan. Loppua kohden Tanjan talossa olo meni sitten yhä vain enemmän esittämiseksi kaikkine itsesääleineen, kameroille puhumisineen yms.

Talo ei tainnut Tanjaa kasvattaa mitenkään, kuten monille asukkaille usein käy ja kuten jossain vaiheessa ehdin jopa ounastella Tanjan kohdalla jotain kasvutarinaa, mutta toivon, että Tanja jossain vaiheessa tajuaa oman käytöksensä vaikutuksen kanssaihmisille, ehkä vaikka katsomalla klippejä itsestään talossa. Talo ei ollut Tanjan paikka, mutta mistäpä hän sen olisi voinut tietää ennen kuin oli kokeillut. Toivon Tanjalle hyvää jatkoa ja, että nyt talosta päästyä osaa katsoa elämää positiivisessakin valossa.

Avatar
pantsepantse
Tuotantoassistentti
Viestit: 55
Liittynyt: 22 Syys 2011 10:09

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja pantsepantse » 14 Joulu 2011 10:36

Tanja oli mun tän kauden ylläri-suosikki! Kun oli ekaa kertaa häädössä, olin sitä mieltä, että sais painua sinne, mistä tulikin. Yhtäkkiä mä sitten huomasinkin, että tykkään Tanjasta tosi paljon! Varsinkin helvetti-viikko ja sitä seuraava aika oli mun silmissä Tanjan kulta-aikaa.

Ihan mahtavaa huumoria aina ajoittain ja kilahduksetkin suurimmaksi osaksi viihdyttäviä! Oli lojaali kavereitaan kohtaan ja yritti tulla kaikkien kanssa toimeen. Hauskin yksittäinen tapahtuma oli se yksinpuhelu kameroilla, jossa naittoi niitä toisillensa :) Mä en siinä nähnyt ruutuajan hakua vaan hauskassa humalassa olevan ihmisen.

Miinuksena kilahdukset äänestykseen joutumisesta. Joo, ei se varmaan kivaa ole, mutta meni vähän yli. Jälkikäteen ehkä näkee, että osaan äänetyksistä joutui limajengin takia, eikä välttämättä sen takia, ettei siitä oltais tykätty.

Avatar
Cheri
Pihatonttu
Viestit: 1459
Liittynyt: 12 Elo 2011 18:37

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Cheri » 14 Joulu 2011 18:12

Kauden kilahtelija ;)

Tanjasta en tykännyt paljon yhtään alkuun, oli todellinen ylläri että Tanja teki myöhemmin täyskäännöksen.

Yksi syy siihen oli varmaan se, ettei Tanja lähtenyt talossa toisten mustamaalailuun tai seläntakanajauhamiseen vaan oli reilu ja halusi tulla kaikkien kanssa toimeen, oli muut Tanjasta sitten mitä mieltä tahansa.

Tanjan itseironinen huumori oli parhaudessaan hauskaa, mutta joskus tuntui menevän itsesäälinkin puolelle, varsinkin lopua kohden. Tanjan PK klipit olivat silti kauden hauskimpia :tu
Tanja kesti myös Helvettiviikona vaikka alussa näytti siltä että tyttö lähtee ovet paukkuen ulos.

Loppua kohden huolestuin Tanjasta ja olin sitä mieltä että ehkä olisi parempi jos Tanja kävisi käynnistämässä sen 24h käyntiin. Onneksi tyttö kuitenkin piristyi, mutta tuntui silti ottavan pienetkin asiat aika vakavasti. Tanjalla oli myös mielenkiintoisia mielipiteitä, vaikka joskus jutut menivätkin yli ja BB antoi noottia.

Loppuarvosana: 3 (½)

Avatar
Mour
Isoveli
Viestit: 1892
Liittynyt: 23 Loka 2008 09:37
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Mour » 15 Joulu 2011 11:44

Tanjalle kävi juuri niin tylsästi kuin en olisi uskonut. Alun hiukan epävarmasta, mutta kiehtovan omalaatuisesta läpänheittäjästä talon pahimmaksi hajoilijaksi ja tunnelmanlatistajaksi. :( Korkeimmillaan Tanjan pisteet olisivat huitelivat mitä vahvimmassa vitosessa, mutta lopulta pistetili jäi laihaksi niin kuin finaalitulos osoitti.

Tanja oli erittäin potentiaalinen voittajasuosikki siinä vaiheessa, kun vihdoin jossain kohtaa maltoin riisua vaaleanpunaiset Sebastian-lasit ja perehtyä paremmin muihinkin. Homma kuitenkin kusi ja muutamien loistoheittojen ohella mieleen jäi lähinnä naama norsun vituralla, peiton alla möllöttävä itkuiita.

Lopulliset pisteet: 2p.
Älä hättäile, istu mättäälle, keitämmä kahvit, kyllä se pipo löytyy.

Avatar
Puumuna
Voittaja
Viestit: 727
Liittynyt: 17 Joulu 2009 16:17

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Puumuna » 15 Joulu 2011 13:11

Mour kirjoitti: Tanja oli erittäin potentiaalinen voittajasuosikki siinä vaiheessa, kun vihdoin jossain kohtaa maltoin riisua vaaleanpunaiset Sebastian-lasit ja perehtyä paremmin muihinkin.
Kun Tanja lopulta malttoi riisua Sebastian-lasit, hän paljastui lähes sokeaksi. Lopputuloksena sokea Tanja ja pahasti rampautunut limajengiläinen Ben raahustivat parhaina ystävinä finaaliin. Käsi kädessä olisivat voineet poistuakin, koska kärkeen kummallakaan ei enää ollut asiaa.

Oikeastaan taisi olla niin, että Tanja kesti talossa pelkästään Sebastianin hoivissa ja tuella. Tanja oli se lapsi pimeällä sillalla ja Sebastian hänen suojelusenkelinsä, jos tuo symboliikka sallitaan. Lapsi kuitenkin varttui ja sortui itsetuhoiseen murkkuangstiin hyväntekijäänsä vastaan.

Tanjan finaaliin pääsy oli silkkaa arpapeliä, jonka Sebastian onnekseen hävisi. Mitenkään laajaa kannatusta Tanja ei maksavien äänestäjien piirissä nauttinut.

Avatar
calderyon
Jumalan ruoska
Viestit: 8528
Liittynyt: 12 Marras 2007 14:34
Paikkakunta: Oulu

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja calderyon » 15 Joulu 2011 22:54

Jonkinlaiset loppupäätelmät asukeista muutamalla sanalla (toistoa mahdollisesti havaittavissa):

Tanja = Angstikohtauksia saava räjähdysaltis asukas, mutta toisaalta sympaattinen ja joskus ihan hauskakin tyyppi. Harmi vain, että lopulta sekoilukohhtauksiensa vuoksi laskeutui pieneksi inhokiksi omallakin kohdalla.

Arvosana: 2,85 ~ 3.
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19499
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Spencer » 19 Joulu 2011 19:38

Mtv3 kirjoitti: BB-Tanja: En ole hullu kilahtaja

Big Brotherista tuttu Tanja on aivan erilainen talon ulkopuolella kuin talossa.

Big Brotherissa neljänneksi sijoittunut Tanja muistetaan värikkäänä persoonana, joka latoi suoria mielipiteitä talossa. Hänet myös muistetaan talon kapinoitsijana. 23-vuotias nainen kuitenkin harmittelee julkisuuskuvaansa, joka hänestä on saattanut jäädä ihmisten mieliin.

– Olen lukenut viimeisen tunnin verran BB-juttuja, ja on pakko vain nauraa. Osa on erittäin erikoisia, Tanja naureskelee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Nainen herätti erityisesti kummastusta sarkastisella kommentillaan, jonka mukaan hän kaipaa enemmän seksiä kuin lastaan. Tanja kertoo, että hassuttelevaan sävyyn heitetty kommentti ei pidä oikeasti paikkaansa. Toisin kuin muut BB-talon äidit, hän piti ikävän mieluummin omana tietonaan.

– Minulla on omalaatuinen huumorintaju. Kerron kummallisia vitsejä, joita ei pidä ottaa tosissaan. Tuollaisten kommenttien uutisoinnin takia minusta jääkin negatiivinen kuva. Tottakai minulla oli eniten ikävä lastani. En puhunut talossa ikävästä, sillä se on helpompi käsitellä itsenään. Järjellä voi miettiä, että jokainen äiti kaipaa omaa lastaan. Hei haloo vaan kaikille, hän naureskelee.

Tanja korostaa, että hän on aivan erilainen ulkomaailmassa.

–En ole oikeasti niin vihainen kuin talossa. En vedä raivokohtauksia seitsemää kertaa päivässä. Kotona en ole vihainen enkä ole hullu kilahtaja, vaan minulla on oikeasti hauskaa, hän nauraa.
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki (1982-2021 RIP) 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte

Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

sinna
Intruuderi
Viestit: 287
Liittynyt: 01 Syys 2011 08:41

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja sinna » 20 Joulu 2011 05:54

Tässä Tanja-ketjussa mainitsen, että Sebastianin ohella Tanja oli lempiasukkaani.
Ristiriitainen Tanja. Tanja huumorintajuineen ja heittoineen. Tanja varmasti menee ihan eri ilmansuuntiin talossa asioista puhuessaan ja kärsii yhtä vamasti erilaisista väärinymmärryksistä. Taatusti hyvä äiti lapselleen ja varmasti hyvä ystävä ystävilleen. Ei epäilystäkään tästä kaikesta.Mun mielestä on pelkurimaista edes yrittää väittää mitään muuta. Talo taatusti muuttaa ihmisen persoonallisuutta, vaikka sitä ei haluaisikaan. Siksi Tanjan kiukuttelut ovat mielestäni olleet aika lailla johdateltuja. Tosin toisinaan olen miettinyt, kykeneekö (tapeeksi älykäs) henkilö ymmärtämään nuo johdatukset ja toimimaan kenties jopa vastoin noita odotuksia... ja mitä siitä sitten seuraa.

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19499
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Spencer » 20 Joulu 2011 23:32

Mtv3 kirjoitti: BB-Tanja epätietoisena suunnitelmistaan

Big Brother -kilpailusta tuttu Tanja ei vielä tiedä tarkalleen lähitulevaisuudestaan.

Image

BB-kaudella hienosti neljänneksi yltänyt Tanja on palautunut takaisin BB-talon jälkeiseen arkeen. Vaikka nainen onkin ehtinyt totutella normaalielämään, julkisuus on silti tullut kuin hiipien.

– On yllättävää mennä esimerkiksi kaupungille. Baareissa on tullut juteltua faneille, ja heistä on jäänyt tosi positiivinen mielikuva, Tanja kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

23-vuotiaalla naisella suunnitelmat ovat lähitulevaisuuden suhteen auki. Nainen opiskelee liiketaloutta ammattikoulussa. Opintoihin tuli tauko, kun Tanja lähti Big Brotheriin. Varmaa ajankohtaa kouluun paluusta ei vielä ole.

– Tavoite on mennä kouluun, mutta ajankohta on avoin. Olen ollut puoli vuotta pois koulusta. Olisin ilman BB:tä valmistunut ensi keväänä eli valmistuminen myöhästyy, Tanja pohtii.

Ennen BB-taloon menoa Tanja työskenteli pikaruokaravintolassa. Asioihin saattaa olla luvassa muutos, sillä varmaa tietoa hänellä ei sen suhteen.

– Työkuviot ovat vähän epäselvät. En ole varma, palaanko sinne, hän paljastaa.
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki (1982-2021 RIP) 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte

Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja sandman » 24 Joulu 2011 02:35

Alkukaudesta Tanja oli aika vaisu ja jäi muun äännekkäämmään poppoon (esim Terhi) varjoon, mutta tosin Tanja toi esiin että osaa olla lähiö möykkääjä täti :)

Tanja kuitenkin vakuutti reilulla ja aidolla olemuksellaan. Tanja piti kauden keskivaiheiden kohdalla useiden heikommin kohdelluimpien asukkien puolta, mikä nosti Tanjan allekirjoittaneen suosikiksi.

Mutta mitä sitten tapahtui [smilie=a_doh.gif]
Kilahduksia ja täysin selittämättömiä (vaikka allekirjoittanut loppuun asti yritti..) raivokohtauksia milloin mistäkin syystä,, parin viikon ajan. Sorry Tanja liika on vain joskus liikaa. Miten se kaikki muuttui! Alkuaikojen reilu Tanja muuttui joksikin negaTanjaksi.

Kuitenkin Tanjasta jäi vahvasti positiivinen kuva eli
loppuarvosanani Tanjalle on 4

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja knocker » 02 Tammi 2012 22:09

Viime kauden Big Brotherista tuttu Tanja kertoo nyt keskittyvänsä opiskeluun ja lapseensa.
http://www.seiska.fi/seiskatv/_a287388/ ... akkarista/
a walking disaster

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4442
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Mardis » 05 Tammi 2012 23:13

^ Ihana Tanja! [smilie=a_smitten.gif] Oli kyllä hyvä päätös lähteä mäkistä, että saa opintonsa suoritettua, kun niitä on nyt väliin jäänyt. Ja tietysti kerkee olemaan Ammun kans enemmän.

Avatar
janne
Verokarhu
Viestit: 1165
Liittynyt: 18 Joulu 2011 15:04
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja janne » 08 Tammi 2012 00:12

Alussa Tanja kuului suosikkeihin ja olis suosikkilistalla pitkään kunnes raivokohtaukset ja huutamiset talossa alko kunnolla. Ei ollu yhtään kiva kattoo kun Tanja kiersi sitä joulukuusta ihan hirveen näkösenä.

Hyvä päätös että lähtee opiskelemaan ja keskittyy lapseensa. Hyvä Tanja :tu

Avatar
janne
Verokarhu
Viestit: 1165
Liittynyt: 18 Joulu 2011 15:04
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja janne » 22 Maalis 2012 15:29


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”