Tanja Westerlund

Keskustelua Suomen Big Brotherin asukkaista.
Vastaa Viestiin

Arvosanasi Tanjalle?

Äänestys päättyi 25 Joulu 2011 23:11

5 - Suosikki
117
18%
4
100
16%
3
86
13%
2
65
10%
1
67
10%
0 - Inhokki
209
32%
 
Ääniä yhteensä: 644

Avatar
Dimangi
Verokarhun karkoittaja
Viestit: 1210
Liittynyt: 27 Elo 2010 18:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Dimangi » 12 Joulu 2011 17:18

Olisin suonut mieluummin voiton sinulle tai Sebastianille, mutta hyvin joka tapauksessa pärjäsit. Olisi kiva, jos finaaliin edenneet jokainen saisi edes jotain. Tonnin parinkin rahasumma olisi saanut sinulle ja Ammulle pientä piristystä elämään. Pidin sinusta todella, olit älykkäin, hauskin ja tietty Paras Kilahtajakin, joka ei kuitenkaan vaikuttanut minun pitämiseeni juuri mitenkään, olit huippu. Olit aito ja se on paljon. Olet oikein hyvä sellaisenasi, voisit vihdoin tajuta sen itsekin, sillä me monet katsojat näimme sen selvästi, olet Oikeasti Hyvä Tyyppi. Siksi pysyit messissä finaaliin asti. Anna nyt paljon läheisyyttä Ammulle, joka on sinua varmasti odottanut kovasti kotiin. Ammulla on huippuäiti. Toivottavasti BB kuitenkin tuo sinulle uusia mahdollisuuksia ja taloudellista hyötyä, vaikka rahaa ei kisassa tullutkaan.

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 12 Joulu 2011 17:21

Ku Annika oli tääl verkkovierailus ku se tippu nii silt kysyttii et meinaako se vetää tequilaa naamaan nii se vastas et " piti vetää iha limulinjalla mut ehkä ku toi tanja tulee takas nii sit sitä vedetää :D" nii että vedittekö eilen? :DD
T:iida
No me finalistit ei saatu juoda eilen mut vedin kyl "salaa" yhen tervasnapsin ku Liana salakuljetti sen mulle ) Toivottavasti päästään pian Anskun kanssa vetelemään niitä teguiloita oikein urakalla :D
AA-Ganjan persoona kiteytyy mainiosti tässä. :D

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19499
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Spencer » 12 Joulu 2011 18:15

The Voice kirjoitti: BB-tuotanto pyysi anteeksi Tanjalta

Tanja kertoo syyn, miksi kiukutteli Big Brother -talossa viimeisten viikkojen aikana.

Kuva

Big Brother -talon viimeiset viikot näyttivät olleen Tanjalle erityisen raskaita. Tanjalla oli hermo kireällä ja hän räjähteli välillä pienimmästäkin syystä. Nyt talosta päästyään Tanja paljasti, mistä pinnan kiristyminen oli johtunut.

- Siellä yritettiin tehdä tv-ohjelmaa ja viihdettä, mutta minun ei annettu nukkua tarpeeksi. Ja kun olen liian väsynyt, niin mua v***taa silloin kaikki.

- Tein numeroa asiasta koko viikon, mutta siihen ei reagoitu. Päiväkirjahuoneessa isoveli vain kyseli "Etkö kestä? Haluatko lähteä kotiin?". Onneksi sairastuin lopulta flunssaan, koska sen ansiosta minun annettiin levätä.

Koko kauden aikana Tanjaa myös harmitti, että monet tuotantoyhtiön hänelle toimittavat vaatteet olivat liian pieniä.

- Nyt he pyysivät anteeksi sitä, että eivät olleet tajunneet perseeni olevan niin iso.
Seiska kirjoitti: BB-Tanja sai suudelman salatulta kullaltaan - katso!

Big Brother -talossa Tanja kaipasi ulkomaailmassa olevaa miestä. Vihdoin hän pääsi miekkosensa syleilyyn!

Kuva

Big Brother -finalisti Tanja sai mieluisan vastaanoton, kun hänen talossa puhumansa mieshenkilö saapui BB-studioon eilen sunnuntaina (11.12.).

Finaalilähetys päättyi näyttävästi räjähteisiin, jonka jälkeen BB-asukkaat ryntäsivät halailemaan toisiaan ja lähimmäisiään.

Tanja puhui BB-talossa usein kaipaamastaan miehestä, jonka hän nyt vihdoin ja viimein sai syleilyynsä. Kaksikko jutteli pitkään tv-kameroiden sammuttua ja vaihtoi helliä kosketuksia - suudelman kera.

Kuva
Seiska kirjoitti: BB-Tanja avautuu huumeista!

Big Brother 2011 -finalisti Tanja purkaa fiiliksiään ohjelman jälkeen. Onko Tanja jo puhunut pienokaisensa kanssa? Kaduttaako paljastukset? Miten Tanja suhtautuu huumeisiin?

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a273832/ ... huumeista/
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki (1982-2021 RIP) 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte

Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
Anira
Ohjaaja
Viestit: 1073
Liittynyt: 02 Marras 2010 10:32

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Anira » 12 Joulu 2011 18:48

Mä kattelinkin eilen tota miestä ja aattelin, että vois olla Tanjan kulta. ;) Ihanaa, että oli Tanjaa vastassa! <3
Täytyykin lukea tuo verkkovierailu läpi. Jaksaako joku referoida mitä Tanja sanoo tossa Seiskan nettijutussa?

Kaikkea hyvää "AA-Ganjalle"! ;)

Avatar
FankiKitsune
Big Brother
Viestit: 6042
Liittynyt: 27 Marras 2010 16:04

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » 12 Joulu 2011 18:52

^ Pääpiirteissään se, että kumma miten ihmiset veti vääriä johtopäätöksiä sen läpistä. Ei ole puhunut Ammun kanssa puhelimessa, koska haluaa mennä katsomaan ennemmin kuin puhuu puhelimessa. Ei ole koskaan käyttänyt vahvoja huumeita, kerran polttanut pilveä ja siihen se on jäänyt.
That damn fox!

Kuva

Avatar
Evalds
Jumalan ruoska
Viestit: 9418
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Evalds » 12 Joulu 2011 18:54

Finaaliviikon ehdoton ykkönen, aiheutti mukavasti pörinää, ehkä meni hieman yli, mutta parempi tää kuin olla tapettina.

BrutalGentleman
Isoveli
Viestit: 5712
Liittynyt: 05 Marras 2009 05:26

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja BrutalGentleman » 12 Joulu 2011 19:20

Anira kirjoitti:Jaksaako joku referoida mitä Tanja sanoo tossa Seiskan nettijutussa?
Tanja on nukkunut yhden tunnin viime yönä. Läheisten ja tuttavien kanssa on juteltu. Kaverit olivat saaneet Tanjan reissusta tosi hyvät naurut, oli ilmeisesti hyvä vitsi. Ammun kanssa Tanja ei ole vielä haastatteluhetkellä puhunut, koska haluaa ensi kohtaamisen tapahtuvan talon jälkeen livenä eikä puhelimessa. Haastattelijalle Tanja kertoo pääsevänsä muutaman tunnin päästä kotiin.

Haastattelija kysyy, onko Tanjalla mitään tuliaisia tai ylläreitä kotiinviemiseksi Ammulle.

Tanja (hymyillen, kattoon katsahtaen): "Noo... mää oon siis... jostain syystä mulle on tuol jotenki..." (miettii rypyt otsalla asian outoutta) "...yleisöäänestykses arvottu Pleikkari, et tota..." (naurahtaa, näyttää peukkua vähän ihmettelevä ilme naamalla) "...ihan siistii! Meil on sit Pleikkari. Meil ei oo yhtään pelii siihen, mut... joo!" (peukku ylös taas, naureskelua) "Lähtee! Ihan hyvä!" Haastattelijakin naurahtaa.

Kilahduksista Tanja sanoo haastattelijalle että mee oikeesti ite asuun jonnekin neljän seinän sisään jossa joku idiootti isoveli kertoo aina että "hei nyt et saa nukkuu", ja "tee sitä" ja "tee tätä" ja "nyt ei oo muuten ruokaa koko päivänä" ja pitää mennä pihalle jossa on helvetin kylmä eikä saa ottaa vaatteita mukaan ja muuta vastaavaa, niin kyllä siinä palaisi hermot haastattelijallakin. (naurahdus)

Luovuttaminen oli muutaman kerran mielessä. Etenkin "Taivas ja helvetti" -viikkotehtävän alussa vaatekriisin ja raskausarpien ja läskien esittelyn vuoksi. Mutta sitten mietti, että jos hengailisi 24 tuntia omissa vaatteissa ennen kotiin lähtöä ja pilaa muiden viikkotehtävän niin olisi vähän epäreilua muita kohtaan. Ja toisaalta taas jos hengailee siellä alasti niin sama se jos hengailee sitten alasti viikon. On ihan ylpeä siitä että tuli tehtyä mutta ei koe silti vetoa bikinimallikuviin.

Seiskan toimittaja kysyy Tanjan tekemistä paljastuksista talossa, kaduttavatko ne. Tanja sanoo ettei tiedä yhtään minkälaisista asioista on otsikkoja revitty kun ei ole vielä päässyt lukemaan. Mutta suurin osa mitä on talossa heitellyt on sanottu läpällä tai vihjailevina puolitotuuksina. Jos niistä on tehty lööppejä niin monet jutut ovat varmaan täyttä paskaa. Mutta jos on itse jotain suoraan sanonut, niin silloin se on ollut oikeasti. Kysyy tarkemmin mistä toimittaja haluaa nyt tietää.

Seiskan toimittaja haluaa tietää huumeiden salakuljetuksesta ja meikkien varastamisesta kaupasta. Tanja sanoo huumejutun olleen sellainen että on ulkomaanreissulta tullut ja huomannut taskuun jääneen kynttä pienemmän hasismurusen. "Läppää" jutussa on se, että teknisestihän se on huumeiden salakuljetus, joten siksi on talossa siitä sillä nimikkeellä puhunut. (Meikkijuttua Tanja ei tarkemmin kommentoinut, mutta tavallaan kai myönsi molemmat asiat toimittajan kaksoiskysymyksen jälkeen tosiksi selityksensä alussa.)

Vahvempia huumeita Tanja ei ole koskaan kokeillut. Pilveä on polttanut joskus viimeksi viime talvena tai keväänä. Ei oikeastaan koe että hänen pitäisi sitä polttaa, kun siitä tulee hänelle paha olo eikä häntä se edes huvita. Eiköhän hänelle riitä se pari lasia siideriäkin. "Ihan oikeesti, en käytä huumeita."

Toimittaja kysyy vastassa olleesta komistuksesta. Kuka mies oli? Oli nähnyt Tanjan pussailevankin sen kanssa. Tanja (naurahtaen): "Aha, kiva!"

Toimittaja kysyy, oliko mies se, josta Tanja on puhunut talossa. Tanja myöntää, että oli. Toimittaja kysyy, onko kaikki hyvin sen kanssa. "O!" sanoo Tanja lyhyesti, mutta hymyillen. "Ihanaa, kiitos paljon sulle!" päättää toimittaja haastattelun.

(No niin... siinähän kävi ilmi, mitä vajausta Ammun pukinkontissa on... jos jollakulla pyörii nurkissa ylimääräisiä kolmivuotiaille sopivia PS3-pelejä. Vink-vink! ;))

Avatar
ff
Isoveli
Viestit: 7286
Liittynyt: 07 Marras 2007 03:05
Paikkakunta: Pohjois-Karjala

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja ff » 12 Joulu 2011 20:27

Ei uskonut Tanja voittoonsa, eikä moni muukaan minä mukaanlukien. Tuuripelillä (0,01%) pääsi ylipäätään finaaliin, jossa sai vielä kerran kiukuteltua kun vanhat asukit bilettivät pihalla. Joo, se oli kyllä perseelleen järjestetty tapahtuma muutenkin, kun ei edes ovea saatu avatuksi parketille. Mutta en silti olisi uskonut näkeväni, että tuostakin piti vetää vielä "kilarit". Yksi vahvimmista bb-asukeista, jonka en todellakaan halua osallistuvan mahdoliseen All-Stars BB:hen, jos sellaisen joskus Sub järjestää. Mutta, joo et ainakaan jäänyt miksikään tapetiksi ja sehän on aina plussaa.
Eeppinen debyytti: Girls' Generation (소녀시대) – 다시 만난 세계 (Into The New World) (Live 2013)
-----
1. Esa A (BB5) 2. Elisabet (BB6) 3. Niko (BB3/BB6) 4. Kristiina (BB11) 5. Tuija (BB5)

sisupussi
BB-talon ylijumala
Viestit: 4640
Liittynyt: 16 Marras 2009 14:47

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja sisupussi » 12 Joulu 2011 21:24

Tanjalle toivoisin BB:n jälkeen pikaista menolippua meikkauksen alkeiskurssille. Kuka "aikuinen" käyttää luomiväriä tai rajauskynää tuolla tavalla? Oikeasti? [smilie=a_makeitstop.gif]


http://www.iltasanomat.fi/videot/viihde ... 41093.html

mävaan
Uimavalvoja
Viestit: 430
Liittynyt: 27 Marras 2011 16:18

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja mävaan » 12 Joulu 2011 21:51

Hyvin pärjäsit!

Toivottavasti olet nyt enemmän sinut oman ulkonäkösi kanssa :)

Olisit varmasti ollut suositumpi ja päässyt ehkä hivenen pidemmälle ilman viimeisen kolmen viikon kilahteluja, mitkä pystillä palkittiin. Kyllähän se bb sua monesti kaltoin kohteli, vähempikin olisi saanut monen muunkin kilahtamaan.

Suosiosi taisi olla kovimmillaan silloin, kun sulle se pleikka3 äänestettiin.

Hyvä saavutus neljäskin sija!
Onnea jatkoon sinulle ja perheellesi! [smilie=a_chuckle.gif]

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja knocker » 12 Joulu 2011 23:07

Tosi söötti Tanja oli noissa muutamissa kuvissa sen +358:n kanssa. :tu
Tässä herkistyi ja antoi kilahtelut parilta, kolmelta vikalta viikolta anteeksi.
Tai en mä sitä anna, kun uskoi Benkun viattomuuteen. :P
a walking disaster

Avatar
JVDS
Jebou
Viestit: 2680
Liittynyt: 20 Syys 2007 16:47
Paikkakunta: Pori

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja JVDS » 13 Joulu 2011 11:31

Tanja todella koetteli niin kanssa-asukkaiden kuin katsojienkin hyvän maun rajaa. Asukkaat nimesivät Tanjaa ahkerasti häätöäänestykseen, mutta jostain syystä katsojat halusivat pitää hänet talossa kiukuttelemassa. Tanjasta pidettiin, koska hän oli "aidoin", mutta ihmettelin vain, että koska siitä on tullut positiivinen asia, että on aidosti k*sipää?

Tanjan kettuilut Isoveljelle olivat välillä ihan viihdyttävää settiä, mutta mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä enemmän Tanja alkoi pelaamaan juttelemalla kameroille yms., mistä uskoi katsojien pitävän. Tanjan kilahtelut milloin mistäkin aiheuttivat yleensä itsessäni harmaita hiuksia.

Tanjan koko olemus oli välillä aivan sietämätöntä katsottavaa. Tanjasta tuli mieleen enemmänkin varhaisteini angstailuineen ja kiroilemisineen kuin äiti. Toivottavasti oppi nyt talossa arvostamaan enemmän asioita elämässä ja olemaan edes rahtusen positiivisempi.
Suosikit: Lintsi (BB1), Kaarlo (BB2), Naikou (BB3/BB6), Johan (BB4), Sami (BB5), Janica (BB7) & Jouko (BB8)

Inhokit: Iina (BB1), Mira (BB2), Kadi (BB3), Manta (BB4), Tuija (BB5), Marika (BB6), Annika (BB7) & Teija (BB8)

Avatar
tuusannuuska
Kunniajäsen
Viestit: 7896
Liittynyt: 30 Syys 2007 00:24

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja tuusannuuska » 13 Joulu 2011 11:38

Naurettavat draamailut Tanjan huumeiden salakuljetuksista ja pilvenpoltteluista siirretty roskakoriin.

Jos asioista olisi keskusteltu edes auttavasti niiden oikeilla nimillä ja suhteellisuudentaju säilyttäen, en olisi luutinut täysin hartijavoimin. Mutta koska se ei muutamilta kirjoittajilta tunnu onnistuvan niin nyt elämä heitteli näin. Ennen kuin saatte itkupotkuraivarin, menkää vähän itseenne ja miettikää.
The reason I swear so much is because fuck you.

Avatar
helistin
Kesä-Esa
Viestit: 41
Liittynyt: 28 Marras 2011 00:21

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja helistin » 13 Joulu 2011 11:45

hmmh.. jaa.. no niin sit vissiin.. vaikka faktaahan se lähinnä oli.
Vaikuttais olevan vähän pipo kireellä, mut ei auta, pitää noudattaa ohjeistusta ja mennä itseensä miettimään :lol:
Valitse nyt sitten huonoista se "paras"... kaikki ärsyttää, kuka vähiten? Ehkä Sebastian kumminkin...

Avatar
Hilma
Leijona
Viestit: 2913
Liittynyt: 28 Syys 2010 18:17

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Hilma » 13 Joulu 2011 12:00

En tiedä mitä pilvijuttuja täällä on taas väännetty enkä haluakaan tietää, mutta muistutetaan tähän väliin, että viidestä finalistista neljällä oli aiheesta kokemusta. Ainoastaan Ben oli "viaton". Että muistakaapa nyt toki heitellä kiviä myös niiden kolmen muun suuntaan (tai jos vaikka hankkisitte uuden kehittävän harrastuksen, kausi loppu jo).
JVDS kirjoitti:Tanjasta pidettiin, koska hän oli "aidoin", mutta ihmettelin vain, että koska siitä on tullut positiivinen asia, että on aidosti k*sipää?
Jospa sille "k*sipäisyydelle" oli nähtävissä syy.

Avatar
FankiKitsune
Big Brother
Viestit: 6042
Liittynyt: 27 Marras 2010 16:04

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » 13 Joulu 2011 12:27

JVDS kirjoitti:Tanjasta pidettiin, koska hän oli "aidoin", mutta ihmettelin vain, että koska siitä on tullut positiivinen asia, että on aidosti k*sipää?
Mieluummin aito kusipää, kuin löysä spagetti, joka pyörittelee vain hiuksia :D
That damn fox!

Kuva

Avatar
JVDS
Jebou
Viestit: 2680
Liittynyt: 20 Syys 2007 16:47
Paikkakunta: Pori

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja JVDS » 13 Joulu 2011 12:28

Hilma kirjoitti:
JVDS kirjoitti:Tanjasta pidettiin, koska hän oli "aidoin", mutta ihmettelin vain, että koska siitä on tullut positiivinen asia, että on aidosti k*sipää?
Jospa sille "k*sipäisyydelle" oli nähtävissä syy.
Ja mikähän se syy oli? Kaikki olivat välillä väsyneitä ja nälkäisiä ja muutenkin pinna kireällä, mutta eivät kaikki sentään heitelleet leikkuualustoja pitkin poikin.

Ennemminkin näen tässä osittain samaa ilmiötä kuin edelliskaudella Marikan "fanaattisuudessa". Joidenkin katsojien mielestä "koko maailma" oli välillä Tanjaa vastaan. Asukkaat olivat ilkeitä, kun nimesivät jatkuvasti Tanjaa ja tuotanto näytti Tanjasta puolueellisia pätkiä koostelähetyksissä jne.

Korjatkaa, jos olen aivan hakoteillä.
Suosikit: Lintsi (BB1), Kaarlo (BB2), Naikou (BB3/BB6), Johan (BB4), Sami (BB5), Janica (BB7) & Jouko (BB8)

Inhokit: Iina (BB1), Mira (BB2), Kadi (BB3), Manta (BB4), Tuija (BB5), Marika (BB6), Annika (BB7) & Teija (BB8)

Avatar
FankiKitsune
Big Brother
Viestit: 6042
Liittynyt: 27 Marras 2010 16:04

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » 13 Joulu 2011 12:49

JVDS kirjoitti:
Hilma kirjoitti:
JVDS kirjoitti:Tanjasta pidettiin, koska hän oli "aidoin", mutta ihmettelin vain, että koska siitä on tullut positiivinen asia, että on aidosti k*sipää?
Jospa sille "k*sipäisyydelle" oli nähtävissä syy.
Ja mikähän se syy oli? Kaikki olivat välillä väsyneitä ja nälkäisiä ja muutenkin pinna kireällä, mutta eivät kaikki sentään heitelleet leikkuualustoja pitkin poikin.

Ennemminkin näen tässä osittain samaa ilmiötä kuin edelliskaudella Marikan "fanaattisuudessa". Joidenkin katsojien mielestä "koko maailma" oli välillä Tanjaa vastaan. Asukkaat olivat ilkeitä, kun nimesivät jatkuvasti Tanjaa ja tuotanto näytti Tanjasta puolueellisia pätkiä koostelähetyksissä jne.

Korjatkaa, jos olen aivan hakoteillä.
Leikkuualustan heittelyssä syynä oli Annika, joka alkoi kritisoimaan Tanjan perunan leikkaamista. Annikan mukaan ne oli liian pieniä. Tästä sitten mm. Terhi ja kaikki muutkin alkoivat heittämään vettä kiukaalle, että ETHÄN SÄ NYT NOIN PIENIKS NIITÄ LEIKKAA!!! Vähemmästäkin menee hermo.

Tanjan mielestä asukkaat oli pinnallisia (mitä ne useat olikin), joten sen takia tottakai kaikki nimennyt sen. Tuotantojuttuun sanon sen verran, että tuotanto todellakin näytti Tanjasta vain negatiivisia pätkiä, en muista koska olisi ollut hyvää pätkää Tanjasta? Tuotanto antoi liian pieniä vaatteita (josta on jo pyytänyt anteeksi, lol), kyseenalaisti Tanjan puheita (mm. isoveli ei tajunnut, miten muka 13vkoa ollut on läheisempi Tanjalle kuin 4vkoa ollut).
That damn fox!

Kuva

Avatar
JVDS
Jebou
Viestit: 2680
Liittynyt: 20 Syys 2007 16:47
Paikkakunta: Pori

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja JVDS » 13 Joulu 2011 13:05

Jonksu kirjoitti:Leikkuualustan heittelyssä syynä oli Annika, joka alkoi kritisoimaan Tanjan perunan leikkaamista. Annikan mukaan ne oli liian pieniä. Tästä sitten mm. Terhi ja kaikki muutkin alkoivat heittämään vettä kiukaalle, että ETHÄN SÄ NYT NOIN PIENIKS NIITÄ LEIKKAA!!! Vähemmästäkin menee hermo.
Muistan kyllä, mistä tilanne sai alkunsa. Tanjalla, kuten muillakin, on oikeus näyttää tunteensa. Senkin vielä ymmärrän. Mutta sitä en ymmärrä, että miksi se piti toistuvasti purkaa muihin asukkaisiin? Joskus alkaa tuossa ajassa kaikkien naamat ärsyttämään, mutta silloin pitää vain niellä kiukkunsa tai mennä vaikka PK-huoneeseen purkamaan tunteitaan. Kyllä niitä vaihtoehtoja tuolla talossakin riittää. Tämä leikkuulautaepisodi oli vain yksi esimerkki. Se oli mielestäni Tanjalta erittäin kakaramaista käytöstä, joka ei todellakaan ole missään olosuhteissa oikeutettua.

EDIT: Enkä nyt oikein allekirjoittaisi tuota väitettä, että kaikki asukkaat nimesivät Tanjan jatkuvasti häätöäänestykseen, koska olivat niin "pinnallisia". Eiköhän se johtunut ihan jostain muusta, kuten esimerkiksi Tanjan omasta ihanasta persoonasta.

Ja mitä tuohon "tuotanto kiusaa tahallaan Tanjaa" -jupakkaan tulee, niin mitä itse tekisitte samassa tilanteessa? Näyttäisitte koko dailyn ajan sohvilla makoilua ja Benkun ja Miksun munien kaivelua? Ette varmastikaan, vaan totta hitsissä herkuttelisitte draamalla, jos esim. Tanja saa itkupotkuraivareitaan. Omapa on häpeensä, kun on leikkiin ryhtynyt, niin tulisi se leikki myös kestää.

Terv. Tuotannon kätyri. ;)
Suosikit: Lintsi (BB1), Kaarlo (BB2), Naikou (BB3/BB6), Johan (BB4), Sami (BB5), Janica (BB7) & Jouko (BB8)

Inhokit: Iina (BB1), Mira (BB2), Kadi (BB3), Manta (BB4), Tuija (BB5), Marika (BB6), Annika (BB7) & Teija (BB8)

hankvonhelvete
Kuhnuri
Viestit: 62
Liittynyt: 27 Elo 2008 09:59

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja hankvonhelvete » 13 Joulu 2011 13:25

Jonksu kirjoitti: Leikkuualustan heittelyssä syynä oli Annika, joka alkoi kritisoimaan Tanjan perunan leikkaamista. Annikan mukaan ne oli liian pieniä. Tästä sitten mm. Terhi ja kaikki muutkin alkoivat heittämään vettä kiukaalle, että ETHÄN SÄ NYT NOIN PIENIKS NIITÄ LEIKKAA!!! Vähemmästäkin menee hermo.
Mut hei, läppäähän ne vaan heitti.

Avatar
Puumuna
Voittaja
Viestit: 727
Liittynyt: 17 Joulu 2009 16:17

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Puumuna » 13 Joulu 2011 14:00

Hilma kirjoitti:Jospa sille "k*sipäisyydelle" oli nähtävissä syy.
Syy-seuraussuhde murenee vasta kvanttitasolla, mutta vaikka Tanjan hajoaminen välillä totaalista olikin, niin toki sillekin vielä syitä voi nähdä ja löytää.

Ensisijainen syy talossa kilahteluun oli Tanjan oma virhearvio talokelpoisuudestaan. Tanjalla oli itsestään liian suuret luulot. Ehkä Tanjan kaverit olivat nauraneet Tanjan läpille, josta hän oli saanut sen käsityksen, että on ehdoton ykkösnaurattaja ja kaikkien kaveri. (Tässä kohdin kannattaa muistaa, että myös kavereilla saattoi olla myötämielenosoitukselleen joku syy...)

Jos Tanja tahtoi vaalia läpänheittäjämainettaan, niin taloon tulo oli hänen suuri virheensä. Tuotantoa taas voi kiitellä huomiokyvystä ja onnistuneesta valinnasta. Tuotanto ilmeisesti aisti Tanjan piilevän k-päisyyden ja lietsoi sitä estoitta aina tarpeen tullen. Pöllähtänyttä Tanjaparkaa vietiin kohtauksesta toiseen kuin pässiä narussa, eikä vapauttava kirves heilahtanut kuin vasta finaaliviikolla.

Tanjan talossa esittämästä k-päisyydestä voidaan siis syyttää osin tuotantoa, kuin tietysti myös muita asukkaita, jotka eivät ulkomaailman kavereista poiketen aina jaksaneet tuottaa sopivaa palautetta. Tanjahan olisi ollut mahtava tyyppi, ellei aina välillä olisi joutunut tinkimään omasta mukavuusalueestaan. Eihän Tanja koskaan kilahtanut, ellei joku olut ensin pahoittanut hänen mieltään. Tai yhtä oikein: ellei hän itse olisi jostain pahoittanut mieltään.
Mutta, naisesta 23v ei tule k-päätä muutamassa viikossa, ellei ole sitä jo luonnostaan. BB vaan paljasti Tanjassa asuvia ikäviä puolia.

BB-Tanjaan sopii hyvin vanhan kansan viisaus:
Kyllä sika syitä löytää, välillä on maa jäässä, välillä kärsä kipeä.

Tanjalla veti routaan milloin mikäkin - ja olihan se välillä kipeäkin.
***

Pieni huomio:
Ikäviksi kääntyneistä sanomisistaan Tanjalla on tapana luistaa kuittaamalla ne läpiksi. Noin tehdessään hän useasti turvautuu mopsi-ilmeeseen; katkaisee katsekontaktin kääntämällä silmät niin, että vain valkuaiset näkyvät. Samaa käyttäytymistä on havaittavissa myös tekojaan häpeävissä pikkulapsissa.

sisupussi
BB-talon ylijumala
Viestit: 4640
Liittynyt: 16 Marras 2009 14:47

Re: Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja sisupussi » 13 Joulu 2011 14:02

Hilma kirjoitti:En tiedä mitä pilvijuttuja täällä on taas väännetty enkä haluakaan tietää, mutta muistutetaan tähän väliin, että viidestä finalistista neljällä oli aiheesta kokemusta. Ainoastaan Ben oli "viaton". Että muistakaapa nyt toki heitellä kiviä myös niiden kolmen muun suuntaan.
Kyse kai lähinnä on ollut tästä pätkästä, jossa Tanja itse ottaa kantaa talossa puhumiinsa asioihin:

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a273832/ ... huumeista/

Menen itseeni (en tosin ihan ymmärrä miksi, koska olen käsitellyt kirjoituksissani vain ja ainoastaan asukkaan itsensä kertomia asioita), mutta sanon silti, ettei Tanjan välttämättä olisi kannattanut tunnustaa julkisessa haastattelussa tiettyjä asioita. Ja tämän sanon kaikella ystävyydellä vain ja ainoastaan Tanjan ja Tanjan pienen pojan yhteistä tulevaisuutta ajatellen.

Tanja oli voittajasuosikkini kauden alusta noin kauden puoleen väliin saakka, kunnes omalla käytöksellään pudotti itsensä arvoasteikkoni pohjamutiin. Tässä kai sen sitten näkee, ettei tuonne taloon kannata koskaan lähteä pelkästään "läpällä": loppuu ne henkiset eväät repusta jo varhaisessa vaiheessa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”