Yleistä keskustelua asukkaista

Keskustelua Suomen Big Brotherin asukkaista.
Vastaa Viestiin
Avatar
TangataManu
VIP-vieras
Viestit: 883
Liittynyt: 29 Elo 2011 20:28

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja TangataManu » 04 Joulu 2011 23:35

sandman kirjoitti: EDIT:
Veikkaan että Tanjan ja Sebastianin ero oli yksi ääni, maksimissaan kaksi ääntä. Tuskin täsä nyt nyt ihan hirveitä äänimääriä annettiin, kun tilanne muuttui vähän väliä.
Älä sano noin, ole kiltti! Jos asia oli näin, ja jos yhden tai kaksi Tanjalle antamistani äänistä olisin antanut Seballe... voi jumalauta! [smilie=a_doh.gif] Ihan kuin en olisi tarpeeksi vihainen itselleni jo muutenkin.
Izan gabe eman dezakegun gauza bakarra da zoriona. – The only thing we can give without having is happiness.

Avatar
Karpow
Kyttääjä
Viestit: 73
Liittynyt: 11 Syys 2011 02:29

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Karpow » 05 Joulu 2011 00:08

Minulle on ihan sama nyt kuka tämän paskakauden voittaa. En näe yhdessäkään jäljellä olevista asukkaasta ketään, joka olisi voiton arvoinen. Ei edes entinen suosikkini, eli Janica. :noup:

Muuten loistava kausi päättyi/päättyy täydelliseen mahalaskuun ja antikliimaksiin. [smilie=a_doh.gif]

Avatar
FankiKitsune
Big Brother
Viestit: 6042
Liittynyt: 27 Marras 2010 16:04

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » 05 Joulu 2011 00:13

Tää kausi nous korkealle tähtiin nopeasti ja yhtä nopeasti se tuli myös sieltä alas mahaplätsillä. *VIIIIIIIIU PUFFFF!* Ykkösellä alas, kakkosella ylös, vai miten se menikään? ;)
That damn fox!

Kuva

Hippaloija
Tuotantoassistentti
Viestit: 56
Liittynyt: 31 Loka 2010 02:45

Tanja Westerlund

Viesti Kirjoittaja Hippaloija » 05 Joulu 2011 01:40

Suvilta aivan täydellinen suun puhtaaksi puhuminen, oikealla hetkellä, aidosti ja aiheesta kilahtaen. Tanjalta käsittämätön ja täysin tanjamainen tilannetajun puutteen osoitus jälleen kerran. Sanoa sellaisella hetkellä kun talon keskeisin henkilö ja muille läheinen ihminen on häädetty, että "aion nauttia tästä viikosta". (Toivon tosiaan, että Tanja ei nauttisi siitä tanjamaiseen angstitapaan.)Tanja taisi pikkusen saikähtää, kun Suvi sanoi asiat suoraan ja löi kortit pöytään. Suvi on ainoa joka talossa ristiriitatilanteissa ei pakene paikalta. Janica sanoi, ettei puhuta nyt, pojat hiiviskelivät muualle. Suvi ei kameroita kumartele. Hyvä Suvi! :thumbsup :thumbsup

Ja ei, en katso maailmaa tanjalasien läpi, vaan 24/7 seuraillen. Tanja on koko kauden ollut vahvin inhokki heti Terhin jälkeen. Viimeinen viikko on ollut pahin. Mitähän buranaa sieltä pk:sta on saatu kun viikon angstailujen jälkeen (ja vieläpä menkkojen alkamispäivänä) sunnuntaina Tanja on tyyneiden perikuva?

Erikoista olisi, jos tälläinen tuotantoa kritisoiva, niin pk:ssa kuin muutenkin esiintyvä,outoa showta angtissaan vetävä ressukka tämän kauden voittaisi. Mutta fanithan sen päättävät (vaiko tuotanto?)...nähtäväksi jää!

Avatar
Poa
Television orja
Viestit: 776
Liittynyt: 29 Elo 2009 00:22

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Poa » 05 Joulu 2011 02:15

Marika 1 kirjoitti:
Ben on ehdottomasti tämän kauden tyhmin, kieroilevin, limaisin, säälittävin ja raivostuttavin asukas! :madone:
Jokin tässä lauseessa sai mut ajattelemaan Beniä [smilie=a_teeth.gif] Klonkkuna (Taru Sormusten Herrasta, tiedättehän). [smilie=a_chuckle.gif]

Mutta joo, ehkä Seban jälkeen pitää sitten kuitenkin siirtyä toivomaan Janican voittoa, vaikka sekin on vähän hmmm.... Tanja on kuitenkin ollut aika sietämätön viime aikona. Nuo loput ovat olleet sietämättömiä pitkin kautta... Sitä olen alkanut muistelemaan, että onko Tanja ollut alkuaikoina noin ilkeä muille asukkaille? Itse en ainakaan muista. Isoveljelle saa mielestäni kiukutella ja haistatella, mutta ei kavereita pitäisi noin huonosti kohdella. (Vaikka on Janicakin ollut välillä ilkeä, huoh.)

Sitten tässä alkaa miettiä, että onko tuo Mikael silti ihan ok, mutta minua tökki aika paljon miten kohteli Annikaa (notkeana tissit ja peppu -pakkauksena, ei vakavaa keskustelua). En tykkää tuollaisesta "bros before hos" -asenteesta. Huumorikin tökkii aina välillä ja yleinen sluibailu. Toisaalta ne välähdykset vakavuutta ovat olleet aika hyviä, ja onhan se ihailtavaa että osaa suhtautua rennosti asioihin.

Alkaa menee jaaritteluksi, sori...

Veeruska
Päivystävä meribiologi
Viestit: 622
Liittynyt: 14 Marras 2009 23:23

Janica Kortman

Viesti Kirjoittaja Veeruska » 05 Joulu 2011 14:57

"Janica voittoon niin tämä mahtava kausi saa arvoisensa päätöksen."
Joopa joo, jos aiheena on noin omituisten olentojen kerho.
Tällä hetkellä talossa ovat:
Janica: vapaa nainen, lapsia, strippaa rahasta, juoruaa ja jänkhää samoja asioita alusta alkaen ja aina vain. Aikojen alussa halusi Miksun kanssaan samaan kammariin kiusatakseen Anniinnaa.
Mikael: metka mitään sanomaton. Ei tosin tarvinnut oikein laittaa itseään koskaan edes framille, odotan viimeiselle viikolle tosi paljon. Tosin luulen, että voi vain lusmuilla, kun ei vaan halua olla "eka".
Ben: menipä pitkälle, kun ei ole kilpailijoita. Mielestäni on kuitenkin ihan samaa sarjaa kuin kahden edellisen vuoden voittajat. Siis näitäkö lisää?
Suvi: Koskee, pistää, tissit jossain kuusessa, lapset, ori ja ja EEEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Kun vielä kuuntelee hänen seksioppinsa EI IKINÄ!!!!!!!!!!
Tanja: Toivon hänen ihan todella olevan toisena tuolla finaalissa. Erittäin vaikea ymmärtää noita kahden viikon depiksiä, mutta sitä sattuu, kun ei tarvitse nyt miettiä muuta kuin itseään. Toivon hyvää hänelle!
Toivon kaikille muillekin asukkaille jotain hyvää. Seurasin Chilen kaivosonnettomuuden ylösnostamista, ja silloin ajattelin näitä asukkaita.


"

Avatar
jamppa
Finalisti
Viestit: 663
Liittynyt: 01 Syys 2009 23:04

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja jamppa » 06 Joulu 2011 17:25

Tämän vuoden finaaliviikko on ehkä huonoin mitä muistan. Enimmäkseen sen takia, että Janica ja Suvi ovat jo ylittäneet kyllästymispisteen ja ärsytyskynnyksen niin etten yhtään jaksaisi kuunnella enkä katsoa kumpaakaan. Muut ovat ihan OK, mutta eivät pysty näköjään nostamaan tunnelmaa. Silloin kun Kadi, NikoN, Riitta ja Sauli olivat finaalissa niin oli tosi kiva katsoa finaaliviikkoa ja Teron, Jarmon, jne oli myös ihan kiva.

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 06 Joulu 2011 17:28

^ Tästä olen samaa mieltä. Nyt on huonoin finaaliryhmä ikinä, ja tylsin finaaliviikko. Ainakin tämän perusteella mitä on nähty. Ja tuskin lähtee kauden loppu uuteen nousuunkaan, kun finalistit on huonointa tasoa ikinä.

Kadin, Saulin, Nikon ja Riitan finaaliviikkoa kaipaan itsekin. Siinä oli hyvä finaaliviikko ja -ryhmä!

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19499
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Spencer » 07 Joulu 2011 21:44

Asukkaiden äänikeskiarvot - Viikko 15:

1. Janica 3,29 (3,31)
2. Mikael 2,61 (2,54)
3. Tanja 2,26 (2,48)
4. Suvi 1,95 (1,96)
5. Ben 0,68 (0,65)

Äänestysaikaan on toivottu pidennystä, joten sitä on nyt pidennetty viikolla,
kaikki äänestykset päättyy 18.12. Käykäähän siihen mennessä antamassa lopullinen arvosana asukkaille.
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki (1982-2021 RIP) 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte

Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
Goofy
Tuottaja
Viestit: 1107
Liittynyt: 31 Elo 2009 08:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Goofy » 08 Joulu 2011 09:47

orgasmienkeli kirjoitti:Kadin, Saulin, Nikon ja Riitan finaaliviikkoa kaipaan itsekin. Siinä oli hyvä finaaliviikko ja -ryhmä!
Noin hyvää comboa ei tämän vuoden kattauksesta ois saanu tekemälläkään. Tää jäljellä oleva on sitten se 2nd best. Olen tosi tyytyväinen finaalikokoonpanoon, paitsi mitä nyt Ben ois saanut olla poissa mutta muuten on kaikki inhokit karsittu. Loistavaa! Eikä mitään väliä kunhan NAINEN voittaa. Ja ehkä himppasen mieluiten Suvi tai Janica. :tu
Taviskausi rules

Avatar
scorchio
Käsikirjoittaja
Viestit: 954
Liittynyt: 31 Elo 2009 00:36
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja scorchio » 08 Joulu 2011 10:03

Aika kultaa muistot: aina finaaliviikkoja on haukuttu tylsiksi ja tylsiähän ne ovat tietysti olleetkin verrattuna muuhun kauteen. Kakkoskaudella finaaliin jäivät sentään vauhtiveikot ja kolmoskaudellakin riitti vielä puhtia, mutta tämän kauden kooma lähenee ykköskauden vttuloppuisjo-kliimaksia.

Merkillinen kausi tämä on: huomattavastikin parempaa menoa tuotannolta kuin parina aiempana vuonna, mutta vaikka asukit ovat olleet sinänsä mielenkiintoisia, niin ovat olleet myös erittäin epäsympaattisia, jota piirrettä vielä juonittelun salliminen lisäsi.

Ryhäseltä kerrankin jotain fiksua viimeisessä analyysissa: sanoi suurinpiirtein niin, että castingissa on otettava huomioon se, ettei porukassa saa olla vain ns. vahvoja, omaan pussiin pelaavia asukkaita, vaan seassa on oltava sosiaalisesti älykkäitä tyyppejä, jotka nivovat joukon kasaan, yhtenäiseksi. Tällainen "liimaava" asukas puuttui tältä kaudelta. Jokainen asukki on katsonut liikaa BB:tä (paitsi Benska [smilie=a_teeth.gif] , uskokoon kultapojua ken haluaa) ja on vetänyt omaa show´taan. Ja se asukki, joka eniten paasasi muiden asukkien itsekkyydestä (Jeesuslapsi) veti itse kaikkein isointa show´ta omien ideologioidensa piikkiin [smilie=a_chuckle.gif] .

Ja ihan sama kuka voittaa, kunhan ei vain...no arvaatte kyllä... [smilie=a_teeth.gif] .

Avatar
DosterMan
Big Brother
Viestit: 5562
Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Paikkakunta: Elderlings

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja DosterMan » 08 Joulu 2011 15:43

Nyt kun kausi alkaa virallisestikin olemaan finaalissa, niin vois jotain yhteenvetoa tehdä asukkaista. Inhokeille en enää jaksa uhrata kovin paljoa energiaa, joten keskityn lähinnä suosikkeihini. Alkuun inhokit pois pyörimästä jaloista.

Iloinen olen siitä, että mun ei enää koskaan tarvitse nähdä penin kieroilua, omille jutuilleen nauramisia, päänketkutteluja eikä kuunnella sen itsekehuaan.

Ei tarvitse nähdä Tanjan vittumaisuutta ja kohtuuttomia raivonpuuskia. Myös Tanjan puhetyyliä, niinkusiissillailuineen ei tule yhtään ikävä myöskään.

Annikan paskanjauhamiset ja kaikesta loukkaantumiset on jo tovin olleet poissa, mutta summataan nekin nyt tähän pariin lauseeseen.

Terhin itkupotkuraivareitakaan en todellakaan jää tai ole jäänyt kaipaamaan.

Nyt kun nää ärsyttävät on suunnilleen käsitelty, niin voi siirtyä tänne mukavammalle tolalle.

Hillittömän hauskaa ja asiallista Sebastiania jää todellakin ikävä. Sebastianin häätö vitutti jopa sen verran kovasti, että loppukausi jää katsomatta. Ehkä finaalin katson, ehkä en. Kunhan tässä aikaa menee hetki, voisi taas miettiä kaikkien aikojen suosikkeja tarkemmin, mutta kyllähän Sebastian sinne nousi kärkitohinoihin. En olisi uskonut, että alkoholia käyttämättömästä uskovaisesta pojusta tykkään näin paljon. Sebastian osoitti todella paljon uskomuksia vääräksi. Taidan "omistaa" tipattoman tammikuun 2012 Sebastianille.

Salar oli väärinymmärretty pikku lihapulla. Alkuun inhosin täydeltä laidalta, mutta jotenkin Salarin tyylistä olla ja tehdä asioita sai niin paljon naurua, että olisin suonut Salarin olevan vielä pitkään talossa. Hyvä asukas.

Oskar ei päässyt puhkeamaan kukkaan, mutta pienen talovisiitin perusteella ainekset legendaksi oli olemassa. Todella harmittava aikainen häätö.

Janica on ihana, herttainen villikissa. Janicasta huokuu läpi kodin lämpö. Todennäköisesti todella hyvä äiti lapsilleen. Janica on tuonut todella paljon säpinää taloon. Hyvällä asenteella suorittanut lähes kaikki BB-talon haasteet. Sai kohtuuttoman paljon paskaa niskaansa tietyiltä tahoilta, mutta selvisi kaikesta voittajana. Yksi kauden läpi suosikkijoukossa olleita asukkaita. Eikä silmäniloakaan voida ohittaa, Janica on näyttävä nainen.

Suvilla ei ole olemassa mitään suodatinta, vaan kaikki jutut tulee suusta ulos vailla sensuuria. Tuotanto joutui tekemään hätäsääntöjäkin, että Suvin lasten suihkumasturboinnit ja muut yksityiset asiat jäivät rauhaan. Ei varmasti ole helppoa olla tällä hetkellä Suvin lapsi, mutta kuitenkin Suvistakin näkee, että Suvi rakastaa ja välittää lapsistaan. Kyllä mä kaikesta huolimatta Suvinkin pistän enemmä plussalle kuin miinukselle. Suvi ei kauheasti jauha paskaa muiden asukkaiden takana paskaa. Suvi puuttuu aina epäoikeudenmukaisuuksiin, esim. jos tietää että seläntakana jauhetaan paskaa.

Stefan oli vähän kaksijakoinen, välissä hillittömän hauskaa katsottavaa, välillä taas todella noloa myötähäpeää ja välillä suorastaan ärsyttävyyttä. Eninten Stefanissa risoi nuorten tyttöjen perusteeton ja poikkeuksellisen vahva suosioiminen. Ihastumisilleenhan harva ihminen mitään voi, mutta jokin oman peilikuvan ymmärtäminen olisi ehkä kohtuullista olla olemassa. Lumimiehenä Stefan oli klassikko. Kieroiluun mukaan meneminen oli lopun alkua Stefanille. Asukas paikallaan kuitenkin.

Mikael on fiilistelijä. Hemmetin hauskaa läppää ja paljon. Annikan kanssa kutemisessa meni paljon miehestä hukkaan, mutta alkukaudelle ja loppukaudelle todella hyvää settiä. Mikaelille plussat juonittelemattomuudesta, vaikka juonittelua suorastaan tyrkytettiin miehelle. Mikaelille pisteet myös siitä, että ei ole pelkästään peesaillut juhlissa, vaan on myös nauttinut sitä alkoholia. Sen verran monta BB-kautta on jo takana, että varmasti tietää että alkoholin käytöllä voi helposti saada paheksuvat kukkikset perseeseen viheltelemään, mutta Mikael ei tästä välittänyt. Ei siinä mitään, Mikaelhan on kännissäkin käyttäytynyt hyvin. Mikael on ehdottomasti paikkansa finaalissa ansainnut.


Kaiken kaikkiaan asukasvalinnoista jäi hyvä maku. Inhokit todellakin kuuluu asiaan ja ovat jopa tietyllä tavalla suotavia. Mun mielestä inhokeista pitäisi myös pystyä pääsemään eroon edes vähän helpommin. Viimestään kauden viimeisellä kolmanneksella pitäisi ehdottomasti olla miinukset käytössä, että ei pääse penit ja tanjat finaalia masentamaan. Suosikkejakin löytyi todella paljon. Tapetteja on joka vuosi, isossa ryhmässä osa jää väkisinkin jalkoihin, kun ruutuaikaa eninten himoavat huutavat osan asukkaista hiljaiseksi.

Oisko tähän ketjuun mahdollista saada äänestys, jossa voisi antaa arvosanan kokonaisuutena asukkaille?
aadeehoovee: 17p DosterMan – Uskon palkinto. Valo pimeydessä kun kaikki tuntui jo menetetyltä.

Avatar
Goofy
Tuottaja
Viestit: 1107
Liittynyt: 31 Elo 2009 08:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Goofy » 09 Joulu 2011 09:55

Siis tuleekohan 12 vanhaa tänään ihan taloon sisälle vai ulos vai mitenköhän. Aika raakaa ois jos eivät sais ees jutella finalistien kanssa ei kai nyt niin sentään. Voi että vielä kerran jos joutuu kuuntelemaan Annikan hirnumista omg.
Taviskausi rules

Avatar
jaiba
Isoveli
Viestit: 2897
Liittynyt: 12 Maalis 2007 03:52

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja jaiba » 09 Joulu 2011 22:41

Miksua lukuunottamatta, kaikki noista finalisteista on melkoisia minäminä-persoonia. Vähän nöyrempää asennetta olisin monelta toivonut, mutta jos tuntuu että saa parhaiten mielipiteensä julki kiukuttelemalla, niin mikäs siinä. Jokainen tekee niin kun tykkää.

Tämä on vain minun minäminä-mielipide.

Avatar
tuusannuuska
Kunniajäsen
Viestit: 7896
Liittynyt: 30 Syys 2007 00:24

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja tuusannuuska » 09 Joulu 2011 22:59

Tämä ilta on ainakin osoittanut sen, että ei tarvitse vaivata päätään sillä ketä noista äänestäisi voittoon. Aivan se ja sama, olkoot vaikka Ben jos sillä sattuu olemaan enempi maksavia asiakkaita kuin Janicalla tai Mikaelilla.

Tosin eipä noissa tänä iltana näytillä olleissa vanhoissa asukkaissakaan ollut ketään sen mieluisampaa, vaikka melkoisia persoonia sielläkin. Ei vaan ketään voittajaehdokasta. Erikoinen kausi kaikenkaikkiaan.
The reason I swear so much is because fuck you.

RealPlayer
Kolhoosin johtaja
Viestit: 2182
Liittynyt: 25 Elo 2010 04:14

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja RealPlayer » 09 Joulu 2011 23:22

Ettei vaan uintiseura Korson Löysä vie tosta sakista koko pottia... Tälle alkaa olla aikas sama kuka voittaa... ( No kunhan ei Ben taikka Suvi kuiteskaan...kausi ois voinut voittajaehdokkien vaatimattomuuden takia loppua hyvinkin jo kaks viikkoa sitten... )

No toivottavasti tuotanto hakee tänään jonkun random-tyypin Hakaniemen torilta taloon... ja voittoon...;)

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4442
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja Mardis » 09 Joulu 2011 23:29

Kyllä mielestäni oli hyvä, et Janica sano Suville pari totuutta, vaikka se vähän liian pitkälle menikin! Olis aika tajuta Suvinkin että omakaan käytös ei ole kovin ihanteellista. Itse toisaalta ymmärrän Tanjan pointin miksi rupesi taas angstaamaan, kun tajusi olevansa taas yksi epäsuosituimmista asukkaista koko kaudelta. (Se on ihan totta, sillä olihan Terhikin ainoa häädetyistä joka toivo Tanjan voittoa) Nyt kuiteski näyttäis kaikki olevan hyvin ja Miksulle on pedattu 50 000€. Että sirilimpsis vaan kaikille!

Avatar
LuckyTheFox
Big Brother
Viestit: 5210
Liittynyt: 28 Elo 2009 23:47

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja LuckyTheFox » 09 Joulu 2011 23:31

Marika 1 kirjoitti:(Se on ihan totta, sillä olihan Terhikin ainoa häädetyistä joka toivo Tanjan voittoa)
Surullisinta tässä on se, että ilman viime viikon angsteja, aika moni Suvin voittoa toivoneista olisi varmaankin sanonut Tanjan nimen. :(

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4442
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Mardis » 09 Joulu 2011 23:54

^ Varmaan talkin katsomossa muuttaneet mielipiteensä... :?

BrutalGentleman
Isoveli
Viestit: 5712
Liittynyt: 05 Marras 2009 05:26

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja BrutalGentleman » 10 Joulu 2011 01:20

Merkityksetön kysymys sinänsä, mutta miksi Tanjan mahdollisesti ulkomaailmassa odottelevaan Markoon viitataan asukkien puheissa myös Suomen maanumerolla "358"?

Avatar
Hilma
Leijona
Viestit: 2913
Liittynyt: 28 Syys 2010 18:17

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Hilma » 10 Joulu 2011 01:28

^ Koska sillä on +358 tatuoituna rystysiin, koska se on rasisti. Jota siis ennemminkin vasemmistoviritteinen Tanja taas ei ole.

Avatar
Esther
Risteilyisäntä/-emäntä
Viestit: 849
Liittynyt: 27 Helmi 2011 19:09

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Esther » 10 Joulu 2011 05:52

Janica huusi Suville hu-ra kun lähti kylpyhuonetta päin suutuksissaan. Sitä episodia ei koskaan tule koosteissa eikä Suvikaan ehkä kuullut.....

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”