Yleistä keskustelua asukkaista

Keskustelua Suomen Big Brotherin asukkaista.
Vastaa Viestiin
Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 03 Joulu 2011 23:54

^ Ei se kyllä aina ole noin! Sebu kuuluu enemmän suosikkeihini kun inhokkeihini, ja silti tunnistan sitä esittämistä ja roolia kameroille.

AppleJenkki
Nimetty
Viestit: 18
Liittynyt: 15 Loka 2012 14:48

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja AppleJenkki » 04 Joulu 2011 00:10

Mävaan ilmaisi hyvin sen ajatuksen mikä mulla on myös Sebastianin feikkiydestä. Ehkä hän nyt vaan on tuollainen aina, nuoleskelee kengänpohjia yms. Tai sitten hän on pistänyt ison shown pystyyn, ja onhan se kieltämättä viihdyttävää katseltavaa! Viihdyttävyyden takia Sebastian voisi mun puolesta voittaa, mutta ärsyttää liikaa tuo mahdollinen feikkiys.. vaikka voinkin olla väärässä. Enhän mä siis tunne ketään noista tyypeistä vaikka katon 24/7, mulla voi olla monista väärä käsitys eli en todellakaan tuomitse ketään (paitsi yh-äidit, jotka jättänyt lapset bb:n takia 3 kk:ksi).
Ben on hassu tapaus. Jotenkin tosi symppiksen oloinen, mut sitten tekee tosi ilkeesti pyörittäessään monia naisia talon ulkopuolella heidän tietämättään. Tuo kiltteys on jotenkin feikkiä, kun teot on toista mitä sanoo itsensä olevan. Mut ihanasti on lohduttanut esim. Tanjaa.

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 04 Joulu 2011 00:25

Tokihan ihminen voi tehdä outoja asioita, mutta yleensä siihen liittyy joko yllytyshulluus tai humalatila! :D Sebu tekee tuon kaiken oudon ihan omasta päästään, ilman mitään sen vahvempia muiden yllytyksiä tai päihteitä!
En kyllä Sebun tyylistä ihmistä ole tavannut, vaikka kaikenlaista olenkin nähnyt.

Nimim. Eräs, joka on kerran juonut kännissä vessanpöntöstä vettä

Avatar
knocker
Jumalan ruoska
Viestit: 15204
Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja knocker » 04 Joulu 2011 00:40

No avaudutaan nyt sitten, saatana. Mä tulin kerran känässä (16 - 17v) himaan ja onnistuin rikkoo kuumemittarin. Halusin niin kauheesti saada sen elohopeen hyppysiini ja se vaan pakeni. Broidi ilmaantu paikalle ja totes, et voisitsä jotain järkevämpääkin jurrissa tehdä. Se ei ois hämmästynyt yhtään enempää, vaikka oisin nielly paperia siinä tilassa. :P
a walking disaster

Avatar
Poa
Television orja
Viestit: 776
Liittynyt: 29 Elo 2009 00:22

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Poa » 04 Joulu 2011 00:46

Jos aletaan miettiä kisan voittoa, niin lopputulos omalta kohdaltani on, että harmittaa tavattomasti vain, jos Suvi tai Ben voittavat. Kaikki muut kelpaavat enemmän tai vähemmän.

Suvi ärsyttää minua suunnattomasti ja olen kovin erilainen ihminen kuin hän. Toisaalta minusta on ilahduttavaa ja suunnattoman ällistyttävää, että tällainen henkilö on pysynyt tuolla talossa näin kauan, koska äitiys, äänekkyys ja ikä yhdistettynä sukupuoleen on sellainen yhdistelmä, jolla yleensä on tiputtu aika pian. Varmaan tuo pelkkien plussien antaminen selittää jotain. Vastenmielisyys tähän hahmoon selittyy ehkä sillä, että noiden huonojen piirteiden ei voi katsoa johtuvan vaan talossa tapahtuneesta taantumisesta, vaan varmaankin näkyvät aina ja kaikkialla.

Ben taas on viime aikoina ollut ihan siedettävä, jopa herttaista [smilie=a_holycrap.gif] oli se askartelu (kannattaisi panostaa näpertelyyn/taiteiluun jos se oikeasti kiinnostaa vaikka ihan harrastelumielessä, vaikuttaa jotenkin siltä "aidolta" :blackeye Benkulta). Mutta ei voi unohtaa alkukauden Beniä juonitteluineen ym. Suosittelisin miettimään myös mitä "kiltti" tarkoittaa, jos tosissaan haluaa sellainen olla.

Mikaelkin on ollut viime aikoina niin edukseen, että sulatan pitkin hampain tämänkin voiton, mutta ei hän sitä oikein ole ansainnut.

Sebastian, Janica ja Tanja ovat olleet suunnilleen koko kauden suosikkejani vähän vaihtelevilla sijoituksilla, ja toivon että joku näistä voittaa. Janicalle soisin ehkä voiton vähiten, koska on jo saanut a) vaihtoviikon, b) kutsun taloon c) suuren määrän kollegoja ja kavereita visiitille. Kaikki tämä yhdessä on jo vähän liikaa, ja niin kuin joku sanoi menee vähän siinä ja siinä kilpaileeko täysin tavissarjassa, vielä kun se yhdistetään viime vuoden voittajaan, niin ohjelman kokonaiskuva ja idea vähän kärsii. (Tämä ei tietenkään ole Janican vika.)

Toisaalta en usko, että BB:n imago paljon ketään enää kiinnostaa tai tuotanto yrittäisi tosissaan torpata ketään voittamasta. Minusta tämä alkaa olla enemmän asianharrastajien kuin koko kansan ohjelma.

Tanja on taatusti kärsinyt tarpeeksi :roll: ja tarvitsisi varmaan eniten noita rahoja. Ja Sebastian on kyllä ollut tämän vuoden hahmo, joten ehkä hän eniten ansaitsisi voiton, kun ajatellaan puhtaasti ohjelman sisältöä ja viihdearvoa.

Kaikista näistä asukkaista löydän huonoja puolia, joita voisin luetella tyyliin: siksi tämä ei ansaitse voittoa. Loppupeleissä on kai kuitenkin ihan puhdas makuasia, että Benin ja Suvin viat ovat sellaisia, jotka koen vaikeimmiksi sulattaa.

Aika tyytyväinen täytyy siihen olla, että omia suosikkiasukkaita on tuolla noin hyvin säilynyt, niin ei ole mielenkiintokaan kokonaan lopahtanut, vaikka kisaväsymystä alkaa olla aika lailla myös kotikatsomossa. [smilie=a_cool.gif]

Avatar
Skygge
Big Brother
Viestit: 5783
Liittynyt: 05 Loka 2010 14:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Skygge » 04 Joulu 2011 00:58

Finaaliviikolla on siis varmuudella, Mikael, Janica ja Suvi. En oikeasti tiedä, kenen haluaisin tämän kisan voittavan. Niin ristiriitaisia ovat monet asukkaat. Janica ja Mikael ovat kyllä vähiten ristiriitaisia, mutta muista en osaa sanoa. Sebastian on ollut pitkään yksi suosikeistani ja tuossa joukossa on edelleen top kolmessa.

Olen katsonut BB:tä koko ajan, sairasloman takia olen pystynyt tähän ja netti 24/7 on auki koko ajan, jopa silloin kun nukun. (addiktiko?, ehkä?) Mikael, Janica ja Sebastian on se vahvin kolmikko voittoon. Enkä nyt puhu millään "fanin suulla". Tämä top kolme on muuttunut paljon Janskua ja Miksua lukuunottamatta paljon. Suvi on hölösuu, Tanja oli 2-3 viikkoa nousussa ja sitten veti pohjat. Juu, kipeänä on vaikeata olla iloinen ja aktiivinen, mutta kuitenkin.

Sebastian taas on/oli todella mielenkiintoinen persoona. Jotenkin vaan hänen käytös muuttui sen "irokeesi episodin" jälkeen... Siitä asti osakkeensa on ollut minun silmissä laskussa.

Benistä en edes jaksa puhua... Toivottavasti tippuu sunnuntaina. Mutta en usko, johtuen Tanjan viikolla aiheuttamista tapahtumista.

Niin tai näin. Finaalista tulee todennäköisesti hyvin ristiriitainen tapahtuma ainakin minun silmissä. Veikkaan, että Finaalissa on ainakin Mikael, Sebastian ja Janica. Neljäntenä on joko Suvi tai Ben. En oikeasti enää uskalla äänestää tänä vuonna. Niin persnettoa olen aiemmin äänestyksissä kokenut (kolmessa äänestyksessä olen äänestänyt) että en jaksa enää tuhlata rahojani tähän. Toivon parasta ja pelkään pahinta.
:trollface:

Avatar
Risto
Isoveli
Viestit: 6644
Liittynyt: 10 Loka 2010 16:08
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Risto » 04 Joulu 2011 01:04

Finaalin lähestyessä mulla on vain kaksi voittajasuosikkia. Janica ja Suvi. Todellakin toivon että jompikumpi noista mammoista voiton vie. Mikaelin voitto ei myöskään pahemmin harmittaisi, mutta kaikkien muiden voitto olisi aika plääh... Tai no Tanjan voitto voisi olla ihan hyvä juttu, mutta Tanjan viimeaikainen käytös on hieman laskenut hänen pisteitään. En oikein tiedä mitä tuosta Tanjasta tällähetkellä ajattelisi. Nooh, Sebun voittoa en enää toivo, koska toi viimeaikainen perseily on välillä ärsyttänyt todella paljon. Ja Sebukin oli joskus ykkössuosikki, huoh. Ben taas on Ben, erittän limainen tapaus joka pitäisi palauttaa äkkiä maanpinnalle. Benkku joutais jo pihalle.

Eli kaikenkaikkiaan aika monen asukkaan voitto kelpaisi minulle. Oikeastaan Ben on ainut jonka voittoa todella halveksuisin. Ja Sebastianin voitto olisi kova isku koko BB-formaattia kohtaan.

Sekavaa.

Helenius voitti :tu

mävaan
Uimavalvoja
Viestit: 430
Liittynyt: 27 Marras 2011 16:18

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja mävaan » 04 Joulu 2011 14:23

Tuolla Sebastian -ketjussa väläyteltiin, että ennenkin bb:ssä on ollut uskovainen asukas, joka paljastui näyttelijäksi (ja lähti pois jo viikon jälkeen).

Voisiko tähän liittyä se, kun Sebu on sanonut, että jos on finaalissa, niin kävelee ovesta ulos ?

Ja sitten vaan todellakin kävelee ovesta ulos [smilie=a_holycrap.gif]

Avatar
unelma auvoinen
Jänis
Viestit: 1425
Liittynyt: 03 Syys 2011 12:01

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja unelma auvoinen » 04 Joulu 2011 14:24

^ Tuo myös selittäisi sitä miksi finaaliviikolle on menossa yllättävän monta asukasta.

Avatar
Jason S.
Vastaava tuottaja
Viestit: 3776
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 04 Joulu 2011 14:29

^Viime vuoden finaaliviikon alussa oli 6 asukasta... Finaalissa 4. :roll:

Avatar
LuckyTheFox
Big Brother
Viestit: 5210
Liittynyt: 28 Elo 2009 23:47

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja LuckyTheFox » 04 Joulu 2011 14:39

mävaan kirjoitti:Voisiko tähän liittyä se, kun Sebu on sanonut, että jos on finaalissa, niin kävelee ovesta ulos ?
No, ne puheet katosivat heti kun finaali ilmestyi horisonttiin, joten tuskin kävelee.

Avatar
biggis
Risteilyisäntä/-emäntä
Viestit: 832
Liittynyt: 06 Syys 2008 18:46

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja biggis » 04 Joulu 2011 16:25

LuckyTheFox kirjoitti:
mävaan kirjoitti:Voisiko tähän liittyä se, kun Sebu on sanonut, että jos on finaalissa, niin kävelee ovesta ulos ?
No, ne puheet katosivat heti kun finaali ilmestyi horisonttiin, joten tuskin kävelee.
Joo, onhan tuolla moni muukin asukas ollut menossa ulos talosta useampaankin kertaan ja ovat sitten päättäneet jäädä, joten kai se Sebankin kohdalla voi pitää paikkansa. On tainnutkin tykätä BB:stä enemmän kuin mitä alkukaudesta osasi kuvitella, joten mieli on voinut muuttua. Tosin finaaliviikko ei edes ole vielä, joten saapi nähä mitä tekee.
Suosikit: 2007 Niko 2008 Anna 2009 Esa A 2010 Marika 2011 Sebastian 2012 Tomi 2013 Jori 2014 Anna
Katsoo vain 24/7

Mirjami
Mökkiläinen
Viestit: 246
Liittynyt: 19 Loka 2010 08:38

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Mirjami » 04 Joulu 2011 16:40

mävaan kirjoitti:Tuolla Sebastian -ketjussa väläyteltiin, että ennenkin bb:ssä on ollut uskovainen asukas, joka paljastui näyttelijäksi (ja lähti pois jo viikon jälkeen).
Tämähän oli Ruotsin BB:ssä tuotannon järjestämä määräaikainen (viikon kestävä) 'huijaus' muita asukkaita hämmentämään.
Ei siis voi Sebastianiin liittää moista teoriaa lainkaan.

Avatar
biggis
Risteilyisäntä/-emäntä
Viestit: 832
Liittynyt: 06 Syys 2008 18:46

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja biggis » 04 Joulu 2011 17:40

Joo, Sebastianista on kyllä jos jonkinmoista teoriaa, mitkä ei hyvällä tahdollakaan pidä paikkaansa, vaikka kuinka yrittäisi katsoa anti-Seba lasien läpi. Ovat jo niin epäloogisia ja kaukaa haettuja.

Itse lopetin kirjoittelun Seba ketjuun jo aikaa sitten, kun sinne alkoi kertyä materiaalia, jotka olivat niin kaukaa ufomaailmasta haettuja, että niitä on turha enää edes lähteä oikomaan. Eivät edes vaikuttaneet enää mielipiteiltä, vaan lähinnä oman fanituksen kohteen kilpailijan alas ajolta. Harmi vaan, että osa näistä ufoteorioista on alkanut elämään omaa elämäänsä ja niiden päälle on rakennettu lisää ufotutkimusta.
Suosikit: 2007 Niko 2008 Anna 2009 Esa A 2010 Marika 2011 Sebastian 2012 Tomi 2013 Jori 2014 Anna
Katsoo vain 24/7

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4442
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja Mardis » 04 Joulu 2011 20:09

Jos mäkin nyt rupeaisin avautumaan näistä kuudesta. ;)

Elikkäs finaali lähestyy ja siellä on 4 tai 5 asukasta. Itseni mielestä sinne tosta porukasta sais päästä vaan kaks, Tanja ja Janica.

Tanjan haluaisin voittavan, koska poikkeaa "normista" bb asukista, ja osaa myös kapinoida epäreilua bb:tä vastaan, vaikka se välillä yli meneekin. Tanja on myös viihdyttänyt mua kaikista eniten kaikista asukkaista tänä kautena sarkastisilla heitoillaan. :D Tietenkään en noista hermoromahduksista pidä, mutta kyllä ne osaksi aiheesta on, enkä koe Tanjaa kyvyttömäksi bb:seen. Ehdoton suosikki! [smilie=a_smitten.gif]

Janicassa häiritsee vieläkin ylipursuava voitontahto ja katkeruus Annikaa kohtaan. Jopa kiusauksen merkkejä Annikaa kohtaan oli silloin kun Ansku sielä oli ja alunperin Janicahan ne huonot välit loi... Mutta nykyään Janica alkaa erottua edukseen tuosta porukasta, jaksaa olla kaikista eniten kaveri Tanjallekkin. Ja myönteistä on tietenkin sekin, kun on nähnyt Beninkin läpi. On aika normi tyyppi, mutta ei todellakaan mikään tapetti. Ei voittokaan hirveästi haittaisi, vaikka en sitä kyllä toivoisikaan senkään takia, että bb sen jo Janicalle on pedannut.

Sebastian oli kauan yksi suosikkini, mutta sitten aloin huomata esittämisen tarpeen, enkä ole enää sen jälkeen pitänyt hirveän aitona, vaikka ei Sebu nyt mikään kunnon feikkikään ole. Myös joka asian spekulointi ja jatkuva äänessä olo on alkanut ärsyttää suuresti. Ihan liian laskelmoiva tyyppi! Olisihan tämä kausi ollut paljon tylsempi ilman Sebaa, joten voisin suoda kuiteski kolmannen sijan tälle kakkafetissille.

Suvi koki eilen totaallisen laskun, kun oli jo pari päivää jauhanut väritettyä tarinaa Tanjasta Janicalle ja sai meilkein käännytettyäkin Ganjaa vastaan, onneksi nyt näyttää ettei siinä onnistunut. :x Muutenkin olen tajunnut, ettei Suvi todellakaan ole niin empaattinen kuin olen kauan luullut. Haluaa selvästi Tanjan heti ulos talosta, syytä en tiedä? Myös se on tullut selväksi, että Suvi kokee kipuja enemmän kuin kukaan Suomessa. ;) Ja Suvi on puhunut ihan liikaa henkilökohtaisia asioita kavereistaan, näyttäisi ainakin kirjeen perusteella tulevan niistä myös seurauksia! Ei missään nimessä tälle voittoa halua, mutta neljännen paikan voisin kuitenkin tälle suoda, koska monet naurut Suvista olen saanut ja muutenkin ollut yksi keskushenkilöistä tuola.

Mikael on jokavuotinen löysäilijä, joka ei talossa ole mitään mainitsemisen arvoista talossa ole tehnyt, paitsi roikkunut Annikassa kiinni. Heittää vaan "hauskoja" vitsejä ja joskus sekoilee jotain, niin kun tänään esitti jotain kissaa. :roll: Tää jätkä ei kiinnosta minua enää pätkän vertaa, mutta valitettavasti tällä on hyvät mahdollisuudet voittoonkin.

Ben on ehdottomasti tämän kauden tyhmin, kieroilevin, limaisin, säälittävin ja raivostuttavin asukas! :madone: Ja silloin kuin ei noita edellä mainittuja ole, muuttuu ben tylsäksi. Toivottavasti tippuu vihdoin tänään, on meinaan 3 kuukautta liian kauan tuolla oleskellut. Loppua kohden ehkä pikkasen parantanut menoaan, mutta vain pikkasen. On esim. Tanjaa käyttänyt törkeästi hyväkseen tällä viikolla uskottelemalla olevansa Tanjan hyväkin kaveri.

Asukkaat on tosiaan huonontuneet miltei joka päivä, kun ovat tällä hetkellä huonompia kuin koskaan! Onneksi sieltä löytyy edes se yks valopilkku jolle soisin voiton ilomielin...

thome
Asukaskokelas
Viestit: 102
Liittynyt: 01 Syys 2011 08:30

Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja thome » 04 Joulu 2011 23:05

Ihanan vapautunut tunnelma talossa, kun feikki-Sebastian ei ole tuomitsemassa ja saarnaamassa. :tu

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja sandman » 04 Joulu 2011 23:05

Karhu kirjoitti:Miksun pipon alla varmaan kiehuu että "ei jumalauta, tätä akkojen lässytystä koko viikko!" :lol:
Heh, Miksu voisi mennä kuunteleen Suvin ja Tanjan keskustelua. Voisi oppia jotain siitä mitä KESKUSTELU on, ei siis vain hauskojen välivitsien heittelyä silloin tällöin. Mikael olisi paennut tuosta keskustelusta minuutin jälkeen. Ja Miksu on siis mielestäni paras asukas jäljellä olevista [smilie=a_makeitstop.gif]

Avatar
Dorothy
Jumalan ruoska
Viestit: 9295
Liittynyt: 25 Helmi 2005 13:01
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja Dorothy » 04 Joulu 2011 23:08

thome kirjoitti:Ihanan vapautunut tunnelma talossa, kun feikki-Sebastian ei ole tuomitsemassa ja saarnaamassa. :tu
Vapautunut? Puolet tappelee ja puolet itkee. Ihan maassa on kaikki.
you've got the dream but not the drive

Avatar
Slamjam
Ninja
Viestit: 3078
Liittynyt: 14 Loka 2008 00:56
Paikkakunta: Kuopio

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja Slamjam » 04 Joulu 2011 23:08

Toivottavasti nyt viimeistään tajutaan äänestää omaa suosikkia loppuun saakka, kun turbot käytössä ja vähän ääniä muutenkin niin lopussa pystytään vaikuttamaan todella paljon. Silloin kuin Anniina voitti se ei luovuttanut kärkipaikkaa sen jälkeen kun sen Terolta nappasi juuri jatkuvan äänestämisen takia.

Ensin sanottiin Tamerin fanien jättäneen äänestämättä kun T oli johdossa ja luultiin sen riittävän, nyt Sebastianilla selvä johto ja jonnekkin se hupeni ja turboilijat ajoi ohi. Kun äänestäjiä on vähän muutama ääni ratkaisee nytkin saattaa olla kyse vai 2-3 äänestä tossa 0,01%

No Kansa puhui taas ja tyydyn kohtaloon ja luulen, ettei tänään mitkää hirveen juhlavat tunnelmat tuolla ole. Miksu ja Janica suree ystävän lähtöä ja Suvi on vittuuntunut Tanjan jäämisestä. Ben taas on kuin peura ajovaloissa pelästyneenä eikä tiedä miten olisi.

No ennakkosuosikki tippui ja tänä vuonna taitaa tulla tosi tiukka kisa voittajasta, Miksu näyttää nyt vahvimmilta ja jopa Ben saattaa päästä mitaleille. Hauska viikko ei tule olemaan vaan äärimmäisen tylsä. Itsenäisyyttä noi ei osaa juhlia ja Sebu vei liikaa energiaa talosta pois joten piinaviikko tulee olemaan. No eipähän tuu liikaa katsottua samaa kanavaa vaan saa joitain rästejä poiskin, ainahan viimeinen viikko on ollut vaativa mielenkiinnon pitämisessä joten nyt voisi olla aikaa vaikka vierailla sukulaisilla.
Finding life since 1970, forum member #1223

Avatar
Rutjake
Finalisti
Viestit: 650
Liittynyt: 13 Syys 2007 15:49
Paikkakunta: Tampere Region, Finland

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja Rutjake » 04 Joulu 2011 23:09

melissa kirjoitti:Herranjumala, kylläpä oli yllätys. Tanja käyttäytyi törkeästi Seban lähdettyä. Että hyvä Suvilta kun antoi tulla täyslaidallisen.
Näinpä juu. Suvin pisteet nousi ja Tanjan, mikäli vielä mahdollista, laski. Sinänsä tällä ei ole mitään merkitystä, kun en edelleenkään aio äänestää.. ja liven voi aina sulkea.

Ero äänestyksessä on muuten voinut olla allekin 0,01%. Kun tulokset pyöristetään kahteen desimaaliin, niin ero on voinut olla esim. 0,005%.

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Yleistä 24/7 -keskustelua (marras-joulukuu)

Viesti Kirjoittaja sandman » 04 Joulu 2011 23:09

Dorothy kirjoitti:
thome kirjoitti:Ihanan vapautunut tunnelma talossa, kun feikki-Sebastian ei ole tuomitsemassa ja saarnaamassa. :tu
Vapautunut? Puolet tappelee ja puolet itkee. Ihan maassa on kaikki.
No eipä ole Sebastian moralismillaan tukahduttamassa riitoja :tu

EDIT:
Veikkaan että Tanjan ja Sebastianin ero oli yksi ääni, maksimissaan kaksi ääntä. Tuskin täsä nyt nyt ihan hirveitä äänimääriä annettiin, kun tilanne muuttui vähän väliä.

Avatar
biggis
Risteilyisäntä/-emäntä
Viestit: 832
Liittynyt: 06 Syys 2008 18:46

Re: Yleistä keskustelua asukkaista

Viesti Kirjoittaja biggis » 04 Joulu 2011 23:22

Taitaa tulla aika seesteinen finaaliviikko, kun Sebastian lähti. No toivottavasti Tanja ainakin pistää kunnon angstiraivot päälle.
Suosikit: 2007 Niko 2008 Anna 2009 Esa A 2010 Marika 2011 Sebastian 2012 Tomi 2013 Jori 2014 Anna
Katsoo vain 24/7

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”