Rami Hietaharju

Keskustelua Suomen Big Brotherin asukkaista.
Vastaa Viestiin

Arvosanasi Ramille?

Äänestys päättyi 25 Joulu 2011 21:20

5 - Suosikki
55
17%
4
97
29%
3
92
28%
2
39
12%
1
28
8%
0 - Inhokki
20
6%
 
Ääniä yhteensä: 331

Avatar
Sky
Juontaja
Viestit: 1016
Liittynyt: 15 Loka 2010 20:34
Paikkakunta: Helsinki/NYC

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Sky » 22 Marras 2011 04:42

BB-Rami: ”Sutina Netan kanssa oli silkkaa peliä”

BB-talosta sunnuntai-iltana häädetty Rami myöntää lähteneensä kisaan pelaamaan voitosta ja uskoo myös itse tulleensa häädetyksi muiden asukkaiden pelaamisen vuoksi.

- En usko, että olisin vielä tippunut, jos äänestysperiaate olisi ollut toinen. Jos rehellisiä ollaan, niin en olisi uskonut tippuvani myöskään eilen, kun kisä käytiin lähinnä minun ja Netan välillä. Mutta muutamat asukkaat ovat selkeästi alkaneet pelata, Rami sanoo.

Kovimpana pelurina hän pitää Sebastiania.

- Sebastian äänesti mua, koska koki minut uhaksi, se on aivan selvää, Rami paukauttaa.

Ylöjärveläinen tuli talossa hyvin toimeen syvästi uskonnollisen Sebastianin kanssa, mutta ei usko miehen olevan aito.

- Hänen jutuistaan ja teoistaan paistaa usein läpi esittäminen. En esimerkiksi usko kaikkiin hänen unissakävelyjuttuihinsa.

Rami ei kuitenkaan kiellä pelanneensa myös itse ja sanoo tehneensä monia asioita taktikointi mielessään. Hän esimerkiksi mainitsi aikaisemmin Netan kaikkein epämieluisimmaksi asukkaakseen, mutta myöhemmin bileissä antautui naisen kanssa intohimoiseen suuteloon.

- Netan kanssa pusuttelu oli ihan selvää pelaamista. Yritin pelata itseäni sillä hänen hyviin kirjoihin. En lähtenyt BB-taloon hakemaan mitään sydänystäviä, vaan pelasin voitosta, ylöjärveläinen sanoo suoraan.

- Enkä todellakaan usko olevani ainoa, vaan jokainen asukas on siellä tavalla tai toisella pelaamassa. Kukaan vaan ei sano sitä ääneen, Rami puolustautuu.

Omaksi voittajasuosikikseen hän nimeää läheiseksi kokemansa Janican, mutta uskoo myös yllättäjään.

- Se on kahden kamppailu. Joko Janica, tai sitten Tanja, joka parantaa asemiaan päivä päivältä. En olisi uskonut sanovani tätä viisi viikkoa sitten, mutta Tanja on todella vahvoilla.
http://starlounge.fi.msn.com/gallery.as ... =159857436

Grr
Asukaskokelas
Viestit: 105
Liittynyt: 27 Marras 2007 13:59

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Grr » 22 Marras 2011 07:07

orgasmienkeli kirjoitti:^ Oliko heidän välillään kuitenkaan sitä?
No minun mielestäni ei oikein, ainakaan Elinan suunnalta. Viihtyi Ramin seurassa hyvin ja näin, mutta pidin sitä kyllä enemmän kaverillisena suhteena. Sen takia vähän joutunut ihmettelemään, miksi Elinaa on "piikitelty" tuosta jo niin monta kertaa.

uhvi
Häädetty
Viestit: 22
Liittynyt: 04 Loka 2011 18:22

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja uhvi » 22 Marras 2011 07:34

Jaa vai on Rami ollutkin noin pelimiehenä talossa! Itselleni tuli hieman yllätyksenä vaikka kai siihen täytyy varautua, koska pelihän tämä on. Sain Ramista mukavan ja aidon kuvan, harmi, että ei pitänytkään paikkaansa. :td
1. Sebastian 2. Tanja 3. Janica 4. Suvi 5. Rami

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 22 Marras 2011 10:53

Tuosta haastattelusta kyllä isot miinukset Ramille.
Luulin että Annika olisi pohjanoteeraus näissä häätönsä jälkeisissä haastatteluissa, mutta taisi Rami viedä siitäkin vielä voiton.

Pisteet sentään siitä, että kehui Janicaa ja Tanjaa, eikä Benskua! :tu

Avatar
ysiluokka
Tuottaja
Viestit: 1116
Liittynyt: 26 Elo 2009 00:03

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja ysiluokka » 22 Marras 2011 11:41

Täysi yllätys. :shock: Toi haastattelun paljastus siis.

Toisaalta en koko Ramin talossaoloaikana meinannut päästä perille, miksi ja miten ton kaltainen ihminen oli alun perin hakeutunut taloon.

Tulin sitten vaan siihen tulokseen, että on siinä jäyhyydestä huolimatta aimo annos esiintyjää ja kenties narsistia. Tämä päätelmä syntyi, kun kävi ilmi se riptiisesiintyminen jossain kapakassa pariinkin otteeseen.

Ja onhan muskelimiehissä aika usein esilläolo- ja ihailluksi tulemisen halua eikä niinkään intoa ruumiilliseen työhön. Vaikka ne haluavat antaa kuvan miehisestä miehestä, joka syöksyy karjahdellen pöllien ja pattinkien kimppuun.

Avatar
Hilma
Leijona
Viestit: 2913
Liittynyt: 28 Syys 2010 18:17

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Hilma » 22 Marras 2011 13:45

orgasmienkeli kirjoitti:Pisteet sentään siitä, että kehui Janicaa ja Tanjaa, eikä Benskua! :tu
Erittäin mahdollista, että toi Beeniksen kehuminen ja veljittely ei ollut omaa valintaa...

Avatar
tuusannuuska
Kunniajäsen
Viestit: 7896
Liittynyt: 30 Syys 2007 00:24

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja tuusannuuska » 22 Marras 2011 14:49

Rami ei kuitenkaan kiellä pelanneensa myös itse ja sanoo tehneensä monia asioita taktikointi mielessään. Hän esimerkiksi mainitsi aikaisemmin Netan kaikkein epämieluisimmaksi asukkaakseen, mutta myöhemmin bileissä antautui naisen kanssa intohimoiseen suuteloon.

- Netan kanssa pusuttelu oli ihan selvää pelaamista. Yritin pelata itseäni sillä hänen hyviin kirjoihin. En lähtenyt BB-taloon hakemaan mitään sydänystäviä, vaan pelasin voitosta, ylöjärveläinen sanoo suoraan.
Mikähän ihme siinä on, että niin moni asukas ei tajua pelata itseään katsojien suosioon, vaan parantelee välejään vain muihin asukkaisiin? Tottakai on parempi jos ei joudu häätöön, mutta jos on hyvä tyyppi ja hyvä asukas, ei siellä häädössäkään olisi juuri mitään hätää.

Sensijaan tyyppi joka ei saa häätöääniä, josta kaikki asukkaat tykkää ja joka sitten paljastuu seläntakana läyhääväksi ruskeakieleksi ei tunnetusti kerää kovin suurta fanijoukkoa (tai kerää vähintään yhtä ison inhoajajoukon). Rami nyt ei tähän päässyt vielä, mutta jospa luonnollinen oleminen Benkun kanssa olikin jonkinlaista yhteenkuuluvuudentunnetta. Harmi, että Ramikin tuli taloon niin myöhään, olisihan tuosta voinut kehkeytyä vielä todellinen kuspääkin kun olisi mennyt lopullisesti hermot osaan asukkaista.
The reason I swear so much is because fuck you.

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 8346
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 22 Marras 2011 16:41

NOEMMÄÄNYTTIEDÄ... Joo, joutikin pois tämä turhake talosta. Voi olla ihan kiva tyyppi siviilissä mutta talossa alkoi ainakin minua vituttaa katsella sitä kun tää kähmii melkein kaikkia naisia vuorotellen ja on parasta kaveria Benin kanssa. Mitä helvettiä? Sehän tietää miten saatanan kiero se penska on.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
sandman
Isä Pernoo
Viestit: 3345
Liittynyt: 28 Elo 2009 15:49
Paikkakunta: Häme

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja sandman » 22 Marras 2011 20:25

Loppua kohden Rami vaipui kännihauskaksi, eli siis asukiksi joita on joka kaudella nähty, tylsiä selvinpäin mutta kännissä tapahtuu. Myös alkuun Ramin vahvuus eli ns 'normi fiksu mies' alkoi vahvasti kääntyä tylsyyden ja totisuuden puolelle, se mikä alkuun oli virkistävää vaihtui anti virkistäväksi, tämäkin tuttu tarina edellisiltä kausilta. Ramilla oli myös rasittava taipumus latistaa tunnelmaa näillä 'niin tapahtuu kuin on tapahtuakseen' kommenteilla, vaikka realisti olisikin niin pientä relaamista voisi tuommoisessa bb talossa odottaa.

Olisin pitänyt Ramin talossa Nettaa mieluummin siksi että Rami olisi saattanut haastaa originaali asukkaita äänestyksissä, kuten prosentit talkissakin näyttivät. Netasta tuskin on tai tulee originaali asukeille uhkaa, tykinruokaa siis, mikä harmittaa näin kauden loppuvaiheessa. Ei minulla muuten mitään Nettaa vastaan.

Olisivatpa extrassa luovuttaneet punaisen tolpan Ramille.
Ramin & Tolpan rakkaus oli jotaiiin niin todellista [smilie=a_chuckle.gif]

Avatar
Mardis
Taivaan iskä
Viestit: 4442
Liittynyt: 02 Loka 2010 21:33

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Mardis » 23 Marras 2011 17:30

Yllätyin kyllä tuosta haastattelusta [smilie=a_holycrap.gif] Nyt jo melkein uskon että on ollut nuorena samanlainen kuin ben! (niinkuin itse monesti sanoi talossa) Huomasin kyllä ettei se Netasta paljoa välitä mutta en nyt kuitenkaan tuota uskonut. Hyvä kuin tippui, ei sitä huomaa edes että talosta puuttuu joku Rami...

Avatar
omelia
Voittaja
Viestit: 707
Liittynyt: 26 Syys 2010 19:17

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja omelia » 24 Marras 2011 00:03

Viime sunnuntain häätö oli oikeastaan aika yhdentekevä, mulle oli oikeastaan ihan sama olisiko sieltä lähtenyt Rami, Netta vai Ben, ihan kuka vain olisi käynyt. Toki Ben olisi ensin saanut lähteä, mutta ihan ok oli Raminkin häätö.
Ramista sai ennen taloon menoa näytetyistä klipeistä ihan eri kuvan kuin miksi sitten talossa osoittautui; talossa olo jäi aika vaisuksi ja hiljaiseksi, melko tapettimaiseksi, mutta tokikin reilummaksi ja rehdimmäksi kuin vaikka jollain Benillä, mutta pelkkä reiluus ei riitä, etenkään jos menee taloon kesken kauden; täytyy olla jotain persoonallisuutta ja paljon enemmän aktiivisuutta, sivusta seuraamalla ja vain harvakseltaan jotain turvallista kommentoimalla ei pötki pitkälle. Olisikin ollut kiva nähdä olisiko Rami päässyt enemmän esille ja ääneen, jos olisi ollut talossa alusta asti vai oliko kyse vain siitä useilla muillakin asukkailla nähdystä ilmiöstä, että yllättyy kun ei olekaan talossa sellainen kuin ulkomaailmassa.

Hyvää jatkoa Ramille kuitenkin.

Avatar
Mour
Isoveli
Viestit: 1892
Liittynyt: 23 Loka 2008 09:37
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Mour » 24 Marras 2011 01:02

Mitä mainiointa jatkoa Ramille, kiitos talossa olosta. Tämän kauden suosikkiasukkaana jäät mieleeni. [smilie=a_okbyenow.gif]
Älä hättäile, istu mättäälle, keitämmä kahvit, kyllä se pipo löytyy.

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19499
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Spencer » 07 Joulu 2011 20:30

Perustylsä ja mitäänsanomaton. Mukava jätkä, mutta mukavuudella ei pitkälle pötkitä BB:ssä.

Loppuarvosana: 1
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki (1982-2021 RIP) 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte

Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
Anira
Ohjaaja
Viestit: 1073
Liittynyt: 02 Marras 2010 10:32

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Anira » 09 Joulu 2011 15:02

Ramilla vissiin jotkut omat partyt tänään, kun fb:ssä tapahtuma "BB RAMIN CRAZYBAILUT" ("Kuvaus
TERVETULO RAMIN GRAYZY BILEISIIN NAUTTIMAAN TALON ANTIMISTA JA HYVÄSTÄ SEURASTA!!!!!"), jossain Pyynikinportissa. :D

Avatar
Mour
Isoveli
Viestit: 1892
Liittynyt: 23 Loka 2008 09:37
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Mour » 09 Joulu 2011 15:23

^Erittäin mukava paikka, btw. Siellä on vietetty aikaa useasti. ;)
Älä hättäile, istu mättäälle, keitämmä kahvit, kyllä se pipo löytyy.

Avatar
FankiKitsune
Big Brother
Viestit: 6042
Liittynyt: 27 Marras 2010 16:04

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja FankiKitsune » 09 Joulu 2011 18:04

Jaha, BBViewerissä spekuloitiin töitä, mutta näemmä grayzy bileet Ramilla [smilie=a_cool.gif] olisin kyl halunnu Ramin nähä mut emmää ny tiiä!
That damn fox!

Kuva

Avatar
Benjamin
Jumalan ruoska
Viestit: 7551
Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Benjamin » 12 Joulu 2011 03:23

Ensivaikutelma näytti tältä..
Vähemmän hyvännäkönen uusista, mutta kivemman olonen tyyppi!

Annoin kolmosen ensivaikutelmasta. Saa nähdä muuttuuko mielipide!
Lopulta Ramista en päässyt koskaan jyvälle onko se lintu vai kala.
Aika tylsä tyyppi loppujen lopuksi! Ihan hauskaa oli silti nähdä ramimaista äijäenergiaa talossa, ja olisin toivonut että vaatimaton asenne olisi tullut luonnostaan. Myöhemmissä haastatteluissa Rami oli kaikkea muuta kun vaatimaton, ja ne laskivat pisteitä.

Loppuarvosana: 1

Avatar
Anira
Ohjaaja
Viestit: 1073
Liittynyt: 02 Marras 2010 10:32

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Anira » 12 Joulu 2011 13:54

BB-Rami vaitonainen suhteestaan Elina Viitaseen

12.12.2011 10:03

Big Brotherin finaalia seurannut Rami oli varsin vaitonainen suhteestaan BB-juontaja Elina Viitaseen.

Big Brotherista pudottuaan Rami yllätti katsojat pyytämällä talossa vieraillutta Elina Viitasta ulos suorassa BB Extra -lähetyksessä. Ennen sunnuntain finaalilähetystä Rami oli kuitenkin varsin vaitonainen suhteestaan Viitaseen.

– No tuota..tähän täytyy nyt varmaankin sanoa, että en kommentoi, Rami naureskeli MTV3.fin Viihdeuutisille.

Myöhemmin illalla mies kuitenkin kertoi Helsingin Amarillossa treffien toteutuvan vielä.

– Vielä ei ole treffeillä käyty, mutta se hoidetaan kyllä vielä. Elinassa kiinnostaa kyllä koko paketti, mies vastaili Susanna Laineen kyselyihin mahdollisista treffeistä.

Elina Viitanen ei suostunut kommentoimaan asiaa.

– En kommentoi mitään, Viitanen naureskeli finaalilähetyksen jälkeen.

(MTV3)
http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/telev ... -viitaseen

Hehe, Elina ja Rami voisivat kyllä olla ihan hauska pari. :P :D

Avatar
Skygge
Big Brother
Viestit: 5783
Liittynyt: 05 Loka 2010 14:11
Paikkakunta: Tampere

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Skygge » 12 Joulu 2011 15:35

Rami oli kyllä hyvä asukas. Toi hyvin aikuismaista särmää noiden muiden nuorten kundien keskelle. Aikuisia miehiä tuolla kun ei alussa Stefanin lisäksi ollut. Mikäli Rami olisi ollut tullut aikaisemmin taloon, niin olisi varmasti saanut enemmän suosiota! Nyt visiittisi jäi hieman tyngäksi. Loppuarvosanaksi saat vahvan 3.
:trollface:

Avatar
Taika
Isoveli
Viestit: 1594
Liittynyt: 10 Loka 2009 20:54
Paikkakunta: Salo

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Taika » 13 Joulu 2011 15:38

Tykkäsin Ramista, koska se toi aikuisuutta tonne. Oon niin kyllästynyt teinimeininkiin. Aikuisuus ei aina tarkota tylsyyttä tai järkevyyttä, voi se siis olla muutakin, mutta sellaset teinikotkotukset on karsittu kumminkin. Rami tarjos sitä.

Lisää vaan Rameja. Naisillekin kerrankin silmäniloa? Sen verran monen uniin Rami ainakin oli kingennyt, mitä tätä ketjua lueskelin. ;)
Kuva

Avatar
Mour
Isoveli
Viestit: 1892
Liittynyt: 23 Loka 2008 09:37
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja Mour » 13 Joulu 2011 18:44

Taika kirjoitti:Lisää vaan Rameja. Naisillekin kerrankin silmäniloa? Sen verran monen uniin Rami ainakin oli kingennyt, mitä tätä ketjua lueskelin. ;)
Kyllä! ;) Jo pelkästä siitä ilosta Rami ansaitsi paikkansa. Rami jäi mieleen leppoisena, tavallisena ja komeana asukkaana. Niin sanottu hyvä tyyppi, hyvä jätkä, ... jokaisen kaveriporukan kantava voima. Liian vähän särmää erottuvaksi ja erityisen mieleenpainuvaksi asukkaaksi, mutta ihan suosikkejani kyllä jo mainituilla ansioilla.
Älä hättäile, istu mättäälle, keitämmä kahvit, kyllä se pipo löytyy.

Avatar
rubyblue
Isoveli
Viestit: 6938
Liittynyt: 01 Syys 2011 09:48

Re: Rami Hietaharju

Viesti Kirjoittaja rubyblue » 13 Joulu 2011 21:16

Rami oli aika jees perusjamppa. Vaikutti tosi kiltiltä ja rennolta tyypiltä. Asukkaana ehkä hieman tapetti mutta ei kuitenkaan ärsyttävä. Kyllähän tätä olisi vielä muutaman viikon pidempääkin jaksanut katsoa.

Loppuarvosana: 3
Jokaiselle jotain on ei mitään kellekään.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Asukkaat”