Idols

Seuraatko tosi-tv-sarjoja? Keskustelua kaikista realityistä!
Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Viesti Kirjoittaja Punde » 05 Maalis 2007 01:00

kiinteistöprinssi kirjoitti:
Jaake kirjoitti:
Kuuhullu kirjoitti:Hyväntekeväisyyspaitahan se oli.
Arveluttavat on keinot.
Heippa. Tähän on pakko puuttua. Mitä väliä sillä on, mitkä henkilön motiivit/keinot ovat. Tästä paidasta suurin osa menee hyväntekeväisyyteen (ja on muutenkin merkki HIV:n tiedostamisesta). Jos kantajan tavoitteena on päteminen tai provosoiminen, olkoot (en kuitenkaan usko, että näin on). HIV-potilaan tai siltä valistuksen kautta säästyneen kannalta on samantekevää, mitkä ovat olleet keinot tai motiivit. Jotkut sentään tekevät JOTAIN muuta kun valittavat foorumeilla.

Toivottavasti osasin lähettää viestin oikein. Ensimmäinen viesti täällä.
Tätä vahvasti epäilinkin, mutten ole missään mitään sanonut koska en ole ollut varma/tietoinen. Muistan jotenkin vain joitain "Rajatapaus" tms. hyväntekeväisyyspaitakampanjoita mielenterveyden tms. puolesta. Ircissä tästä HIV-paidasta (tms.) eräiden toimesta noussut hirveä haloo, ja joka väliin pitänyt tästä kauheasta paidasta sanoa..

On se hyväntekeväisyys hirveää ;)

Avatar
cicena
Intruuderi
Viestit: 278
Liittynyt: 29 Maalis 2005 22:48
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja cicena » 05 Maalis 2007 18:12

Jaake kirjoitti:
Kuuhullu kirjoitti:Hyväntekeväisyyspaitahan se oli.
Arveluttavat on keinot.

Kyseinen paita on Hiv-säätiön ja AIDS-tukikeskuksen
http://www.mistasitatietaa.fi/
"Just dunking my custard creams in this hot and juicy tea"

Avatar
Jaake
Kunniajäsen
Viestit: 1429
Liittynyt: 24 Tammi 2005 21:50
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jaake » 05 Maalis 2007 22:35

Hyväntekeväisyydelle :thumbsup
Mielestäni kuitenkin mautonta ja huono lähestymistapa.

Avatar
zilipippuri
Taivaan iskä
Viestit: 4476
Liittynyt: 25 Elo 2006 18:55

Viesti Kirjoittaja zilipippuri » 05 Maalis 2007 22:39

Punde kirjoitti: Muistan jotenkin vain joitain "Rajatapaus" tms. hyväntekeväisyyspaitakampanjoita mielenterveyden tms. puolesta.
Ne ovat Mentalwearin paitoja, meilläkin muutamia kaapissa :thumbsup .

Kopioitu Mentalwearin sivuilta:

Mentalwear Oy:n toimitusjohtaja, mielenterveyshoitaja Satu Viskari kehitteli työpaikallaan vuonna 1998 mielenterveyskuntoutujille T-paidat:
I hear voices, Psycho-Killer, Medical treatment keeps me going, Hampaassani on radiolähetin sekä Young, free and schizofrenic.

Psycho-killer palkittiin samana vuonna Like-uutisten vuoden sloganina.

Paidat olivat suurmenestys ja paitojen tuotto käytettiin mielenterveyskuntoutujien virkistysmatkaan Bulgariaan. Osalle asiakkaista matka oli ensimmäinen ulkomaanmatka ja suurmenestys. Viskari teki seuraavalle matkalle asiakkaille T-paidat, jonka tekstinä oli Fear of flying (lentopelko). Matkustamossa oli hauskaa kun koneeseen saapui parisenkymmentä mielenterveyskuntoutujaa ja henkilökuntaa näissä ”lentopelkopusakoissa”. Palvelu pelasi ja diapamien tarve oli minimaalista!

Viskari halusi kehittää ideaa eteenpäin ja tehdä uusia sloganeita. Vuonna 1999 hän perusti Mentalwearin sekä aloitti jatko-opinnot Helsingin Diakonia-ammattikorkeakoulussa (sosionomin tutkinto). Lisäksi Viskari äänestettiin viime kunnallisvaaleissa varavaltuutetuksi terveyslautakuntaan. Paitojen sloganit tulevat ihmisten arjesta, mielenterveystyöstä ja oikeastaan mistä tahansa. Tarkoitus on herättää keskustelua ja ottaa kantaa esimerkiksi nuorten pahoinvointiin ja itsetunto-ongelmiin.
Lisäksi yritämme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että mielensairaudet rinnastetaan somaattisiin sairauksiin. Masennukseen on saatava yhtä nopeasti apua kuiten vaikkapa verenpainetautiin.

Mentalwearin toiminta on ollut jatkuvassa kasvussa ja Mentalwearin paidat ovat jo tunnettuja muuallakin Euroopassa. Mentalwear haluaa osalla tuotosta tukea yhä mielenterveystyötä suunnittelemalla erilaisia kampanjoita tai olla tukemassa mielenterveystyötä tukevia projekteja.
Yhteistyökumppaneina ovat olleet mm. Omaiset mielenterveystyön tukena ry, Mielenterveystyön keskusliitto. Tällä hetkellä yhteistyökumppaneina ovat Suomen mielenterveysseura ja Subtv (kes äkampanjat).

Vuonna 2004 Subtv pyysi Mentalwearia mukaan suunnittelemaan uudenlaista vaikuttamiskeinoa nuorten mielenterveystyön tukemiseen. Kampanja ”Subtv tekee hyvää” oli menestys ja tuottoa kertyi 40 000 euroa, joka käytettiin Suomen Mielenterveysseuran Koivula-taloon Lapinlahden sairaala-alueella. Kampanjan malleina olivat Minna Haapkylä (RAJATAPAUS), Janina Frostell (NORMAALI?) ja Veeti Kallio (KYLÄHULLU).

Kampanja toteutettiin myös kesällä 2005 uusilla paidoilla ja uusilla hahmoilla.

Mentalwearissa paidat suunnittelevat Satu Viskari (sloganit ja paitojen tarinat) ja kaikki visuaalinen suunnittelu on graafikkomme Annukka Leppäsen kynästä, hiirestä ja näppäimistä.

Avatar
zilipippuri
Taivaan iskä
Viestit: 4476
Liittynyt: 25 Elo 2006 18:55

Viesti Kirjoittaja zilipippuri » 08 Maalis 2007 22:51

No voi sun santana, nyt se ainokainenkin suosikinkaltainen tipahti :evil: !

Kaikki muut aiheuttavat jollain tavoin negatiivisia viboja :P. Mut pakko kai kattoo loppuun kuitenkin, kun kerran aloitti ;).

Avatar
Jaake
Kunniajäsen
Viestit: 1429
Liittynyt: 24 Tammi 2005 21:50
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jaake » 08 Maalis 2007 23:20

Olipas tasoton ilta tänään. :o
Joko tylsiä tai vokaalien kannalta pieleen menneitä esityksiä.. jos joku pitäisi parhaaksi valita niin kai se sitten Panu olisi. Ensi viikon teema nyt ainakin lupailisi hyvää, mutta saapa nähdä..

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Viesti Kirjoittaja Punde » 08 Maalis 2007 23:21

Oli aika mahtava osafinaali. Panu pisti raavaan miehenki itkemää, ja Arin esityksen jälkee en edes kehtaa kuunnella saati katsella Maidenin esityksiä, senverran paljo pisti paremmaks. Se energia ja ääni!

Anna tulkitsi Alicia Keyssin suoraan sanottuna suohon, ja se laulun puhtaus.. huh, kansainvälistä tasoa, ehdottomasti. Kristianin herkkä laulu vakuutti tosi kovasti, vaikka jotkut vääryydellä väitti sitä vaan huudoksi!? Pah, sanon.

Kaiken huippu oli kyl Kristiina.. Celine Dion varmasti haluais tehä dueton Krissen kans, mut en taida uskoa että uskaltaa, kalpenis kuitenki aika pahasti Krissen äänen ja tulkinnan rinnalla.

Mia oli kyl selvästi huonoin, hyvä että putos.

Petri
Jumalan ruoska
Viestit: 8696
Liittynyt: 06 Elo 2006 21:56
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Petri » 09 Maalis 2007 06:37

Kieltämättä eilinen finaalilähetys oli surkea tasoltaan. Ainoastaan Panu selviytyi urakastaan hyvin.

Miten ihmeessä Mia putosi? Esiintymistä ei pahemmin ollut, mutta se oli ihan hyvä karaokeveto mielestäni. Ainakin hän lauloi puhtaammin kuin Kristiina saatika sumutorvi-Anna. Itse olisin varmaankin pudottanut Kristiinan - hänen lauluäänensä jo pelkästään ärsyttää suunnattomasti.

Kristiina voisi seuraavassa finaalissa laulaa kappaleet Aja hiljaa isi sekä Mustankissan tango.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Viesti Kirjoittaja Punde » 09 Maalis 2007 09:56

Petri kirjoitti:Miten ihmeessä Mia putosi?
Miten ihmeessä se... se joku tyyppi voitti edellisen idolssin?

onneks en oo koskaa ollu teinityttö...

Avatar
Tinttu
Pikkuveli
Viestit: 2463
Liittynyt: 28 Helmi 2005 20:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Tinttu » 09 Maalis 2007 12:24

Tämän kertainen putoaja oli allekirjoittaneelle ylläri, mielestäni Mia oli illan paras, mutta tästähän sen näkee - meikäläisellä ei ole minkäänlaista tajua musiikista. Positiivista tässä on se, että ainakin muut pudotusuhan alla olevat, Kristian ja Kristiina, olivat siellä mielestäni ihan syystäkin. Ei iskenyt Kristianin Lenny eikä Kristiinan Celine. Kristiinalle ehkä sopisi paremmin peruspoppi kuin nuo suuret slovarit.
The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth.

Avatar
Dick_Solomon
Verokarhu
Viestit: 1198
Liittynyt: 20 Syys 2006 01:25
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Dick_Solomon » 09 Maalis 2007 12:57

Tinttu kirjoitti:Tämän kertainen putoaja oli allekirjoittaneelle ylläri, mielestäni Mia oli illan paras, mutta tästähän sen näkee - meikäläisellä ei ole minkäänlaista tajua musiikista. Positiivista tässä on se, että ainakin muut pudotusuhan alla olevat, Kristian ja Kristiina, olivat siellä mielestäni ihan syystäkin. Ei iskenyt Kristianin Lenny eikä Kristiinan Celine. Kristiinalle ehkä sopisi paremmin peruspoppi kuin nuo suuret slovarit.
Heh, täydellisen samaa mieltä!

Olin todella yllättynyt kun Mia tippui, oli musta kevyesti illan paras. Kristian oli viime kerran jälkeen paha pettymys, mutta ehdottomasti heikoin lenkki oli Kristiina, jonka jatkoonpääsyä Mian kustannuksella en voi käsittää mitenkään.. :? Anna oli jälleen hyvä, mutta joku siinä häiritsee.. Sen laulutyyli (ja ikävä kyllä myös -maneerit) toimii jossain kohdin kuin häkä, mutta esim. Miaan verrattuna suoritus oli jälleen epätasainen. Ari on ihan jees, vaikka tällä kertaa mun mielestä huonompi kuin hänen kaks edellistä vetoaan. Harmi tosiaan et Mia putos, olis mun mielestä ansainnut paikkansa jatkoon ja muutenkin aloin pitää häntä symppiksenä tapauksena.
Mikä se sellanen Dillinger mega on?

Avatar
kiinteistöprinssi
Reiska
Viestit: 1310
Liittynyt: 04 Maalis 2007 23:01

Viesti Kirjoittaja kiinteistöprinssi » 09 Maalis 2007 16:11

Eilisen illan taso oli mielestäni hyvä. Harmi, että Mi(i?)a tippui. Oli ekassa finaalilähetyksessä paras ja nytkin veti tosi hyvin. No, kai se levytyssopimuksen saa. Sen levyn voisin ehkä ostaakin, jos musa on hyvää.

Tähän menneessä Kristiina on vaikuttanut jotenkin poissaolevalta. Olis tehny mieli vähän ravistella ja sanoo "HERÄÄ!" mutta nyt on taas ihan täysillä messissä. :)

Panun esitys oli kammotus. Tuli mieleen se yks herkkiä biisejä laulava suomalaispoitsu, nimeä en muista. Vaikka edellinen esitys meni penkin alle, oli Eye of the Tiger:n biisissä draivia. :(

Arista tykkäsin kuten aina. Varsinkin kuin hevi on AINAKIN yhtä kaupallista kuin pop&rock. Arista saa mukavan pikkutuotteen. :lol:

Kristian vois vähitellen tippuu. Laulaa välillä tosi hyvin, mutta siitä ei oikein tiiä onko se kissa vai koira. Kenelle sen musiikkia myydään? :?

Annaa on pakko aina jäädä kuuntelemaan. Se osaa tulkita. Toi hattustyle meni kyllä vähän imitaation puolelle... Anna on aidoli. :D

Avatar
Sihi
Sala-asukas
Viestit: 10643
Liittynyt: 04 Helmi 2005 14:10
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Sihi » 09 Maalis 2007 19:12

Väärä putosi. Mielestäni Kristiina oli heikoin tällä kertaa.
Panu petrasi. Eilinen esitys saisi kivetkin itkemään. Balladit ovat sen pojan juttu.
Ari veti vähän heikommin kuin aikaisemmin, kuten myös Kristian.
Anna oli eilen ylivoimainen.
Eli listani on seuraava (kaikkien, myös aikaisempien esitysten perusteella):
1. Anna/Ari
2. Kristian
3. Panu
4. Kristiina
"No v*ttu vedä ittes vaikka hirteen tuol v*tun PK-huoneessa, tee jotain v*ttu et sut muistetaan."
-Niko Saarinen-

Kuuhullu
Diktaattori
Viestit: 4011
Liittynyt: 07 Elo 2006 10:22

Viesti Kirjoittaja Kuuhullu » 11 Maalis 2007 21:09

Mia onnistui viime kerralla mielestäni parhaiten ja Kristiina oli huonoin tälläkin kertaa.

Panua ihmettelen - kai se on tämän vuoden Christian Forss tai Pete Seppälä... huoh. Tyyppi, joka jatkaa aika pitkälle, mutta josta ei lopulta ole oikein mihinkään.

Panu ei mielestäni saanut mitään irti Claptonin todella koskettavasta laulusta, vaikka hänellekin sillä tuntui olevan paljon merkitystä. Kuten Kallonen taisi kommentoida, niin odotin hieman enemmän... Balladipojuhan se kuitenkin on.

Ari ei iskenyt tällä kertaa, eikä Kristiankaan, vaikka heistä olen pitänytkin.

Annalla on ääni ja ulkonäkö, mutta mielestäni kikkailee liikaa äänellään. Ääni on kaunis, mutta mielestäni joissain biiseissä herkkyys hukkuu suorittamiseen. Eikä paljon ole ollut sisällä noissa biiseissä, mutta se varmasti menee vielä iän piikkiin.

Yksi ja lysti kuka voittaa... Lähes kaikki niistä kuitenkin sopparit saa.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Viesti Kirjoittaja Punde » 22 Maalis 2007 21:55

Anna oli taas melko järkyttävä, kristiina piipitti niinku normaalisti, ja arin ylimielisyys on noussu vähintää stratosfäärii.. kristiania en ehtin nähä, koosteen perusteel aika vaisua.

Jospa se ari nyt vihdoin tippuis, hevillä voi hävitä, ja pitäiski hävitä jos ei mitää muuta ylpeyksissää edes halua esittää.

Avatar
Sihi
Sala-asukas
Viestit: 10643
Liittynyt: 04 Helmi 2005 14:10
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Sihi » 22 Maalis 2007 23:00

Mä taas tykkään että Ari on paras. Arilla on hyvä ääni.
Anna on mennyt huonommaksi jännittääkö sitten vai mitä.
Kristiina on petrannut, mutta ääni ei ole mun mieleen.
Ari voittoon!
"No v*ttu vedä ittes vaikka hirteen tuol v*tun PK-huoneessa, tee jotain v*ttu et sut muistetaan."
-Niko Saarinen-

Kuuhullu
Diktaattori
Viestit: 4011
Liittynyt: 07 Elo 2006 10:22

Viesti Kirjoittaja Kuuhullu » 22 Maalis 2007 23:07

:shock: Kristiina on vähän kuin Mira-ilmiö. Viikosta toiseen pudottaa mielenkiintoisimmat persoonat... mutta loppu se oli Mirallakin ;) Ihan näin BB-Plazaan soveltuva kommentti. Tykkäsin Kristianista.

Avatar
Jaake
Kunniajäsen
Viestit: 1429
Liittynyt: 24 Tammi 2005 21:50
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jaake » 22 Maalis 2007 23:35

Huh huijaa. Tällä kertaa olisi saanut - vaikka pidänkin häntä todella hyvänä laulajana - Ari tippua. Ääni on hyvä, mutta AINA sitä samaa viikosta toiseen. Lisätään tähän vielä ilmeisen huono asenne koko touhua kohtaan, ja idoliksi ei mielestäni ole asiaa. Ehkä Kristianilla ei menneet viime esitykset vokaalien puolesta ihan nappiin, mutta hän toi sentään aina jotakin uutta kehiin. Todellakin väärä tippuja tällä kertaa.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Viesti Kirjoittaja Punde » 23 Maalis 2007 03:17

Lähinnä justiisa toi arin asenne.. Sitä yrittää olla niin kansansuosiossa rypevää hevi-artistia ku olla ja voi, mitä selkeesti näemmä syystä ja jostaa toisesta onki, mut sit kukkoilee ku joku formaatin omistaja.

Jos haluaa olla katu-uskottava true-evil-metallimies, miks mennä idolssii? No siks että saa huomiota, mut miks finaaleihin päässeenä silti kukkoilee ku khingis khan ja sotii formaattia vastaa? No siks koska tietää olevansa jostain syystä ja ehkä toisestaki huippusuosittu, mut silti koko finaalien teemasysteemin idean pitäs näyttää miten monipuolisesti osaa esiintyä ja esittää musiikkia, ei pelkästää miten hyvä ääni on.

En myönnä edelleekää et arin ääni olis mitenkään kummonen, ihan jees jos tykkää, mut sen esiintymisestä ei voi sanoa hyvää sanaa vaikka olis superfani. Seisoo mikin takana ja heristää nyrkkiä ennen kertsiä ja sen jälkee. WOW. Vaikka ois aivan hiton energinen biisi esitettävänä.. ja poika ite vielä sanonu et tykkää esiintyä ihmisille :) Miksei sit esiinny, laulaa vaan biisit läpi.

Ja ne biisit. Joo, ari ite saa väittää ettei esitä samaa joka kerta, mut hahaha. Joo, metallissa on 1000 ja yks eri genreä, eli eihän se tietty oo sitä samaa aina, mut samaa se silti on. Ku aattelee laajemmin ku vaa metalligenreä pelkästää.

Eli jos metallisedän on voitettava idolssi, ni sääli että oikeesti asiallisen olonen sälli, ja hyvä laulaja, kristiani tippu ja ari saa tittelin. Oisin suonu voiton menevän toisinpäin (annan ja kristiinan laulu on senverran karseeta että voitto niille olis vääryys.)

Mikäs tän postauksen pointti lopulta siis on? No se, että jäljellä olevista arin pitäs loogisesti voittaa, ei finaaliesitysten eikä sen takia et säälittää sen klonkkumainen anoreksiaulkonäkö, vaan koska se on ainut joka osaa kai jotenki laulaa. Vaikkaki vaa heviä ilmeisesti. Ja vaikka kyseistä persoonaa inhoan yli käsityksen.

Petri
Jumalan ruoska
Viestit: 8696
Liittynyt: 06 Elo 2006 21:56
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Petri » 23 Maalis 2007 06:37

Nyt loppui Idolsin seuraaminen tältä kaudelta. Millä ihmeen perusteella suomalaiset oikein äänestävät? Ilmeisesti laulutaidolla ei ole mitään merkitystä tässä kisassa.

Itse olisin pudottanut joko Kristiinan tai Arin. Kristiinan sen vuoksi, että neitokainen tuskin löytää kovinkaan montaa oikeaa säveltä kappaleisiinsa.

Arilla on ihan hyvä ääni, mutta asenteessa olisi paljon korjaamisen varaa. Haluankin nähdä miten hän kuvittelee elättävänsä itsensä Suomessa pelkästään heviä laulavana sooloartistina. Arin olisi syytä ehkä tyhjentää päänsä sinne nousseesta kusesta.

Avatar
Tinttu
Pikkuveli
Viestit: 2463
Liittynyt: 28 Helmi 2005 20:16
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Tinttu » 23 Maalis 2007 11:54

Täällä onkin taas jo sanottu kaikki olennainen... Arin asenne alkaa nyppimään muakin, toivoin että Ari olisi edes joutunut putoamisuhan alle, mutta ei kai sitten. Tylsästi alkaa näyttää siltä että Ari voittaa nämä skabat.

Sitä kuinka Kristiina pudotti Kristianin en tajua, vaikka sitä vähän arvailinkin. Se, mitä tuomarit Kristiinassa hehkuttavat, kait jotenkin katoaa meikäläisen vastaanottimessa. Eipä silti, kivanoloinen tyttö ja hyvä asenne tekemiseen, mutta olisihan se nuotissa pysyminenkin ihan rock.

Juu ja Annan ei olisi kannattanut ruveta laulamaan Apulantaa...
The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Viesti Kirjoittaja Punde » 23 Maalis 2007 12:16

Tinttu kirjoitti:Juu ja Annan ei olisi kannattanut ruveta laulamaan Apulantaa...
Tai yleensäkään ruveta laulamaan... Oon kai suomen ainut jonka mielestä anna abröö laulaa niin epävireisesti ettei mitää tolkkua. Silti tuomarit aina kehuu, paitsi onneks tää ruottin sälli kerto totuuksia.

Ruottin sälli haukku kristiinanki, mut jos vireestä yms. puhutaa ni krisse voittaa annan 100-37. :) Toiv. ari tippuu ja noi kaks on finaalis, siitä tulee hirveetä

... ainaki teineille.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tosi-tv”