Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 108 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  Seuraava
 Darts ja muu tikkaurheilu 
Kirjoittaja Viesti
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 31 Joulu 2010 02:41
Lewis aloitti 57:lla Thorntonia vastaan, mutta sen jälkeen häntä ei pysäyttänyt enää mikään. Eka legi 15 tikkaan ja toinen 12 mahtavalla 167 poikkasulla. Komas vielä 15 tikkaa ja Lewis voitti 3-0. Toisessa setissä Lewis ei enää ollut niin vakuuttava, mutta Thornton ei pystynyt silti vastaamaan ja setti Lewisille 3-0. Thornton sai juonesta kiinni kolmannessa setissä ja alkoi heittämään isoja tuloksia. Samalla Lewisilla hieman lipsui. Thornton piti omansa ja vei setin 3-2 Lewisin viimeisen legin painostuksesta huolimatta. Neljäs setti oli aikamoista ilotulitusta, jossa Lewis oli kuitenkin vahvempi ja vei sen 3-2. Viidennessä Lewis oli vaan liian kova ja Thornton missasi muutaman tuplan, joten setti 3-0 Lewisille ja koko matsi 4-1. Lewis heitti 19 legin aikana yhdeksät täydet ja 18 kertaa 140+. Keskiarvot: Lewis 101,05 - Thornton 92,23.

Andersonin ja Smithin välinen matsi alkoi yllättävän rauhallisella 18 tikan legillä Andersonilta. Smith vei seuraavan 121 poikkasulla 12 tikkaan, josta suivaantuneena Anderson vei seuraavan 100 poikkasulla 11 tikkaan. Viimeinen 15 tikkanen Andersonille ja näin setti 3-1. Toka setti oli mahtavaa ilotulitusta. 180- ja 140-tuloksia tuli liukuhihnalla ja molemmat heittivät 11 tikan legin. Lopussa Smith ei kuitenkaan saanut setin voittoon tarvittavaa tuplaa ja Anderson vei setin 3-2. Sama ilotulitus jatkui kolmannessa setissä. Smith sai yhden legin, koska Anderson ei saanut tuplaa viidellä tikalla. Anderson heitti neljään legiin viidet täydet ja vei setin 3-1. Anderson jatkoi samalla uskomattomalla tasolla neljännenkin setin ja vei sen 3-0. Smithillä oli paikka heittää 160 poikki, mutta teemu ei osunut. Anderson heitti 16 legin aikana kymmenet täydet ja 15 kertaa 140+. Uskomaton suoritus. Andersonin yhdeksän ekan tikan keskiarvo oli 125,44. Pie Man ei tehnyt mitään väärin pelissä ja heitti kuudet täydet, mutta Anderson oli vaan liian kova. Keskarit: Anderson 108,39 - Smith 92,97. Onkohan kenestäkään pysäyttämään Andersonia näissä kisoissa?

Jenkins vei ensimmäiset kaksi legiä Walshia vastaan, mutta sitten Walsh löysi vireen ja vei seuraavat kaksi. Viimeisen Walsh aloitti täysillä, mutta päästi Jenkinsin mukaan heittämällä seuraavaksi 43 ja 60. Lopulta heiteltiin tuplia ohi, kunnes Jenkins osui D4 ja vei setin 3-2. Walsh aloitti toisen setin ryöstämällä Jenkinsin aloituksen. Jenkins kuitenkin ryösti heti takaisin 11-tikkaisella. Loput legit menivät aloitusten mukaan ja näin Jenkins voitti setin 3-2. Walsh oli ihan hukassa kolmannen setin ekassa legissä. Toiseen alkoi taas kulkemaan, mutta Jenkins vei sen aloitusedulla 15 tikkaan. Kolmannen legin Walsh vei 14 tikalla, mutta hänellä oli tupla alla jo yhdeksän jälkeen. Neljäs legi meni Jenkinsille, joten setti Bullille 3-1. Jenkins aloitti seuraavan setin 11-tikkaisella ja Walsh oli lyöty. Seuraavat kaksi legiä olivat muodollisuus ja Jenkinsille 3-0 settivoitto ja 4-0 otteluvoitto. Keskarit: Jenkins 99,05 - Walsh 91,79.

Whitlock aloitti pelin van der Voortia vastaan heittämällä täydet. Van der Voortilla oli selkeitä vaikeuksia heittonsa kanssa ja Wizard taas osui hyvin, joten eka setti meni 3-1 Whitlockille. Toiseen settiin hollantilainen pääsi paremmin mukaan ja Wizard ei esittänyt mitään ihmeitä. Näinpä setti meni van der Voortille 3-2. Van der Voort löysi todellisen hurmoksen kolmanteen settiin ja olisi vienyt lähes ketä vaan 3-0, mutta Whitlock taisteli pari legiä itselleen. Van der Voortin täysien ilotulittelu oli kuitenkin liikaa ja setti hollantilaiselle 3-2. Van der Voort jatkoi hyvällä tasolla ja Whitlock ei pystynyt vastaamaan. Neljäs setti hollantilaiselle 3-0. Aussi heittää siis tästä eteenpäin veitsi kurkulla koko ajan ja tuntuu, että hän nauttii siitä. Viides setti Whitlockille 3-0. Kuudes setti oli taas varsinainen jännitysnäytelmä. Van der Voort vei kaksi ekaa legiä ja peli näytti selvältä. Kolmannessa legissä molemmat kuitenkin heittelivät tuplatikkoja minne sattuu ja lopulta Whitlock osui tuplaan. Whitlock vei seuraavankin legin ja aloitti viimeisen legin kolmella peräkkäisellä 140:llä. Whitlock ei kuitenkaan saanut legiä poikki, joten hollantilainen käytti tilaisuuden hyväkseen ja poikkasi 76 toisella tikalla ja voitti setin 3-2 ja pelin 4-2. Keskarit: van der Voort 94,95 - Whitlock 96,81.

Barneyn ja Orbornen peli alkoi tuplarallilla, jonka Osborne lopulta vei. Taso ei paljoa parantunut jatkossakaan ja Barney vei kolme seuraavaa ja voitti setin, heittäen viimeiseen legiin 104 poikki, 3-1. Keskiarvo vain hiukan yli 90. Osborne nosti tasoaan seuraavaan settiin ja ryösti heti alkuun Barneyn aloituksen. Osborne vei myös tokan legin hienolla 139 (57-Bull-D16) poikkasulla. Sitten Barney heräsi ja vei kaksi seuraavaa, mutta ei saanut viimeistä legiä poikki, joten setti Osbornelle 3-2. Kolmas setti oli aika aaltoilevaa ja siinä ryösteltiin legejä puolin ja toisin, eikä taso päätä huimannut. Lopussa Osborne kuitenkin piti omansa ja voitti setin 3-2. Barney aloitti neljännen setin heittämällä 156 poikki. Sen jälkeenkin pidettiin omat aloitukset ja Barney voitti setin 3-2. Viidettä settiä mentiin vuorovedoin, kunnes Barney sai neljännessä setissä karmean käkän juuri väärällä hetkellä ja Osborne rankaisi ja voitti setin 3-1. Barney vei kuudennen setin kaksi ekaa legiä vakuuttavan näköisesti, mutta sitten Osborne ryösti Barney aloituksen, mutta Barney ryösti heti takaisin ja voitti setin 3-1. Barney aloitti ratkaisusetin ryöstämällä heti Osbornen aloituksen 11-tikkaisella, johon heitti kahdet täydet alkuun. Osborne oli lyöty. Viimeinen setti 3-0 ja matsi 4-3 Barneylle. Hieno nousu Barneylta ja nyt saamme nähdä unelmaneljännesfinaalin Barney-Anderson. Keskarit: Barney 97,19 - Osborne 90,63. Keskiarvoista näkee, kuinka paljon paremmin Barney heitti tulosta, mutta tuplat vaan kiersivät.

Newtonin ja Suljovicin välinen peli alkoi hitaasti ja eka setti meni Newtonille 3-2. Tämän päivän muiden matsien jälkeen tämä on kuin katsoisi jotain kakkosdivarin matsia. Newton heittää ihan hyvin, mutta Suljovic muutamia lipsahduksia lukuunottamatta oli suorastaan surkea. Tekisi mieleni laittaa streami kiinni, mutta katsellaan nyt loppuun kuitenkin. Toiseen settiin Suljovic heitti yhden hyvän legin, mutta muuten jatkoi huonolla tasolla. Setti Newtonille 3-1. Suljovic nosti tasoaan aika paljonkin seuraavaan settiin, mutta sekään ei riittänyt ja Newton vei setin 3-1. Neljäs setti oli ihan tasokas ja Newton vei sen 3-1 ja samalla koko matsin 4-0. Newton heitti hyvin ja siksi puolivaloilla heittänyt Suljovic jäi helpon näköisesti jyrän alle. Tosin Suljovic oli kuin varjo siitä miehestä, joka pudotti Waden. Keskarit: Newton 97,34 - Suljovic 84,76.

Yhteenveto (päivä 12)

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


31 Joulu 2010 02:41
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 02 Tammi 2011 01:49
Jenkinsin ja Newtonin matsi alkoi keskinkertaisella 20 tikan legillä, jonka vei Jenkins. Taso parani toiseen legiin, jonka Jenkins ryösti 15 tikalla. Kolmannessa legissä heiteltiin urakalla tuplatikkoja ohi ja lopulta Jenkins löysi tupla nelosen ja vei legin 19 tikalla. Setti siis Jenkinsille 3-0. Newton aloitti seuraavan setin kovaa, mutta tuplat hieman kiersivät. Jenkins ei kuitenkaan saanut kunnolla painostettua ja Newton voitti setin 3-0. Newton jatkoi hyviä otteitaan kolmannessa setissä ja vei kaksi ekaa legiä. Jenkinsillä oli selkeitä vaikeuksia tulosheittonsa kanssa, mutta kolmanteen settiin hän heitti hienosti 158 poikki. Newton ei kuitenkaan häkeltynyt, vaan vei seuraavan legin 124 poikkasulla ja näin setin 3-1. Neljännessä setissä pidettiin omat aloitukset 2-2 tilanteeseen asti. Ratkaisulegi alkoi vauhdilla, mutta tuplia heiteltiin sitten ohi oikein urakalla ja lopulta Jenkins voitti legin 20 tikalla ja täten setin 3-2. Viides setti oli kuin kopio edellisestä. Tälläkin kertaa Jenkins voitti tuplarallin, nyt 24 tikalla. Setti siis Jenkinsille 3-2. Kuudenteen settiin tuli selkeästi sisuuntunut Newton, joka vei setin helpon näköisesti 3-0, kun Jenkins kadotti tulosheittonsa jälleen. Seitsemäs setti oli tasoltaan hyvä ja se meni taas viimeiseen legiin. Tällä kertaa Jenkins ei saanut sitä poikki ja Newton käytti tilaisuuden hyväkseen ja voitti setin 3-2. Jenkins aloitti kahdeksannen setin ryöstämällä Newtonin aloituksen. Näytti, että Newton ryöstää heti takaisin, mutta Jenkins heitti 170 poikki. Lopulta setti Jenkinsille 3-1. Jenkins aloitti ratkaisusetin loistavasti vieden kaksi ekaa legiä ja sai aloittaa kolmannen legin. Newton heräsi kuitenkin vielä taistelemaan ja vei kolmannen legin aloitusta vastaan. Neljättä legiä Newton ei taas saanut millään poikki ja Jenkins kiitti ja kumarsi 72 poikki ja voitti setin 3-1 ja matsin 5-4. Peli oli hyvätasoinen, mutta liiat tuplatöherrykset laskivat keskareita. Keskarit: Jenkins 93,01 - Newton 92,54.

Lewisin ja van der Voortin peli alkoi vauhdikkaana ja tuloksellisesti mahtavalla tasolla. Tuplien kanssa kuitenkin sössittiin varsinkin toisessa legissä oikein urakalla. Lopulta Lewis vei setin 3-1 hieman yli sadan keskarilla. Tokassa setissä tulosheitto jatkui hyvänä molemmilla. Van der Voort ei vaan tuntunut osuvan tupliin ekan 121 poikkasun jälkeen millään. Setti Lewisille 3-1. Kolmas setti alkoi hienosti van der Voortin 11-tikkaisella. Sitten taso hieman notkahti. Van der Voort vei toisenkin legin. Sitten Lewis heräsi ja vei kaksi seuraavaa. Van der Voort kuitenkin voitti viimeisen ja näin setin 3-2. Neljäs setti oli Lewisin näytöstä. Kolmannessa legissä odotettiin jo 9-tikkaista, mutta seitsemäs tikka ei osunut rihlaan. Setti Lewisille 3-0. Lewis jatkoi hyvällä tasolla viidennessä setissä. Hollantilainen taas hieman kadotti tuloskuntoaan. Setti Lewisille 3-1. Kuudennessa setissä van der Voort heräsi vielä taistelemaan ja kun Lewis kadotti tuloskuntonsa, niin hollantilainen vei setin 3-2. Lewis aloitti seitsemännen setin hyvin ja ryösti ekan legin 14 tikalla. Van der Voort oli lyöty. Setti Lewisille 3-0. Matsi oli hyvätasoinen, mutta aika ailahteleva, varsinkin van der Voortilla. Hollantilaisella lipsui liikaa ykkösiin ja vitosiin. Lisäksi hollantilainen takkusi tuplilla. Lewisilta hyvä suoritus. Satasen keskari ei jäänyt kauas. Keskarit: Lewis 99,28 - van der Voort 93,23.

Barneyn ja Andersonin peli alkoi vauhdilla ja Barney ryösti ekan legin 13 tikalla. Seuraavassa turattiin tuplia oikein urakalla, kunnes Barney viimein sai legin poikki. Taso suorastaan romahti tuon tuplatöröilyn jälkeen. Anderson sai pidettyä oman heittonsa ja hänellä oli 12 tikan jälkeen 76 alla seuravassa, mutta Barney laittoi 110 poikki ja voitti setin 3-1. Keskiarvot molemmilla alle 90, Andersonilla vain vähän yli 80, kun hänen turnauskeskiarvonsa on n. 105. Toiseen settiin tulikin sitten normaali Anderson. Kahdet täydet peräkkäin heti ekan legin alkuun. Hyvätasoinen setti Andersonille 3-1. Kolmas setti meni helpon näköisesti Andersonille, joka heitti kyllä uskomattoman lujaa, 3-0. Barney alkoi jo selvästi hermostumaan. Anderson voitti neljännen setin kaksi ekaa legiä ja Barney alkoi selvästi turhautua saamattomuuteensa. Seuraavaan settiin Barney heitti 180-140-149 ja jätti 32 alle. Kaikki kolme tikkaa joutui Barney siihenkin käyttämään, mutta voitti legin kuitenkin. Anderson vei kuitenkin seuraavan ja voitti setin 3-1. Anderson samalla nosti keskarinsa jo yli sataan. Anderson aloitti seuraavan setin heittämällä täydet, mutta Barney ei luovuttanut, vaan ryösti legin. Anderson heitti seuraavankin legin alkuun täydet ja ryösti heti takaisin. Sitten pidettiin omat aloitukset loppuun asti ja Anderson voitti setin 3-2. Barney näytti lyödyltä. Ja olikin sitä. Barney heitti kuudenteen settiin vielä yhden 10-tikkaisen legin, mutta loput menivät Andersonille, joten Anderson voitti setin 3-1 ja pelin 5-1. Barney ei ollut oma itsensä tänään ja Anderson ekaa settiä lukuunottamatta heitti samalla loistavalla tasolla, kuin aiemminkin kisoissa. Keskarit: Anderson 102,75 - Barney 93,79.

Taylorin ja Websterin ekassa setissä molemmat ryöstivät legin alkuun ja sitten mentiin aloitusedun mukaisesti. Webster voitti setin 3-2. Toisen setin kaksi ekaa legiä meni aloituksella, mutta sitten kolmanteen Taylor ei saanut tuplaa ja Webster ryösti sen ja sai aloituksella yrittää toista perättäistä settivoittoa. Taylor kuitenkin ryösti heti perään ja viimeisessä piti omansa ja voitti setin 3-2. Webster nosti tasoaan kolmanteen settiin huikeasti ja vei sen 3-0. Webster jatkoi hyvällä tasolla ja vei neljännen setin kaksi ekaa legiä. Taylor vei seuraavan, mutta sitten Webster heitti 180 ja 174 ja vei setin 3-1. Webster aloitti myös viidennen setin hienosti viemällä ekan legin. Sitten Taylor heräsi ja vei hienolla pelillä kolme seuraavaa legiä ja voitti setin 3-1. Taylor löysi uutta virtaa kuudenteen settiin, mutta Webster ei häkeltynyt, vaan laittoi 121 poikki ja ryösti ekan legin. Webster piti aloituksensa seuraavassa, mutta sitten Taylor heitti 11-tikkaisen omalla aloituksella ja aloitti seuraavan täysillä. Webster ei ollut millänsäkään vaan voitti legin 14 tikalla. Setti Websterille 3-1. Taylor ryösti seuraavan setin ekan legin hienolla 126 poikkasulla 12 tikkaan ja vei seuraavan 15-tikkaisella. Tämäkään ei häkellyttänyt Websteriä ja hän piti oman heittonsa, sen jälkeen ryösti 14 tikalla ja piti seuraavan, kun Taylor ei saanut sitä poikki, joten setti Websterille 3-2 ja koko matsi 5-2. Pelin taso nousi koko ajan loppua kohden. Keskarit: Webster 98,01 - Taylor 101,74. Kun miettii, miten Taylor on viime aikoina heittänyt, niin tätä ei oikein voi yllätyksenä pitää, mutta onhan tuo mahtava päänahka lajin isoimmalla näyttämöllä Websterille.

Yhteenveto (neljännesfinaalit)

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


02 Tammi 2011 01:49
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 20:30
Viestit: 7594
Viesti Lähetetty: 02 Tammi 2011 02:11
Näinhän siinä sitten kävi, ettei Taylor pystynyt puolustamaan titteliään. Webster pelasi kyllä jäätävästi silloin kun pitikin. Jäljellä olevista toivon Adrian Lewisin voittoa, jolloin valtikka tavallaan vaihtuisi mestarilta oppipojalle. Andersonin vire on kuitenkin aivan huikea, enkä usko Bull Jenkinsillä olevan mitään sanomista välierässä.


02 Tammi 2011 02:11
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 03 Tammi 2011 02:22
Jenkins aloitti loistavasti Andersonia vastaan ryöstämällä ekan legin. Molemmat pitivät sen jälkeen omansa, joten Jenkins voitti ekan setin 3-1. Anderson heitteli täysiä jo kolmet, mutta Jenkins oli erehtymätön tuplilla. Toisen setin kaksi ekaa legiä meni aloituksella. Seuraavassa Jenkinsillä oli 12 tikan jälkeen 16 jäljellä. Anderson heitti täydet jättäen 2. Jenkins heitti kolme tuplatikkaa ohi ja Anderson laittoi ekalla maalista poikki. Anderson piti seuraavassa aloituksen ja voitti setin 3-1. Taso jatkui loistavana kolmanteen settiin. Jenkins ryösti kolmannen legin, mutta Anderson ryösti heti takaisin ja piti omansa ja voitti setin 3-2. Molempien keskarit yli sata tässä vaiheessa ja ollut itse asiassa lähes ensimmäisistä heitoista lähtien. Neljäs setti meni aloituksilla aina 2-2 tilanteeseen asti. Sitten Anderson ryösti ratkaisulegin ja voitti setin 3-2. Viidennessä setissä Jenkins oli todella uupuneen näköinen hetkittäin. Anderson voitti setin 3-1 ja tauko tuli varmasti hyvään paikkaan Jenkinsille. Jenkins näytti edelleen uupuneelta kuudennessa setissä. Anderson ryösti Jenkinsin aloituksen kolmannessa legissä 126 poikkasulla ja vei setin 3-1. Jenkins heräsi taistelemaan vielä seitsemänteen settiin. Andersonilla oli aloitusetu setissä, mutta kolme ekaa legiä menivät kaikki aloitusta vastaan ja neljännen Jenkins piti heittämällä 120 poikki. Pelin huonotasoisin setti Jenkinsille 3-1. Kahdeksanteen settiin taso nousi taas ja molemmat osuivat hyvin. Anderson osui kuitenkin paremmin ja kun Jenkins ei neljännessä legissä saanut 81 poikki, voitti Anderson setin 3-1 ja matsin 6-2. Peli oli hyvätasoinen, mutta taso laski sitä mukaa, kun pelaajat väsyivät. Lavalla taisi olla todella kuuma. Keskarit: Anderson 101,11 - Jenkins 97,01.

Lewis aloitti Websteriä vastaan loistavasti ja vei ekan setin kaksi ekaa legiä. Lewisilla oli yksi tikka viedä seuraavakin legi, mutta ei osunut ja Webster ryösti legin 15-tikkaisella. Seuraavan Webster vei 11-tikkaisella, mutta Lewis kuitenkin piti aloituksensa seuraavassa ja voitti setin 3-2. Molempien keskarit yli sadan. Toinen setti oli aika huonotasoinen. Alussa tötöiltiin tuplilla kaksi ekaa legiä, jotka molemmat menivät aloitusta vastaan. Sitten Webster piti omansa hienolla 110 katkolla. Neljänteen legiin Webster kadotti tuloksen täysin ja Lewis vei sen 17 tikalla. Viimeinen oli molemmilta heikko legi, jonka Webster lopulta voitti 19 tikalla. Websterille setti 3-2. Kolmanteen settiin taso taas nousi ja molemmat pitivät aloituksensa. Lewis voitti setin 3-2. Webster tuli neljänteen settiin asenteella ja vei ekan legin 13 tikkaan. Lewisilla oli selviä vaikeuksia (setin ka. 83,27) ja Webster vei setin helposti 3-0. Viidennen ekassa legissä turattiin taas oikein urakalla tuplia ja Webster lopulta ryösti sen 21 tikalla. Sitten Lewis sai taas juonesta kiinni ja vei kaksi seuraavaa legiä (kolmannen 131 poikki 12 tikkaan). Webster piti omansa ja Lewis vei viimeisen 13 tikkaan. Setti Lewisille 3-2. Lewis nosti tasoaan kuudenteen settiin ja voitti sen helpon näköisesti 3-0. Seitsemännen setin kolme ekaa legiä menivät ryöstellessä. Sitten Webster piti omansa ja vei setin 3-1. Lewis aloitti kahdeksannen setin kovaa ja ryösti 127 poikkasulla ekan legin 12 tikkaan. Sitten Lewis kadotti taas heittonsa hetkeksi ja Webster käytti tilanteen hyväkseen ja vei kolme seuraavaa legiä ja voitti setin 3-1. Yhdeksännen setin eka legi oli Websteriltä tuloksellisesti karmeaa ja Lewis oli kauan ennen Websteriä tuplilla, mutta ei saanut poikki ja Webster heitti 103 poikki. Sitten Lewis heräsi taas ja vei kaksi seuraavaa. Webster piti vielä omansa, mutta Lewis vei setin 3-2. Webster aloitti yhdeksännen setin 11-tikkaisella legillä ja näytti, että ollaan menossa viimeiseen settiin. Lewis vei aloituksella seuraavan ja Webster ei omalla aloituksellaan saanut kolmella tikalla 40 poikki, joten Lewis ryösti legin 14 tikalla ja vei seuraavan omalla aloituksella näytöstyyliin 12 tikalla. Lewis siis voitti setin 3-1 ja matsin 6-4. Keskarit: Lewis 98,17 - Webster 96,39.

Yhteenveto (semifinaalit)

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


03 Tammi 2011 02:22
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 20:30
Viestit: 7594
Viesti Lähetetty: 04 Tammi 2011 01:22
Darts-mestaruus Adriaaaan Lewisille eränumeroin 7-5. Oppipojasta mestariksi. :tu


04 Tammi 2011 01:22
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 04 Tammi 2011 01:28
Dartsin finaali-ilta alkoi PDC:n U21-MM-finaalilla. Monk voitti kaksi ekaa huonotasoista legiä van Gerweniä vastaan. Taso nousi kolmannessa setissä ja jatkui hyvänä loppuun asti. Monk vei vielä kolmannenkin legin, mutta sitten van Gerwen heräsi ja vei seuraavan 104 poikkasulla. Monk vei seuraavan ja sitten van Gerwen aloitti kirinsä ja vei kolme seuraavaa ja oltiin tilanteessa 4-4. Monk heitti omalla aloituksellaan 121 poikki 15 tikkaan ja ryösti seuraavan 15 tikkaan ja näin voitti maailmanmestaruuden legein 6-4. Keskarit: Monk 84,25 - van Gerwen 87,06. Van Gerwen oli tasaisempi tuloksissaan, mutta Monk osui erinomaisesti tupliin.

Yhteenveto (junnufinaali)

Varsinainen finaali alkoi aivan uskomattomalla tasolla. Anderson vei ekan legin aloituksella heittämällä 104 poikki, kun Lewis odotti 36 alla. Toisen setin vei Lewis 12-tikkaisella ja heitti siihen kahdet täydet. Kolmanteen legiin Lewis heitti 9-tikkaisen! Lewis aloitti neljännen legin vielä heittämällä kaksi ekaa tikkaa rihlaan ja lopulta vei legin 15 tikalla ja voitti setin 3-1. Lewisin keskiarvo 123 ekassa setissä, Andersonin vastaava 106. Lewis aloitti seuraavan setin heittämällä täydet, mutta ei meinannut saada legiä poikki. Andersonilla oli selkeitä vaikeuksia eikä hänkään pystynyt käyttämään tuplatilaisuuksia hyväkseen, joten Lewis vei ekan setin. Andersonin vaikeudet jatkuivat ja Lewis ryösti seuraavan legin 103-poikkasulla. Lewis piti kolmannen legin aloituksensa heittämällä 100 poikki kahdella teemulla ja voitti setin 3-0. Taso laski ekasta hurlumhei-setistä huomattavasti, mutta Lewisin keskiarvo pysyi silti vielä yli sadan. Anderson aloitti kolmannen setin heittämällä 180 ja piti aloituksensa. Anderson ryösti seuraavan 12 tikkaan 130-poikkasulla. Seuraavassa legissä Anderson laittoi 136 poikki ja vei oman aloituksensa 12 tikalla. Setti Andersonille 3-0. Anderson heitti setin lähes 116 keskarilla ja nosti ottelukeskarinsa taas yli sataan ja ohi Lewisin. Lewis piti aloituksensa neljännen setin alussa ja heitti seuraavan legin alkuun 180. Anderson heitti myös täydet siihen legiin, mutta kunpikaan ei meinannut saada sitä poikki, kunnes Anderson osui. Lewis piti omansa kolmannessa ja Anderson ei saanut seuraavaa poikki, joten Lewis ryösti sen ja vei setin 3-1. Viidenteen settiin Lewis kadotti heittonsa pahasti eikä Andersonkaan vakuuttanut kuin hetkittäin. Tuplia heiteltiin ohi oikein urakalla ja keskiarvot laskivat. Setti Andersonille 3-1. Andersonilla oli kolme tikkaa ryöstöön kuudennen setin ekassa legissä, mutta ei osunut ja Lewis vei sen. Lewis ei saanut seuraavassa 151 poikki ja Anderson piti aloituksensa. Kolmanteen legiin Anderson heitti 164 poikki ja vei sen vasten aloitusta, minkä jälkeen hän piti omansa 12-tikkaisella ja voitti setin 3-1. Seitsemäs setti alkoi molempie pitäessä aloituksensa, kunnes Lewis ryösti kolmannen legin ja piti omansa perään ja voitti setin 3-1. Lewis ei saanut ekaa legiä kahdeksannessa setissä poikki, joten Anderson ryösti sen heittämällä 84 kahdella tikalla poikki. Lewis kuitenkin ryösti seuraavan 14 tikalla. Sen jälkeen Lewis piti aloituksensa ja Anderson teki saman seuraavassa. Anderson ei saanut viimeiseen legiin oikein mitään aikaiseksi ja Lewis vei setin 3-2. Lewis heitti yhdeksännen setin ekaan legiin kahdet täydet ja ryösti sen 12 tikalla. Lewis piti aloituksensa toisessa ja Anderson kolmannessa. Sitten Lewis piti aloituksen loistavalla 11-tikkaisella ja vei setin 3-1. Anderson oli selkä seinää vasten 6-3 seteissä tappiolla. Lewis aloitti kymmenennen setin kovaa, mutta Anderson piti omansa ja kolmannessa legissä ryösti Lewisin aloituksen 14 tikalla. Lewis roiski seuraavassa minne sattuu, kunnes heitti täydet, kun Andersonilla oli 32 alla. Setti Andersonille 3-1. Lewisilla oli kolme tikkaa ryöstää yhdennentoista setin eka legi, mutta ei osunut ja Anderson kiitti. Lewis ei saanut tuplaa omaan aloitukseensakaan edes neljällä tikalla, joten Anderson vei senkin legin. Anderson piti kolmannessa legissä aloituksensa ja vei setin 3-0. Lewis voitti kahdennentoista setin ekan legin ja toisessa legissä Anderson ei oikein osunut, joten Lewis vei senkin vasten aloitusta. Kolmannessa legissä Lewisilta putosi kaksi tikkaa tripla-18:sta lattialle, mutta Anderson ei pystynyt käyttämään sitäkään hyväkseen, vaan Lewis vei setin 3-0 ja voitti maailmanmestaruuden 7-5. Keskarit: Lewis 99,80 - Anderson 99,37.

Yhteenveto (finaali)

Itse veikkasin ennen pelin alkua, että Anderson veisi finaalin, koska hän oli ollut läpi turnauksen tasaisempi, mutta Lewisin huippuhetket ovat vaan niin huippuja, että siinä on vaikea kenenkään pärjätä noin pitkässä formaatissa. Taso matsissa oli hyvä, joskin aika epätasainen. Hetkittäin heiteltiin mitä sattuu ja varsinkin tuhlailtiin tuplatikkoja. Lopussa tuplaprosentit olivat lähes samat: Lewis 33%, Anderson 34%.

Rahaa en tällä kertaa vedoillani saanut, kun en Lewisia ja Andersonia saanut enää millään kannattavaksi, mutta eipä mulla paljoa rahaa kiinni ollutkaan.

Lähes aina katsoessani näitä matseja pidin kirjaa heitoista n01-dartsohjelmalla. Joissakin tapauksissa keskiarvoihin on tullut kummallisia heittoja, kun niitä vertaa Planet Dartsin sivuilta löytyviin keskareihin (esimerkkinä tuo U21-finaali, jossa Monkin keskari heittää melkein yhdeksän pinnaa). Itse luotan kyllä enemmän näihin omiin saamiini keskiarvoihin, koska bet365-streami ei ole pätkinyt, joten kaikki tulokset olen saanut ylös ja PDC:n sivuilla on ennenkin ollut virheellisiä keskiarvoja.

Kaiken kaikkiaan oli hyvät darts-kisat ja itse en niitä kakkosluokan (BDO) mestaruuskisoja viitsi näiden kisojen jälkeen edes katsoa. Toinen syy on tietty myös se, että ei näy EuroSport ja streamit ovat ainakin toistaiseksi olleet vähissä/olemattomia.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


04 Tammi 2011 01:28
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 20:30
Viestit: 7594
Viesti Lähetetty: 04 Tammi 2011 01:33
^ Zygerölle propsit tunnollisesta raportoinnista. Pikkasen tuli rahaa Lewisilla, mutta voitot hupeni kun tuli sudittua betsiä useammalle. Pitää niitä BDO:n kisoja kyttäillä Eurosportilta. Eiköhän streamejakin vielä ilmaannu kun nämä suuremmat kisat ovat alta pois. Kelletille ja Phillipsille on tullut pistettyä mestaruusvetoja, vaikka kavereita en ole ikinä heittämässä nähnyt. :) Muutenkin vähän pihalla noista BDO:n kuvioista kun viime vuonna oli ensimmäinen kerta kun edes puolitosissaan kisoja seurasin.


04 Tammi 2011 01:33
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 04 Tammi 2011 01:39
Mole kirjoitti:
Kelletille ja Phillipsille on tullut pistettyä mestaruusvetoja, vaikka kavereita en ole ikinä heittämässä nähnyt. :)
Mä näin Kellettin ja Adamsin välisen World Masters finaalin viime vuodelta. Ihan hyvin Kellett heitti, mutta oli paljon ailahtelevampi kun Adams. Adams siis voitti sen finaalin 7-3.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


04 Tammi 2011 01:39
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 20:30
Viestit: 7594
Viesti Lähetetty: 04 Tammi 2011 14:21
Laitetaan nyt vielä linkki Adrian Lewisin eilen finaalissa heittämään ysitikkaiseen. Taisi olla vasta toinen kerta kun moista tapahtuu pdc:n mm-kisoissa.


04 Tammi 2011 14:21
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 04 Tammi 2011 15:03
^Ensimmäinen koskaan finaalissa heitetty ja kolmas ylipäätään PDC:n mm-kisoissa. Kaksi aiempaa ovat kaksista edellisistä kisoista ja ne molemmat heitti van Barneveld. Vaikka otetaan lukuun historian kaikki mm-kisat (BDO, PDC ja ennen näiden kahden "eroa"), oli ysitikkainen vastan neljäs. Amerikkalainen Paul Lim heitti ensimmäisen vuoden 1990 kisoissa.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


04 Tammi 2011 15:03
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 11 Helmi 2011 03:09
PDC:n Premier League alkoi eilen. Taso ei päätä huimannut, mutta oli taas hieno seurata huippudartsia. Liigan ensikertalaiset Anderson ja Webster aloittivat hyvin. Anderson voitti Whitlockin 8-5 ja Webster Waden 8-3. Taylor oli todella vaisu ja Lewis piti häntä jopa pilkkanaan ja voitti 8-2. Barneylla oli monta tilaisuutta napata voitto Jenkinsistä, mutta ei kelvannut. Lopulta Jenkins nousi 4-6 tappioasemasta 8-6 voittoon.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


11 Helmi 2011 03:09
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 20 Helmi 2011 01:11
Toka ilta Premier Leaguessa oli aikamoista ilotulitusta. 12 yli sadan pisteen poikkaisua parhaana Whitlockin 170. Ei pöllömpää. Taylor oli taas lähes oma itsensä ja heitti vakuuttavan näköisen voiton Websteristä yli satasen keskarilla. Anderson voitti Jenkinsin, Wade voitti Lewisin ja Barney voitti Whitlockin. Whitlock on ainoana liigassa ilman pisteitä ja Anderson johtaa kahdella voitolla. Kaikki muut ovat kahdessa pisteessä. Tasaista on, mutta se oli odotettavissakin. Tänä vuonna taso on huikea, edellisiä vuosia vähättelemättä. Kuka vaan voi voittaa kenet vaan minä iltana tahansa. Torstai-illat ovat useaksi viikoksi varattu mahtavalle darts-äksönille. Jotkut osaa ja toiset yrittää.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


20 Helmi 2011 01:11
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 25 Helmi 2011 12:34
PDC Premier Leaguen kolmas ilta meni melkein kokonaan ohi, kun olin itse viikkokisoissa heittämässä. Anderson oli ollut jälleen todella kova ja voittanut Websterin peräti 8-1. Whitlock otti ensimmäisen voittonsa James Wadesta 8-5. Lewisin ja Barneyn välinen peli oli jännä. Tauolle mentiin Barneyn johtaessa 4-2. Barney jatkoi vahvasti ja meni jo 7-3 johtoon ja näytti varmalta, että mies voittaa. Lewis sai Barneyn mokailuista taistelutahdon päälle ja tuli aina 7-6:een, mutta Barney sai nipistettyä viimeisen ja voitti 8-6. Lewis heitti pelissä 170 poikki. Terry Jenkins oli aivan yössä Tayloria vastaan. Helppo voitto selkeästi kuntoaan takaisin saavalle Taylorille 8-2.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


25 Helmi 2011 12:34
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 20 Heinä 2011 01:16
Tänään oli yllätysten ilta Wolrd Matchplayssa. Suosikeista vain Simon Whitlock piti pintansa viimeisessä matsissa Peter Wrightia vastaan. Wright kyllä taisteli ihan hyvin, mutta loppujen lopuksi viihdyttävin osa hänen peliään oli värikkäät hiukset.

Dennis Ovens pudotti Ronnie Baxterin ja John Henderson Colin Lloydin, mutta suurin yllätys nähtiin kolmannessa pelissä. Gary Anderson heitti satasen keskarilla ja peräti kymmenet täydet, mutta hävisi silti Andy Hamiltonille 10-6. Hamilton pisti tärkeissä paikoissa satasen katkoja napista poikki ja kun Anderson taas hieman taaplasi tuplilla, niin peli oli selvä. Kunnon jymypaukku jo heti ekalla kierroksella.

Eilen Hylton näytti jo hetken vievän varman voiton Taylorin nenän edestä, mutta loppukiri ei ihan riittänyt ratkaisutikkaan asti.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


20 Heinä 2011 01:16
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 02 Joulu 2011 12:04
Petri "Kalle" Korte selvitti tiensä Suomen karsinnoista PDC:n MM-kisoihin. Ekana vastaan tulee Tanskan Per Laursen. Sen matsin voittajalla on sitten James Wade vastassa. Tiukkaa matsia odotan. Kallella on viime aikoina osunut aika hyvin, varsinkin tikkojen radikaalin painonpudotuksen jälkeen, enkä pitäisi lainkaan mahdottomana, että Laursenin voittaisi. Hyvänä päivänä Kalle voi voittaa kenet vaan. Kalle on mulle paljon tutumpi pelaaja kuin viime vuonna kisoissa heittänyt Viinikka. Olen heittänyt Kallea vastaan todella monta kertaa eri tasoisissa kisoissa. Yksi voittokin on Kallesta plakkarissa.

Muuten tulevat MM-kisat tuntuvat ainakin näin alkuun kolmen kaupalta, Taylor, Anderson, Lewis, joista Taylor nykykunnollaan on ihan ylivoimainen voittajasuosikki, mutta MM-kisat ovat kuitenkin MM-kisat. Tosin pelimuodot ovat niin pitkiä, että siellä tuskin mitään superyllätyksiä tullaan näkemään.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


02 Joulu 2011 12:04
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 20:30
Viestit: 7594
Viesti Lähetetty: 02 Joulu 2011 17:36
Tällä kaudella ei ole tullut paljoa kisoja seurattua, mutta mitä tuossa World Matchplayn loppuosaa katselin, niin Taylor antoi muille oikein isän kädestä. Nyt on harkinnassa laittaisinko noin kahden kertoimilla Powerille mestaruusvetoja. Pitkässä formaatissa miehen lyöminen tuntuu tosiaan mahdottomalta, ellei sairastu tai jotain muuta odottamatonta satu.

Hienoa, että taas suomalaisväriä mukana. Pitänee väijyä tuo Korteen ottelu, vaikka en Suomi-tikasta yhtään mitään tiedäkään. Ensi vuonna sitten Zygge Ally Pallyn hornankattilassa? ;)


02 Joulu 2011 17:36
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 04 Joulu 2011 19:27
Mole kirjoitti:
Ensi vuonna sitten Zygge Ally Pallyn hornankattilassa? ;)
No tuskin nyt kuitenkaan. Ensin pitäis saada tuo heittovarmuus ja varsinkin tuplavarmuus paljon paremmaksi.

Kallen peli Laursenia vastaan on muuten maanantaina 19.12 klo 22:15. Onneksi on vasta maanantaina, koska edellisen viikon pelejä en ehdi katsella todennäköisesti ollenkaan.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


04 Joulu 2011 19:27
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 20:30
Viestit: 7594
Viesti Lähetetty: 20 Joulu 2011 00:07
Korte kukisti Laursenin 4-3 karsinnassa ja pelaa sit illalla jotain James Wadea vastaan. Täytyy kyllä sanoa, että aika erikoinen tyyli ja taktiikka miehellä. Muutenkin kaveri oli kuin jostain Kaurismäki-leffasta repäisty, mutta mikäs siinä jos homma toimii. :)


20 Joulu 2011 00:07
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 20 Joulu 2011 13:14
^Voin kertoa terveiset. :D

Juontajat jaksoivat myös kummastella Kallen heittotyyliä. Hienosti Kalle taisteli myös Wadea vastaan ja voittikin yhden setin ja hänellä oli kaksi tikkaa 2-2 tilanteeseen. Muutaman hienon poikkasun Kalle heitti ja muutenkin tuplat osuivat hyvin (67%). Kolmet täydetkin nähtiin, mikä on Kallelle paljon, koska hän vaihtaa niin usein 19:lle.

Turnauksessa on nähty muutama aikamoinen yllätys. Suurimpana James Richardsonin voitto Raymond van Barneveldista. Barneylla taitaa olla motivaatio-ongelmia tällä hetkellä. Toivottavasti saa äkkiä taas langan päästä kiinni. Burnettin voitto Websteristä oli myös aikamoinen paukku ja Farmerin voittoa Baxterista voidaan myös pitää yllätyksenä. Saksan Kevin Munchilla kävi hieman tuuriakin, kun Ovens ei pystynyt loukkaantumisen takia heittämään matsia loppuun. Munch heitti kyllä hyvin ja seuraavaksi hän kohtaa Farmerin, enkä olisi yhtään yllättyny, vaikka saksalainen jatkaisi kolmannelle kierrokselle.

Tänään vuorossa on Anderson. Miehen kunto on mielenkiintoista nähdä. Antaa viitteitä siihen, onko miehestä vastusta Taylorille.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


20 Joulu 2011 13:14
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 20:30
Viestit: 7594
Viesti Lähetetty: 20 Joulu 2011 14:51
^ harmittaa tosiaan, ettei mennyt viidenteen. Tiedä miten siinä olisi käynyt, kun Wade olisi tuskastunut lisää verkkaiseen tahtiin. Joka tapauksessa hieno suoritus Korteelta, ei ollut kuitenkaan mitään "kauas tikat karkaavat" -meininkiä. ;)

En sitten laittanut vetoja Taylorin puolesta mestaruuteen. Newtonia pelasin loppuottelijaksi alapuoliskolta Wadella ja Lewisilla varmistettuna. Kingiä, Huybrechtsiä ja Newtonia lisäksi hupina mestariksi suuremmilla kertoimilla. Websteri oli lapulla myös, mutta hän siis jo ulkona. Kingille myös oman neljänneksen voittoa, mutta se riippuu Andersonin ja Whitlockin vireestä. Jossain oli huhuja, että Andersonilla olisi jotain ongelmia pelin ulkopuolella, mutta eihän näistä aina tiedä. Eiköhän tuo paukuta maksimia menemään entiseen malliin.


20 Joulu 2011 14:51
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 20 Joulu 2011 21:27
Mole kirjoitti:
^ harmittaa tosiaan, ettei mennyt viidenteen. Tiedä miten siinä olisi käynyt, kun Wade olisi tuskastunut lisää verkkaiseen tahtiin.
Niin Wadehan itse "vaatimattomasti" totesi, että olisi siinä tilanteessa vienyt viimeisen setin puhtaasti 3-0.

Itse en ole nyt noita vetoja tehnyt muuta kuin livevetoja ja joitain yhdistelmävetoja matseista. Kallen ansiosta sain aika hyvät rahat eilen, joten vois sille vaikka pullakahvit tarjota, kun seuraavaks näkee. Tänään mennään yhdistelmällä Lloyd-Cullen-Osborne-Anderson.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


20 Joulu 2011 21:27
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 22 Joulu 2011 12:57
Andersonhan meinas säikäyttää. Tolla tavalla jos jatkaa, niin noutaja tulee hyvin äkkiä. Etelä-Afrikkalainen Devon Petersen pelasi eilen ihan hyvin ja selvitti tiensä tokalle kierrokselle (samalla meni multa aika paljon rahaa, prkl).

Kalle oli jo eilen viikkokisoissa ja tuli taas hävittyä 3-0. Oli mulla kyllä paikat viedä pari erää, mutta tuplat ei vaan osunu taaskaan.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


22 Joulu 2011 12:57
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 108 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5  SeuraavaPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com