Yleinen urheilutopic

Kaikki urheiluun liittyvä keskustelu käydään täällä.
Avatar
siiri.x
BB-talon ylijumala
Viestit: 4887
Liittynyt: 05 Joulu 2006 12:12
Paikkakunta: Tampere

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja siiri.x » 24 Tammi 2011 11:27

Hyvä Enni ja
Paljastaa Packers-Bears -matsin voittajan | +
hyvä Packers
[smilie=a_partyguy.gif]
.
Ihmisten edessä.

KariTa
Big Brother
Viestit: 5248
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja KariTa » 24 Tammi 2011 19:26

Naistennis viehättää myös itseänikin jostain syystä enemmän kuin miesten vastaava. Saattaa olla että hikisillä tiukoilla sopusuhtaisilla vartaloilla on jotain tekemistä asian kanssa.... :P Tai onhan se pelikin välillä ihan hyvätasoista katsottavaa.

Lumilautailua ei koskaan olisi pitänyt ottaa mukaan Olympialaisiin. Silloin aikoinaan kun se päätettiin niin jopa suurin osa lajin harrastajista oli sitä vastaan. Nyt näissäkin MM-kisoissa suuri osa parhaista laskijoista puuttuu, joten voi hyvin kyseinalaistaa koko kisojen arvon. Itse en lökäpöksyjen lajille suo hetkenkään huomiota.

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 26 Tammi 2011 14:44

Jääkiekko Suomen arvostetuin laji, taitoluistelu nousi toiseksi
julkaistu tänään klo 11:52

Taitoluistelu nousi ensimmäistä kertaa kärkikolmikkoon Taloustutkimuksen Urheilun arvomaailmatutkimuksessa. Jääkiekko sijoittui toissa vuoden tapaan ensimmäiseksi. Mäkihyppy menetti viimevuotisen kärkisijoituksensa ja sijoittui kolmanneksi.

Taitoluistelu nousi yleisarvosanallaan vuoden takaiselta viidenneltä sijalta toiselle sijalle. Sijoitus on taitoluistelulle tähän mennessä korkein. Viime vuoden ykkönen, mäkihyppy, menetti kärkisijansa. Vuoden 2008 kakkonen, Formula 1, ei päässyt tänä vuonna enää edes TOP 10 -listalle.

Lumilautailua, salibandya, taitoluistelua ja freestyleä pidetään entistä vahvemmin tulevaisuuden voittajalajeina. Usko jalkapalloon on hiipunut.


Lähes puolet suomalaisista katsoo lumilautailun yleisen arvostuksen nousevan tulevaisuudessa. Seuraavaksi eniten uskotaan salibandyn, taitoluistelun ja freestylen tulevaisuuteen, joiden arvostuksen nousuun uskoo noin kolmasosa
Sponsorointi & urheilun arvomaailma 2010 -tutkimus (yleisarvosanat):

1. Jääkiekko 7,93
2. Taitoluistelu 7,84
3. Mäkihyppy 7,73
4. Yleisurheilu 7,64
5. Alppihiihto 7,60
6. Yhdistetty 7,50
7. Jalkapallo 7,46
8. Ralli 7,41
9. Lumilautailu 7,41
10. Tennis 7,40

Tutkimukseen vastasi 3231 iältään 15-79-vuotiasta suomalaista marras-joulukuussa 2010. Mielikuvat tutkittiin 29 urheilulajista.

YLE Urheilu - Taloustutkimus
http://yle.fi/urheilu/lajit/muut/2011/0 ... 16916.html

Mitähän tähän nyt taas sanoisi... Formula ei ole enää edes listalla, kun menestys on kaukana vuosien takaa. Sen sijaan koululiikunta eli sähly tulee ryminällä ylös, kun pari kertaa voitettiin "MM"-kisat = Ruotsi. Sekin innostus hiipuu kyllä, kun Venäjä, Tsekki ja kumppanit ajavat kohta ohi.

Suomalaiset on niin saatanan typerää menestyksen perässä huoraavaa kansaa, ettei pitkällä tähtäimellä tule ikinä missään kunnolla menestystä. Jääkiekkoa ei lasketa, kun se on lajina niin pieni, että jokakeväisissä B-höntsyissä ollaan pakosti vähintään pronssimatsissa. Kultaa ei siinäkään tosin ole tullut kuin sen yhden vahingon verran. Lajilla ei ole suomalaisille mitään väliä, kunhan päästään olemaan voittajien leirissä ja vittuilemaan muille turisteille jossain Kanarian karaokeravintoloissa.

Avatar
siiri.x
BB-talon ylijumala
Viestit: 4887
Liittynyt: 05 Joulu 2006 12:12
Paikkakunta: Tampere

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja siiri.x » 26 Tammi 2011 21:39

Mikäs nyt juusoa harmittaa noin kovasti :?:
[juuso] kirjoitti: koululiikunta eli sähly tulee ryminällä ylös,
Siis salibandy se oli. Ei se ihan koululiikuntaa ole SM-liigassa kai.

Suomalaiset on niin saatanan typerää menestyksen perässä huoraavaa kansaa
Millä tavoin eroamme muista siis? Kaikki muut kansat kannattavat urheilijoita ihan liikunnan ilon takia, menestyksestä viis?
.
Ihmisten edessä.

Avatar
JVDS
Jebou
Viestit: 2680
Liittynyt: 20 Syys 2007 16:47
Paikkakunta: Pori

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja JVDS » 27 Tammi 2011 00:42

Suomalaisethan ovat juuri menestyshullua eivätkä urheiluhullua kansaa. "Parhaani teen ja katsotaan mihin se riittää." Täällä me pohjolossa vain mietimme, että mitähän ne muut mahtavat meistä ajatella. Sitä voidaan pohtia, että mitä jos aikoinaan Paavo Nurmi ei olisi juossut Suomea maailmankartalle. Edelleen uskoisin, että suomalaiset viime kädessä arvostavat mäkihyppyä, juoksua, keihäänheittoa ym. ylitse muiden. Jääkiekkokin on loppujen lopuksi aika uusi ilmiö.
Suosikit: Lintsi (BB1), Kaarlo (BB2), Naikou (BB3/BB6), Johan (BB4), Sami (BB5), Janica (BB7) & Jouko (BB8)

Inhokit: Iina (BB1), Mira (BB2), Kadi (BB3), Manta (BB4), Tuija (BB5), Marika (BB6), Annika (BB7) & Teija (BB8)

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 27 Tammi 2011 01:50

JVDS kirjoitti:Suomalaisethan ovat juuri menestyshullua eivätkä urheiluhullua kansaa.
Nimenomaan. Siinä se tuli hyvin kiteytettynä.

Kuka muistaa enää mitään curlingistakaan, vaikka Torinon olympialaisten kiimassa huudeltiin suunnilleen kansallislajiksi ja Uusista diktaattoriksi. No eduskuntaan asti sentään selvisi ja nyt sekin vain naurattaa ihmisiä. Konkareiden lopettaessa mäkihyppykin tulee kokemaan saman notkahduksen kuin F1, jos nuorista ei kukaan pysty täyttämään esim. Ahosen jättämää paikkaa.

Kyllä sekin aika paljon kertoo, että Minna Kauppi valittiin vuoden urheilijaksi. Ihan oikeasti nyt, suunnistus. Varmaan vaatii joo hyvää kuntoa ja taitoa lukea sitä reittiä, mutta vuoden urheilija. Vain sen takia, että voitti jotain ja lopuilla tarjonta oli sijoja ynnämuut.

Avatar
siiri.x
BB-talon ylijumala
Viestit: 4887
Liittynyt: 05 Joulu 2006 12:12
Paikkakunta: Tampere

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja siiri.x » 27 Tammi 2011 06:10

Niin, ihan oikeasti nyt, suunnistus on urheilu siinä missä muutkin. Kuten juuso sanoi, vaatii kuntoa ja älyä. Siis erinomainen urheilu. Mikä siinäkin muka mättää? Ja Minna voitti maailmanmestaruuden, joten miksi ei olisi vuoden urheilija.

Enkä edelleenkään usko että muut kansat ovat jotenkin ratkaisevasti erilaisia tuon menestyksen suhteen.
.
Ihmisten edessä.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja Punde » 27 Tammi 2011 06:32

Troolauksen mm-kisoissa siiri olisi lähellä isoa kalasaalista, mutta maailmanmestaruuteen asti ei taitaisi riittää. Tuskin pääsisi edes koko kisoihin, mutta hei, hypoteettisellä tasanteella tässä vaan nyt painoillaan. Troolaus ei vaadi kuntoa ja yksi ehdoista itseasiassa on hyvin matala älykkyys. Ylikalastus on ammattitauti, vaikka kaikki järki haroo vastaan.

Kannattakaamme kaikki siis siiriä. Minä teen niin!

edit: en tullu tosiaan kalastuksesta kirjottamaa, mut tilanne ausseissa ja tässä ketjussa siltaa ylittäessä vei sivuraiteille. Olipas huikea välierämatsi Wozni vs Li. Wheeewaaaa! Äänestän suomen parhaaks urheilijaks ens vuonna ton matsin voittajaa!

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 8346
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 27 Tammi 2011 09:14

Kyllä kaikki ne urheilulajit joita minä en seuraa ovat ihan mustaa paskaa.

Kuva
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 27 Tammi 2011 10:52

siiri.x kirjoitti:Niin, ihan oikeasti nyt, suunnistus on urheilu siinä missä muutkin. Kuten juuso sanoi, vaatii kuntoa ja älyä. Siis erinomainen urheilu. Mikä siinäkin muka mättää? Ja Minna voitti maailmanmestaruuden, joten miksi ei olisi vuoden urheilija.

Enkä edelleenkään usko että muut kansat ovat jotenkin ratkaisevasti erilaisia tuon menestyksen suhteen.
No ei siinä itse lajissa mikään erityisesti mätä, vaikka onhan se nyt kaikilla mittareilla katsottuna aika puuhastelua muihin lajeihin verrattuna. Suomalaisten asenne tässä mättää ja pahasti. Kauppi ei varmasti olisi voittanut, jos joku muukin olisi vienyt kultaa. Vaikka Lepistö. Saavutuksena Lepistön suoritus oli jo tällaisenaan heittämällä parempi, mutta kun suunnistuksessa ollaan sentään maailmanmestareita!!!, niin onhan sen pakko olla kovempi juttu.

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 27 Tammi 2011 13:09

Onhan suunnistus nyt varsin marginaalilaji, mutta mun mielestäni on ihan ok, että sitä tunnustusta menee välillä pienemmillekin lajeille ja niissä pärjääville. Yleensä nuo vuoden urheilijat tulevat lähes aina samoista lajeista (etenkin hiihtolajit, yleisurheilu), joten tänä vuonna oli ihan piristävää, että siitä tittelistä kamppailivat taitoluistelija ja suunnistaja. Siihen en puutu, että kumman nyt olisi pitänyt voittaa. Kummatkin sen olisivat ansainneet.

On muuten mielenkiintoista katsoa läpi historian, että mistä lajeista noita vuoden urheilijoita on valittu. Kertoo paljon siitä, mitä lajeja suomalaiset arvostavat, mutta myös siitä, missä lajeissa sitä menestystä on tullut eniten. Joukkuelajien urheilijaa ei ole valittu vuoden urheilijaksi kuin kaksi kertaa ja kumpikaan ei ole jääkiekkoilija vaan jalkapalloilija, joten puheet jääkiekon yliarvostuksesta noissa piireissä ovat aika tuulesta temmattuja. On totta, että jääkiekkomaajoukkue on voittanut vuoden joukkue -tittelin todella monta kertaa, mutta silloin on yleensä kyllä tullut menestystäkin, eikä ne vaihtoehdot kovin kaksisia ole olleet. Myös jalkapallojoukkueet ovat tunnustusta saaneet silloin, kun siihen on aihetta ollut (eikä hirveästi ole ollut).

Vuoden urheilijat lajeittain:

Pohjoismaiset hiihtolajit: 23
- Hiihto: 15
- Mäkihyppy: 5
- Yhdistetty: 3
Yleisurheilu: 19
- Juoksulajit: 11
- Heittolajit: 6
- Hyppylajit: 2
Ampumahiihto: 3
Autourheilu: 3

- Formula 1: 2
- Ralli: 1
Paini: 3
Pikaluistelu: 3
Ammunta: 2
Jalkapallo: 2
Painonnosto: 2
Soutu: 2
Uinti: 2
Suunnistus: 1


Vuoden joukkueet lajeittain:

Jääkiekko: 12
Jalkapallo: 7
Pohjoismaiset hiihtolajit: 7

- Mäkihyppy: 3
- Hiihto: 2
- Yhdistetty: 2
Keilailu: 2
Lentopallo: 2
Jääpallo: 1
Koripallo: 1
Maantiepyöräily: 1
Salibandy: 1
Suunnistus: 1
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 27 Tammi 2011 14:23

Zygerö kirjoitti:Joukkuelajien urheilijaa ei ole valittu vuoden urheilijaksi kuin kaksi kertaa ja kumpikaan ei ole jääkiekkoilija vaan jalkapalloilija,
No se olisikin ollut jo ihan käsittämätöntä idiotismia jopa Suomen asteikolla, jos Champions liigan voittajaa ja maalikuningasta (unohtamatta saavutuksia Hollannissa) ei olisi valittu vuoden urheilijaksi. Hyypiäkin juuri valinnan aikaan uran huipulla ja jälkeenpäin kiistatta yksi maailman parhaimpia puolustajia 2000-luvulla.

Avatar
MojoNixon
Läyhääjä
Viestit: 126
Liittynyt: 22 Helmi 2011 21:16
Paikkakunta: Maa

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja MojoNixon » 25 Helmi 2011 21:19

Elmo!!! Oli jo legenda eläessään!!!!

Elmo syntyi Kainalniemen kylään, joka kasvoi hänen elinaikanaan pienestä maalaiskylästä "betonigeometristen konstruktioiden tuonelaksi" . Jo hänen ristiäisissään ukki ennustaa Elmosta tulevan suurmiehen. Elmo on levoton sielu, joka lähti 15-vuotiaana merille rakastuttuaan onnettomasti naapurintyttö Aliisaan.

Elmon palattua Kainalniemelle hänen ystävänsä Reijo "Rymy" Petkelström alkaa valmentaa hänestä huippu-urheilijaa. Elmosta tulee maailman paras urheilija, joka kahmii itselleen kymmeniä kultamitaleita Andien talvikisoissa ja Derwangan jättiläiskisoissa. Andeilla Elmo voittaa 50 kilometrin hiihdon vaikka ottaa torkut kesken kisan, Derwangassa hän tekee sadan metrin juoksussa maailmanennätyksen (9,72) vaikka kaatuu kesken matkan. Lopulta Elmo voittaa käytännössä yksin muun maailman parhaista jalkapalloilijoista kootun joukkueen ottelussa "Elmo - muu maailma". Hurmioituneet radioselostajat Immo ja Lyly välittävät Elmon sankariteot maailmalle.

Urheilumenestys oli kuitenkin Elmolle toisarvoinen asia. Hän oli vaatimaton, hiljainen ja synkkämielinen mies, joka pitää ortodoksisista kirkoista ja lehdistötilaisuuksissa puhuu mieluiten omenanviljelystä. Derwangassa hän karkaa kesken kisojen ystävänsä Endre Kissin kanssa tapaamaan tämän unkarilaisia tuttavia, mutta korvaa tämän palattuaan kisoihin heittämällä keihästä 109,79 metriä. Elmo liittyi pasifisteihin ja ateistisiin ortodokseihin, eikä missään nimessä halunnut kuulla voittonsa kunniaksi Porilaisten marssia, vaan virren "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie" lapsikuoron laulamana.

Elmo meni naimisiin nuoruudenrakastettunsa Aliisan kanssa ja sai Tapio-nimisen lapsen hänen kanssaan, mutta menettää Aliisan traagisesti lyhyen onnellisen ajan jälkeen. Elmo vannoo vievänsä Aliisan uudelleen vihille Lyyran tähdistössä, lähtee maanpakoon ja liittyy romanialaiseen sirkukseen. Lopulta sirkustykki ampui Elmon taivaalle, eikä häntä sen jälkeen nähty maan päällä.
Iris, The world does not revolve around your body. This bloke Galileo proved it, it goes around the sun

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 25 Helmi 2011 22:42

^Kyllä, kyllä. Juhani Peltosen mielikuvitus juoksee. Ei siinä mitään. Kuitenkin Elmoakin kovempi jätkä on Sulevi Peltola, joka esitti Elmoa elokuvassa. Sulevi joutui hieman jarruttelemaan, ettei näyttäisi liikaa yli-ihmiseltä.

Kuva
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
MojoNixon
Läyhääjä
Viestit: 126
Liittynyt: 22 Helmi 2011 21:16
Paikkakunta: Maa

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja MojoNixon » 25 Helmi 2011 23:49

Zygerö kirjoitti:^Kyllä, kyllä. Juhani Peltosen mielikuvitus juoksee. Ei siinä mitään. Kuitenkin Elmoakin kovempi jätkä on Sulevi Peltola, joka esitti Elmoa elokuvassa. Sulevi joutui hieman jarruttelemaan, ettei näyttäisi liikaa yli-ihmiseltä.

Kuva
Ehei! Väärää opetusta!!!
Iris, The world does not revolve around your body. This bloke Galileo proved it, it goes around the sun

RealPlayer
Kolhoosin johtaja
Viestit: 2182
Liittynyt: 25 Elo 2010 04:14

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja RealPlayer » 05 Heinä 2011 23:38

Miettinyt tänäisenä päivänä urheilun etiikkaa ja asemaa jonnin verran . Tuntuu, että urheilumesetys johon viime vuosikymmeninä kytkeytynyt miljoonaluokan taloudellinen menestys, antaa osan kansan keskuudessa tuen rikkoa sääntöjä ja lakeja keinoja kaihtamatta.

Mika Myllylän valitettavan poismenon johdosta on mm. kyseenalaistettu STT:n doping-oikeudenkäynnin tarpeellisuus.

Ko tapauksessahan tuhottiin toimittajan ja päätoimittajan ura valehtelemalla oikeudessa, joten pitäisikö heidät ja oikeus uhrata urheilun alttarille?

Räsänen reväisi miljoonan markan korvausvaatimukset perstaskustaan ja "rehelliselle" lapin miehelle rustattiin miljoonan saunasopimusta.

Urheiluhan on nykyään puhdasta bisnestä sen kansallisen ylimaallisen voiton riemun kokemisen lisäks...

Tää on nuorempana ollut kova penkkiurheilija, mutta nyttemmin tunne on hiipunut....

No Koivisto tosta yltiökansallisuudesta varoitteli jo reilut kakskytä vuotta sitteni.

Niin tuli mieleen vielä se Vähäsöyringin hurmoshenkinen kommentointi Lahden 2001 kisoista. Tuntuu, että osa valmentajista ovat irtautuneet täysin todellisuudesta ja elävät jonninmoisessa psykoosissa persoonallisuushäiriöineen... :(

Melko kyyninen huippu-urheilun suhteen nykyään.

RealPlayer
Kolhoosin johtaja
Viestit: 2182
Liittynyt: 25 Elo 2010 04:14

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja RealPlayer » 06 Heinä 2011 01:50

Niin ja vielä tuli mieleen jalosen ja Summasen kommentit...

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 06 Heinä 2011 15:24

RealPlayer kirjoitti:Niin ja vielä tuli mieleen jalosen ja Summasen kommentit...
Mitkä kommentit? Mihin kommentoivat? Miksi kommentoivat? Missä kommentoivat?

Näihin huuteluihin olisi ihan kiva aina saada edes jonkunlainen viite, kun itsellä ei tällä kertaa ainakaan ole hajuakaan, mistä puhutaan.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
TangataManu
VIP-vieras
Viestit: 883
Liittynyt: 29 Elo 2011 20:28

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja TangataManu » 06 Tammi 2012 18:49

Gareth Thomasin asukasketjusta poimittua, vastaus varmaankin sopii laittaa tähän ketjuun:
Spencer kirjoitti: Off topic:
En oo ikinä seurannut rugbyä. Lajia vois varmaan sanoa brittien omaksi "salibandyksi". Pienen piirin harrastama ja lajin MM-kisoissa nähdään sellaisia suurmaita kuin Fiji, Tonga ja Samoa. Sama juttu kriketin kohdalla. Ehkä Suomen kannattas panostaa lajeihin?
Täytyy nyt hieman oikaista, vaikka itsekään en rugbyyn ihan mahdottoman syvällisesti ole perehtynyt. En nyt varsinaisesti kutsuisi rugbya kovin "pienen piirin puuhasteluksi". Vaikka laji ei ihan yhtä laajalle levinnyt olekaan kuin vaikka jalkapallo tai koripallo, salibandyyn verrattavissa olevaa marginaalilajia en saa siitä millään. Rugby kuuluu kuitenkin monessa maassa suosituimpien ja suurimpien lajien joukkoon, enimmäkseen toki Brittein saarilla ja Britannian entisissä siirtomaissa (Australia, Uusi-Seelanti, Etelä-Afrikka), mutta myös esimerkiksi Ranskassa laji on jalkapallon jälkeen toiseksi suosituin ja todella iso laji, maan eteläosissa jopa valtalaji.

Rugbyn MM-kisoja voidaan pitää maailman kolmanneksi suurimpana urheilutapahtumana, vaikka mukana onkin noita mainitsemiasi Oseanian pikkumaita. Viime vuoden MM-kisoja seurasi paikan päällä lähes 1,5 miljoonaa katsojaa ja edellisissä kisoissa TV-katsojien määrä ylsi jopa neljään miljardiin, varmaan nytkin päästiin ainakin lähelle. Samoin vaikkapa Euroopan huippumaiden vuosittainen Six Nations Championship on näissä maissa ilmeisen kova juttu. Ihan marginaalilajista ei siis ole kyse!

Suomessakin muuten pelataan rugbya, maajoukkue taitaa olla kansainvälisen lajiliiton maarankingissa viimeisenä, sijalla 93. En tiedä, mihin olisi mahdollista nousta, jos täällä tosissaan alettaisiin panostaa lajiin, mutta luulen, että matkan terävimmälle huipulle olisi kuitenkin aika pitkä.
Izan gabe eman dezakegun gauza bakarra da zoriona. – The only thing we can give without having is happiness.

Avatar
Evalds
Jumalan ruoska
Viestit: 9418
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja Evalds » 02 Touko 2012 22:20

http://www.bbplaza.net/forum/viewtopic. ... 18#p520118
Spencer kirjoitti:Kisojen siirtyminen Maikkarille on alkujärkytyksen jälkeen osoittautunut tosi hyväksi jutuksi. Kisojen ajan pyörii MM-kisoille omistettu 24/7 -kanava, jossa seurataan jopa Suomen harjoituksia livenä! Muutama kymppi tuosta ja kaikesta muusta tarjonnasta ei luulis olevan liikaa vaadittu. Toivoisin muidenkin arvokisojen siirtymistä maksukortin taakse, jos samanlaista herkkua ois luvassa. Ylen viiden minuutin studio-osuudet. :td
Toiveesi voi totetua, itse luulen että Yle menettää molemmat futiksen arvokisat tulevaisuudessa maksukanaville. Canalhan jo näytti kolmannen suuren maanosamestaruuskisan eli Copa American kanavillaan, joten EM- ja MM-kisat ovat luontevaa jatkoa sitten joskus.

Ylen tasosta kertoo se, että firman pääurheilulajiksi on noussut ravi-"urheilu" jota se näyttää kaksi kertaa viikossa isoina annoksina.

Siinä on nauru herkässä kun ensi vuonna maksaa pakollista yleveroa 140 euroa ja saa vastinetta rahoille (ironiaa).

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 8346
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 03 Touko 2012 05:55

Evalds kirjoitti:Toiveesi voi totetua, itse luulen että Yle menettää molemmat futiksen arvokisat tulevaisuudessa maksukanaville.
Ei ole mahdollista tämä, kiitos EU:n.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
Evalds
Jumalan ruoska
Viestit: 9418
Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35

Re: Yleinen urheilutopic

Viesti Kirjoittaja Evalds » 03 Touko 2012 11:26

^Tuossa sama homma kuin lätkässä, tietyt pelit pitää näkyä vapailla kanavilla.

Tuo olisi helppo nakki hoitaa samalla tavalla kuten Maikkari/Canal tekevät lätkän MM-kisoissa eli tosi surkea puusilmäselostaja(t) selostaa vapaalla kanavalla ja maksullisella sitten hyvät selostajat ( mm.Tuomas Virkkunen), ja taatusti jengi maksaa hyvästä palvelusta.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Urheilu”