Mualiman Big Brother taloja

Keskustelua muiden maiden Big Brothereista.
Vastaa Viestiin
Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Mualiman Big Brother taloja

Viesti Kirjoittaja Punde » 27 Touko 2006 19:34

Kuviahan liikkuvatkin kuvat ovat, niin laitanpa tänne.

Niille joita kiinnostaa minkälaisia taloja maailman big brothereissa on, niin tässä ainakin pari esittelyä aussien ja brittien uusista taloista.

Aussien 06 kartano

Brittien 06 akvaario

Ehkäpä sbb2:n tulee hieman mielikuvituksellisempi talo.. ei muuta kuin ideoita muista maista varastamaan!

Avatar
Jk
Kunniajäsen
Viestit: 282
Liittynyt: 22 Tammi 2005 17:59
Paikkakunta: München
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jk » 27 Touko 2006 23:34

Nyt kun ei vielä SBB2 ole aluetta perustettu, niin kirjoitan tämän ketjun jatkoksi tätä samaa vanhaa, mitä viime vuonnakin..

SBB2 taloa rakennetaan varmasti jo parhaillaan ja tuskin mikään kommentti vaikuttaa enää seuraavan talon suunnitteluun, joka luultavasti tehty jo aikapäivää sitten. En pidä aussi-bb:n kartanosta, siksi että esim. diaryroomin ei musta kuulu olla noin iso.. musta jotenkin asukas saa tiiviimmän kontaktin bb:seen pienessä kopissa, kuin isossa "hallissa". Tosin, nythän on kyseessä evil-versio, mutta silti.. Kyllä mua silti nolottaa se, kuinka pieneen häkkiin noi suomalaisetkin suljetaan ja se piha, voi luoja, että oli pieni, eikä ees mitään kuntoilulaitteita.. Neliöitä lisää, vaikka tuleekin kalliiksi, sub otti haasteen vastaan ja ei tehdä light-versioita, eihän!?

Sit se, mitä kaipaan vielä bb-taloon ois häätöjen ja sisääntulon yhteydessä käytettävä hissi.. Musta se ois aivan mieletön idea, koska

1) ei oikeasti oo käytetty missään muualla.. viime vuonna mainostettiin, että meillä on eka sauna, vaikka jo monissa maissa oli ollut vastaava.. Sen sijaan hissiä ei missään ole ollut ja ois se kiva tehdä jotain uuttakin, kuin matkia vain muita..
2) Jos mä oisin tulossa talosta ulos ja ennen, kuin mut päästettäis ulkomaailmaan, pidettäis 10 sekuntia vielä niinkin ahtaassa kopissa, niin varmaan purskahtaisin stressaantuneena itkuun ja mä ainakin haluisin nähdä tunnetiloja laidasta laitaan mahdollisimman paljon!

Mutta katsotaan sitten kahden vuoden päästä, pitääkö vieläkin paasata tästä hissi-asiasta :lol:

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Viesti Kirjoittaja Punde » 28 Touko 2006 00:44

Jk kirjoitti:En pidä aussi-bb:n kartanosta, siksi että esim. diaryroomin ei musta kuulu olla noin iso.. musta jotenkin asukas saa tiiviimmän kontaktin bb:seen pienessä kopissa, kuin isossa "hallissa".
Tähän on pakko vastata. Miulla oli täysin sama reaktio kun aloin bbau:ta katselemaan, mutta maassa maan tavalla, ja aussiversioon iso diary room sopii, ja peräti viimekausina ollut välttämättömyys.

Jaa miksi? No se on vaikeasti selitettävissä, mutta silti täysin totta :)

Avatar
Jk
Kunniajäsen
Viestit: 282
Liittynyt: 22 Tammi 2005 17:59
Paikkakunta: München
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jk » 28 Touko 2006 19:52

No, ehkä tämä selviää ajallaan minullekin :)

Avatar
Jaake
Kunniajäsen
Viestit: 1429
Liittynyt: 24 Tammi 2005 21:50
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jaake » 29 Touko 2006 01:16

Vielä sen verran aussien päiväkirjahuoneesta pitää lisätä että ausseissa kaikki asukkaat kutsutaan muihin versioihin verrattuna (mitä olen nähnyt) todella usein samanaikaisesti visiitille diary roomiin, ja näin ollen ihan pieni koppero tyyliin sbb/bbuk nykyisin ei välttämättä olisi juuri aussiversiolle se paras vaihtoehto.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muut”