Huippumalli haussa

Seuraatko tosi-tv-sarjoja? Keskustelua kaikista realityistä!
Kuuhullu
Diktaattori
Viestit: 4011
Liittynyt: 07 Elo 2006 10:22

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Kuuhullu » 09 Kesä 2008 20:54

Enpä tykännyt Anista, enkä kyllä kenestäkään muusta TOP3 -tytöstä.

Avatar
minna
Kunniajäsen
Viestit: 3988
Liittynyt: 25 Tammi 2005 13:45
Paikkakunta: Kotka

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja minna » 10 Kesä 2008 18:46

Tykkäsin Darinasta loppua kohti.
Ani oli typerä.
I'm the thug you love to hate, Slick V.I.C, the ghetto V.I.P, mess around with me, I leave you R.I.P.Shizzle my nizzle -Victor Ebuwa (Number six in the house, number one in your hearts)

Avatar
calderyon
Jumalan ruoska
Viestit: 8528
Liittynyt: 12 Marras 2007 14:34
Paikkakunta: Oulu

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja calderyon » 26 Maalis 2009 15:38

Iltasanomat kirjoitti:He ovat uudet huippumallikilpailijat!
Mukana Suomen Neito 2007

Kuva

Uuden Suomen huippumalli haussa -ohjelman kilpailijat julkistettiin torstaina iltapäivällä. Mukana kilpakaartissa on vuoden 2007 Suomen Neito sekä Miss Maailma -kisan osanottaja. Suomen huippumalli haussa alkaa Nelosella 13.4.


Anna-Kaisa, 25, Joroinen

Anna-Kaisa on 25-vuotias pienen pojan äiti Joroisista. Hänen perheeseensä kuuluu 3,5-vuotiaan pojan lisäksi avomies. Anna-Kaisa on koulutukseltaan puu- ja tekstiiliartesaani, ja hän työskentelee tällä hetkellä ovitehtaan yleismiehenä. Sporttinen ja elämäniloinen Anna-Kaisa harrastaa bodypupmpia, bodycompatia, rullaluistelua ja lumilautailua. Anna-Kaisan suurin haave on aina ollut päästä malliksi. Lapsen syntymän jälkeen unelman tavoittelu jäi kuitenkin hetkeksi toiselle sijalle. Nyt, kun Anna-Kaisan lapsi on jo vähän isompi, hän haluaa kokeilla mihin hänen siivet kantavat mallitöiden saralla.

Anastassia, 21, Lapua

Anastassia on 21-vuotias matkailualan opiskelija Lapualta. Hän on Venäjän kansalainen ja on opiskellut Suomessa kaksi vuotta. Anastassian äiti, isä ja vanhempi sisko asuvat Venäjällä. Anastassia pitää kovasti Suomesta, ja haluaa jatkaa täällä opintonsa loppuun. Kotimaassaan hän on opiskellut taideaineita ja matkailualaa. Anastassia on saanut kokeilla mallina olemista muutamassa muotinäytöksessä ja piti niistä niin paljon, että unelmoi saavansa mallintöistä joskus täysipäiväisen ammatin. Anastassia uskoo, että hänestä tulisi hyvä huippumalli sisukkaan ja toiset huomioon ottavan asenteensa ansiosta. Hän pitää itseään hyvänä kuuntelijana ja huomaavaisena asuintoverina.

Blanche, 20, Helsinki

Blanche on 20-vuotias lukiolainen Helsingistä. Hän asuu yhdessä poikaystävänsä kanssa. Blanche kuvailee itseään ulospäin suuntautuneeksi, positiiviseksi ja sosiaaliseksi ihmiseksi. Blanchin harrastuksiin kuuluvat tanssiminen, kuntosaliharjoittelu ja elokuvissa käyminen. Blanche on ollut pari vuotta mallitoimiston listoilla, mutta ei ole vielä päässyt tekemään unelmiensa mallikeikkaa. Huippumalleista Blanchen esikuvia ovat Adriana Lima ja Selita Ebanks. Blanche toivoo, että voisi osallistumisellaan kannustaa muista ulkomaalaisia uskomaan itseensä ja mahdollisuuksiinsa Suomessa.

Essi H, 18, Uusikaupunki

Essi on 18-vuotias merkonomiopiskelija ja lukiolainen Uudestakaupungista. Hän asuu yhdessä avomiehensä kanssa. Essi harrastaa koripalloa, lenkkeilyä, kitaran soittoa, laulamista ja mallintöitä. Essi on tehnyt 15-vuotiaasta lähtien mallikeikkoja erilaisissa näytöksissä ja kuvauksissa. Eniten hän on ylpeä vuonna 2007 voittamastaan Suomen Neito -tittelistä. Essi haaveilee palavasti laulajan urasta, näyttelemisestä tai mallintöistä.

Ida, 20, Kotka

Ida on 20-vuotias lukiolainen ja ravintolatyöntekijä Kotkasta. Idan vapaa-aikaa tahdittävät poikaystävä ja oma koira. Ida pitää myös lenkkeilystä ja fantasiakirjojen lukemisesta. Idan salainen haave on aina ollut päästä huippumalliksi. Tänä vuonna Idan täti sai kannustettua nuoren naisen hakemaan Suomen huippumalli haussa -kilpailuun. Nuorena itsenäistynyt Ida ei pelkää asua samassa talossa ison naislauman kanssa. Itseään kotkalainen kuvailee positiiviseksi ja maanläheiseksi ihmiseksi.

Inka, 18, Vantaa

Inka on 18-vuotias iltapäiväkerhoapulainen Vantaalta. Hän asuu yhdessä äitinsä ja kolmen siskonsa kanssa. Inka harrastaa kuntosaliharjoittelua, lenkkeilyä, ratsastusta ja runojen kirjoittamista. Inka on toiminut erilaisissa PR-tehtävissä sekä osallistunut Miss Hot Rod autotyttökilpailuun ja Miss Maailma -kilpailuun. Mallintyöt ovat aina olleet Inkan haaveena. Inka pitää itseään hyvänä mallikokelaana, sillä hän kestää hyvin kritiikin, ja on valmis tekemään paljon töitä mallinuransa eteen.

Janina, 19, Helsinki

Janina on 19-vuotias merkonomiopiskelija Helsingistä. Janina on suomenruotsalainen ja hänen perheeseensä kuuluvat isä, äiti ja kaksi pikkuveljeä. Janina on seurustellut kaksi vuotta. Janinan tämän hetkisiin harrastuksiin kuuluvat tanssi, lenkkeily ja 6-10-vuotiaiden telinevoimistelijoiden valmentaminen. Janina itse on harrastanut aikoinaan telinevoimistelua SM-tasolla kaikkiaan seitsemän vuoden ajan. Mallin ura on ollut pienestä tytöstä lähtien Janinan haaveena, mutta hänen pituutensa on hieman hankaloittanut tämän unelman saavuttamista. Nyt pieni ja pippurinen tyttö haluaa näyttää kaikille epäilijöille, että myös lyhyemmät tytöt pärjäävät mallina.

Laura, 20, Lahti

Laura on 20-vuotias merkonomiopiskelija Lahdesta. Hän asuu yhdessä poikaystävänsä kanssa. Laura on syntynyt Ruotsissa ja muuttanut Suomeen 11-vuotiaana. Ruotsi on Lauralle edelleen erittäin tärkeä, ja hän pitääkin itseään enemmän ruotsalaisena kuin suomalaisena. Laura harrastaa lumilautailua, kuntosaliharjoittelua, lenkkeilyä, pyöräilyä ja lukemista. Kaikkein mieluiten Laura lukee tositapahtumiin perustuvaa kirjallisuutta ja trendilehtiä. Laura on tehnyt mallikeikkoja 14-vuotiaasta saakka, mutta toivoisi nyt lyövänsä läpi myös kansainvälisesti. Lauran vahvuuksia mallimaailmassa voisivat hänen omasta mielestään pitkät sääret, kaunis hymy ja upeat hiukset.

Nanna, 23, Espoo

Nanna on 23-vuotias kangasliikkeen myyjä Espoosta. Energinen Nanna harrastaa lumilautailua, skeittausta, footbagingia, surffausta, festareilla käymistä ja kokkaamista. Hän on syntynyt Norjassa ja muuttanut 4-vuotiaana Suomeen. Suomen ja englannin lisäksi Nanna puhuu sujuvasti myös ruotsia ja norjaa. Poikamaiseksi itseään kuvaava Nanna uskoo, että naisellinen mallimaailma tulee olemaan hänelle kova haaste. Nanna ei myöskään osaa kävellä korkokengillä.

Riina, 21, Jurva

Riina on 21-vuotias graafisen suunnittelun opiskelija Jurvalta. Riina on kotoisin Äetsästä, ja on muuttanut opiskelemaan Jurvalle nelisen vuotta sitten. Riina on seurustellut vuoden päivät poikaystävänsä kanssa. Riinan harrastuksiin kuuluvat kuntosalilla käynti, opiskelijayhdistystoiminta, tutorointi, sekä oman koiran lenkkeilyttäminen ja kouluttaminen. Vapaa-ajallaan Riina on saanut kokeilla myös mallintöitä, ja haluaisi nyt kovasti edetä mallimaailmassa. Huippumallitalossa hänen vahvuuksia ovat sosiaalisuus, itsevarmuus ja positiivisuus. Riina on kasvanut yhdessä kolmen sisaruksen kanssa, joten hän on tottunut joustamaan ja ottamaan huomioon myös muiden toiveet.

Suvi J, 18, Kyröskoski

Suvi on 18-vuotias lukiolainen Kyröskoskelta. Suvi on ison perheen kasvatti, sillä äidin ja isän lisäksi hänen perheeseensä kuuluvat kolme siskoa ja yksi veli. Suvin harrastuksiin kuuluvat suunnistus, rullaluistelu ja tietokoneella puuhailu. Ahkerana suunnistajana hän osallistuu joka vuosi Jukolan viesti -kilpailuun. Internetissä Suvin jakamattoman huomion saavat erilaiset muoti- ja tyylisivustot. Muotimaailman ammattilaisista hän arvostaa kenkäsuunnittelija Minna Parikkaa, jonka työnjälkeä ja omaa pukeutumistyyliä Suvi kuvailee upeaksi. Luonteeltaan Suvi on tunnollinen, luotettava ja ahkera.
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 27 Maalis 2009 12:44

Kuva
Anastassia, Anna-Kaisa, Blanche, Essi, Ida, Inka, Janina, Laura, Nanna, Riina ja Suvi kilpailevat paikasta mallimaailman huipulla.

Kuva

Anastassia

Kuva

Anna-Kaisa

Kuva

Blanche

Kuva

Essi

Kuva

Ida

Kuva

Inka

Kuva

Janina

Kuva

Laura

Kuva

Nanna

Kuva

Riina

Kuva

Suvi

Kuva

Veera


Kotkan oma tyttö Ida vie. :tu

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Punde » 27 Maalis 2009 19:45

Mikähän kumma toi Veera on, kun siitä ei ole mitään tietoa eikä näy yhteiskuvissa? Ja näyttääkin 12-vuotiaalta..

Avatar
dpst
Käpylehmätehtaan työntekijä
Viestit: 525
Liittynyt: 31 Loka 2008 15:24

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja dpst » 27 Maalis 2009 19:52

^Jotain Juuson omia näköjään :D Eikö tänä vuonna olekkaan sitä ryhmäkuvaa missä ollaan yläosattomissa?
this is the last time I'll abandon you
and this is the last time I'll forget you
I wish I could

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 27 Maalis 2009 22:52

Hupsista. Mistähän lie FutisForumille löydetty, sieltä kopioin suoraan tänne. Paitsi Blanchen nimi oli pakko korjata. Onko se nyt niin vaikea kirjoittaa oikein... :roll:

Avatar
minna
Kunniajäsen
Viestit: 3988
Liittynyt: 25 Tammi 2005 13:45
Paikkakunta: Kotka

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja minna » 13 Huhti 2009 22:56

Blanche ja Nanna olivat jokseenkin rasittavia, mutta kuitenkin taas aivan ihania.
Inka oli todella nätti tyttö.
Janina rasittavan oloinen, mutta kuitenkin nätti.
Kotkan omaa Idaa toki kannatetaan myös.

Ulkonäöllisesti en pitänyt Laurasta ja Suvista.
I'm the thug you love to hate, Slick V.I.C, the ghetto V.I.P, mess around with me, I leave you R.I.P.Shizzle my nizzle -Victor Ebuwa (Number six in the house, number one in your hearts)

Avatar
effie
Isoveli
Viestit: 1829
Liittynyt: 01 Syys 2006 19:47

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja effie » 14 Huhti 2009 15:45

Omia suosikkeja avausjakson jälkeen Nanna ja Riina. Ykkösinhokin paikan lunasti Janina.

Punde
Jumalan ruoska
Viestit: 15012
Liittynyt: 24 Tammi 2005 17:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Punde » 27 Touko 2009 18:39

Kattelin juutubesta videot Janice Dickinsonin vierailusta, ja aika hervotonta settiä :D

Varmaan kuvitteli että jonkun pienen tuntemattoman Suomen ohjelmalla ei ole mitään merkitystä, ei kukaan kuitenkaan näe jos tulee tehtyä tyhmyyksiä. Unohti vaan että täällä ei kaikkea epäsovinnaista leikata (kuten jenkkilässä olis tehty, ei varmasti tollasta näytettäis sikäläisessä huippumallissa) ja että netistähän videot löytyy kuitenki.

Ja Janina voittoon ja Suvin puheelle tekstitykset, kiitos.

Avatar
minna
Kunniajäsen
Viestit: 3988
Liittynyt: 25 Tammi 2005 13:45
Paikkakunta: Kotka

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja minna » 27 Touko 2009 18:43

Nanna voittoon ja Janina pihalle jo.
I'm the thug you love to hate, Slick V.I.C, the ghetto V.I.P, mess around with me, I leave you R.I.P.Shizzle my nizzle -Victor Ebuwa (Number six in the house, number one in your hearts)

Avatar
Sihi
Sala-asukas
Viestit: 10643
Liittynyt: 04 Helmi 2005 14:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Sihi » 28 Touko 2009 11:47

Nanna todellakin voittoon!!! Neidistä saa loistavia kuvia ja asenne näyttää olevan kohdallaan.
"No v*ttu vedä ittes vaikka hirteen tuol v*tun PK-huoneessa, tee jotain v*ttu et sut muistetaan."
-Niko Saarinen-

Avatar
Maligne
Jebou
Viestit: 2612
Liittynyt: 18 Marras 2006 19:25

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Maligne » 28 Touko 2009 19:18

Suvia voi kuvailla yhdellä sanalla: URPO.

Mut tykkään siitä silti. :mrgreen:

Tämä kausi vaikuttaa paremmalta kuin eka.
If less is more, just think how much more MORE would be!

Arpa numero viisi. KATARINA, sydämessäni olet voittaja. <3

Avatar
nansqi
Uimavalvoja
Viestit: 415
Liittynyt: 04 Touko 2008 15:17
Viesti:

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja nansqi » 05 Kesä 2009 20:27

Nanna on iha ykkönen :)
Ikä vaa on vähä miinus, tosin koko finaalikolmikko on vähän "vanha".

Avatar
[juuso]
Jumalan ruoska
Viestit: 12204
Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja [juuso] » 15 Kesä 2009 12:49

Eli jos et ole vielä nähnyt kyseistä mainosta ja et halua tietää voittajaa, niin älä avaa seuraavaa linkkiä!

Bonaquan mainoskampanja paljastaa Suomen huippumalli haussa -ohjelman voittajan etukäteen.

Avatar
Sihi
Sala-asukas
Viestit: 10643
Liittynyt: 04 Helmi 2005 14:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Sihi » 15 Kesä 2009 13:51

Ja keskustelua voittajasta saa käydä vasta illan ohjelman jälkeen!! Itse menin klikkaamaan aamuhöppänässä Iltalehden linkin auki, jossa ei muutes silloin edes lukenut että "omalla vastuulla". Pöh.
"No v*ttu vedä ittes vaikka hirteen tuol v*tun PK-huoneessa, tee jotain v*ttu et sut muistetaan."
-Niko Saarinen-

Avatar
minna
Kunniajäsen
Viestit: 3988
Liittynyt: 25 Tammi 2005 13:45
Paikkakunta: Kotka

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja minna » 27 Loka 2009 18:46

Telkkarista päättyi juuri jenkkien kahdeksas kausi. Ysi lähtee ensi maanantaina käyntiin.

Mutta tässä oli kyllä hyvä kolmikko. Jaslene oli persoonana ihana, mutta vähän ihmettelen voittoa. Ainankin covergirl mainos oli minusta kummallinen. Jaslenen suu ja ääni olivat jotenkin väkinäisiä. No olin kuitenkin tyytyävinen ettei Natasha. Pirun nätti venäläinen, mutta jotain hämärää siinä oli.
Reneen olisin toivonut voittavan :(
I'm the thug you love to hate, Slick V.I.C, the ghetto V.I.P, mess around with me, I leave you R.I.P.Shizzle my nizzle -Victor Ebuwa (Number six in the house, number one in your hearts)

Avatar
Scherzy
Kanavajohtaja
Viestit: 3821
Liittynyt: 15 Elo 2009 22:49

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Scherzy » 27 Loka 2009 21:42

Jaslene oli oikea voittaja, suosikki alusta asti, ihana!

Onneksi Natasha ei voittanut, hyi.

Avatar
Zygerö
Tohtori
Viestit: 8329
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 27 Loka 2009 22:00

Jaslene oli niin väärä voittaja. Superinhokki alusta lähtien. Eikä edes nätti mun mielestä. Ritke Vorresteri-leuka teki hänestä usein ihan drag queenin näkösen.

Reneen olisin toivonut voittavan. Mä en oikein ymmärrä niitä tuomariston kommentteja, että näyttää vanhemmalta kuin on. Parikymppiseltä naisenalulta se mun mielestä näytti. Todella kaunis.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
minna
Kunniajäsen
Viestit: 3988
Liittynyt: 25 Tammi 2005 13:45
Paikkakunta: Kotka

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja minna » 28 Loka 2009 11:42

Zygerö kirjoitti:Jaslene oli niin väärä voittaja. Superinhokki alusta lähtien. Eikä edes nätti mun mielestä. Ritke Vorresteri-leuka teki hänestä usein ihan drag queenin näkösen.

Reneen olisin toivonut voittavan. Mä en oikein ymmärrä niitä tuomariston kommentteja, että näyttää vanhemmalta kuin on. Parikymppiseltä naisenalulta se mun mielestä näytti. Todella kaunis.
Tosiaan Jaslene näytti helpostikin drag queeniltä. Aika paljon joutuu tekemään tuon eteen jatkossa ettei näyttäisi. Toiset kuvat olivat kyllä todella kauniita.
Ja Renee nyt oli vähän vanhettuneemman näköinen kuin Jaslene tai Nata. Harmi :(
I'm the thug you love to hate, Slick V.I.C, the ghetto V.I.P, mess around with me, I leave you R.I.P.Shizzle my nizzle -Victor Ebuwa (Number six in the house, number one in your hearts)

Avatar
effie
Isoveli
Viestit: 1829
Liittynyt: 01 Syys 2006 19:47

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja effie » 28 Loka 2009 17:03

Noista kolmesta Renee olisi saanut voittaa. Tosin mulla ei ollut koko kauden aikana varsinaista suosikkia. Kaikki vain tuntuivat olevan samaa massaa. Nättejä toki, mutta kukaan ei vain sytyttänyt mitenkään erityisesti :?

Avatar
lotta383
BB-talon päällikkö
Viestit: 1917
Liittynyt: 07 Marras 2008 14:55
Paikkakunta: Oulu

Re: Huippumalli haussa

Viesti Kirjoittaja lotta383 » 28 Loka 2009 18:29

Reneen käytös oli välillä niin blaah että en oikein osannut sitten toivoa sille voittoa vaikka se työssä hyvä olikin. Ja jotenkin tuossa tippuessakin vaikutti siltä että jäi katkeraksi noille muille tytöille. Hmph.

Natashan olisin ennemmin suonut voittavan kuin Jaslenen, ulkonäöllisesti. Käytöksen pohjalta Jaslene kyllä oli oikea valinta.

Oli vähän ihmeellinen kausi!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tosi-tv”