BBPlaza.org - Foorumi
http://bbplaza.org/forum/

Big Brotherin saamat palkinnot ja tunnustukset
http://bbplaza.org/forum/viewtopic.php?f=83&t=618
Sivu 1/3

Kirjoittaja:  Sihi [ 14 Helmi 2006 20:18 ]
Viestin otsikko:  Big Brotherin saamat palkinnot ja tunnustukset

Katselin tässä tuota Telvis gaalaa ja Big Brother voitti reality-tv gatekoriassa Telviksen. Menikö voitto mielestänne oikealle ohjelmalle?

Mun mielestä meni oikealle. Big Brother oli mielestäni viihdyttävin noista ohjelmista, joten oikealle meni.

Mitä muuten ajattelette siitä että Conan sai vuoden väriläiskä kunniamaininnan.....mun mielestä oli pikkasen nuoleskelu ajatuksella annettu, mutta onhan se Conanin late night show yksi mun lemppariohjelmia että kyllä tietty ansaitsee siinä mielessä kunniamaininnan.

Muoks. Ei saanut Perdöö Telvistä.

Oliko valinta oikea?

Diili 5% [ 1 ]
Talo 0% [ 0 ]
Reitti 44 0% [ 0 ]
Idols 5% [ 1 ]
Big Brother 90% [ 19 ]

Ääniä yhteensä : 21

Kirjoittaja:  TSN [ 14 Helmi 2006 20:27 ]
Viestin otsikko: 

Tietysti meni Telvis oikealle ohjelmalle :) Enpä ole paljoa muuta tosi-tv:tä edes katsellut..

Ja kun nyt Conan sattuu Suomessa olemaan niin voi kai sille jonkun palkinnonkin antaa.

Kirjoittaja:  Jk [ 14 Helmi 2006 22:39 ]
Viestin otsikko: 

Melkein turhahan tätä on kommentoida. Tottakai meni telvis oikeaan osoitteeseen. Reitti 44 oli tylsyyden huippu, Suomesta on loppunut potentiaaliset idolit jo aikaa sitten, mikä talo (!?), ainoastaan Diili olisi voinut yltää viihdyttyvyydeltään BB:n tasolle!

Kirjoittaja:  Jaake [ 15 Helmi 2006 14:51 ]
Viestin otsikko: 

Meni varmasti oikeaan osoitteeseen. Viime Idols oli aika pettymys, Reitti 44 jotenkin lattea, Diili ei minua kiinnosta formaattina ja Taloa en nähnytkään..

Kirjoittaja:  halleluja [ 15 Helmi 2006 15:50 ]
Viestin otsikko: 

Kaikkiahan noita mie katoin :oops: Reitti 44 kyllä vaan muutaman jakson!Ja kyllähän pysti meni oikeaaseen osoitteeseen jo senkin takia että BB aiheutti keskustelua, niin hyvässä kuin pahassa :) Ja kyllä se mielenkiintosin oli :)

Kirjoittaja:  Punde [ 15 Helmi 2006 16:21 ]
Viestin otsikko: 

Meni oikealle ohjelmalle. Big Brother on selkeästi paras reality-tv-formaatti, ja vaikka suomalaiset hommat osin sössikin ekalla yrittämällä niin pelkästään formaatti ansaitsi voiton.

Mitä nuo muut olivat? plaah.

Kirjoittaja:  Tinttu [ 15 Helmi 2006 21:12 ]
Viestin otsikko: 

Pitkän harkinnan jälkeen päätin olla vastarannan kiiski ja äänestää Diiliä. :oops: BB oli toki hyvänä kakkosena, mutta Diili vain onnistui yli odotusteni. BB on formaattina kiinnostavampi, mutta toteutus ei vain päässyt Diilin tasolle.

Reitti44:ää en katsonut jaksoakaan, Taloa ja Idolsiakin vain satunnaisesti.

Musta Conanin palkinto oli ihan jees-kuvio, onpahan Suomi saanut ainakin julkisuutta rapakon takana tällä tavoin.

Kirjoittaja:  Sihi [ 16 Helmi 2006 17:31 ]
Viestin otsikko: 

Tuota Diiliä en katsonut ollenkaan siitä yksinkertaisesta syystä, että Jari Sarasvuo ärsyttää mua jostain syystä äärettömän paljon. :x

Kirjoittaja:  Anerina [ 17 Helmi 2006 09:52 ]
Viestin otsikko: 

Tällä foorumilla varmasti ihan hyvä kysyä tätä. :mrgreen:
En jotenkin yllättynyt, että BB kärjessä pikkuäänillään, vaikka varmasti nuo muutkin hyviä.
Niin, minä kun noita kaikkia muita seurasin hyvinkin ahkerasti, piatis Reitti 44:sta. :oops: Eli olen tykännyt kaikista.

Palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen! Tykkäsin sarjasta, vaikkakin loppuajat oli hitusen tylsähköjä.

Conan on huippu, joten totta kai sitä voi muistaa tollasella laatalla, kun on täällä suosittu ja itsekin meihin niiiin tykästynyt. Eiks joo!

-Anerina

Kirjoittaja:  Jk [ 18 Helmi 2006 14:31 ]
Viestin otsikko: 

Mutta hei, miksei tässä ollut ehdolle Suomen Robinson 2. Viime vuoden ehdottomasti paras suomalainen reality!!

Kirjoittaja:  Jaake [ 18 Helmi 2006 19:08 ]
Viestin otsikko: 

Jk kirjoitti:
Mutta hei, miksei tässä ollut ehdolle Suomen Robinson 2. Viime vuoden ehdottomasti paras suomalainen reality!!

Tuota sopii kyllä miettiä! Juuri muistin vasta Robinsonin kun mainitsit sen. Suomen Robinson 2 oli kyllä SBB:täkin parempi, täytyy sanoa.
Edit: niin siis tarkoitettiinko vain tätä foorumiäänestystä vai oliko Robinson kuitenkin ehdokkaana itse gaalassa? (en nähnyt gaalaa siis)

Kirjoittaja:  Jk [ 19 Helmi 2006 22:29 ]
Viestin otsikko: 

Jaa, en tiedä.. minäkään en tuota telvistä nähnyt?!

Kirjoittaja:  Punde [ 20 Helmi 2006 02:28 ]
Viestin otsikko: 

Jaake kirjoitti:
Jk kirjoitti:
Mutta hei, miksei tässä ollut ehdolle Suomen Robinson 2. Viime vuoden ehdottomasti paras suomalainen reality!!

Tuota sopii kyllä miettiä! Juuri muistin vasta Robinsonin kun mainitsit sen. Suomen Robinson 2 oli kyllä SBB:täkin parempi, täytyy sanoa.


Samaa mieltä herrojen kanssa.

Tuleekohan enää ropinssoni kolmosta? Se voisi jo lähennellä formaatin parasta (jenkki)versiota kieroiluineen kaikkineen jos kehityskaari säilyy exponentiaalisena nousukäyränä.

Samaa tosin toivon SBB2:lle, eksponentiaalista parannusta ensimmäiseen verrattuna. Kolme sanaa: casting.

Kirjoittaja:  Jaake [ 21 Helmi 2006 17:56 ]
Viestin otsikko: 

Täytyy sanoa että olen hyvin, hyvin pettynyt ellei kolmatta Robinsonia nähdä. Tällä kehityskaarella tosiaan voidaan odottaa todellakin huippuluokan kautta, jota jo kakkonenkin oli mielestäni.

Kirjoittaja:  Jk [ 22 Helmi 2006 17:30 ]
Viestin otsikko: 

Vaikka lähteekin jo vähän pois aiheesta, niin robinson 3. toivon itsekin. Ja toivon mukaan useammat katsojatkin ymmärtävät robinsonin parantuneen siitä ensimmäisestä! Ja kun ajattelee, että tuo unelmakämppä 2. on paljon mielenkiintoisempi kuin edeltäjänsä, niin kyllä tässä alkaa tuntumaan, että suomalaisellakin realityllä on tulevaisuutta ja mikä parasta, sitä uskaltaisi odottaa myös seuraavalta BB:ltä!

Kirjoittaja:  gemini [ 05 Maalis 2006 11:02 ]
Viestin otsikko: 

Minäkin äänestin tätä Big Brotheria näistä vaihtoehdoista. Suomen Robinson 2 oli myös mielenkiintoinen. Diilin katsoin, mutta ei se näiden rinnalla yllä. Ne henkilöt siinä oli niin ällöjä eikä se muutenkaan kovin viihdyttävä loppujen lopuksi ollut.

Talo oli aika tylsä, samoin Reitti 44.

Kirjoittaja:  Lelly [ 14 Marras 2006 10:47 ]
Viestin otsikko: 

Ehdottomasti meni oikein! Vaikka Idolsiakin tuli todella tiiviisti katsottua niin kyllä silti BB oli jotenkin parempi. Idolsissa oli vaan se yks suosikki jota kannusti eikä muista sitten niinkään välittänyt, mutta BB:ssä seurasin kaikkien elämää oli se sitten suosikki tai ei.

Kirjoittaja:  TSN [ 20 Tammi 2008 00:37 ]
Viestin otsikko:  Kultainen TV-palkinto, BB ehdolla

Näköjään on tulossa tuollainen tv-palkintogaala 10.2. MTV3-kanavalta ja Big Brother on ehdolla. Samoin myös Vappu Pimiä ja Janne Kataja.

Äänestäessä pitäisi antaa osoitetiedotkin, mutta tuskin siinä tarkistetaan onko ne oikeat tiedot.. Siis jos ei halua, että Apu-lehteä mainostetaan.

http://www.kultainentv.fi/index.php?pag ... p=official

Kirjoittaja:  Punde [ 20 Tammi 2008 00:45 ]
Viestin otsikko: 

Tekisi mieli bb:lle pistää ääntä, mutta vaikka kilpailevatkaan ohjelmat ei oo mitään huippuja ikinä tässä maassa, ni senverran luokaton kausi oli kyseessä etten vaivaudu. Katajalle ehkä, mut onkohan sekään mahdollisen roskasuoramainonnan arvoista lopulta? :)(

Kirjoittaja:  Petri [ 20 Tammi 2008 10:36 ]
Viestin otsikko: 

Onkohan tuo nyt sitten joku Telviksen uudelleen henkiin herätetty versio? Yhtään teennäiseltähän tuo ei vaikuta. :D

Kirjoittaja:  TSN [ 10 Helmi 2008 20:49 ]
Viestin otsikko: 

BB voitti raadin valitseman "Multimedia 360 astetta"-kategorian.. Palkintoa hakemassa ollut Janne Kataja kertoi myös, että BB tulee olemaan tänä vuonna paljon kansainvälisempi.

Ja Janne Kataja oli katsojien valitsemassa parhaan miesesiintyjän kategoriassa kolmen parhaan joukossa.

Kirjoittaja:  calderyon [ 26 Heinä 2010 16:24 ]
Viestin otsikko:  BB:lle Setan palkinto

bigbrother.fi kirjoitti:
Seta palkitsi Big Brotherin

Kuva
Susanna Laine, Big Brother 2010 (Sub)

Seksuaalinen tasavertaisuus Seta ry on palkinnut vuosittaisella Asiallisen tiedon omena -tunnustuspalkinnolla Suomen Big Brother -talon sekä tv- tuotantoyhtiö Metronome Film & Televisionin.

Seta ry myönsi palkinnon Subin Big Brotherille seksuaalisen suuntautumisen moninaisuuden esilletuomisesta ja arkipäiväistämisestä.

Setan puheenjohtaja Outi Hannula luovutti palkinnon lauantaina 24.7. North Pride -puistojuhlassa Oulussa Big Brother -ydintiimin käsikirjoittaja-ohjaaja Sami Aaltoselle.

Vuodesta 2007 Big Brotherin ydintiimissä vaikuttanut Aaltonen pitää BB:n saamaa tunnustusta kenties parhaana palkintona, mitä viihdeohjelma voi saada.

– Big Brotheria katsoi viime kaudella 1,4 miljoonaa ihmistä viikoittain ja katsojien keski-ikä oli 39 vuotta. Jos saamme katsojat eli niin sanotun suuren yleisön ymmärtämään ihmisyyden kaikessa kirjossaan, olemme onnistuneet, kommentoi palkinnon tuotantoyhtiön puolesta vastaanottanut Aaltonen.

BB näyttää homoseksuaalisuuden uudella tavalla

Suomen Big Brother on jo useana vuonna tuonut seksuaalivähemmistöön kuuluvat ihmiset suomalaisiin olohuoneisiin. Vaikka Big Brother Setan mukaan uusintaa vallitsevaa heteroseksuaalisuutta, se antaa poikkeuksellisen paljon tilaa myös muunlaiselle seksuaaliselle suuntautumiselle.

Seta kiitti Big Brotheria ja tuotantoyhtiö Metronomea uudesta tavasta näyttää homoseksuaalisuutta. Järjestö perusteli, että esittämällä vähemmistöön lukeutuvat henkilöt "tavallisina" ihmisinä vahvuuksineen ja heikkouksineen Big Brother on arkipäiväistänyt seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta ja näyttänyt tv-katsojille, että seksuaalinen suuntautuminen ei tee kenestäkään yhteisössä tai yhteiskunnassa sen huonompaa tai parempaa ihmistä.

Big Brother 2010 alkaa Subilla 25.8.

Kirjoittaja:  JVDS [ 26 Heinä 2010 17:58 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomen Big Brotherin viralliset sivut 2010

Hieno juttu, mutta BB on mielestäni nimenomaan enemmän lietsonnut tahattomasti rasismia kuin edistänyt tasavertaisuutta. Homoseksuaaliset ihmiset ollaan pääosin näytetty yhdessä valossa tuomalla taloon näitä "mielikuvahomoja" esimerkkinä vaikka Nino, mistä tulee helposti sellainen käsitys, että kaikki homoseksuaaliset ihmiset ovat hänen kaltaisiaan.

Tunnen itse muutamia homoseksuaaleja, mutta minua ärsyttää tämä BB:n harjoittama "kiintiöhomopolitiikka" vuosi toisensa jälkeen ja koko touhu on muutenkin mennyt överiksi jo aikoja sitten.

Kirjoittaja:  Evalds [ 26 Heinä 2010 18:11 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomen Big Brotherin viralliset sivut 2010

Kaiken dissaamisen uhalla, allekirjoitan täysin JVDS:n kirjoituksen, Nino, Niko, Raksu.....no stereotypiaa toki...katotan nyt mitä uusi kausi tarjoaa tähän segmenttiin.

Kirjoittaja:  Karhu [ 26 Heinä 2010 20:09 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomen Big Brotherin viralliset sivut 2010

JVDS kirjoitti:
Homoseksuaaliset ihmiset ollaan pääosin näytetty yhdessä valossa tuomalla taloon näitä "mielikuvahomoja" esimerkkinä vaikka Nino, mistä tulee helposti sellainen käsitys, että kaikki homoseksuaaliset ihmiset ovat hänen kaltaisiaan.

Toisaalta, olihan viime kaudella mukana myös Marko joka sitten edusti aivan toisenlaista tyyppiä. Hän ei homouttaan muistaakseni tuonut juurikaan esille muuta kuin kysyttäessä tai tilanteen muuten niiin "vaatiessa". Mutta muuten oli kynttilä sen verran paljon vakan alla että kun puhutaan BB:stä ja homoista niin Marko ei taida monellekaan tulla ensimmäisenä mieleen.

Sivu 1/3 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/