Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 877 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 36, 37, 38, 39, 40
 Viidakon tähtöset 
Kirjoittaja Viesti
Vuoden Tulokas 2011

Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Viestit: 7307
Paikkakunta: Helsinki
Viesti Lähetetty: 30 Touko 2014 13:33
En oikein vieläkään pääse Sanna-vihaan kiinni. Sosiaalisesti kömpelöhän Sanna on, mutta ei mitenkään samalla lailla inhottava ihminen mitä esimerkiksi Suvi tuntuu olevan.
Se oli jopa hauska nähdä, miten Sanna pääsikin loistamaan rahakisassa, vaikka Timantit niin takki auki haasteeseen menivätkin ja kuvittelivat että ilman paskaa Sannaa ovat voittamattomia.

Ensi viikolla kyllä varmasti Sanna tulee putoamaan, kun Laura ja Katrie häntä kuitenkin molemmat pääsevät äänestämään.
Itse olisin mieluummin toivonut, että olisi taas tullut se skaba jonka voittaja saa päättää kenet ottaa mukaansa jatkoon.

1. Sanna
2. Tia
3. Katrie
4. Amanda
5. Laura (mutta silti yksi mieluisimpia voittajia, koska persoonana on mukavan oloinen)
6. Suvi

.....

Voittajahan tulee olemaan Katrie tai Amanda.
Amanda on varma jatkaja, ja jos Timantit voittajat, niin en usko että Suvista tai varsinkaan Tiasta on hänelle haastajaksi finaalissa.
Villikissat vaikuttaa kuitenkin todennäköisemmältä finaaliin menijältä, ja finalistina olisivat varmasti siitä joukkueesta Katrie ja Laura. Katrie melko varmasti voittaisi Lauran finaalissa.


30 Touko 2014 13:33
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Viestit: 5131
Paikkakunta: Elderlings
Viesti Lähetetty: 02 Kesä 2014 23:41
Oon tässä vihdoinkin saanu aikaiseksi taas jatkaa Viidakontähtösten katsomista katsomosta. Nyt ois menossa jakso numero 3. Tia ei tosiaankaan osaa juosta. En tiedä oonko mä tullu vanhaksi vai eikö tän kauden kilpailijat vaan saa tarpeeksi tunteita aikaiseksi, et olisin joka keskiviikko kattomassa subia. Marianne Kallion äkkipoistuminen kyl lässäytti tunnelmaa kovasti.

En tiedä onko kevään/kesän syytä vai mikä mua vaivaa, mut täytyy myöntää et en välttämättä sanois ei, jos Suvi tulis tyrkylle. Karmee ajatus, mut en välttämättä kieltäytyis. Kattelin sillä silmällä ja huomasin kuvainnollisesti nyökytteleväni päätäni hyväksyvästi.

Meinasin tuosta Vesku Jokisen videostakin mainita, mut täällähän ollaan ajanhermoilla taas. Ite bongasin videon ja tähtöset vasta tänään päivällä.

edit. havainnekuva
Kuva

_________________
https://vaalit.fi


02 Kesä 2014 23:41
Profiili
Kolhoosin johtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 19:37
Viestit: 4163
Viesti Lähetetty: 10 Kesä 2014 16:49
Subin sivuilta voi jo katsella aurinkorannan tähtösten ekan jakson. Ja mitä ihmettä allaspoika Roy on edelleen kuvioissa. Luulin, että kaverille tuli jo viimeistään mittä täyteen kun Iida Ketola haistatteli hänelle vitut. Kaverilla tuntuu olevan lehmän hermot.

Odotan innolla millainen viinapää tähtösillä on. Veikkaan ettei kukaan heistä jaksa kymmentä päivää dokata.


10 Kesä 2014 16:49
Profiili
Kolhoosin johtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 19:37
Viestit: 4163
Viesti Lähetetty: 13 Kesä 2014 19:42
Pikkaisen jäi Amandan voitosta vaisu maku. Rinkan jättö kesken matkan tuntui hivenen sääntöjen rikkomiselta?? Amandan saapuessa maaliin olin Amandan kanssa yhtä hämmentynyt, että kuka voitti. Mitään hehkutusta juontajan tai tuotannon taholta ei tullut. Aivan kuin voittaja olisi saapunut maitokaupasta kotiin.

Hieno suoritus kuitenkin Amandalta. Loppuhuipennus oli vain ehkä huonosti leikattu.

Aurinkorannan tähtösistä on ilmestynyt toinen jakso. Edellisessä viestissä peräänkuulutin tähtösten bilekuntoa, ja siihen saatiinkin jo pientä vihiä. Pikkuprinsessat kun imi jäätelötikkua, todellinen bilekissa otti jo hivenen hörppyä. Sannalle iso käsi viidakkoseikkailusta, ja aurinkorantareissukin tuntuu alkaneen hilpeästi.


13 Kesä 2014 19:42
Profiili
Vuoden Tulokas 2013
Avatar

Liittynyt: 01 Syys 2013 12:31
Viestit: 1233
Paikkakunta: Finlandia
Viesti Lähetetty: 15 Kesä 2014 16:22
Yhteenvetoa kaudesta. Huonompi kausi kuin viimeksi, värittömämpiä persoonia. Tiina Jylhä oli suurin suosikki kisan voittajaksi siihen asti kunnes joutui nilkan takia lopettamaan. Jylhän luovuttamisen jälkeen suosikiksi nousi Katrie, joka jaksoi tsempata ja oli suht positiivinen loppuun asti, näkyi myös kuvissa. Sanna Suutari oli turhimpia kilpailijoita aikoihin, sai hyvän syyn palata julkisuuteen jossa pysynee niinkauan kunnes kuolema julkisuudesta erottaa. Ei mielestäni ole mitenkään erityisen kaunis eikä tehnyt mitään sellaista, että kannattaisi olla julkisuudessa. Amanda olisi todennäkösemmin aikasemmilla kausilla diskattu kun jätti rinkan pois, joka olisi pitänyt tuoda mukana. Näin ollen minun silmissäni oikea voittaja on Katrie. Amanda oli ilmeisesti tuotannon pieni suosikki. Vaihto timantteihin jotta pääsisi finaaleihin. Villikissoissa olisi saattanut jopa tippua pois, koska oli kovempia kilpailijoita. Saipahan nyt ne tissinsuurennukset mistä oli haaveillu. Ja ainii sijottihan se osan rahoista ja käytti osan vaatteisiin. Laura osotti olevansa erittäin kova kilpailija, mutta valitettavasti liian myöhään. Ja Johanna Pulkkisesta jäi kuva, että on pelkkä hemmoteltu pissaliisa, joka nykyään ilmeisesti deittailee PikkuG:tä.
Ensi kaudella toivottavasti jos sellaista tulee voisi olla mukana vaikkapa Fingeroos, Chafak tai joitan muita räiskyviä persoonia. Tällä kaudella ei näkyny edes kissatappeluita.
PS: Tiia Kiuru näyttää huvittavalta noilla tekoripsillään.

_________________
Ei hemmetin hemmetin hemmetti


15 Kesä 2014 16:22
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Viestit: 5131
Paikkakunta: Elderlings
Viesti Lähetetty: 16 Kesä 2014 16:42
Zygerö kirjoitti:
Tää on ollu selkeästi huonoin kausi tätä ohjelmaa siitäkin huolimatta, että Nipsu oli pilaamassa sen yhden kauden

True dat. Mä yritin monta kertaa kiinnostua, mut ei se oikein missään vaiheessa lähtenyt lentoon.

Onneks se nevöhöörd tai Tepon muija Suvi ei päässy nelikosta finaaliin. Finalistit oli ihan jees loppujen lopuksi. Ja ei minua häirinnyt yhtään voittajakaan.

Jotta ei unohdu tärkeimmät asia, niin kai joku muukin on huomannu miten hyvä pylly AMAlla on? Toiseksi viimeisessä jaksossa oikein herkuteltiin aiheella, et luulis tulleen muidenkin nähdyksi.

Toivon toki jatkoa sarjalle, mut toivoisin et joko oma kiinnostukseni tai ohjelman taso nousee ensi kaudelle.

_________________
https://vaalit.fi


16 Kesä 2014 16:42
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 02 Syys 2008 22:35
Viestit: 7743
Viesti Lähetetty: 16 Kesä 2014 22:21
Oli minustakin huonoin kausi, Aman voitto oli antikliimaksi, mutta liian odotettu. Rinkan hylkääminen oli kyseenalainen temppu, mutta kait se sitten oli okei kun sen teki Hjalliksen (MTV:n vakiokasvo) sukulainen :twisted:

Monta osaa jäi katsomatta, toivottavasti parempi casting ensi kaudelle.


16 Kesä 2014 22:21
Profiili
Julkkisasukas

Liittynyt: 26 Tammi 2010 11:47
Viestit: 744
Viesti Lähetetty: 17 Kesä 2014 18:28
DosterMan kirjoitti:
Jotta ei unohdu tärkeimmät asia, niin kai joku muukin on huomannu miten hyvä pylly AMAlla on? Toiseksi viimeisessä jaksossa oikein herkuteltiin aiheella, et luulis tulleen muidenkin nähdyksi.

Ritari Ässän mielestä näköjään tissi on parempi.

Image

Tähtöskausi ei vissiin ollut paljon mikään tänä vuonna, mutta Aman uranousu on nyt kyl vahvaa. Mediat on innoissaan.


17 Kesä 2014 18:28
Profiili
Finalisti
Avatar

Liittynyt: 05 Maalis 2007 00:01
Viestit: 1310
Viesti Lähetetty: 17 Kesä 2014 21:44
Mä oon taas NIIIIN eri mieltä kaikken kanssa kaikesta kaiken aikaa.

Ensinnäkin tapaus rinkka: Tähtösethän saavat alusta alkaen päättää mitä ottaa mukaan viidakkoon. Eli alun alkaen rinkkojen painot ovat hyvin erilaiset. Sanna ei kanssasiskosten puheiden mukaan ollut ottanut oikein mitään mukaan. Tupakat unohtuivat ja parit "nimettömät" oltiin pakattu. Tähtöset saavat myös tyhjentää ja täyttää rinkkaansa mielensä mukaan pitkin viidakkoaikaansa. Eli ainakin rinkasta kaiken ylimääräisen poisheittäminen ennen finaalikisaa on sallittu, miksei sitten sen aikana? Ja jos rinkan jättäminen on sallittua Amazing Racessa, niin en ymmärrä miksi säännöt olisivat tiukemmat meilläkään.

Ja omaan makuuni tämä kausi sopi täydellisesti. Tykkäsin tosin myös kahdesta edellisestä. Myönnän, että esim. Martinan kaltaisesta persoonasta on vaikea laittaa paremmaksi, mutta kilpailijat onnistuivat silti. Esimerkiksi koko Timantti joukkue oli täyttä kultaa. Sannan ja Suvin keskenäinen kemia on spin offin arvoinen: ja sellainenhan sopivasti tulikin Aurinkorannan Tähtösten muodossa.

Amanda on ihana ja paras voittaja. Olisi voinut kyllä jättää ne silikonit laittamatta ja iloita niistä ihanista pippuritisseistä! Tiina taas lienee vahvin kilpailija kautta VT:n historian ja luonnekin on ihanan mammatiikerimäinen. Johanna on symppis sekä Laura ja Katrie mukavia tasapainottavia persoonia myös. Ja täytyy sanoa, että tämän kauden kilpailijat olivat Mariannea lukuun ottamatta myös se kilpailuhenkisin poppoo. Ja sen huomasi kyllä noiden tehtävien suorituksessa.

Ja viimeiseksi, mutta ei vähimmäisenä tekijänä mainitsisin sen, että tuo uusi juontaja on vain niin paljon parempi kuin se edellinen sönköttäjä.


17 Kesä 2014 21:44
Profiili
Kolhoosin johtaja
Avatar

Liittynyt: 21 Marras 2010 22:42
Viestit: 4363
Paikkakunta: Oulu
Viesti Lähetetty: 23 Kesä 2014 19:59
En kattonu tätä sarjaa jaksoakaan, mutta pakko kommentoida tuosta Amandan voitosta. Jotenkin niin ärsytti, ku Amanda meni ottamaan voittorahoilla uudet tissit. Jotenkin bb:stä sai sellaisen kuvan, että Amanda ois fiksu, mutta ei näköjään samaa sakkia muiden binbojen kanssa. Heti ku saa vähän rahaa, niin sekin menee tiseihin. ääh. Missä ne oikeesti fiksut on. Ei ainakaan tähän ohjelmaan saada yhtäkään. Vaikka kyllähän tämä sellainen binbojen ohjelma on, niin luulin silti, että muutaman fiksu saadaan mukaan, mutta väärässä olin.

_________________
Jebou!


23 Kesä 2014 19:59
Profiili
Kolhoosin johtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 19:37
Viestit: 4163
Viesti Lähetetty: 01 Heinä 2014 17:38
Seitsemän nettijaksoa aurinkorannan tähtösistä katsoneena, alkaa jo jotain selvitä. Sannalla on jalka mennyt paskaksi, reidet on aivan mustelmilla ja täynnä puhelinnumeroita. Viimeisessä jaksossa Sanna muuttui aivan keltaiseksi, suu vaahtosi ja hän meinasi kuolla. Onneksi oli Teppo. Teppo pienessä drinkkipöllyssä 'pelasti' Sannan. Ja vaikka Teppo pelasti Sannan, viimeisessä jaksossa Tepukka alentui Suvi Pitkäsen äänimieheksi.

En olisi ikinä uksonut, että Johanna on järjen ääni tyttöjen biletysilloissa. Ainakin henkisesti Johanna on Sannaan nähden isosiskon asemassa.

Aivan loistava kausi. Todella kepeää kesäviihdettä. Tuntuu, että hörppy maistuu kaikille hyvin.


01 Heinä 2014 17:38
Profiili
Kuhnuri
Avatar

Liittynyt: 08 Elo 2006 13:11
Viestit: 185
Paikkakunta: Espoo
Viesti Lähetetty: 01 Heinä 2014 20:55
Tartti jotain tosi aivotonta hattaraista kateltavaa ni aloin sit kattoa vitosjaksoa tätä Aurinkorantatyttöset-sarjaa. Miten toi Sanna on jotenkin ihan pimeä. Hän arvostaa hurjasti fanejaan. Mitä faneja. Onko sillä faneja? Ja sitte läiskii tota jotain miestä naamalle ja sanoo että ihan perusjuttu, kuuluu heidän kaverisuhteeseen.

Siis ihan yhtä pimeä ja jotenki kaikista sosiaalisista konventioista pihalla oleva tapaus.


01 Heinä 2014 20:55
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 23 Syys 2008 16:51
Viestit: 5131
Paikkakunta: Elderlings
Viesti Lähetetty: 10 Heinä 2014 23:19
Kohtalaisen seksikäs ilmestys oli Johanna strippitangolla. Kateudesta vihreä Sanna Suutari naurettavasti vieressä märehtimässä ja pussyblockailemassa.

Tepolle pitäs antaa joku valehengenpelastusmitali, pelasti omin pikkukätösin Sanna suutarin feikkitukehtumiselta.

_________________
https://vaalit.fi


10 Heinä 2014 23:19
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 12 Maalis 2007 04:52
Viestit: 2887
Paikkakunta: Hyvinkää
Viesti Lähetetty: 11 Heinä 2014 21:12
realityfan kirjoitti:
Todella kepeää kesäviihdettä.
Olen aavistuksen verran eri mieltä. Sannan sekoilut ei ainakaan minulle tuota mitään mielihyvää, vaan ainoastaan myötähäpeää.

_________________
Kannattaa laittaa erkkaria lapaan ennen kun alkaa laukomaan.


11 Heinä 2014 21:12
Profiili
Kolhoosin johtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 19:37
Viestit: 4163
Viesti Lähetetty: 19 Heinä 2014 19:41
^ Olen katsonut kaikki jaksot pienessä viihteessä, joten voi olla, että pikkaisen tulee katsottua läpi sormien Sannan menoa.

Silti tykkään Sannan meiningistä kaikkein eniten. San Miguel on auki jo aamusta alkaen, ja mitään himmailun makua ei tunnu olevan. Jonkinlainen käännekohta sarjassa oli huomionkipeän Teppo Säkkisen ilmestyminen kuvioihin. Kaveri jaksoi monta jaksoa pyöriä fileet pinkeänä, mutta yli-innokkuus kostautui. Suvi suuttui ja kaveri poistuikin nopeasti kuvioista. Teppo rukka yritti soitella paikkauspuheluita Suville mutta niihin ei vastattu. Ja kaikkein parasta oli kun Teppo epätoivoissaan soitti Sanna Suutarin puhelimeen, ja Sannahan jaksoi 'selvitellä' Tepon ja Suvin tilannetta San Miguel tölkin kanssa enemmänkuin tarpeeksi.

Mutta pääseekö Roy tänä vuonna liian helpolla? Kaveria ei ole vielä haukuttu ollenkaan. Eikä mies ole päässyt edes kuviinkaan kuin muutaman kerran. Toivottavasti Sanna Suutari vielä keksii jonkin pienen yllärin Roylle. Joku pikku iskuyritys ravintolaillan päätteeksi, tai jopa samoihin vällyihin päätyminen..


19 Heinä 2014 19:41
Profiili
Julkkisasukas
Avatar

Liittynyt: 14 Syys 2009 22:16
Viestit: 795
Viesti Lähetetty: 20 Heinä 2014 19:14
Tämä Sanna on kyllä aikamoinen tyyppi ja muutenkin tuntuu että tuotanto on onnistunut castingissä hyvin tämän aurinkorannan tähtöset ohjelman osalta. Melkein alkanut tuntua siltä että haluaisin jopa haluaisin lähteä matkalle näiden tähtösten kanssa vaikkakin voisi olla mahdollista että Sanna Suutari matkaseurana 24/7 voisi olla pitkänpäällehyvinkin stressaavaa .

_________________
Moi https://www.youtube.com/watch?v=zfXBNQM ... QMj2SE#t=0


20 Heinä 2014 19:14
Profiili
Kolhoosin johtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 19:37
Viestit: 4163
Viesti Lähetetty: 15 Elo 2014 18:56
Katsoin viimeisenkin jakson aurinkorannan tähtösistä, ja ei voi muuta kuin antaa pienet crediitit Sannalle. Yli-ikäinen pissis melko hyvällä turnauskestävyydellä. Mutta oliko lentokenttäkuljetuksen aikana pieni himmausvaihe päällä? Ainakaan minkäänlaista kaljatölkkien kolinaa en kuullut.

Aurinkorannan tähtöset on kokonaisuudessaan sellainen sarja, josta tuskin tulee mikään arkistojen aarretta vuosien kuluessa. Sen verran köykäistä höttöä koko setti on.


15 Elo 2014 18:56
Profiili
BB-talon ylijumala
Avatar

Liittynyt: 12 Marras 2007 15:34
Viestit: 8530
Paikkakunta: Oulu
Viesti Lähetetty: 11 Maalis 2015 14:26
Katsoin uusintana...

Kausi oli ihan sopivan miellyttävä. Luovuttajia oli liikaa. Kisat oli normeja. Maisemat oli jees. Juontaja oli hyvä. Osa kisaajista oli sieltä ja syvältä, osa ihan niin ja näin ja yksi oli ylitse muiden.

Voittaja oli koko kisan suosikki alusta loppuun ja yksi kaikkien aikojen suosikki tositv -voittajista. Olihan Amanda suosikki jo BB7:sta asti. Jopa niinkin paljon, että innoitti ainoana kirjoittamaan ns. pitkän viestin koko kauden asukkaista.

Mutta: Amanda oli ahkerin, kaunein, urhein, ihanin, kekseliäin, aidoin, onnekkain, täysipäisin, valloittavin yms. kisaaja.

Ehdottoman tyytyväinen olin. Onnea vaan Amandalle!!!

Lista:

1. Amanda Harkimo - Ylivoimaisesti paras ja kaunein.

------------------------
2. Alisa Ranta-aho - Vaikutti potentiaaliselta suosikilta, harmi että munasi kisansa sääntörikkoon.

------------------------
3. Katrie Daler - Vaikutti ärsyttävältä suurimman osan ajasta, mutta loppua kohti lämpenin.
4. Tiina Jylhä - Lihaskimppu ja äitimäinen.

------------------------
5. Suvi Pitkänen - Välillä ärsytti paljon, välillä vaikutti lähes ihmiseltä.
6. Sanna Suutari - Harhainen ja irrallaan muusta maailmasta. Hiukan sekaisin. Tietyllä lailla jopa huvittava.
7. Laura Ahola - En tiedä. Ihan hyvä kisuri, mutta jotenkin turhakemainen.

------------------------
8. Marianne Kallio - Lapsi. Tajusi kuitenkin omat rajansa ja luovutti ajoissa.
9. Johanna Pulkkinen - Luovuttaja. Itserakas ja oman tiimin pulaan jättävä. Oli pitkään ns. söötiltä vaikuttava ja mukavan oloinen, mutta sitten jotenkin lässähti pahasti.
10. Tia Kiuru - Yli-itsevarma omasta paremmuudestaan kaikessa ja suuri itsekehuja. Lopputulos pannukakku, koska puheet eivät vastanneet tekoja.

_________________
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.


11 Maalis 2015 14:26
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Viestit: 5019
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.
Viesti Lähetetty: 12 Marras 2017 20:57
Niko Saarinen muistelee Viidakon tähtöset-keikkaansa Youtube-videolla.

_________________
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.


12 Marras 2017 20:57
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 877 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1 ... 36, 37, 38, 39, 40Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com