Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 55 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3
 Kaikki asukkaat paremmuusjärjestykseen 
Kirjoittaja Viesti
BB-talon päällikkö
Avatar

Liittynyt: 05 Joulu 2008 16:20
Viestit: 3649
Paikkakunta: Oulun seutu
Viesti Lähetetty: 09 Joulu 2008 00:43
Suosikit/väriläiskät
1. Tero
2. Harri
3. Johan
4. Anniina
5. Tuuli
6. Andreas
7. Minna


Keskikastia
8. Marko
9. Antti
10. Risto
11. Kaisa-Reeta
12. Anna
13. Maria
14. Mia
15. Alex
16. Jari-Matti

Ei olis tarvittu talossa
17. Marianna
18. Marianne
19. Jarmo


Ärsyttävät/inhokit
20. Niko
21. Cheryll
22. Henna


09 Joulu 2008 00:43
Profiili
Luovuttaja
Avatar

Liittynyt: 17 Loka 2008 18:07
Viestit: 89
Paikkakunta: Pori
Viesti Lähetetty: 09 Joulu 2008 20:58
Suosikit:
1. Johan
2. Tero
3. Harri
4. Mia
5. Andreas
6. Cheryll

Keskikasti:
7. Jarmo
8. Niko
9. Marko
10. Jari-Matti
11. Minna
12. Tuuli
13. Risto
14. Anniina
15. Kaisa-Reeta

Tapetit & Inhokit
16. Henna
17. Alex
18. Marianne
19. Anna
20. Marianna
21. Maria
22. Antti

En osannut oikein kunnolla laittaa tapetteja & inhokkeja järjestykseen, tuo kelvatkoon.


09 Joulu 2008 20:58
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Viestit: 5022
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.
Viesti Lähetetty: 09 Joulu 2008 22:56
Jatkan viimevuotista käytäntöäni ja annan kouluarvosanoja. Tuotanto oli siinä mielessä onnistunut, ettei joukkoon tullut yhtään täysin epäonnistunutta asukasta, muttei myöskään huippuja.

Niko. 8½. Olisi pelastanut kauden, jos pää olisi kestänyt loppuun asti, mitä pelkäsin jo alusta alkaen. Tylsyydestä ei olisi ollut tietoakaan, jos olisi ollut talossa.

Tero. 8½. Omalaatuinen Lapin mies, jonka tekemisiä ja ajatuksia oli kiinnostavaa seurata.

Andreas. 8. Oli erittäin mielenkiintoinen asukas sekä negatiivisessa että positiivisessa mielessä. Harmi, ettei talosta löytynyt porukkaa, mikä olisi pystynyt tehokkaaseen vastapeliin.

Johan. 8. Salskea nuorimies, lusikka-asennon ja penisorigamien mestari, joka oli talon kantavia voimia koko ajan. Edusti Suomen erinomaisesti Afrikan Big Brotherissa. Jokin jäi kumminkin puuttumaan, ei herättänyt sympatioita.

Cheryll. 8. Parhaimmillaan tuotti silmäniloa ja ympärilleen hyväntuulisuutta, heikoimmillaan sortui toisia asukkaita ärsyttäneisiin huomionkipeyteen ja hermoiluun. Sviittiyö jälkipuinteineen oli sen luokan virhe, että ihmeen kaupalla Cheryll kesti talossa sen jälkeen vielä kaksi kuukautta.

Kaisa-Reeta. 8. Lähestulkoon ainut naispuolinen kilpailija, jonka puheita kuunnellessa ei tullut myötähäpeää. Kassupediakaan ei häirinnyt, koska itsellä on taipumusta ”Realcowboypedian”- esittelyyn. Olisi ehdottomasti pitänyt ottaa aivan alusta taloon.

Mia. 8. Olen samaa mieltä, että olisi ollut loistava asukas pari vuotta vanhempana. Jostain syystä pidin ”pikkulikasta” kaikkine kiukutteluineen ja muine teiniangsteineen.

Anniina. 7½. Hyvä esimerkki jälleen, kuinka Suomen Big Brotherissa pärjää, kun ei ärsytä ketään ja ei tee virheitä. Pisteitä siitä, että sieti talossaoloa hyvin, oli aktiivinen tehtävissä ja ei suhtautunut tosikkomaisesti omaan tietämättömyyteensä.

Harri. 7½. Oli alkuun tylsä asukas ja Cheryllin sviittiyön jälkeinen narina oli rasittavaa. Kuitenkin Duudsonien vierailun tempaisut ja seuraavan sunnuntain Talk Show-asustus paransivat pisteitä reippaasti. Harmi, että tämä piristyminen palkittiin sairastumisella.

Marianna. 7½. Lienee Suomen Big Brother- historian erikoisin naisasukas. Suorapuheinen, negatiivinen ja jopa pelottavan oloinen. Siksi hän tuntui minusta kiehtovalta. Poislähdön lopullinen syy jäänee ikuiseksi arvoitukseksi, kun ei ole itsekään halukas sitä kertomaan.

Tuuli 7½. Kaunein Suomen BB:ssä tähän mennessä ollut asukas. Kuukauden kestäneen vaisuuden takia pelkäsin uutta Heliä. Sitten sai plussaa Nikokilahduksen nopeasta selvittämisestä, mutta asukasvaihdon aikainen ”eri maan kielen” puhumisen välttely vei ne taas alas. Samoihin aikoihin alkanut monivaiheinen romanssi Teron kanssa piti Tuulin talossa liki loppuun asti, jopa hieman rennompana kuin alussa (vierihoito tehoaa!).

Henna. 7. Olisi ollut todella mielenkiintoinen asukas alusta tai kuukautta aikaisemmin taloon laitettuna. Täytti julkkisasukaskiintiön aivan kelvollisesti, sosiaalinen, kohtalaisen sopuisa ja näytti paljasta pintaa. Enemmän materiaalin tuottamisen esti partnerin puute.

Jari-Matti. 7. Muistutti jotenkin liikaa BB3- Jarkkoa. Siksi tuntui yhden viimevuotisen suosikkini heikolta kopiolta. Oli kuitenkin kohtuullisen hyvä asukasvalinta, vaikka olikin osa läyhäjengiä.

Jarmo. 7. Tämänkin veijarin olisi voinut ottaa alusta asti taloon. Omalaatuisen ulkonäön alta paljastui kohtuullisen normaali heppu.

Marianne. 7. Oli somaa katsottavaa etenkin hymyillessään ja myös aktiivinen viikkotehtäviin osallistuja. Teron kanssa syntynyt ihmeellinen ihmissuhde söi reippaasti pisteitä, Marianne osoittautui aika lailla rasittavaksi tapaukseksi.

Anna. 6½. Ei näin komean vikalistan
saanut asukas mikään turha tapaus voi olla. Alusta asti talossa olleena (ja sinkkuna!) olisi saanut aikaan monta soppaa.

Antti. 6. Yritti kömpelösti iskeä talon naisia, mm. surkuhupaisalla kielitekniikalla. Kohokohta festaripaluumatkan ymmärrettävä kilahdus.

Marko. 6. Koska teen töitä hänen kaltaistensa ihmisten kanssa, ei kiinnosta katsoa heitä rentouttavassa viihdeohjelmassa. Eli Marko oli aivan liian järkevä ihminen BB- taloon. Pärjätäkseen hänen olisi pitänyt tehdä useampia ”Oi Niko”- repäisyjä.

Minna. 6. Suomen BB- historian räväkin aloitus jäi taka-alalle, kun pinkeissä bileissä paljastui, että repäisijöitä on muitakin. Sortui epäsosiaalisuuteen ja riitelyyn.

Risto. 6. Oman tiensä kulkija, joka tuotti jonkin kerran tahatonta viihdettä.

Alex. 5½. Hyvinkasvatettu ja hillitty, jonka seurauksena usein tylsä. Olisin kuitenkin halunnut nähdä hänet talossa alusta alkaen, olisiko kestänyt kiusauksia. Peitonheiluttelutilaisuuksia olisi varmasti ollut tarjolla.

Maria. 5½. Ilman eritejuttuja ja vähän vähemmän jyräävänä pisteet olisivat nousseet reippaasti, nyt ainut Suomen BB- historian asukas, jota olen inhonnut. Mutta laitan viime vuoden tylsimyksien edelle.

Ja erikoisvieras.
Munya. 7½. Kiinnostava tuttavuus. Olisi kiintoisaa tietää, mitä Munya kertoi Suomen vierailustaan.

_________________
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.


09 Joulu 2008 22:56
Profiili
Vastaava tuottaja
Avatar

Liittynyt: 07 Marras 2007 04:05
Viestit: 6939
Paikkakunta: Pohjois-Karjala
Viesti Lähetetty: 28 Joulu 2008 17:53
Parhaat

1. Johan -aktiivinen, joskus hauska. :D Iso plussa, että myönsi heti alussa pelaavansa talossa. En ikinä unohda loikkaasi lumihankeen, kun kuulit zen cafen talo -kappaleen ja tiesit päässeesi finaaliin.

2. Tero -viihdyttävä, erikoinen lapinmies. Kiitos Tero, että olit sellainen erilainen tyyppi talossa, se toimi erittäin hyvänä mausteena tällä kaudella. [smilie=a_chuckle.gif]

3. Ansku -voitti lopulta koko kauden en sanoisi, että ansaitusti, mutta menköönsä. Paras kuitenkin naisista henkilökohtaisesti. [smilie=a_cookiemonster.gif]

4. Marko -rauhallinen ja järkevä mies, josta tuli todennäköisesti Teron hyvä ystävä. Viihtyikin talossaoloaikanaan lapinmiehen seurassa. Muistan yölliset keskustelut Teron kanssa elämän ihmeellisistä
asioista. Lähti harmittavasti talosta häviten Cheryllille häädössä vaivaiset 0,005 % -yksikköä.

5. Mia -tykkäsin Miasta, söpö pippurinen tyttö, joka sanoi kyllä suoraan, jos tunsi itseään kohtaan hyökättävän verbaalisesti.

6. Niko -viihdyttäjä ja hauska persoona. Talon selkeä väriläiskä, joka pienellä maltilla olisi todennäköisesti saanut kansan äänet ja voittanut BB-2008.

7. Cheryll -täytyy nostaa näinkin korkealle, koska oli talon suurimpia persoonia. Kiukutteluja riitti ja flirttiä osalle talon miehille.

8. Harri -sympaattinen henkilö, joka joutui pois talosta vähän huonoa kautta.

9. Jarmo -hienosti hinasit itsesi talossa esille, etenkin finaaliviikolla.

10. Andreas -ansaitsee paikan kärkikymmenikössä, koska oli talon suurin auktoriteeti ja toi tälle kaudelle ns. pahan pojan. [smilie=a_bravo.gif]

11. Marianna -sääli, kun lähdit talosta mystisen syyn takia. Olisi sinun pitänyt häätää talosta normimenetelmin, mutta muistan sinut jatkuvasti nalkuttavana asukkaana. Loppujen lopuksi jäit kuitenkin mukavasti listan paremmalle puolelle.

Ok

12. Anna -tampereelta olit ainakin kotoisin se tuli harvinaisen selväksi. Kiehnäsit Johanin perässä talossa lähes kokoajan. Myös suklaanhimosta sinut tulen muistamaan. [smilie=hump.gif]

13. Tuuli -taloon, kun astelit niin siinä meni jokunen viikko, kunnes uskalsit jo alkaa kunnolla puhumaan. Tarkkaavaisimmat huomasivat, että se tapahtui heti, kun kuningas Andreas oli häädetty.
14. Marianne -alkukauden sympaattisempiä asukkaita, mutta sitten tapahtui jotain ja muutuitkin piikitteleväksi pikkulikaksi.
15. Jari-Matti -Andreaksen oikea käsi, joka tuli toimeen myös juorukerhon vihollisten Teron ja Johanin kanssa.
16. Kaisa-Reeta -tähtihetkesi oli, kun pääsit loistamaan englanninkielen taidollasi. Hyvä, että keskustelit Munyan kanssa paljon. Mutta se saattoi jäädä hänelle mieleen myös negatiivisesti.

Huonot

17. Maria -pierua väänsit talossa minkä ehdit. Ihan koominen asukas.
18. Minna -olit sen verran räiskyvä persoona, että jäit mieleen negatiivisesti.
19. Antti -aika vaisu asukas, sentään potki minibussia.
20. Alex -kauden tylsin asukas ehdottomasti.
21. Henna -joo kaikella kunnioituksella et ollut mitenkään hauska asukas, terve. :tired

22. Risto -ansaitsee päästä viimeiselle sijalle. Muistan Ristosta paljon positiivista sanottavaa. NOT!
Muutenkin oli tympeä talossa ollessaan, mutta paras oli se, kun kommentoi Terolle ja Johanille: mä en oo tullu tänne leikkimään mitään pihaleikkejä. BB-talossa on Risto tarkoitus olla vähän leikkimielinen ja silleen. Kiitos ja hyvästi! [smilie=rlp_smilie_130.gif]

_________________
Eeppinen debyytti: Girls' Generation (소녀시대) – 다시 만난 세계 (Into The New World)
-----
1. Esa A (BB5) 2. Elisabet (BB6) 3. Niko (BB3/BB6) 4. Kaki (BB2) 5. Tuija (BB5)


28 Joulu 2008 17:53
Profiili
Vuoden Foorumilainen 2009
Avatar

Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44
Viestit: 12203
Paikkakunta: Kotka
Viesti Lähetetty: 15 Helmi 2009 17:02
Laskeskelin täältä sijoituksia ja muokkasin lopullisen listan. On muuten aika hauska lukea, mitä mieltä on ollut asukkaista matkan aikana. :D

1. Niko
- Paras asukas kaudella 2008. Talon viihdepakkaus. Persoona, joka olisi ansainnut olla talossa loppuun asti. Huonon sattuman ja tuotannon lypsämisen takia kilahti kesken kaiken. Toivottavasti saisi täällä ulkopuolella asiat kuntoon. Nikoa tullaan vielä kaipaamaan tulevina kausina, ottakaa vaikka talteen. [smilie=a_bravo.gif]

2. Johan
- Välillä vitutti aivan suunnattomasti ja oli inhokkilistalla. Toisinaan keskikastissa, mutta lopulta vakiinnutti paikkansa kärkipäässä. Kulta-aikaa oli Afrikan reissu ja viikko sen molemmilla puolilla. Vaikka pääpalkinto jäi saamatta, niin 5000€, PS3 ja reissu Etelä-Afrikkaan ei ole ollenkaan huono suoritus. :king

3. Mia
- Suosikki aina päivästä 1 asti. Toi räväkkyyttä tylsähköön taloon. Joutui lähtemään aivan liian aikaisin, osittain sen takia, että sanoi asiat ihan suoraan. Jalkapalloharrastuksesta iso plussa. <3

4. Munya
- Teki viikossa lähtemättömän vaikutuksen. Olisi voittanut heittämällä, jos olisi ollut loppuun asti. Mahtava tyyppi, joka innostui kaikesta. Vaikka välillä ei meinannut onnistua, niin silti homma vietiin hymyillen loppuun. :bow:

5. Anniina
- Kaikessa hölmöydessään todella ihana tyttö. Se riitti tällä kaudella voittoon. Korvasi tietämättömyydensä isolla sydämellään. :hug:


6. Andreas
- Läyhäämisen erikoismies, risteilyemäntä, Adevil... Siinäkin oli loistava asukas. Näitä mielipiteitä jakavia tyyppejä tarvitaan. Olisi voinut olla pidempääkin talossa. Läyhätään kun tavataan. :tu

7. Jarmo
- Jalkapallopersoona tuli aivan liian myöhään taloon. Sai porukan ylös sohvalta ja juttua riitti. Rehellinen ja mukava lapinmies. Selvät foorumistin merkit bongattu, joten sitä FutisForum2-nikkiä kehiin! Kuva

8. Harri
- Rajun ensivaikutelman antanut punkkaripoika paljastuikin lopulta kivaksi kaveriksi. Sääli, että sai paskasen naulan korvaansa ja joutui teho-osaston kautta kotiin. Mahtava tyyppi, jonka olisi pitänyt päästä takaisin. :thumbsup

9. Marko
- Isoveljen kätyri, joka joutui lähtemään sillä surullisen kuuluisalla 0,03:n prosentin erolla Cherylliin. Nyt ei saada ikinä tietää, miten pitkälle Mame olisi vielä mennyt. Serenadi Nikolle jää varmasti syvälle jokaisen mieleen. :cheers


10. Jari-Matti
- Andreaksen manttelinperijä, jonka turha negailu kostautui. Jarmon sanoin, kun näki Masan Eirana: "perus jatkoajan käyttäjä". Osasi heittää hyvää läppää ja vastaukset Vapullekin oli täynnä huumoria. "Kyllähän se hymyilytti, ku Chipalla oli kaasu pohjassa. Mut sitte se vähä vakavoitu, ku oltii Espoon keskustaa päin menossa" never forget! :lol:11. Anna
- Suklaa-Anna oli ihan kiva asukas. Suurin saavutus oli Chipan pudottaminen. Toi ajoittain hyviä juttuja, mutta jäi silti aika pimentoon. [smilie=yawn2.gif]

12. Alex
- Täyteasukas, jota ei olisi tarvittu. Alexista on jäänyt mieleen oikeastaan vain varastohuoneessa "nautittu" palkinto, viimeisen päivän lumityöt, alun tauoton höpöttäminen, joka sitten loppui kuin seinään. [smilie=a_huh.gif]

13. Tero
- Viinaanmenevä, todella ärsyttävä lapinmies. Puheesta ei varmaan ymmärtänyt kukaan yhtään mitään, eikä Kiki itsekään tuntunut tajuavan välillä talon menosta edes vähää alusta. Jaksoi jauhaa pipoa, kun sen lopulta tajusi. Näitäkin paroneita kuitenkin tarvitaan Big Brotherissa. Jakoi mielipiteitä ja itse en pitänyt. Ajoittain tosin oli aika hauskakin. Ensimmäiseltä illalta on jäänyt mieleen "Tero, korjaa mikrofonisi asentoa." Herra kävelee keittiöstä ulos, menee mikkiboksin luo, siirtelee hetken mikkiä ja tokaisee: "Noin, nyt mie luulen, että se on hyvin." Ööö niinkö ja näin. :keineahnung:

14. Kaisa-Reeta
- Munyan matkaopas, syötti Vapulle madon ja oli osa syy Nikon kilahtamiseen. Viimeiselle ei tietenkään voinut mitään, mutta siinä kaikki, mitä muistan tästä. [smilie=a_whatsthatyasaysonny.gif]

15. Tuuli
- Alussa täysin tapetti, toki nätti sellainen, ja puhumisen aloitettua kostautui ärsyttäväksi. Ihan sama, mitä Liitu sanoi, niin se kuulosti mäkättämiseltä. Meni aika pitkälle Teron siivellä. Nolasi itsensä täydellisesti kiljumalla ja hyppimällä Annan ja Kassun tullessa. :td

16. Risto
- Miss Tampere vaikutti alussa mukavalta, mutta mieli muuttui nopeasti. Ei enää näitä Naamakirja-asukkaita, jookos? [smilie=a_whyohwhy.gif]

17. Antti
- Paljon Risellan tyylinen. Limainen jätkä, joka aiheutti Nikolle haavan potkaisemalla bussin peilin festareiden päätteeksi. Yritti kovasti saada Chipalta, mutta neitiä ei nuoleskelut näyttänyt paljoakaan kiinnostavan. [smilie=rlp_smilie_207.gif]

18. Marianna
- Negailija, joka mielestäni lähti juuri oikealla hetkellä. Hermot meinasi mennä lopullisesti. :totallybored:

19. Maria
- Prööt! [smilie=a_madtongue.gif]

20. Minna
- Sai taas pienen hetken julkisuudessa. Hyvä, että lähti ensimmäisenä. [smilie=a_furious.gif]

21. Marianne
- Nhiäihäihginähiihgähihniä. Mersin, vanhan liman, kohokohdaksi jäi se, kun sai kyseenalaisen kunnian olla Nikon raivon kohteena. :jkmatami:

22. Cheryll
- Teki kaikkensa, että sai huomiota, kielsi sanomisensa/tekemisensä heti seuraavassa lauseessa ja ihmetteli, miksei tykätä. Tämän kauden Mira keikkui pitkään mukana, mutta onneksi saatiin äänestettyä kotiin. [smilie=a_listenuppunks.gif]

23. Henna
- Voisiko näitä salarakkaita vähentää? Miksi helvetissä tällainen muovihhh..... silikonitissinen blondi piti laittaa taloon saamaan vain lisää julkisuutta. Nämäkin on jätettävä heti pois seuraavilta kausilta! Kuva

_________________
Sauna päälle ja kaljakori varjoon!


15 Helmi 2009 17:02
Profiili
Television orja
Avatar

Liittynyt: 08 Elo 2006 23:28
Viestit: 978
Viesti Lähetetty: 27 Touko 2009 13:46
Nojaa:
1. Harri
2. Johan
3. Tero
4. Andreas
5. Marko
6. Risto
7. Kaisa-Reetta
8. Marianne
YÖK:
9. Niko
10. Minna
11. Mia
12. Cheryll
13. Manta
14. Henna
15. Marianna
Täysin turhat, ei olisi tarvinnut valita taloon:
(yli 25-30-v olisin halunnut näiden tilalle)
16. Antti
17. Joku-Matti
18. Jarmo
19. Alex
20. Anna
21. Tuuli
22. Anniina


27 Touko 2009 13:46
Profiili
Vuoden Tulokas 2011

Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Viestit: 7307
Paikkakunta: Helsinki
Viesti Lähetetty: 28 Elo 2011 01:04
1.Tero
2.Anniina
3.Marianna
4.Harri
5.Cheryll
6.Johan
7.Jarmo
8.Alex
9.Kaisa-Reeta
10.Mia
11.Andreas
12.Niko
13.Tuuli
14.Anna
15.Minna
16.Manta
17.Henna
18.Antti
19.Jari-Matti
20.Marianne
21.Marko
22.Risto

No, ei tääkään kausi nyt niiiin kamala ollut asukeiltaan :D huippuasukkaat vaan puuttui, ja kaikki oli keskenään turhan tasasia.


28 Elo 2011 01:04
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 29 Elo 2011 21:49
1. Anniina
2. Mia
3. Marianna
4. Jarmo
5. Anna
6. Harri
7. Marianne
8. Tuuli
9. Marko
10. Johan
11. Tero
12. Kaisa-Reeta
13. Cheryll
14. Minna
15. Jari-Matti
16. Risto
17. Alex
18. Henna
19. Niko
20. Andreas
21. Maria
22. Antti

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


29 Elo 2011 21:49
Profiili
Reiska
Avatar

Liittynyt: 20 Syys 2007 16:47
Viestit: 2681
Paikkakunta: Pori
Viesti Lähetetty: 19 Joulu 2011 20:44
1. Johan
2. Jari-Matti
3. Risto
4. Tuuli
5. Tero
6. Anniina
7. Mia
8. Marko
9. Marianne
10. Harri
11. Jarmo
12. Anna
13. Kaisa-Reeta
14. Alex
15. Minna
16. Marianna
17. Antti
18. Henna
19. Cheryll
20. Andreas
21. Niko
22. Maria

_________________
Suosikit: Lintsi (BB1), Kaarlo (BB2), Naikou (BB3/BB6), Johan (BB4), Sami (BB5), Janica (BB7) & Jouko (BB8)

Inhokit: Iina (BB1), Mira (BB2), Kadi (BB3), Manta (BB4), Tuija (BB5), Marika (BB6), Annika (BB7) & Teija (BB8)


19 Joulu 2011 20:44
Profiili
Diktaattori
Avatar

Liittynyt: 27 Marras 2010 17:04
Viestit: 6054
Viesti Lähetetty: 02 Tammi 2012 21:00
1. Anniina
2. Cheryll
3. Mia
4. Harri
5. Anna
6. Maria
7. Niko
8. Tuuli
9. Alex
10. Marianna
11. Marianne
12. Jarmo
13. Tero
14. Johan
15. Andreas
16. Risto
17. Minna
18. Kaisa-Reeta
19. Henna
20. Antti
21. Minna
22. Marko

_________________
That damn fox!

Kuva


02 Tammi 2012 21:00
Profiili
Sala-asukas
Avatar

Liittynyt: 08 Maalis 2012 19:08
Viestit: 347
Viesti Lähetetty: 21 Maalis 2013 00:49
Aikaisin liikkeellä:

1. Anniina :drooling2

2. Andreas läyhääjämestari
3. Niko draamakuningatar
4. Maria :o

5. Kaisa-Reeta liian lyhyt visiitti
6. Jarmo se parempi lapinmies
7. Mia
8. Cheryl ristiriitainen
9. Anna

10. Harri
11. Marko
12. Jari-Matti no joo
13. Alex

14. Henna [smilie=a_makeitstop.gif]
15. Minna ei ei ei
16. Marianna kännissä noloakin nolompi, parempi 2010 visiitillä
17. Johan ei näitä kiintiövonkaajia
18. Tero talossa :td talon jälkeiset kommentit BB:stä aika osuvia
19. Antti mäntti
20. Risto toinen mäntti

21. Marianne nariseva patja :td
22. Tuuli toinen nariseva patja :td

_________________
Joni Teasta: Miten tuollainen ihminen voi edes olla olemassa?

"Tähän mennessä BB-tuottaja on ollut tyytyväinen kymmenenteen BB-kauteen. - Mä olen todella todella tyytyväinen."


21 Maalis 2013 00:49
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 55 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com