Vapaa keskustelu

Foorumilaisten sielunmaisema, huvit ja harrastukset, uutiset ja örveltäminen, mussutus ja mäkätys sekä kaikki muu taivaan ja maan väliltä!

Valvoja: Isoveli

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19195
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Spencer » 07 Loka 2010 23:45

Tätä ketjua voi käyttää, jos jokin viesti ei sovi mihinkään ketjuun. Ei tarvitse arpoa sopivinta ketjua. :)
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
Maxxer
Juonittelija
Viestit: 608
Liittynyt: 22 Syys 2006 23:36

Re: Big Brotherin sponsorit 2010

Viesti Kirjoittaja Maxxer » 08 Loka 2010 00:21

Tirkka kirjoitti:Mietitäänpä hetki sitä että mikä on PAMin tuote?

Tuskin PAM on ollut hakemassa tuolta mitään näkyvyyttä. Ne ihmiset jotka ovat heidän jäsenekseen liittyäkseen, tietävät kyllä mikä PAM on. Ei -hyvää imagoa ne on sieltä hakemassa, eli halutaan että potentiaaliset jäsenet saisivat kyseisestä ammattiliitosta hyvän mielikuvan ja mahdollisesti jopa liittyisivät sen ansiosta jäseniksi.

Palvelualojen työntekijät, jotka seuraavat BB:tä, saavat nähdä/lukea kuinka PAMin BB-coach ottaa vastaan väärinkohdellut "työntekijät" ja antaa eväitä tulevaisuuteen. Siinä mainosta PAMin osaamisesta. Liity nyt.
Tirkka kirjoitti:Tällainen BB, jossa kaksi ihmistä haukkuvat kaikkia suorastaan sairaalloisessa määrin selän takana ei kyllä voi olla PAMille kovin hyvää mainosta.
ja missämäärin se on PAMin "ansiota että ihmiset käyttäytyy noin?
Tirkka kirjoitti:Kukaan tuskin haluaisi tuollaista kohtelua työpaikalla jota Marika ja Hannu saavat, joten kyllähän tuon ainakin tätä sponsoria luulisi kiusaavan pahemman kerran.
Ja yleensä kiusaajat lentää pihalle. Mikäs sen parempaa mainosta? Paha saa palkkansa, koska viimein yhteisön paine ja enemmistön mielipide ( = äänestäjät) aiheuttaa sen että kiusaaja on heikoin lenkki. hyvästi.


--

edit:
ja toi on niin kumma väite aina: "Ne ihmiset jotka ovat heidän jäsenekseen liittyäkseen, tietävät kyllä mikä PAM on" - voi helvetti. Entäpä jos kampanja on suunnattu heille, jotka eivät tiedä mikä PAM on? Miksi mainostaa telkkarissa El Macoa? Kyllähän kaikki mäkkärissä käyneet tietää mikä se on? Tai miksi mainostaa että KIAssa on seitsemänvuden takuu? Kyllähän nyt jokainen KIAn ostanut tai ostoa harkitseva tietää sen... mutta entäs ne muut?

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 7853
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Big Brotherin sponsorit 2010

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 08 Loka 2010 14:59

Maxxer kirjoitti:Palvelualojen työntekijät, jotka seuraavat BB:tä, saavat nähdä/lukea kuinka PAMin BB-coach ottaa vastaan väärinkohdellut "työntekijät" ja antaa eväitä tulevaisuuteen. Siinä mainosta PAMin osaamisesta. Liity nyt.


Tuo on juuri sitä hyvän imagon hakemista mitä tarkoitin.

Maxxer kirjoitti:ja missämäärin se on PAMin "ansiota että ihmiset käyttäytyy noin?


En ole väittänytkään että se olisi sponsoreiden vika että asukkaat talossa kohtelevat toisiaan huonosti. Sen sijaan se on kyllä PAMin vika jos se ei yhtään älähdä tuosta miten tilanne hoidetaan. Jos olisit työpaikalla jossa sinua kohdeltaisiin kuten Marikaa on talossa kohdeltu, toivoisit varmasti että ammattiliitto vaatisi työnantajaa puuttumaan siihen? Samalla lailla voisi toivoa että PAM vaatisi BB-tuotantoa puuttumaan edes jotenkin tuohon Marikan kiusaamiseen. Paljon vähemmänkin älähtämistä vaativiin asioihin on nähty sponsorien puuttuvan aiempina vuosina menestyksellä (en väitä että vaikutus olisi aina ollut kovinkaan positiivinen).

Maxxer kirjoitti:Ja yleensä kiusaajat lentää pihalle. Mikäs sen parempaa mainosta? Paha saa palkkansa, koska viimein yhteisön paine ja enemmistön mielipide ( = äänestäjät) aiheuttaa sen että kiusaaja on heikoin lenkki. hyvästi.


Ei aina välttämättä. Jos tuotanto ei tuohon kiusaamiseen puutu millään tavalla ja antaa Ellun ja Satun esimerkiksi pilata Marikan kalliita vaatteita ilman rangaistusta eikä muilla asukkailla ole kiinnostusta puuttua siihen niin ei se paha välttämättä silloin saa palkkaansa. Me katsojathan emme voi rangaista noita pahiksia jos he eivät joudu häätöäänestyksiin. Eikä Satu varsinkaan ole ollut missään vaiheessa lähelläkään häätöäänestykseen joutumista. Eikä kyllä Ellukaan. Enkä itse kyllä ainakaan hyväksy sitä jos kiusattava (Marika) joutuu kiusaajaporukan vaikutuksesta talosta ulos ennen kiusaajia.

Maxxer kirjoitti:ja toi on niin kumma väite aina: "Ne ihmiset jotka ovat heidän jäsenekseen liittyäkseen, tietävät kyllä mikä PAM on" - voi helvetti. Entäpä jos kampanja on suunnattu heille, jotka eivät tiedä mikä PAM on? Miksi mainostaa telkkarissa El Macoa? Kyllähän kaikki mäkkärissä käyneet tietää mikä se on? Tai miksi mainostaa että KIAssa on seitsemänvuden takuu? Kyllähän nyt jokainen KIAn ostanut tai ostoa harkitseva tietää sen... mutta entäs ne muut?


Itse ainakin tiesin PAMin jo opiskeluaikoina, he kun tuntuvat olevan erittäin aktiivisia hankkimaan jäseniä edustamansa alan opiskelijoista (olen ravintolakokki ja olen myöskin ollut aikaisemmin PAMin jäsen - erosin jäsenyydestä kyllästyneenä heidän rahankäyttöönsä. Millä lailla poliitikkojen vaalirahoitus tai BB:n sponsorointi ovat ammattiliiton tehtäviä? En halua olla rahallisesti tukemassa tällaista).

Ihan tästä päätellen voisin olettaa että aika suuri osa niistä jotka ammattinsa puolesta kuuluisivat PAMin jäseniksi, olisivat kyllä ainakin tietoisia siitä että tällainen ammattiliitto on olemassa. Ammattiliittoa ja automerkkiä tai mäkkäriateriaa en kyllä lähtisi vertailemaan, ammattiliiton tarkoitus kun on kuitenkin hoitaa lakisääteisiä sille kuuluvia tehtäviä ja nuo kaksi muuta taas edustavat bisnestä, jonka velvollisuus onkin pyrkiä tulemaan tunnetuksi jotta ihmiset ostaisivat kyseisiä tuotteita.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
Maxxer
Juonittelija
Viestit: 608
Liittynyt: 22 Syys 2006 23:36

Re: Big Brotherin sponsorit 2010

Viesti Kirjoittaja Maxxer » 08 Loka 2010 17:50

^Et voi olla tosissasi? Etkö oikeasti tiedä miten vaalirahat liittyvät ammattiliiton toimintaan? Oletko koskaan ajatellut että eduskunnan hemmot ne säätävät lakeja tähän maahan? Miksi siis ammattiliitto antaa rahaa tietyille tahoille, jotta voivat tehdä paremmin vaalityötä? "Omat" ihmiset säätämässä lakeja -> tulee ammattiliiton kannalta parempia lakeja/lakitekstejä. Sama tausta-ajatus ammattiliitoilla on puolueita tukiessaan kuin yksittäisillä kansalaisilla äänestäessään tai muuten lobatessaan politikkoja. Oman edun tavoittelu tai oman asian eteenpäin vieminen. Ymmärrän toki, ettei kaikki halua jäsenmaksuillaan tukea tälläistä toimintaa, mutta ei siinä mielestäni mitään kummallista ole.
BB:n tukemisesta on jo jauhettu riittävästi.

Talosta on poistunut jo useampikin esimerkkitapaus, jotka vasta BB-coachin haastattelussa ovat saaneet tietoa ammattiliitosta, joten ei kaikki opiskelijat/nuoret välttämättä asioista ole yhtä hyvin perillä kuin sinä.

PAM sanoi ennen kauden alkua ettei aio puuttua ohjelman sisältöön tai talon tapahtumiin. Se ei tarkoita sitä että toiminta olisi (PAMin mielestä) hyväksyttävää vaan sitä että PAM haluaa ohjelman avulla ainoastaan näkyvyyttä, ei muokata itse ohjelman sisältöä.

Mitä on ammattiliiton lakisääteiset tehtävät? Kyllähän ammattiliittokin myy "tuotettaan" eli edunvalvontapalveluita, jäsenetuja, koulutusta jne jne. Kyllä se markkinointi on tarpeen, jotta uusia jäseniä saadaan. Uudet jäsenet kun tuo liitolle lisää rahaa. Lisää rahaa tarkoittaa parempia toimintaedellytyksiä liitolle. Ehkä jopa palkankorotuksia liiton työntekijöille.

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 7853
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Big Brotherin sponsorit 2010

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 09 Loka 2010 19:20

Tottakai minä olen tosissani. Ammattiliiton tehtävä on tukea jäseniään työttömyysaikana ja mahdollisissa työelämään liittyvissä ongelmissa (jos esim. työnantaja perseilee tai muuta), ei suinkaan "varmistaa että eduskunnassa on mahdollisimman paljon työväestön edustajia". Ja ne lakisääteiset tehtävät liittyvät nimenomaan tuohon edelliseen, eli jäsentensä edunvalvontaan (johon ei kuulu politiikkaan osallistuminen), lakineuvontaan ja työttömyyskassojen ylläpitämiseen.

Mitä itse ketjun aiheeseen tulee niin jos PAM ei tuomitse julkisesti millään tavalla sitä että tietyt asukkaat kiusaavat joukolla yhtä tai kahta asukasta, kertoo se siitä että PAMin arvot ovat kieroutuneet tavalla jota ei toivoisi ammattiliitolta näkevänsä. Vaikkei se kerrokaan siitä että PAM hyväksyisi kiusaamisen, on se silti merkki siitä ettei kiusaamista ainakaan katsota pahalla joka taas sotii minun mielestäni osittain sitä vastaan mitä varten ammattiliitot ovat olemassa.

Jonkun muun sponsorin kohdalla tämä ei niinkään haittaa koska niiden kohdalla on kyse nimenomaan liiketoiminnasta ja ainoa taho jolle yritykset ovat tilivelvollisia ovat omistajat ja jos sponsorointi tuottaa taloudellista hyötyä on se silloin ilman muuta hyvä asia heille.

Tämä keskustelu ammattiliittojen tehtävistä sai olla tässä. Jos haluat keskustella ammattiliitoista lisää niin mielihyvin keskustelen siitä lisää jos aloitat siitä oman ketjun. Tässä ketjussa jatkettakoon BB-sponsorointiin liittyvistä asioista.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
Maxxer
Juonittelija
Viestit: 608
Liittynyt: 22 Syys 2006 23:36

Re: Big Brotherin sponsorit 2010

Viesti Kirjoittaja Maxxer » 11 Loka 2010 22:49

Tirkka kirjoitti:Tämä keskustelu ammattiliittojen tehtävistä sai olla tässä. Jos haluat keskustella ammattiliitoista lisää niin mielihyvin keskustelen siitä lisää jos aloitat siitä oman ketjun. Tässä ketjussa jatkettakoon BB-sponsorointiin liittyvistä asioista.
mielestäni tässä ketjussa keskustellaan BB:n sponsoreista, kuten PAM on. Itse arvostelet PAMin moraalia/moraalittomuutta sponsorina liittyen B-talon tapahtumiin. Joka vuosi valitetaan siitä miten sponsorit pilaa ohjelman. Nyt kun yksi ei sitä tee niin sekin on väärin? On ainoastaan ilmeisesti yksi oikea mielipide ja se pysyy. Täällä puhutaan sponsoreista, muttei PAMista? Sitäkö yrität sanoa? Miksei tässä ketjussa saa puhua yhdestä sponsorista mutta muista saa? Mikä tekee PAMista erilaisen?

Ja ennenkuin alat väittämään että "ei täällä ole kielletty puhumasta sponsoreista" tms. yhtä epäloogista paskaa niin lue viimeisin viestisi uudestaan. Vinkki: "jos haluat puhua ammattiliitoista...blaablaa" - ei. haluan puhua BB:n sponsoreista ja heidän motiiveistaan sponsoroida kyseistä ohjelmaa. Mielestäsi varmaan laitilan oluistakin pitäisi perustaa oma ketjunsa? Niinkuin joku tuolla toisaalla jo kertoikin, näyttää siltä etä "joku" haluaa aina saada viimeisen sanan.

Jos haluaa keskustella BB:n sponsoreista, miksi helvetissä sitä ei voi tehdä tässä ketjussa? Anna yksi hyvä syy, miksi PAM ansaitsee oman ketjunsa?

Ja seuraavaksi varmaan "jankkaamisesta" bannia. Ihan vitun sama kuten eräs maissilapsi tähän sanoisi. Tirkka, olet heikoin lenkki.

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 7853
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Big Brotherin sponsorit 2010

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 12 Loka 2010 10:55

Maxxer kirjoitti:mielestäni tässä ketjussa keskustellaan BB:n sponsoreista, kuten PAM on. Itse arvostelet PAMin moraalia/moraalittomuutta sponsorina liittyen B-talon tapahtumiin. Joka vuosi valitetaan siitä miten sponsorit pilaa ohjelman. Nyt kun yksi ei sitä tee niin sekin on väärin? On ainoastaan ilmeisesti yksi oikea mielipide ja se pysyy. Täällä puhutaan sponsoreista, muttei PAMista? Sitäkö yrität sanoa? Miksei tässä ketjussa saa puhua yhdestä sponsorista mutta muista saa? Mikä tekee PAMista erilaisen?

Ja ennenkuin alat väittämään että "ei täällä ole kielletty puhumasta sponsoreista" tms. yhtä epäloogista paskaa niin lue viimeisin viestisi uudestaan. Vinkki: "jos haluat puhua ammattiliitoista...blaablaa" - ei. haluan puhua BB:n sponsoreista ja heidän motiiveistaan sponsoroida kyseistä ohjelmaa. Mielestäsi varmaan laitilan oluistakin pitäisi perustaa oma ketjunsa? Niinkuin joku tuolla toisaalla jo kertoikin, näyttää siltä etä "joku" haluaa aina saada viimeisen sanan.

Jos haluaa keskustella BB:n sponsoreista, miksi helvetissä sitä ei voi tehdä tässä ketjussa? Anna yksi hyvä syy, miksi PAM ansaitsee oman ketjunsa?

Ja seuraavaksi varmaan "jankkaamisesta" bannia. Ihan vitun sama kuten eräs maissilapsi tähän sanoisi. Tirkka, olet heikoin lenkki.


Millä lailla keskusteleminen ammattiliiton tehtävistä, varsinkaan kun keskustelu ei tule ikinä etenemään yhtään minnekään, liittyy BB:n sponsorointiin? Koska tiedän olevani oikeassa, en tule muuttamaan mielipidettäni yhtään mihinkään. Ja koska sinä et tajua olevasi täysin väärässä, niin sinä et tule muuttamaan mielipidettäsi yhtään mihinkään. Miksi siis jankata aiheesta ihan suotta? Ja kuten sanottu niin minulla ei ole mitään tarvetta sanoa viimeistä sanaa, turhaa jankkausta nyt ei vaan tarvita sinne, ei varsinkaan minun itseni harrastamana.

En aio edes lähteä mukaa provoiluusi siitä että "täälläkö ei saa keskustella PAMista" ja siitä kuinka "Tirkka on heikoin lenkki", koska sekään ei johda yhtään minnekään. PAMista saa keskustella jos on jotain uutta sanottavaa siitä BB-sponsorina mutta kuten sanottu niin jos keskustelu sisältää ainoastaan keskustelua siitä mitä PAMin ammattiliittona kuuluu tehdä niin se ei kyllä liity tämän ketjun aiheeseen mitenkään. Eikä myöskään keskustelu siitä miten minä olen "heikoin lenkki", siitä voi kirjoittaa mussutusmäkätys-ketjussa tai "Sekalaisia kysymyksiä, huomautuksia tms." -ketjussa jos siltä tuntuu.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 7853
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Typerää paskanjauhantaa ammattiliitoista

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 12 Loka 2010 10:59

Kun kerran käyttäjä Maxxer haluaa välttämättä jatkaa keskustelua tästä aiheesta niin teinpä tälle nyt uuden ketjun. En aio osallistua keskusteluun tämän enempää koska tämä aihe yksinkertaisesti alkaa ärsyttää minua niin paljon.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
siiri.x
Voittaja
Viestit: 4887
Liittynyt: 05 Joulu 2006 13:12
Paikkakunta: Tampere

Re: Jankkausta ammattiliitoista

Viesti Kirjoittaja siiri.x » 12 Loka 2010 11:30

En tiedä miten laissa on määritelty ammattiliitto, mutta tuskin siinä kovin tarkasti on määrätty mitä ammattiliitto saa tehdä ja mitä ei. Poliittinen vaikuttaminen on tottakai mitä suurimmassa määrin ammattiliitolle kuuluva asia, jos se on tosiaan sellaista joka tähtää liiton jäsenten elämän parantamiseen. Varmaankin tähän voidaan laskea esim. jäsenten ja muiden liitolle suopeiden kansanedustajaehdokkaiden tukeminen (pitää tottakai noudattaa vaalirahoitussääntöjä ettei käy niinku Kälviällä.. ;) )

Liiton edustajistohan demokraattisesti ne toimintatavat joka tapauksessa päättää (ainakin pitäisi) joten en näe tuossa ongelmaa.

PAM on varmaan aika monelle alalla työskentelevälle kuitenkin tuntematon, joten näkyvyys BB:n kautta on hyväksi. (Itsehän en toki sponssaisi tätä nykyistä paskaa tuottajaporukkaa, mutta noin periaatteessa.)
.
Ihmisten edessä.

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19195
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Spencer » 15 Elo 2011 22:59

Tätä ketjua voi käyttää, jos jokin viesti ei sovi mihinkään ketjuun. Ei tarvitse arpoa sopivinta ketjua. :)
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
Punde
Jumalan Ruoska
Viestit: 14984
Liittynyt: 24 Tammi 2005 18:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Punde » 15 Elo 2011 23:56

Kysymys: Pitäiskö Suomen, Ruotsin ja Tanskan erota EU:sta ja perustaa Pohjoismaiden kesken oma unioni?

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 7853
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 16 Elo 2011 00:11

Punde kirjoitti:Kysymys: Pitäiskö Suomen, Ruotsin ja Tanskan erota EU:sta ja perustaa Pohjoismaiden kesken oma unioni?


Minun puolestani Pohjoismaat voisivat ihan hyvin vaikka yhdistyä yhdeksi liittovaltioksi. Parempi se ainakin olisi monessakin mielessä kuin nykymeininki.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
Punde
Jumalan Ruoska
Viestit: 14984
Liittynyt: 24 Tammi 2005 18:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Punde » 16 Elo 2011 00:15

Liittovaltio ois ainaki lyhyellä (10 vuotta tms) tähtäimellä turhan radikaali ratkaisu ja liikaa ongelmia syntyis, mut unioni ja sitä ajan kanssa syväntäen kaikki mahdollista. Ennemmin joskus tulevaisuudessa osana Pohjoismaiden liittovaltiota ku koko Euroopan liittovaltiota.

Ei pahasti mitään EU:takaan vastaan, mut parempi ja ongelmattomampi tää pohjoisen liitto ois.

Avatar
Punde
Jumalan Ruoska
Viestit: 14984
Liittynyt: 24 Tammi 2005 18:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Vapaa keskustelu

Viesti Kirjoittaja Punde » 23 Elo 2011 22:11

Tänään opin että islanninkielinen sana 'nauta' tai 'nautakjöt' tarkoittaa suomeks naudanlihaa! Kielillä ei oo minkäänlaista sukulaisuutta, ellei sitten mennä tuhansien tai kymmenien tuhansien vuosien taakse, ja tommonen yhteensattuma :thumbsup

http://www.americanstyle.is/

edit: jos edes on yhteensattuma, en tiedä nauta-sanan etymologiaa..

Avatar
Nist
Finalisti
Viestit: 1298
Liittynyt: 12 Loka 2006 20:19
Paikkakunta: Kirkkonummi

Onko täällä näätiä?

Viesti Kirjoittaja Nist » 26 Elo 2011 13:42

Tiedän, että moni näätäeläinkin tykkää seurata BB:tä. Olisikin kiva tietää, onko meitä näätiä pesiytynyt myös BBPlazalle?

Jos haluat, voit myös paljastaa näätänimesi. Ja minähän olen tietysti Nipsu. Nipsu Nieminen. ;)

Jos joku ei tiedä, mitä näädät ovat, niin tässä hieman valotetaan aihetta.

Avatar
veikkonen
Kasmasiini
Viestit: 1
Liittynyt: 26 Elo 2011 14:49

Re: Onko täällä näätiä?

Viesti Kirjoittaja veikkonen » 26 Elo 2011 15:17

Yksi näätä täällä nostaa hännän pystyyn, siis Jossefiina, Hik.

Avatar
minna
Kunniajäsen
Viestit: 3987
Liittynyt: 25 Tammi 2005 14:45
Paikkakunta: Kotka

Re: Ansioituneet palstalaiset

Viesti Kirjoittaja minna » 12 Syys 2011 19:25

Big Mother kirjoitti:Kiitos ja kumarrus, että joku vielä muistaa munkin olemassa olon. [smilie=a_cool.gif]
Hei beibe mä muistan sut aina. Oothan ollu unissanikin :D
I'm the thug you love to hate, Slick V.I.C, the ghetto V.I.P, mess around with me, I leave you R.I.P.Shizzle my nizzle -Victor Ebuwa (Number six in the house, number one in your hearts)

Avatar
Big Mother
BB-talon päällikkö
Viestit: 3967
Liittynyt: 28 Elo 2006 05:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ansioituneet palstalaiset

Viesti Kirjoittaja Big Mother » 12 Syys 2011 19:37

minna kirjoitti:Hei beibe mä muistan sut aina. Oothan ollu unissanikin :D
No sä oletkin special :in love:
Who is she? Where did you find her?

Avatar
Punde
Jumalan Ruoska
Viestit: 14984
Liittynyt: 24 Tammi 2005 18:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Ansioituneet palstalaiset

Viesti Kirjoittaja Punde » 12 Syys 2011 19:42

Tuotannon kätyri big mama etelän mailla scouttaamassa sopivaa vaihtaritaloa. Kenties kasmasiinin kanssa?

Avatar
Big Mother
BB-talon päällikkö
Viestit: 3967
Liittynyt: 28 Elo 2006 05:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ansioituneet palstalaiset

Viesti Kirjoittaja Big Mother » 12 Syys 2011 19:54

Ei taida toi Gran Hermano osua aikataulullisesti yksiin tän tuotannon kanssa. :lol:
Who is she? Where did you find her?

Avatar
Zygerö
Isoveli
Viestit: 7199
Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22

Re: Ansioituneet palstalaiset

Viesti Kirjoittaja Zygerö » 12 Syys 2011 20:19

^Kyllä se osuu. Alkaa marraskuussa.
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles

Avatar
Big Mother
BB-talon päällikkö
Viestit: 3967
Liittynyt: 28 Elo 2006 05:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Ansioituneet palstalaiset

Viesti Kirjoittaja Big Mother » 12 Syys 2011 20:27

Oho! Busted...
Who is she? Where did you find her?

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu keskustelu”