Niitä juustoja on kans nykyään vaikka miten maustettuja. Jos ei maustehylly ole kovin kattava ni vaikka joku viherpippurisulatejuusto tuo kivasti lisämakua.Marika1 kirjoitti:Yritän tässä vissiin sanoa, että pitäis joskus kokeilla jonkun sulatejuuston kanssa, ilman munamaitoa (ei mitään herkkua ole sekään), ja keitellä sitä makaronia vain vähän.
Pekoni ei makaroonilootassa ehkä ole parhaimmillaan, mut kinkkukiusauksessa ehdoton. Joko nopeesti ruskistettuna kinkun ja perunasipulin sekaan tai jos on laiska ni pinnalle rapeutumaan sellaisenaan. Ruokakermojaki on kaikenlaisia eri makuja. Kinkkukiusaus muutenki luottoruoka, silloin ku ei vaan jaksa tehdä mitään. Setin saa kasaan kahessa minuutissa ja eiku uuniin, helpompaa ku einesaterian lämmitys mikrossa.