Vesi herahtaa kielelle jo pelkästä ajatuksesta.
Mitähän toi mahtaa olla? Varmaan jotain tosihyvää, jota meitsi ei ole vielä ehtinyt maistelemaan?siiri.x kirjoitti:livekala :!:
Mitähän toi mahtaa olla? Varmaan jotain tosihyvää, jota meitsi ei ole vielä ehtinyt maistelemaan?siiri.x kirjoitti:livekala :!:
Vissiin lipeäkalaa tarkoittaa, itelle tuli ekana mieleen elävä kala, semmosta en välttämättä haukkasis.jaiba kirjoitti:Mitähän toi mahtaa olla? Varmaan jotain tosihyvää, jota meitsi ei ole vielä ehtinyt maistelemaan?siiri.x kirjoitti:livekala :!:
En niin . Mun makuaistit ei ole vielä kehittynyt niin pitkälle, että pitäisin siitä.jaiba kirjoitti:Tapzukka ei ole vaan vielä tajunnut, miten hyvää graavilohi on ruisleivän päällä.
Piimäjuusto on yksi kotijuustolaji, jossa juoksuttimen sijasta käytetään piimää.siiri.x kirjoitti:Mitä on piimäjuusto??
Vein äidin ensimmäistä kertaa japanilaiseen syömään viikonloppuna ja tottakai misokeittoakin syötiin. Kerroin äidille suunnilleen mitä sisältää (merilevää, tofua, kasviksia ym.), mutta en viitsinyt kuvailla sen tarkemmin mistä maku siihen varsinaiseen keittoon tulee. Tässä tapauksessa parempi kun ensin tykkää mausta ja sen jälkeen vasta tutustuu sisältöön tarkemmin. Paljaaltaan en kyllä lähtisi misoa syömään...Punde kirjoitti:Kämppis (japanialainen) kokkaili jotain ja mielenkiintoa herätti purkki jossa oli jotain ruskeaa mönjää. Sano että misoa se vaan on, maista pois, ja vetäsin sit tietämättömänä sitä teelusikallisen. Virhe. Oli vahvimman makusta hatcho-misoa..suolaista, käynyttä ja homeista, yöks.
Olen syönyt vasta muutaman litran ja ovat olleet kyllä ihan hyviä, muttei sellaisia herkkuherneitä mitä olen joskus syönyt. Ei ole kyllä olleet pahojakaan (sellaisia puisevia ja isoja mollukoita), mutta kieltämättä kaipaisin minäkin enempi makeutta herneisiin. Tosin tykkään niistä kyllä niin paljon, että syömättä eivät jää vaikka eivät täydellisiä olisikaan.knocker kirjoitti:Mä en ymmärrä mitä herneille on tapahtunut. Olen ostanut tänä kesänä jo vaikka kuinka monta litraa kesän ehdotonta herkkua, eli herneenpalkosia. Mutta ne ei maistu miltään!
Missäs tuomosia on? Ainakin näiden perinteisten, Hesejen & Mäkkärien annoksen kun syö ja röyhtäisee päälle, voi tilata muutaman pienemmän hampurilaisen ettei tarvitse heti kaivaa omasta jääkaapista jotain evästä.tuusannuuska kirjoitti:Miksi joidenkin (hampurilais)ravintoloiden annokset on niin tolkuttoman isoja, että vielä seuraavanakin päivänä on ihan ähkyssä
Ei semmosissa pikaruokapaikoissa ole vielä tullut vastaan, mutta täälläpäin ainakin American Dinerilla ja Daddy's Dinerilla on tuota "ongelmaa".DosterMan kirjoitti:Missäs tuomosia on? Ainakin näiden perinteisten, Hesejen & Mäkkärien annoksen kun syö ja röyhtäisee päälle, voi tilata muutaman pienemmän hampurilaisen ettei tarvitse heti kaivaa omasta jääkaapista jotain evästä.
Ne on tosiaan sen kokoisia, että isommaltakin mieheltä pitäs lähteä nälkä kun koko aterian syö. Daddy'sissa on vähän vielä isommat (ja paremmat), mut ihan alkuun siellä oli myös perunat kunnon lohkoperunoita, mikä oli sikäli harmi, että ei sen hampparin jälkeen voi enää kuvitella syövänsä mitään. Vaihtoivatkin ne sitten ranskalaisiin, kun aina ne perunat jäi jäljelle sen sijaan, että olisivat hieman pienentäneet sitä "pientä" hampurilaista.Tirkka kirjoitti:American Dinerillä tosiaan on kaiketi valtavan isot hampurilaiset. Mutta onhan ne hampurilaiset jo niin kalliitakin että pitää sillä hinnalla jo saadakin kunnon hampurilainen.