Rikokset ja rangaistukset

Foorumilaisten sielunmaisema, huvit ja harrastukset, uutiset ja örveltäminen, mussutus ja mäkätys sekä kaikki muu taivaan ja maan väliltä!

Valvoja: Isoveli

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19195
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Rikokset ja rangaistukset

Viesti Kirjoittaja Spencer » 23 Heinä 2011 15:17

Viestejä siirretty uutisketjusta. Rangaistuksista voisi keskustella enemmänkin. On tuomiot sen verran vinksallaan. Oikein vihaksi pistää.

Huh! Hullu mikä hullu, joka pitäisi lähettää suorinta tietä sähkötuoliin. Mutta eihän täällä Pohjolassa jaeta kunnon tuomioita kenellekään. Sekopäämurhaajat lusii jotain parikytä vuotta ja kävelee sen jälkeen vapaana miehenä, tappajat voivat selvitä parilla vuodella ensikertalaisena (esmes Eveliina Lappalaisen tappaja istui 3v ja on ollut vapaana jo 6v).

Norjassa on vissiin samanlainen oikeuskäytäntö kuin Suomessa. "Elinkautinen" ei ole elinkautinen. Tämä hullu joutunee kuitenkin pakkohoitoon loppuiäksi, tai mistä sen tietää.
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
Wicker Man
Leijona
Viestit: 3021
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 23 Heinä 2011 15:51

^Suomessa varmaan selviää tommosesta ehdollisella, koska on ensikertalainen. Suomen ja kaikkien muiden maiden, jonka oikeuskäytäntö on lepsua paskaa. Niin pitäs ottaa mallia jenkeistä. Siellä nuo tuomiot ovat enemmän järkeenkäypiä.

Tämä Oslon teurastaja pitäs kiduttaa hitaasti kuolemaansa saakka. Ei mitään ruiskeita tai sähkötuoleja. Vaikkakin sähkötuolissa kärsii luultavasti, niin siltikin se on liian "nopea" tapa tappaa. Hitaasti tommoset pitäs lopettaa.

Avatar
PIETRO
BB-talon päällikkö
Viestit: 3649
Liittynyt: 05 Joulu 2008 16:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 23 Heinä 2011 19:21

^
^^ Onhan täällä onneksi jotku muutkin samaa mieltä noista tuomioista, meinasin kirjoittaa jo tuohon aamulliseen viestiin, että tuolta hullulta pitäisi ottaa nirri pois ja mahdollisimman hitaasti, mutta en uskaltanut, kun täällä noita moralisteja tuntuu riittävän.

KariTa
BB-talon päällikkö
Viestit: 3964
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Rikokset ja rangaistukset

Viesti Kirjoittaja KariTa » 23 Heinä 2011 22:45

Maksimirangaistus norjassa on 21 v. vankeutta jos teko on koko yhteiskuntaa järisyttävä ja koskettava, se tullennee tässä tapauksessa ajankohtaiseksi.
Omasta mielestäni loppuikä vankilassa olisi ainoa oikea tuomio, en kannata siis kuolemanrangaistusta missään tapauksessa. Ei se vankilassa olo tälle tyypille mitään herkkua tule olemaan, en usko että kanssavangeilta paljon kunnioitusta tai ymmärrystä tulee, päinvastoin saanee jatkuvasti varoa ettei tule teräaseesta selkään.

Avatar
dertsi
Christian von Hagelstam
Viestit: 1707
Liittynyt: 19 Syys 2010 17:14

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja dertsi » 23 Heinä 2011 22:58

Vastikään jossakin uutisessa kerrottiin, että Suomessa elinkautisvanki istuu tuomiotaan keskimäärin ~15 vuotta, mikä on aivan naurettavaa. Miksei elinkautisrangastus ole elinkautisrangaistus? Ja usein saa lukea lehdestä, kuinka armahdettu vanki onkin pian vapautumisensa jälkeen taas riehunut aseen kanssa tai muuta vastaavaa, vaikka sellaisen pitäisi olla vankilassa lopun ikäänsä.
When I see my face, there's not a single thing I'd change.

Avatar
Wicker Man
Leijona
Viestit: 3021
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 23 Heinä 2011 23:59

^Tuossahan on se että ei viitsi/uskalla laittaa tappajia vankilaan loppuelämäksi, vaikka rikos olisi mikä. Se että ensikertalainen saa pienen tuomion/Ehdollista, perustuu siihen että tekijä tosiaankaan ei ole aikasemmin ollut tekemisissä poliisin kanssa. Tuohan on ihan perseestä. Ensikertalaiselle se pitäs just iskeä se maximi tuomio, että ei varmastikaan tekisi uudestaan samaa rikosta.
Suomessa muutenkin jaellaan ehdollisia aivan liian helposti. Lähes viikoittain saa lukea iltalehdistä jotain tyyliin "raiskasi naisen, 1 vuosi ehdollista" tai "surmasi vaimonsa, vuosi vankeutta koska ensikertalainen". näitä ei tosiaankaan voi tajuta.

Minun mielestäni paras tuomio olisi tämä: "Silmä silmästä"

Avatar
kalleh
Juonittelija
Viestit: 645
Liittynyt: 05 Marras 2008 20:19
Paikkakunta: Kotka

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja kalleh » 24 Heinä 2011 09:54

Ehdottomasti EI kuolemanrangaistukselle. Kuka/ketkä pystyy päättämään ansaitseeko ihminen elää vai kuolla? Vaikka tässäkin tapauksessa mies on murhannut miltei 100 ihmistä, niin hänellä on ihan varmasti ollut mielenterveysongelmia. Ja millä tavalla se tekee valtiosta murhaajaa paremman, jos valtio pystyy kylmästi tuomitsemaan ihmisen kuolemaan? Ja vielä sellaisen ihmisen, joka ei ole ollut täysin järjissään?

Mutta kyllähän tuo 21 vuotta kuulostaa aivan liian lyhyeltä tuomiolta.. Ei Jenkkien tuomioista tarvitse ottaa sentään mallia, mutta hieman lainsäädäntöä pitäisi tiukentaa.
Cool. Cool, cool, cool.

Avatar
Wicker Man
Leijona
Viestit: 3021
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 24 Heinä 2011 10:20

^Sinulla on hyvä pointti. Mutta kuka tämä Oslon murhaaja on päättämään kuka saa elää ja kuka kuolla? Mieshän on jo tunnustanut kummatkin tapahtumat. Eikä missään ole vielä viitattu mielenterveysongelmaan. Miksi muutenkaan pitää aina vedota pään sisäiseen ongelmaan? Eikö ihminen voi olla paha ihan vaan koska hän on paha? Tässäkin voisi valtio tehdä kaiken helpomman kautta, ja poistaa massamurhaaja ihmisten keskuudesta. Tuskin tämän jälkeen häntä enää kukaan jää kaipaamaan.

Avatar
Jason S.
Isä Pernoo
Viestit: 3313
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 24 Heinä 2011 11:11

Kyllä tällaisissa tapauksissa pitäisi tuomioistuimella tms. olla oikeus päättää tapetaanko murhaaja. Tuo on jotenkin lepsu ajattelutapa, "kuka pystyy päättämään/sanomaan kuoleeko joku". Eikö edes tämmöisissä tapauksissa uskalleta nirhata massamurhaajaa? Pelätäänkö liikaa että vajotaan murhaajan tasolle? Buuhuu, siinä ei ole mitään väärää jos tuontasoinen murhaaja nirhataan.

Itse en kyllä ole tappamisen kannalla, liian helppoa. Eristykseen koko tuomionsa ajaksi, ei kontaktia muihin ihmisiin, ei päivänvaloa, ei välttämättä edes lamppua, ei sänkyä, ei tuolia, tarpeet tehdään reikään huoneen nurkassa ja eristyshuone on kellarissa, jossa on kivilattia ja kiviseinät.
Al Bundy's best insults
_______________________________________________________________________

Avatar
kalleh
Juonittelija
Viestit: 645
Liittynyt: 05 Marras 2008 20:19
Paikkakunta: Kotka

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja kalleh » 24 Heinä 2011 11:57

Jos nyt oletetaan, että murhaajalla on mielenterveydellisiä ongelmia (miten tuohon joukkomurhaan edes pystyisi muuten pystyisi?).

Mitä jos teille käy joskus niin, että sairastuisitte mielenterveysongelmiin? Jos menettäisitte kykynne empatiaan, ja siihen lisäksi vielä vainoharhaisuutta tms. (lonkalta vain heitän jotain mahdollisuuksia, en ole niin perehtynyt aiheeseen). Ei siihen voi vaikuttaa. Joskus elämä vain potkii päähän. Sairauden takia ajautuisitte murhaamaan/tappamaan ihmisen tai vaikka muutamankin ihmisen (tai ehkä jopa 100 ihmistä). Miten haluaisitte että teitä oikeudessa kohdeltaisiin? Pitäisikö mielenterveysongelmat ottaa huomioon, vai olisitteko valmiit kömpimään eristysselliin loppuiäksenne teon takia, joka on tapahtunut sairauden takia. Vai ehkä mielummin ottaisitte menolipun suljetulle osastolle, jossa sairauttanne osattaisiin hoitaa?

Ainakin eettisesti oikea teko olisi hoitaa sairautta..
Cool. Cool, cool, cool.

Avatar
Taika
Isoveli
Viestit: 1593
Liittynyt: 10 Loka 2009 20:54
Paikkakunta: Mäntsälä

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Taika » 24 Heinä 2011 16:23

Pärstä joka lehdessä, nimi joka lehdessä, ihmiset keskustelupalstoilla vatvomassa edes takaisin aatteita, aatteiden puolesta taistelua ja vaatimassa hoitoa lynkkauksen sijaan. Terrorismi on terrorismia, se on sangen suunniteltua murhaamista. Miksi yhden ihmisen edun pitäisi (toistuvasti näissä tapauksissa) mennä kaikkien muiden (viattomien) ihmisten edelle? En osaa (enää, uutisia vuosikausia lukeneena) ottaa ehdotonta ei-kantaa giljotiinille.

Mitä enemmän tästä hemmosta keskustellaan ja se pääsee tapetille, niin sitä varmemmin seuraava kusipäinen (fanaattisesti uskonnollinen) paska jossain saa tuulta purjeisiin tehdä itsekin jotain "suurta ja mahtavaa".
Kuva

Avatar
Jason S.
Isä Pernoo
Viestit: 3313
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 24 Heinä 2011 16:41

^Helppohan näitä murhia on tehdä kun rangaistukseksi saa valtion elättämään itsensä ja joitakin terapeutti-keskusteluja.

Kalleh puhui poistetussa viestissä mielenterveysongelmista, mikä saa tekemään näitä murhia. Jos on niin hullu että tekee näin ison joukkomurhan, niin tuskin siinä vaiheessa enää välitetään omasta hengestä.
Al Bundy's best insults
_______________________________________________________________________

KariTa
BB-talon päällikkö
Viestit: 3964
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja KariTa » 24 Heinä 2011 16:47

Mitä jos hänet telotettaisiin ja hän jäisi elämään iänikuisema marttyyrinä samanmielisten keskuudessa ? Saattaa olla että se vain lisäisi samantapaisia iskuja kun pääsisivät kuolemaan aatteensa puolesta , muslimiterrorismin tapaan. Parempi kun tämä tyyppi mätänee vankilassa sen 20 vuotta, ajan myötä hänestä keskustellaan aina vaan vähemmän.

Avatar
Jason S.
Isä Pernoo
Viestit: 3313
Liittynyt: 18 Elo 2009 16:26

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Jason S. » 24 Heinä 2011 17:11

^Poistetussa viestissä kerroin haluavani tämän jätkän jonnekin kellariin eristykseen, ilman ihmiskontakteja etc.
Al Bundy's best insults
_______________________________________________________________________

Avatar
Spencer
Ylläpitäjä
Viestit: 19195
Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Spencer » 24 Heinä 2011 17:28

kalleh kirjoitti:Ei Jenkkien tuomioista tarvitse ottaa sentään mallia, mutta hieman lainsäädäntöä pitäisi tiukentaa.
Hieman? Aika paljonkin!

Nythän täällä esimerkiksi tappajat ja raiskaajat lusii vähemmän aikaa kuin talousrikolliset tai huumerikolliset. Talousrikos on Suomessa vakavampi rikos kuin tappo/raiskaus. Mitenkään väheksymättä talousrikollisia tai huumerikollisia, heidänkin tuomioita itse asiassa pitäisi koventaa. Mutta onhan se prkl kumma, että kun riistää toiselta ihmiseltä hengen tai raiskaa törkeästi, niin nämä kusipäät onkin parin vuoden päästä vapaana. Monet uusivat tekonsa. Se on niin väärin, eikä kukaan tee asialle mitään.

Rakas läheinen on poissa lopullisesti, syyllinen selviää päänsilittelyllä. Siinä on omaisilla kestämistä. Otetaan esimerkiksi vaikka juuri tuo Eveliina Lappalaisen tappanut sairas paskiainen. Istui ensikertalaisena 3,5 vuotta taposta ja elää tällä hetkellä täysin normaalia elämää uudella henkilöllisyydellä. Ajatelkaa miltä omaisista tuntuu.

Ensikertalaiset saavat paljon lievitystä. Minä kysyn miksi? Ensikertalaisille täydet tuomiot! Yhden murhannut ja vaikkapa 5 murhannut saavat saman tuomion (maksimi on elinkautinen). Miksi? Pitäisi jaella useita elinkautisia, niin istuisivat varmasti vankilassa koko ikänsä. Pahimmat murhamiehet saisi tuomita kuolemaan, tuomio laitettaisiin täytäntöön sen jälkeen kun ovat istuneet 10 vuotta linnassa miettimässä tekosiaan. Tätä mieltä minä olen.

Tuomiot on naurettavia! Rikollisia hyysätään ja paapotaan. Ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Omaisille tuotetaan vaan lisäkärsimystä. Suomi on todellakin rikollisten paratiisi. Perseestä.


Jason S. kirjoitti:Poistetussa viestissä kerroin haluavani tämän jätkän jonnekin kellariin eristykseen, ilman ihmiskontakteja etc.
Poistetussa? Yhtäkään viestiä ei ole poistettu. Tuossahan tuo viestisi on ylempänä, samoin kallen viesti.

Edit: Eli et vissiin huomannut viestien siirtoa tähän ketjuun.
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4

Avatar
Wicker Man
Leijona
Viestit: 3021
Liittynyt: 07 Heinä 2011 22:27

Re: Keskustelua uutisista

Viesti Kirjoittaja Wicker Man » 24 Heinä 2011 18:35

Spencer kirjoitti:Nythän täällä esimerkiksi tappajat ja raiskaajat lusii vähemmän aikaa kuin talousrikolliset tai huumerikolliset. Talousrikos on Suomessa vakavampi rikos kuin tappo/raiskaus. Mitenkään väheksymättä talousrikollisia tai huumerikollisia, heidänkin tuomioita itse asiassa pitäisi koventaa. Mutta onhan se prkl kumma, että kun riistää toiselta ihmiseltä hengen tai raiskaa törkeästi, niin nämä kusipäät onkin parin vuoden päästä vapaana. Monet uusivat tekonsa. Se on niin väärin, eikä kukaan tee asialle mitään.


Jokaikisen seksuaalirikollisen kuvat lehteen kaikkineen tietoineen, jotta kanssaihmiset tietää kenen seurassa aikaansa viettävät. Sama juttu tappajille. Pärstät vaan lehteen ja uutisiin yms. medioihin!!!
Vielä mitä. Suomessa suojellaan näitä rikollisia. Naamat sensuroidaan. Nimet ja tiedot salataan! Ihmisillä on oikeus tietää minkälaisten ihmisten kanssa he ovat samassa työpaikassa, junassa, bussissa yms. (siis tietenkin, jos heillä on ko. rikosrekisteri)

Sitten on tämä "lieventävä" asianhaara raiskauksissa ja seksuaalirikoksissa. Mikä helevetin lieventävä tekijä on semmonen jos raiskaaja vaikkapa pahoinpitelee uhriaan toen aikana. Tai jos tekijä on sukulainen. Varsinkin tuo sukulaisuus on semmonen takijä jonka pitäs vähintään kaksinkertaistaa tuo tuomio. Miten helevetissä uhri (vaikkapa lapsi) voi enään luottaa kehenkään, jos setä/tai eno on käyttänyt häntä hyväkseen. Oikeudessahan tämä todellakin lieventää tuomiota, koska uhri tunti tekijän.

Näitä tämmösiä tuomioita ei todellakaan voi eikä edes halua tajuta. Vituttaa/Raivostuttaa tuommonen "tuomionistuin".

Avatar
Punde
Jumalan Ruoska
Viestit: 14984
Liittynyt: 24 Tammi 2005 18:39
Paikkakunta: Chernarus

Re: Rikokset ja rangaistukset

Viesti Kirjoittaja Punde » 24 Heinä 2011 18:45

Kokoomusnuorten piirissä tuntuu pyörivän ajatus että aviomiestä ei pitäisi tuomita vaimonsa raiskauksesta, vaan nainen on syyllinen koska ei ole tiennyt menneensä naimisiin raiskaajan kanssa. :noup:

Mitä kuolemantuomioon tulee, lupaan harkita sen kannattamista sitten kun rikollisten syyllisyydestä voidaan olla 100% varmoja. Eli en ihan äkkiä.

KariTa
BB-talon päällikkö
Viestit: 3964
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Re: Rikokset ja rangaistukset

Viesti Kirjoittaja KariTa » 24 Heinä 2011 20:30

Perussuomalaiset saavat ottaa tapahtumasta osavastuun. No ehkei sentään, mutta tekijä oli lähettänyt kopioita 1.500-sivuisesta julkilausumastaan mm. PerSu:jen Pirkanmaan puoluesihteerille Teuvo Kiemungille.
Jos joku kirjeen saaneista olisi ottanut yhteyttä poliisiin lausuman luettuaan niin teko olisi voinut olla estettävissä. Siinä hän mm.. kuvaili kuinka pommeja valmistetaan keinolannoitteesta. Tärkein osa oli se kuinka Euroopassa päästään eroon muslimeista.

Edit. Tirkalle, en kai minä sitä tosissaan PerSujen syyksi laittanut. Viestin tarkoitus oli vain että teko olisi voinut olla estettävissä.
Viimeksi muokannut KariTa, 24 Heinä 2011 20:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Tirkka
Isoveli
Viestit: 7853
Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Paikkakunta: Uleåborg

Re: Rikokset ja rangaistukset

Viesti Kirjoittaja Tirkka » 24 Heinä 2011 20:36

Perussuomalaisten syyttäminen tuosta että psykopaatti tappaa Norjassa sata ihmistä on minusta oksettavaa ja sairasta. Sellaisten syytösten huutelijoilta voisi viedä äänestysoikeuden saman tien ja isot sakot perään.
Totuus on tuolla ulkona.

Avatar
Karhu
Ylläpitäjä
Viestit: 2418
Liittynyt: 18 Syys 2009 02:39
Paikkakunta: Oulu

Re: Rikokset ja rangaistukset

Viesti Kirjoittaja Karhu » 24 Heinä 2011 21:10

^^Mä olen ymmärtänyt että toi väärällä nimellä kirjoitettu "julkilausuma" lähetettiin, ei kirjeitse, vaan sähköpostilla vain vähän ennen räjähdystä isolle joukolle ihmisiä. Mutta persujen vikahan se tietysti on kun eivät mokomat juuri silloin kykkinneet sähköpostinsa ääressä, tunnissa lukeneet 1500 sivua, saaneet taivaallista ilmestystä tulevasta ja kutsuneet Teräsmiestä sieppaamaan konnat.

Useille ihmisille, joukossa ainakin yksi suomalainen poliitikko, lähetettiin perjantaina kello 15.20 sähköposti, jonka liitetiedostona näyttäisi olevan Anders Behring Breivikin kirjoittama 1500-sivuinen manifesti. Sen kirjoittajaksi on kuitenkin merkitty Andrew Berwick ja kirjoituspaikaksi Lontoo.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Pom ... 5268006387
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011072 ... 9_uu.shtml

Avatar
PIETRO
BB-talon päällikkö
Viestit: 3649
Liittynyt: 05 Joulu 2008 16:20
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Rikokset ja rangaistukset

Viesti Kirjoittaja PIETRO » 24 Heinä 2011 21:14

kalleh kirjoitti:Mitä jos teille käy joskus niin, että sairastuisitte mielenterveysongelmiin? Jos menettäisitte kykynne empatiaan, ja siihen lisäksi vielä vainoharhaisuutta tms. (lonkalta vain heitän jotain mahdollisuuksia, en ole niin perehtynyt aiheeseen). Ei siihen voi vaikuttaa. Joskus elämä vain potkii päähän. Sairauden takia ajautuisitte murhaamaan/tappamaan ihmisen tai vaikka muutamankin ihmisen (tai ehkä jopa 100 ihmistä). Miten haluaisitte että teitä oikeudessa kohdeltaisiin? Pitäisikö mielenterveysongelmat ottaa huomioon, vai olisitteko valmiit kömpimään eristysselliin loppuiäksenne teon takia, joka on tapahtunut sairauden takia. Vai ehkä mielummin ottaisitte menolipun suljetulle osastolle, jossa sairauttanne osattaisiin hoitaa?


Ei tällaisissa tapauksissa pidä piiloutua mielenterveyskortin taakse ja päästää tuollaista asenteeltaan vinksahtanutta sen varjolla koskaan vapaaksi uusimaan tekojaan, sillä hän ei hyssyttelemällä muuta mieltään ja elämänasennettaan. Se joka näin tekee on osasyyllinen viattomien ihmisten teurastamiseen ja hänet pitäisi ehdottomasti myös panna telkien taakse.
Jos minun mielenterveys sattuisi joskus vinksahtamaan siihen malliin, että ottaisin joltakin hengen pois, niin minut saa teloittaa välittömästi, sillä jos vaikka joku kallonkutistaja sattuisi onnistumaan työssään, niin en kuitenkaan pystyisi elämään sellaisen teon kanssa. Ja jos en koskaan parantuisi, niin veronmaksajien rahat olisivat siinäkin tapauksessa menneet hukkaan. Nirri pois heti, niin se olisi kaikkien edun mukaista, niin uhrin omaisia sekä yhteiskuntaa kuin itseäkin ajatellen.

KariTa
BB-talon päällikkö
Viestit: 3964
Liittynyt: 17 Syys 2010 23:26
Paikkakunta: Kainuu

Re: Rikokset ja rangaistukset

Viesti Kirjoittaja KariTa » 24 Heinä 2011 21:26

Karhu kirjoitti:^^Mä olen ymmärtänyt että toi väärällä nimellä kirjoitettu "julkilausuma" lähetettiin, ei kirjeitse, vaan sähköpostilla vain vähän ennen räjähdystä isolle joukolle ihmisiä.


Selvä. Luin uutisen ruotsin teksti-tv:stä eikä siinä ollut noin tarkasti sitä selitetty. Ja se PerSu-juttu oli muutenkin tarkoitettu enemmän ns. mustaksi huumoriksi. Anteeksi jos pahoitin jonkun mielen.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu keskustelu”