tuusannuuska kirjoitti:Mutta jotta tästä ruokaympyrästä päästään johonkin muihin aiheisiin...
Turha kuule kuvitellakaan ennen kuin minä on kertonut oikeat mielipiteet.
Lämpösiin ja tavallisiin voileipiin molempiin laitetaan juuston päälle rehut eikä koskaan toisinpäin, vaikka se aika idioottimaista onkin, kun tomaatit ja kurkut lentelee seinille. Leikkeleen paikka puolestaan vaihtelee, yleensä sekin kai menee juuston päälle. En muista tarkalleen tapojani, koska syön lihaa leivässä aika harvoin.
Pizzerian pizzoissa juuston pitää olla tietty alla, mutta kotitekosessa se tulee vanhasta tottumuksesta laitettua miltei aina päälle. Ei uskalla kokeilla uutta tapaa.
Maksamakkara on hyvää, mutta maku tosiaan vaihtelee aika radikaalistikin valimistusmerkin mukaan. Jotkut ovat suorastaan pahoja, ja HK:n maksamakkara on varmaan sitä kaikkein parasta. Maksalaatikko on myös hyvää, sanokaa mitä sanotte. Mutta maksapihvit ja sellaset ovat aivan hirveitä, hyi!
Näkkäri voidellaan reikäpuolelta, eihän siinä koko näkkärissä muuten edes ole mitään ideaa. Päivänselvä asia. Hapankorpuissa samaten voitelu tapahtuu karhealle puolelle.
Nakit maistuvat hiukan pahvilta, mutta tietyt merkit osaavat tehdä niistä maistuvia. Ja nakkejahan syödään kylmänä eikä keitettynä/paistettuna!
Nyt saatte luvan jatkaa uusista aiheista..