Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2147 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 98  Seuraava
 Yleiset lehtiartikkelit & BB muussa mediassa 
Kirjoittaja Viesti
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08
Viestit: 19185
Viesti Lähetetty: 11 Huhti 2008 12:47
Mtv3 kirjoitti:
BB-talon uusien asukkien valinta alkoi

Kuva

Vaikka edellisen Big Brother-tuotantokauden loppumisesta on vasta nelisen kuukautta, starttasivat BB-hulinat jälleen uuden tuotantokauden asukkaiden castingtilaisuudella Helsingissä. Helsingin karsinnat järjestettiin yökerho Royal Onnelassa, jonka ovien eteen oli ehtinyt muodostua jonoa jo ennen yhdeksää.

Paikalle oli saapunut etukäteen noin 70 henkilöä. Vaikka valtaisaa yleisöryntäystä ei vielä aamulla nähtykään, valui BB-taloon himoitsevia paikanpäälle lisää tasaiseen tahtiin ovien avauduttua. Uudeksi BB-asukiksi pääsemisen mahdollisuus oli saanut aamutuimaan liikeelle pääosin nuorta porukkaa ja tunnelma oli odottavan jännittynyt.

BB-talon uudeksi asukiksi aiottiin päästä omalla persoonalla ja hauskuudella, ja taloon hakijoita ajoi niin kokemuksenhalu kuin 50 000 euron rahasummakin. Monelle idea taloon hakemisesta oli tullut päähänpistona. Castingtilaisuuden alkaessa ohjelman tekijät kuitenkin painottivat, ettei castinghenkilökunnan hurmaamiseen riittäisi pelkkä kokemuksenhalu ja se, että itsellä on omasta mielestä "kiva persoona".

- Valitsemme tänäkin vuonna taloon sellaisia henkilöitä, jotka eleillään, ilmeillään, olemuksellaan ja puheillaan vaikuttavat aidosti mielenkiintoisilta tyypeiltä. Parhaiten meidät vakuuttaa olemalla aidosti oma itsensä, Big Brotherin tuottaja Mikko Räisänen sanoi.

Big Brotherin karsintatilaisuudet pidetään myös Oulussa, Rovaniemellä, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa seuraavan parin viikon aikana.

Katso tunnelmia Helsingin BB-castingtilaisuudesta sivuiltamme myöhemmin.

_________________
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4


11 Huhti 2008 12:47
Profiili
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08
Viestit: 19185
Viesti Lähetetty: 11 Huhti 2008 17:38
Mtv3 kirjoitti:
Missä luuraavat todelliset BB-persoonat?

Kuva

Big Brotherin tuottaja Mikko Räisäsen mukaan uuteen tuotantokauteen pyritään valitsemaan entistä mielenkiintoisempia tyyppejä, mutta ainakin aamun perusteella todelliset persoonat jäivät joukosta vielä puuttumaan.

MTV:n Viihdeuutisten kysyessä haastatteluvuoroaan odottavilta hakijoilta BB-castingtiimimin hurmaamistavoista, suurin osa oli toistensa kanssa samoilla linjoilla - he luottivat oman persoonansa lumovoimaan.

- Aion olla oma itseni, Antti, Jose, Tomppa ja Jonna tuumasivat.

Uusiksi BB-asukeiksi himoitsevat uskoivat tuovansa taloon persoonansa lisäksi hauskuutta ja huumoria. Nämä luonteenpiirteet saivat myös suurimman suosion kysyttäessä omista parhaista puolista talossa.

- Jos pääsen taloon, siellä tullaan näkemään hauskoja tilanteita, huumoria, hymyä iloisuutta ja kaikkea kivaa, listasi Antti.

- Hirveesti kaikkee iloisuutta, mutta mä oon kyllä aika stressi-ihminen, että saattaa ärräpäätkin lentää, Taru kertoi.

Ennen aamuyhdeksää paikalle saapunut Timo jätti vastauksen sen sijaan salaperäisesti auki.

- No sen näkee sitten, jos sinne taloon pääsee.

Tuotantoyhtiö on tyytyväinen hakijoihin

Vaikka erityisen värikkäisiin persooniin ei vielä aamulla törmättykään, tuotantoyhtiön edustajat ja Big Brother -castingtiimiläiset ovat kuitenkin olleet vaikuttuneita päivän aikana näkemästään.

- Haastateltavia pitää ehkä vähän jututtaa kauemmin ja "lämmitellä", jotta se todellinen tyyppi tulee esiin. Kyllä sen vaan näkee ihmisestä, jos hän on sopiva ohjelmaa ajatellen. Asukashaku on saanut mielestämme huippualun ja Helsingistä on löytynyt jo monia lupaavia BB-asukiksi kelpaavia, tuotantopäällikkö Pauliina Moisander kertoi.

_________________
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4


11 Huhti 2008 17:38
Profiili
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08
Viestit: 19185
Viesti Lähetetty: 11 Huhti 2008 17:40
Mtv3 kirjoitti:
Ei kovin persoonallista, BB-hakijat!

Viihdeuutiset kävi perjaiaamuna katsastamassa, minkälaista väkeä haki Big Brotherin neljänteen tuotantokauteen. Ainakaan Viihdeuutisten haastattelemat hakijat eivät säväyttäneet persoonallisella otteella.


http://viihde.mtv3.fi/videot/index.shtm ... 8/4/128970

_________________
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4


11 Huhti 2008 17:40
Profiili
BB-talon päällikkö

Liittynyt: 07 Elo 2006 10:22
Viestit: 3821
Viesti Lähetetty: 17 Huhti 2008 07:55
Iltalehti kirjoitti:
60 ihmistä haki BB-taloon Oulussa
16.4.2008 12:33

Vielä varttia vaille kymmenen aamulla ravintola Onnelan edessä nyhjöttää vain parisenkymmentä ihmistä. Kymmeneen mennessä jonottajien määrä on kolminkertaistunut. BB-karsinnat ovat alkaneet.

Vailla ollaan rahaa, mainetta ja kokemusta. Ja pohjoisen ulottuvuuden esiintuomista, sanoo keulilla seisoskeleva haukiputaalainen Tarja Karonen-Moilanen.

-Mua ärsyttää, kun Big Brotherissa ei ole oikein ollut ketään Kokkolan pohjoispuolelta. Siksi haluaisin ohjelmaan, lähihoitajana työskentelevä 42-vuotias nainen sanoo.

Keulapaikka heltisi saapumalla ravintolan eteen hieman jälkeen yhdeksän aamulla.
.....
Jonottajatkaan eivät hypi riemusta. Kymmeneltä pitäisi päästä sisään, mutta ovet pysyvät kiinni.

Paikalle osuu vanhempi herrasmies.

-Mitäs täällä jonotetaan?

Herralle kerrotetaan, että sirkushuveja, joskaan ei leipää.

-Liian vähän haitarinsoittoa, hän toteaa ja jatkaa matkaa, mutta vasta kun on käynyt jututtamassa jonossa kahta sievää tyttöä.

Fyysikolta luonnistuisi myös kemistin virka

Jonosta löytyy myös herra maisteri, 24-vuotias oululainen Henri Tervonen.

-Mä toisin taloon keskusteluja, hän sanoo.

Tervonen kertoo olevansa fysiikan maisteri.

-Keskustelut olisivat ainakin monipuolisempia, yhteiskunnallisempia, hän rohkenee toivoa.

Maisterille maistuu myös alkoholi, sillä lailla sievästi.

-Olen opiskellut myös kemiaa, niin juopottelu voisi olla ehkä tieteellisempääkin. Alkoholia voisi manipuloida, Tervonen hersyttelee.

Tervosen takana hihittävät Emmi Tuhkanen ja Niina Nieminen. Tuhkanen on Niemisen henkisenä tukena. Eniten jännittää, pääseekö Tuhkanen hakutilaisuuteen pitelemään ystävänsä kättä.

Ei päässyt. Itseään villikkolapseksi luonnehtinut 18-vuotias parturi-kampaaja joutui pärjäämään omillaan.

Einstein esikuvana

Tarja Karonen-Moilanen on juuri ollut tuomareiden haastateltavana.

-Ei jännittänyt lainkaan. No, se että piti kertoa elämästään minuutissa oli aika paha. Mitä siihen sanoa ja mitä he haluavat kuulla?, hän päivitteli.
.....

Henri Tervonen taas täyttelee vielä hakukaavaketta. Siinä kysytään muun muassa esikuvaa. Tervonen rustasi siihen Albert Einsteinin nimen.

-Jännittää, mies hymyilee.

Tervosen haastattelu on vielä edessä.


http://www.iltalehti.fi/oulu/200804167529143_ou.shtml


17 Huhti 2008 07:55
Profiili
BB-talon päällikkö
Avatar

Liittynyt: 14 Helmi 2007 03:03
Viestit: 3669
Viesti Lähetetty: 17 Huhti 2008 13:52
Lisää juttua Oulun hakutilaisuudesta:
Kaleva kirjoitti:
Kolmessa minuutissa tulos tai ulos BB-talohaaveista

"Reilusti alle kolmessa minuutissa selviää, onko tyypistä jatkoon. Jos jututamme pidempään, siinä neljän-viiden minuutin kohdalla hän on jo paljastanut meille traumansa, jos niitä ylipäätään on", totesi Big Brother -ohjelman tuottaja Mikko Räisänen eilen Oulussa.

Kyseessä oli neljännen BB-tuotantokauden casting-tilaisuus ravintola Onnelassa. Paikalle oli kerääntynyt jo ennen ovien avautumista aamukymmeneltä noin 70 hengen jono. Alaikäraja oli 18 vuotta, joka tarkistettiin henkilötodistuksesta jokaiselta heti ovella. Vanhin joukon jonottajista oli 42-vuotias haukiputaalainen lähihoitaja Tarja Karonen-Moilanen.

"Tulin oikeastaan viimevuotisen Riitan innoittamana", Tarja paljastaa. Viime vuonna BB-ohjelmaan otettiin kesken kauden 56-vuotias luumäkeläinen lähihoitaja Riitta Laari, joka teki historiaa olemalla ohjelman kaikkien aikojen vanhin osallistuja.

"Yläikärajaa meillä ei ole", vahvistaa tuottaja Räisänen. "Toki meillä on kansainvälinen tyyppiluokitus ohjeena, tyyliin: yksi kaunis blondi tai urheilullinen nuori mies, mutta lopullinen valinta tehdään täysin henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella", hän vakuuttaa.

Tuottaja Mikko Räisänen ja pääohjaaja Kim Sainio ovat olleet mukana karsimassa kilpailijoita sen toisesta tuotantokaudesta eli vuodesta 2006 lähtien, joten kokemusta miehillä on. Tänä vuonna karsintakaupunkeihin on lisätty myös Rovaniemi, jonne BB-karavaani matkaa tänään. Sen jälkeen vuorossa ovat vielä Jyväskylä, Turku ja Tampere.

Räisäsen ja Sainion eteen istahti eilen hakijoita tiiviiseen tahtiin. Helsingissä hakijoita oli 195, joten Oulussa ensimmäinen numero oli 196.

Numerolla 199 sisään astui kiiminkiläinen Anu Savilaakso, 18. Anu oli tullut paikalle jääliläisen ystävänsä Maarit Eskelisen, 19, kanssa. Maarit oli käynyt karsinnoissa jo viime vuonna, mutta Anu oli silloin vielä alaikäinen.

"Mää oon haavaillu tästä jo heti ekasta BB-kaudesta lähtien", Anu Savilaakso hehkuttaa.

Haastatteluhuoneessa hänet istutettiin tuolille ja kamerat käynnistyivät. Tuottajan ja ohjaajan edessä oli tietokoneet, jonne miehet kirjoittivat kommenttejaan. Anu itse ei niitä nähnyt.

Kysymyspatteristo alkoi: Miksi haluat mukaan ohjelmaan? Kuvaile itseäsi, millainen persoona olet? Millainen henkilö olisit BB-talossa? Kuvaile arkielämäsi yhdessä minuutissa? Mikä on hulluinta mitä ole tehnyt? Mikä on suurin haaveesi? Miten suhtaudut julkisuuteen?

Anu Savilaakso vastasi niin hyvin kuin kykeni ja ilmeisesti onnistui, koska haastattelu venyi yli 10 minuutin. Anun jälkeen oli Maaritin vuoro, mutta hän tuli pois miltei saman tien, vain kahden kysymyksen jälkeen. Kasvoilla oli selvästi pettynyt ilme. "Ihan erilaista kuin viime vuonna, silloin oli neljä haastattelijaa ja rento tunnelma. Nyt oli tosi tyly meininki," Eskelinen valitteli.

Jokainen eilen karsintaan osallistunut ehdokas saa 24 tunnin sisällä tekstiviestin jatkostaan, mutta se pitää pitää omana tietona. Sen jälkeen karsinnoista selvinneet matkaavat lisähaastatteluihin ja ryhmätesteihin Helsinkiin. Edessä on monimutkaista seulontaa, jossa on mukana psykologeja, terapeutteja ja mielisairaanhoitajia. Kevyin tiedoin suljettuun tilaan ei päästetä ketään.

"Hakijalta edellytetään vain ehdotonta rehellisyyttä. Talossa olo aikana monenlaiset menneisyyden asiat nousevat pintaan. Mitään estettä ei ole traumaattisia asioita läpikäyneen ihmisen ottamiseen, mutta tärkeintä on, miten hän näihin traumoihinsa suhtautuu", Räisänen totesi. "Me etsimme vain henkilöä, joka osaa olla oma hurmaava itsensä."

Heinäkuussa kaikki uudet Big Brother -talon asukkaat ovat selvillä, mutta ne pidetään salassa siihen asti, kunnes he astelevat taloon syksyllä 2008.

Carita Forsman

Lähde: http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=723455
Kalevan sivuilla myös video: http://www.kaleva.fi/plus/openvideo.cfm ... a&akamai=1

EDIT: Lisätty jutun toimittajan nimi.

_________________
"Jännitys on niin käsinkosketeltava, että Big Brother alkaa jakaa sille kohta rangaistuksia!"
- SBB2006-nettisivut 1.12.2006


17 Huhti 2008 13:52
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 04 Helmi 2005 15:10
Viestit: 9958
Paikkakunta: Helsinki
Viesti Lähetetty: 17 Huhti 2008 16:10
Kaleva kirjoitti:
"Toki meillä on kansainvälinen tyyppiluokitus ohjeena, tyyliin: yksi kaunis blondi tai urheilullinen nuori mies, mutta lopullinen valinta tehdään täysin henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella", hän vakuuttaa.


------
Just, just, eli siksi näitä ohuita henkilöitä on 2 ja 3 kaudella nähty.
Kaunis blondi ja urheilullinen nuori mies jaksavat kiinnostaa n. 1 päivän. Jos ihmisessä ei ole mitään muuta kuin ulkonäkö niin sillä ei kyllä pitkälle pötkitä. :whois:

_________________
"No v*ttu vedä ittes vaikka hirteen tuol v*tun PK-huoneessa, tee jotain v*ttu et sut muistetaan."
-Niko Saarinen-


17 Huhti 2008 16:10
Profiili
BB-talon päällikkö

Liittynyt: 07 Elo 2006 10:22
Viestit: 3821
Viesti Lähetetty: 17 Huhti 2008 17:09
Sihijuoma(n) kirjoitti:
Jos ihmisessä ei ole mitään muuta kuin ulkonäkö niin sillä ei kyllä pitkälle pötkitä. :whois:


Juu ei. :tu


17 Huhti 2008 17:09
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Viestit: 7845
Paikkakunta: Uleåborg
Viesti Lähetetty: 18 Huhti 2008 01:07
Miehestä en tiedä mutta kyllä kaunis nainen pötkii aina pitkälle. 8)

_________________
Totuus on tuolla ulkona.


18 Huhti 2008 01:07
Profiili
Reiska
Avatar

Liittynyt: 17 Syys 2007 17:10
Viestit: 2600
Paikkakunta: Lahti
Viesti Lähetetty: 18 Huhti 2008 11:40
Tirkka kirjoitti:
Miehestä en tiedä mutta kyllä kaunis nainen pötkii aina pitkälle. 8)


Ja näköjään kaunis mieskin (vrt. Sauli)

_________________
You're not bored, you're boring.


18 Huhti 2008 11:40
Profiili
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: 22 Elo 2005 18:08
Viestit: 19185
Viesti Lähetetty: 28 Huhti 2008 19:27
Mtv3 kirjoitti:
Maajussi-Timosta parisuhdekirjailija - ja BB-asukas?

Kuva

Maajussille morsian -kisasta Teijan sulhasehdokkaana muistetulla Timo Virtasella ei ole ollut onni matkassa, mitä lemmenasioihin tulee. Timo onkin nyt kirjannut ylös syntyjä syviä, ja miehen mietteet on koottu parisuhdeoppaaksi. Timo pudotti myös todellisen uutispommin ilmoittaessaan, että aikoo hakea asukkaaksi ensi kauden Big Brotheriin.

Viihdeuutisten maanantaina puhelimitse tavoittama Timo kertoi odottavansa seuraavaa päivää jo kovasti: silloin koittaa miehen kirjoittaman Maalaispoika Virtasen parisuhdeopas -nimellä kulkevan teoksen julkaisutilaisuus. Oppaan kannessa komeilee kaksi laulujoutsenta.

– Laulujoutsen on sellainen eläin, että se on uskollinen toiselle osapuolelle aina loppuun asti. Siinä olisi monella ihmisellä opittavaa.

Tällä hetkellä sinkkupäiviä viettävä Timo Virtanen uskoo, että se oikea lopulta löytyy, mutta voiko sinkkumies ylipäätään kirjoittaa parisuhdeoppaan?

– Kyllä minusta voi. Minulle on kerran käynyt niin, että kolahti ja kunnolla. Nainen pääsi niin sanotusti karkuun. Siitä ei saa lannistua, vaan pitää uskoa, että elämällä on varattuna vielä hyviä yllätyksiä. Se on kirjani sanoma. Jos rakkaus löytyy, siitä on pidettävä kiinni, mies filosofoi.

Timo on ollut ilman omaa kotia jo tovin, ja hän asuu paraikaa Jokioisissa isänsä maatilalla. Hän jaksaa kuitenkin toivoa parempaa huomista.

– Asiat järjestyvät aina, ja minulla on sellaisia ihmisiä lähipiirissäni, jotka eivät jätä kaveriaan. Ja hei, olen hakemassa myös ensi kauden Big Brotheriin asukkaaksi. Jos sinne pääsisi, olisi katto taatusti pään päällä kolmeksi kuukaudeksi, mies naurahti.

– Aion lähettää BB:n karsintoihin tupareistani tehdyn dvd:n. Jos ei ovi taloon aukea, niin ainakin ihmisillä on hauskaa sitä katsellessaan.

_________________
Parhaat asukkaat: 1. Aleisha 2. Nikki 3. Paul 4. Dick 5. Charlotte
Parhaat kaudet: 1. BBAU7 2. BBUK9 3. BBUS8 4. BBAU4 5. BBCAN4


28 Huhti 2008 19:27
Profiili
BB-talon päällikkö

Liittynyt: 07 Elo 2006 10:22
Viestit: 3821
Viesti Lähetetty: 28 Huhti 2008 21:48
^ Ei helv*tti. Tuo äijä on kyllä yksi Suomen turhimpia julkkiksia...


28 Huhti 2008 21:48
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Viestit: 5022
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.
Viesti Lähetetty: 29 Huhti 2008 07:56
Jos herra Virtanen saa aikaan hakuvideon, ottaisin tuotantona hänet varalle mahdollisia BB2-Mika-, BB3-Aki- tai vapaaehtoispoistumistilanteita varten. Vaikka herra on Suomen suurin julkkispelle, kyllä hän talossa Kakin ja Hekan yhdistelmänä tuottaisi enemmän hupia kuin Jussit ja Jaakot.

_________________
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.


29 Huhti 2008 07:56
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Viestit: 7845
Paikkakunta: Uleåborg
Viesti Lähetetty: 29 Huhti 2008 19:45
Jos olisin talossa, ja tuo tulisi intruderina taloon, lähtisin ulos heti kun mahdollista. Kuvottava jätkä.

_________________
Totuus on tuolla ulkona.


29 Huhti 2008 19:45
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Viestit: 5022
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.
Viesti Lähetetty: 18 Heinä 2008 11:10
27.8. sitten näemme, onko astrologi ollut parempi asukkaiden arvioinnissa kuin psykologi:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1558559

Millainenhan on "aivan erilainen porukka"? Tai "jännittävät ja haastavat tyypit" ja "hirveän hyvät ihmissuhdepelurit"?

_________________
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.


18 Heinä 2008 11:10
Profiili
Tapetti

Liittynyt: 26 Loka 2007 10:55
Viestit: 149
Viesti Lähetetty: 30 Heinä 2008 14:56
nyt on ruvennut pyörimään Big Brother 2008 mainokset Maikkarille, Subilla ja Maxilla. Kohta se alkaa :)


30 Heinä 2008 14:56
Profiili
Puhuva pönttö
Avatar

Liittynyt: 28 Helmi 2005 21:16
Viestit: 2463
Paikkakunta: Helsinki
Viesti Lähetetty: 31 Heinä 2008 13:06
^^ Jeps, miekin pongasin jo yhden mainoksen, pullaa leipovan mimmin. "Tänä syksynä selviää millanen todella olet" tms..

_________________
The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth.


31 Heinä 2008 13:06
Profiili
Vuoden Foorumilainen 2009
Avatar

Liittynyt: 25 Heinä 2007 16:44
Viestit: 12203
Paikkakunta: Kotka
Viesti Lähetetty: 31 Heinä 2008 18:05
Saulin ja Nikon Turkin reissusta aukeaman juttu uusimmassa Seiskassa.
Poimitaan tekstistä nyt yksi vinkki loppukesälle: Kokista iholle niin tulee parempi rusketus. 8)

Edit: Väärä topic :x mutta olkoon nyt täällä

_________________
Sauna päälle ja kaljakori varjoon!


31 Heinä 2008 18:05
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Viestit: 5022
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.
Viesti Lähetetty: 07 Elo 2008 10:22
Realcowboy kirjoitti:
Jos herra Virtanen saa aikaan hakuvideon, ottaisin tuotantona hänet varalle mahdollisia BB2-Mika-, BB3-Aki- tai vapaaehtoispoistumistilanteita varten. Vaikka herra on Suomen suurin julkkispelle, kyllä hän talossa Kakin ja Hekan yhdistelmänä tuottaisi enemmän hupia kuin Jussit ja Jaakot.


Tirkka kirjoitti:
Jos olisin talossa, ja tuo tulisi intruderina taloon, lähtisin ulos heti kun mahdollista. Kuvottava jätkä.


Eipä Timo ainakaan alusta asti ole tulossa mukaan, kun 6.9 on muuta tekemistä. Ja varmaan ei nuorikkoa yksin yksin jätä, niin tuskin Timoa BB:ssä näemme:
http://www.iltalehti.fi/viihde/200808068061752_vi.shtml

_________________
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.


07 Elo 2008 10:22
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 13 Elo 2006 21:47
Viestit: 7845
Paikkakunta: Uleåborg
Viesti Lähetetty: 07 Elo 2008 13:36
Onpa oikein paavinkin kutsunut häihinsä... ja ukkohan varmaan tuleekin niihin vieraaksi. :hahaha:

_________________
Totuus on tuolla ulkona.


07 Elo 2008 13:36
Profiili
Isä Pernoo
Avatar

Liittynyt: 14 Heinä 2006 15:17
Viestit: 3366
Viesti Lähetetty: 20 Elo 2008 10:20
www.taloussanomat.fi kirjoitti:
Pokeriyhtiö sponsoroi Big Brotheria

Tämän vuoden Big Brother -ohjelma on saanut pääsponsorikseen nettipokeriyhtiö PokerStarsin.

Tämän syksyn Big Brother käynnistyy 27. elokuuta. Yksi ohjelman pääsponsoreista julkistettiin keskiviikkona.

Itseään maailman suurimpana online-pokerihuoneena markkinoiva PokerStars tulee tulee näkymään sekä Subin televisiokanavalla että Big Brotherin verkkosivustolla.

– Yhteistyökumppanuus Big Brotherin kanssa antaa meille mahdollisuuden tavoittaa uuden joukon suomalaisia, kertoo Suomen ja Baltian markkinointipäällikkö Tomas Larsson PokerStarsin tiedotteessa.

Suomen Big Brotherista on esitetty tähän mennessä kolme tuotantokautta. Tositelevisio-ohjelman neljättä kautta kuvataan ensi viikosta lähtien Espoon Big Brother -talossa.


20 Elo 2008 10:20
Profiili
Pääohjaaja
Avatar

Liittynyt: 04 Loka 2007 15:31
Viestit: 5022
Paikkakunta: Avlägsen by i förra Portas.
Viesti Lähetetty: 20 Elo 2008 21:40
13.8 ilmestyneessä Ilta-Sanomien tv- liitteessä pakinoitsija Kanavakettu mainitsi sekä Subin että Maikkarin menettäneen nuoria katsojia. Hän ennusti, että Big Brotheria ja Idolsia tullaan markkinoimaan ennennäkemättömällä intensiteetillä.

Tänään ilmestyneessä TV- liitteessä on Janne Katajan haastattelu. Janne kertoo, että BB-Extraa varten on kuvattu materiaalia asukkaiden kotona äärimmäistä varovaisuutta noudattaen, jottei asia olisi paljastunut. Janne vakuuttaa, ettei ole hiiskahtanut BB-asukkaista yhtään mitään edes vaimolleen. Sanktiot sopimusrikkomuksesta ovat kovat. (Allekirjoittaneesta rahan- ja työpaikanmenetystä parempi rangaistus olisi joutua taloon viikoksi asukkaiden orjaksi. Kyseisellä viikolla asukkaat saisivat rajattomasti viinaa.)

MTV3:n Viihdeuutisisissa ( http://viihde.mtv3.fi/ ) on äänestys "Kuka entisistä Big Brother -asukkaista on jäänyt parhaiten mieleesi? ". Ankara vastalause: Mihin Hena ja Heka ovat unohtuneet?!

_________________
Niko Saarinen ja Aki Manninen ne yhteen soppii.


Viimeksi muokannut Realcowboy päivämäärä 20 Elo 2008 21:54, muokattu yhteensä 1 kerran

20 Elo 2008 21:40
Profiili
BB-talon ylijumala
Avatar

Liittynyt: 12 Marras 2007 15:34
Viestit: 8530
Paikkakunta: Oulu
Viesti Lähetetty: 20 Elo 2008 21:45
Entäs Olli sitten? Tai Maxine Tai BB3 Henri ?

Jopa Miran tulisi olla tuossa äänestyksessä.

_________________
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.


Viimeksi muokannut calderyon päivämäärä 20 Elo 2008 21:53, muokattu yhteensä 1 kerran

20 Elo 2008 21:45
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 2147 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3, 4, 5 ... 98  SeuraavaPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com