Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 117 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Idols LIVE, osa 7 (28.11.) 

Ketkä kolme olisit pudottanut?
Mitra Kaislaranta 3%  3%  [ 2 ]
Sara Kurkola 3%  3%  [ 2 ]
Joseph Miettinen 19%  19%  [ 13 ]
Catharina Zühlke 7%  7%  [ 5 ]
Nomi Enckell 17%  17%  [ 12 ]
Alma Miettinen 26%  26%  [ 18 ]
Erika Vikman 25%  25%  [ 17 ]
Ääniä yhteensä : 69

 Idols LIVE, osa 7 (28.11.) 
Kirjoittaja Viesti
Kolhoosin johtaja
Avatar

Liittynyt: 28 Elo 2007 15:32
Viestit: 4188
Viesti Lähetetty: 28 Marras 2013 22:35
Jonksu kirjoitti:
PIETRO kirjoitti:
En voi käsittää miten Joseph on muka Catharinaa parempi, ei saatana, hävetkää äänestäjät.
Et voi syyttää pelkästään Josephia. Oliko Nomi muka parempi ku Catharina? No ei todellakaan.


no mielipiteitä on monia.. mutta minunki mielestä cata oli parempi ku nomi.. mutta näillä mennäään.. ja aika moni muuki näyttää olevan samaa mieltä.

_________________
--= [url]keppana-gaming.fi[/url] =--


28 Marras 2013 22:35
Profiili
Jumalan Ruoska
Avatar

Liittynyt: 12 Loka 2009 16:27
Viestit: 12625
Paikkakunta: Espoo
Viesti Lähetetty: 28 Marras 2013 23:07
Ekana villistä kortista. Luin tänään seiskasta (kampaajalla tiätty), että Niko B on esitellyt alastonsuomessa giguliaan ja se saattaa olla syy, ettei huolittu takasin. :imrgreen:

Asiaan:
Erika: Ei tästä muuta osaa sanoa, kuin pirun tylsä.

Catharina: Alkumuminan olisi voinut jättää väliin ja mennä heti suoraan asiaan. Ihan kelpo esitys, jatkoon.

Nomi: Olipa unettava esitys. Ei Nomilla huono ääni ole, mutta näitä on Suomi täynnä.

Mitra: Tykkäsin tästä ihan alusta loppuun, ei mennyt vanhan kaavan mukaan, vaan toi mitralisää kyytiin. Ehdottomasti jatkoon.

Alma: Ihailen Alman tapaa uskaltaa pistää sovitukset noinkin paljon uusiksi. Huono enkun ääntämys yllätti tässä. Ei parasta Almaa, mutta aiempien esitysten takia toivon jatkopaikkaa.

Joseph: Tällä kertaa ei riittänyt mikään, esityskin oli vain ärsyttävä.

Sara: Ei pilannut tätä biisiä, vaikka ei nyt kylmiä väreitäkään aiheuttanut. Jk: Ihmettelen tuomareidin jyrkkää tuomiota.

Jatkoon soisin Catan, Mitran ja Alman. Ja sitten ihan sama, Joseph tai Sara. Erika ja Nomi ehdottomasti ulos.

Catan putoaminen oli suuri vääryys. Alma nyt vaan mokasi viimisessään, joten hyväksytään pitkin hampain. Jäljelle jääneistä toivon enää vain Mitran vievän koko potin.

Toivon, että ensi kerralla viimeinkin saavat esittää itsensä valitsemat biisit.

_________________
a walking disaster


28 Marras 2013 23:07
Profiili
Kanavajohtaja
Avatar

Liittynyt: 15 Elo 2005 20:30
Viestit: 7594
Viesti Lähetetty: 28 Marras 2013 23:29
Taisi Sara olla aika vahvoilla yleisöäänissä kun tuomareiden piti sinänsä ihan kelpo esitys noinkin pahasti teilata. Koko Kittee ilmeisesti äänestystalkoissa mukana. Jooseppi livahti sitten jatkoon, mutta uskon noutajan tulevan ensi kerralla tai viimeistään finaalissa. Catharinan kohtalo joukon parhaana laulajana oli tietysti aivan käsittämätön, mutta sen Putous-hahmon tippuminen lämmitti kyllä mieltä.


28 Marras 2013 23:29
Profiili
BB-talon päällikkö
Avatar

Liittynyt: 05 Joulu 2008 16:20
Viestit: 3649
Paikkakunta: Oulun seutu
Viesti Lähetetty: 28 Marras 2013 23:51
Villikortti olisi pitänyt säästää tähän vaiheeseen, sillä Erikan takaisn ottaminen oli yhtä tyhjän kanssa. Cata olisi saanut nyt jatkopaikan, koska 3 neljästä tuomarista piti häntä parhaana. Tuskin äänestäjille olisi sattunut enää toistamiseen samanlaista vahinkoa ja olisivat muistaneet äänestää häntä jatkossa, kukapa tietää vaikka olisi käynyt vähän samaan tapaan kuin ttk:ssa Raakelille ja Janille ettei kenenkään jatkoon pääsyä voi pitää itsestään selvyytenä äänestämättä.


28 Marras 2013 23:51
Profiili
Isoveli
Avatar

Liittynyt: 15 Syys 2009 15:22
Viestit: 7199
Viesti Lähetetty: 29 Marras 2013 18:01
PIETRO kirjoitti:
Villikortti olisi pitänyt säästää tähän vaiheeseen, sillä Erikan takaisn ottaminen oli yhtä tyhjän kanssa. Cata olisi saanut nyt jatkopaikan, koska 3 neljästä tuomarista piti häntä parhaana.
No ei todellakaan. Kaikki sanomiset oltais unohdettu Alman pudottua ja hän olis saanu sen villin kortin. Puistattaa koko ajatuskin.

_________________
"You mustn't fight the elephant. You mustn't fight anybody. War is a very silly way to behave you know." -Dr. Snuggles


29 Marras 2013 18:01
Profiili
BB-talon ylijumala
Avatar

Liittynyt: 12 Marras 2007 15:34
Viestit: 8530
Paikkakunta: Oulu
Viesti Lähetetty: 30 Marras 2013 02:58
7. liven esitykset:

Toivoin, että Nicola pääsisi villinä korttina takaisin kisaan. Mutta näin ei käynyt, vaan Erica pääsi takaisin kisaan. No, eipä siinä, koska jo aiemmin tippuneena tuskin on kovin hyviä mahdollisuuksia selvitä tämän illan joukkoteurastuksesta. Vaikka tekisikin elämänsä esityksen.


Erika: Ihan sopivan tunnelmallinen kappale ja OK veto, mutta tässä vaiheessa olisi toivonut huomattavasti parempaa tulkintaa ja esitystä. Äänelle sopiva kappale, mutta ei mennyt niin hyvin kuin olisi pitänyt. Englannin kielen lausumisen ja ääntämisen kanssa oli erityisesti ongelmia. 2,15/5

Catharina: Kirkasäänisesti laulettu erittäin voimakas tunteinen veto. Äänenkäyttö ja tunnetila huippuluokkaa. Kova ja tasokas esitys kerrassaan. 4,5/5

Nomi: Ihan hyvä, jonkin verran keskinkertaista parempi esitys. Laulu oli nätin kuuloista ja esityskin vaikutti hyvältä. Tunnepitoisuudeltaan myös sopivan herkän puoleinen. Hyvä suoritus. 3,5/5

Mitra: Suureellinen biisi oli riisuttu hiukan hillitymmäksi ja hidastahtisemmaksi + herkemmäksi kappaleeksi. Mitra suoriutui jälleen loistavasti urakastaan ja teki kappaleesta paljolti omanlaisensa version. Kertsin lauloi paremmin kuin Whitney konsanaan. Upea ja mahtavasti laulettu sekä tulkittu esitys. 4,60/5

Alma: Rasmuksen nopeatahtisesta kappaleesta oli luotu hidastahtinen ja herkkä balladi. Sovitus oli oudon kuuloinen , eikä oikein sopinut mielestäni. Laulukin oli varsin omituista ja taso vaihteli, vaikka yritystä olikin. 1,95/5

Joseph: Komeaa ja erittäin nopeaa showmeininkiä J:ltä. Hyvin pysyi Jooseppi mukana sanoissa ja tahdeissa ja mielestäni, vaikka tiukkaa teki välillä. Lavaenergia/karisma oli jälleen extraoriginaalista, laulu taas hiukan toistasoista. Intensiivinen esitys. 2,65/5

Sara: Hyvin sopi Saran parhaimmillaan enkelimäiselle äänelle tämä kappale. Ihan herkän puoleinen ja tunteisiin vetoava esitys/tulkinta. Ehkä kertsi (ja se kertsin alkumäjäytys) jäi hiukan vajaaksi ja tulkinta hiukan unohdettavaksi, mutta silti ihan hyvin vedetty. 2,95/5


Illan paras oli Mitra. Illan huonoin oli Alma.

Putoamistoiveina tämän illan perusteella ovat Erika, Joseph ja Alma. Kolme pudonnutta olivat: Erika, Catharina ja Alma.

Muuten meni oikein, mutta Catharina olisi saanut jatkaa ja Joseph pudota.

Arvio illasta:

Nopeatahtisempi kuin kaksi viime kertaista, mikä on hyvä juttu. Joukkoteurastus oli älytön aivopieru tuotannolta, jota on vaikea ymmärtää. Tämän vuoksi yksi upea laulaja sai lähtöpassit. Onneksi sentään Mitra säästyi, mutta kyllähän Catharina olisi kuulunut välierään.

Bluntti oli nimensä mukaisesti aika löntti. Hyvä laulaja, mutta tylsähkö.

_________________
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.


30 Marras 2013 02:58
Profiili
Vuoden Tulokas 2011

Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Viestit: 7307
Paikkakunta: Helsinki
Viesti Lähetetty: 03 Joulu 2013 13:22
Yksi oli yli muiden ja muut tasaisen hyviä/huonoja. :imrgreen:

Paras:

Mitra - Hienosti vedetty! Teki biisistään oman näköisen ja osasi laulaa sen oikeastaan niin hyvin kun vaan mahdollista. Hyvä Mitra! :thumbsup

Muut: (en osaa laittaa järjestykseen)

Nomi - Lauloi ihan nätisti ja mukiinmenevästi, mutta eipä tästä oikein muuta saanut irti. Kristiina Brask veti tämän mielestäni paremmin silloin joskus vuonna nakki. Nomissa ei ole mitään erityistä!

Erika - Tuskin Erikalla oli mitään mahdollisuuksia muutenkaan jatkoon, mutta tuomarit kyllä antoivat siihen vielä olemattomammat mahdollisuudet antamalla tuon Lanan biisin tulkittavaksi. Lanan laulamana biisi on tietysti upea, mutta biisinä itsessään vähän tylsä tällaiseen äänestyskisaan.
Erika veti biisin ihan mukiinmenevästi, mutta oli kyllä ehdottomasti huonoimmistoa ja esitys jäi vähän latteaksi.
Toisenlainen biisi olisi ollut parempi jotta olisi nähty olisiko Erika voinut vetää hyvin!

Sara - Ihan jees veto, ihan nätti ääni. Ei silti onnistunut kovin hyvin, koska tämä biisi kaipaisi joko uudistusta tai ihan erityisen huikean tulkinnan. Sara ei tehnyt kumpaakaan!

Catharina - Veti paremmin kun yleensä eikä ollut niin tylsäkään kun yleensä, mutta silti pidin jälleen kerran tylsänä. Catassa on sitä jotain miksi hänestä on lähes mahdotonta innostua. Enkä tarkoita ulkonäköä vaikka ei siinäkään kehuttavaa ole!

Alma - Eipä ollut kehumista tässä esityksessä. Enkun kielen ääntäminen kuulosti surkealta eikä tuo versio The Rasmuksen biisistä toiminut kovin hyvin.
Alma toki yritti esiintyä ja teki sen paremmin kun moni muu, mutta tämä oli ehdottomasti Alman huonoin esitys.

Joseph - Joseph on varmasti surkein laulaja näistä kaikista! Laulullisestihan tuo esitys oli aika huono ja jopa epävarma. Esityksenä taas toimi hyvin, jälleen kerran.

.....

Mitra ansaitsi jatkopaikkansa, koska oli paras ja on aiemminkin ollut aina hyvä.
Myös Alman ja Josephin halusin jatkoon. Vaikka tällä kertaa eivät olleetkaan kovin hyviä, niin kyllä heitä silti jatkoon molempia olisin kaivannut.
Erika, Cata, Nomi ja Sara oli kaikki aika tasaisia ja tylsiä. Erikalle olisin halunnut mahdollisuuden valita vielä kerran itse biisinsä, mutta toisaalta Sarakin ansaitsi vielä jatkaa.


03 Joulu 2013 13:22
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 117 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com