Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 93 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
 Idols LIVE, osa 4 (7.11.) 

Kenet olisit pudottanut?
Erika Vikman 17%  17%  [ 4 ]
Joseph Miettinen 48%  48%  [ 11 ]
Niko Brotkin 30%  30%  [ 7 ]
Sara Kurkola 0%  0%  [ 0 ]
Mitra Kaislaranta 4%  4%  [ 1 ]
Ääniä yhteensä : 23

 Idols LIVE, osa 4 (7.11.) 
Kirjoittaja Viesti
Vaihtoasukas
Avatar

Liittynyt: 08 Syys 2011 17:41
Viestit: 416
Viesti Lähetetty: 08 Marras 2013 18:05
Erika ja Niko oli huonoimmat ja veikkasin heitä pudotusuhan alle. Niko meni kuitenkin suoraan jatkoon, sitä en olis odottanut. Ihmetytti hieman Laurin kommentti, ettei tuohon biisiin sovi teatraalinen esitys, koska kyllä mun mielestä Adam itsekin esittää sen aika teatraalisesti.

Sara lauloi tosi kauniisti, ehdottomasti yksi parhaimmista esityksistä tässä jaksossa. Saattaisinpa jopa väittää, että Saran veto oli parempi kuin alkuperäinen. Josephin ensimmäisestä esityksestä en tiedä, että pidinkö vai en. Se tippu just siihen niiden vä'iin, ei ollut paras muttei huonoinkaan. Mitra oli ihan jumalattoman hyvä!

Josephin toinen esitys oli parempi kuin Erikan. Tykkään siitä, miten Joseph liikkuu lavalla ja oikeasti esiintyy, eikä vain seiso paikallaan. Erikan esityksessä tosin ton yhdessä kohtaa seisomisen ymmärtää, koska kyseessä oli hitaampi kappale.

1. Sara
2. Mitra
3. Joseph
4. Erika
5. Niko

_________________
what even is reality? who knows? we don't even know if we're in this room. we could be in a turtle's dream in outer space.


08 Marras 2013 18:05
Profiili
Vuoden Foorumilainen 2014
Avatar

Liittynyt: 29 Syys 2008 21:57
Viestit: 3170
Paikkakunta: Oulu
Viesti Lähetetty: 08 Marras 2013 22:44
Erika: Hyvä esitys, mutta laulussa ois ollut parantamista. Ei mun mielestä sopinut vanha Paramore Erikalle. Ihan turha Hayley -jäljittely tyylissä.

Niko: Rohkea valinta ja hyvä veto. Mainio jopa mutta kun tuo biisi ei vaan iske yhtään.

Sara: Hyvin laulettu mutta boooooring, ei koskettanut mitenkään. Ja tuo Saara Aaltomaisuus..

Jooseppi: Ongelmana laulu. Mutta onhan pojalla mieletön rytmiikka. Mut laulu.

Mitra: Tää biisi on ihan.. Mut Mitra on kova ja näytti kyllä hyvältä. Odotetusti illan paras.

Täysin oikeat oli pudotusuhan alla. Tippuiko sitten oikea, Erika on parempi laulamaan mutta Jooseppi heittämällä parempi esiintyjä. Joosepin toinen veto nosti pisteitä.

1. Mitra
2. Niko
3. Jooseppi
4. Sara
5. Erika

_________________
Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.


08 Marras 2013 22:44
Profiili
BB-talon ylijumala
Avatar

Liittynyt: 12 Marras 2007 15:34
Viestit: 8530
Paikkakunta: Oulu
Viesti Lähetetty: 09 Marras 2013 02:26
4. liven esitykset:

Erika: Esitys vaikutti hyvältä. Hyvin sopi tytön äänelle tämä kappale. Menokas, virkeä ja hyvin laulettu suoritus. 3,45/5

Niko B: Ihan hyvin veti Niko lamberttia. Ainakin äänellisesti. Ehkä lavaenergia ja liikkuminen jäi vähän vaiheeseen. Olisi saanut olla menevämpi ja vähemmän teatraalisempi. Ja äänen korkeutta olisi voinut säädellä hiukan. Kuitenkin ihan hyvä suoritus. 2,95/5

Sara: Tunteellinen, herkkä ja suureellinen stadion keikkaa muistuttava veto oli tämä esitys. Äänen käyttö oli erittäin ammattimaista ja esitys oli voimakuutta pursuava. Selvästi tytön paras veto koko kisassa. 4,35/5

Joseph: Nopea ja menevä kappale Josephilla. Sävelet ja tahdit osuivat kohdalleen. Sopi tyypin äänelle kuin nenä päähän ja kuulosti aivan kuin tyypin omalta kappaleelta.
Esiintyminen ja lavakarisma oli laadukasta ja äänenkäyttökin sujui. Varsin hyvä esitys mielestäni. Rytmillisesti myös priimaa tavaraa. 4,05/5

Mitra: Taidokkaasti laulettu ja esitetty kappale Mitralta. Vaivatonta ja jouhevaa sekä erittäin Ei mielestäni viime viikoisen tasoista, mutta erittäin hyvää jälleen kerran. Tästä joukosta Mitra on selkeästi eniten valmis koko päiväiseksi musiikin tekijäksi. 4,10/5


Illan paras oli Sara ja huonoin tällä kertaa Niko B. Niko B ja Erika saisivat joutua pudotusuhan alle. Erika voisi lähteä pois.

Arvio illasta: Kaikki suorituivat urakastaan hyvin, eikä heikkoja lenkkejä pahemmin nähty. Kaikki voivat olla tyytyväisiä suoritukseensa. Envy oli ihan jees.


Pudotusuhan alla olevat:

Joseph: Lavan käyttö ja siellä tyypillä ollut energia oli katsottavan näköistä, mutta Ehkä laulullisesti ei ollut niin hyvää kuin olisi halunnut. Hyvä ja energinen esiintyjä mies on selvästi. Hieno suoritus. 3,55/5

Erika: Selvästi parempi kuin illan veto. Alkoi tunteikkaana jatkuen vahvana ja intensiivisenä esityksenä aina loppuun asti. Good job. 3,65/5

Erika ehkä ansaitsi jatkopaikan pikkuriikkisen verran enemmän. Näin Joseph saisi lähteä kotiin. Mutta luulen että Erika saa lähdöt tällä kertaa. Näin kävikin.

_________________
You´re welcome!

I am the eater of Worlds !!!

My god... Half man, half amazing!

Joni Hesselgren: Big Brotherin moraalinen voittaja kaudella 2014.


09 Marras 2013 02:26
Profiili
Kolhoosin johtaja
Avatar

Liittynyt: 21 Marras 2010 22:42
Viestit: 4363
Paikkakunta: Oulu
Viesti Lähetetty: 10 Marras 2013 00:02
Mulla meni aivan tämä jakso välistä. Pitänee kattoo Josephin ja Mitran esityksen jossain vaiheessa. Mutta hyvä tietää, että Joseph on vielä kisassa, vaikka en sitä epällytkään. Ihmetyttään vaan miten se voi kokoajan olla pudotusuhan alla. Samapa tuo, kun kuitenkin sieltä aina pelastuu se on varma.

_________________
Jebou!


10 Marras 2013 00:02
Profiili
Vuoden Tulokas 2011

Liittynyt: 16 Elo 2011 03:21
Viestit: 7307
Paikkakunta: Helsinki
Viesti Lähetetty: 10 Marras 2013 13:41
Olipas ennalta-arvattavaa että Erika putoaa! Ja huomasiko kukaan muu että Erikan kuva oli koko jakson ajan pimennettynä? :D Tai ainakin siltä se koko ajan näytti.

...

1. Sara - Huh, Sara minkä teit!! En ole tästä tytöstä erityisemmin tykännyt koko kisan aikana tähän mennessä. Ihmettelin koko ajan hehkutettua Saraa ja hänen suosiotaan. Itse näin pelkästään tylsän nuoren tytön jolla on ihan jees ääni. Ensimmäisessä livessä se Uniklubi-veto oli aika kamala.
Mutta nyt!! Sara veti illan parhaan esityksen, ja vieläpä kirkkaasti parhaan. Eihän tämä toki täydellinen esitys ollut ja vaikka minulle meinasikin tulla kylmät väreet, niin ihan ei kuitenkaan tullut.
Hieno esitys kuitenkin, ylivoimaisesti illan paras. Kaunis ääni Saralla ja vasta nyt sen kunnolla huomasin! :Love:

2. Mitra - Kyllähän Mitra on tämän kauden lahjakkain laulaja. Jätti vaan aika kylmäksi kun vertaa Saraan (ja Josephiin).
En oikein ole päässyt tähän Mitra-huumaan mukaan vielä. Jotenkin tuo ääni ja nuo esitykset ei vielä kertaakaan ole minua mihinkään ekstaasiin saaneet. Taitava mimmi joka tapauksessa!

3. Joseph1 - Joseph jatkaa täysin omaa linjaansa! Aika persoonallinen artisti joka voisi tuoda Suomeen jotain uutta ja erilaista. Mitään tusina-artistia en Josephissa näe!
Olihan tämä esitys ehkä vähän yhdentekevä eikä mikään sellainen jolla voisi sykähdyttää suurta yleisöä ainakaan, mutta hauska ja piristävä esitys silti. En tiedä voiko Joseph koskaan sykähdyttääkään laulullaan, joten esiintyminen on se valttikortti jolla kannattaa edetä jatkossakin.

4. Erika2 - Ihan hyvä esitys! Ei mikään huiman hyvä, mutta oli kiva kuunnella.
Erikalla on hyvä ääni.

5. Joseph2 - Jotenkin aika yhdentekevä esitys. Ihan hyvin vedetty ja esitetty, mutta jätti silti kylmäksi. Tässä Maroon5:n This Love -biisissä on aika usein se riski että sen vetää pelkästään pirtsakasti ja coolisti ja se biisin sisältö jää uupumaan. :(

6. Erika1 - Tämäkin jätti kylmäksi! Laulussa ei ollut suuremmin moitittavaa ja Erikan ääni kuulosti ihan ok:lta, mutta tässä esityksessä sitä ei niin hyvin huomannut. Esiintyminenkin oli tönkköä. Mautonta esittää Paramoren biisi ja yrittää samalla näyttää ihan Paramoren laulajalta. :?
Esitys oli lähinnä karaokemainen cover-veto ja ihan ok sellainen, mutta tällaisessa kisassa ei ääniä tällaisella kalastella, kuten taas huomattiin.

7. Niko - Biisi on mielestäni ärsyttävä ja tässä oli sama ongelma mikä oli Erikallakin. MIKSI pitää esittää Adamin biisi ja näyttää Adamilta?! Huonoa coverointia taas.
Nikossa on sekin ongelma etten tykkää hänen äänestään enää edes hiukkaakaan.
Tuomareille vänkääminenkään ei nosta pisteitä. Tuomareiden mielipide sitäpaitsi oli oikea...
Mielestäni biisissä kannattaa olla vaihtelua.. Niko veti tämän(kin) tasapaksusti. En tiedä pystyykö Nikon äänellä edes esityksiin joissa olisi erilaisia sävyjä ja tunnelman vaihteluita ja nousuja?


10 Marras 2013 13:41
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 93 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com